De nieuwste keukentrends 2020

DUURZAAM
6 min leestijd

Ontvang nu gratis het digitale I-KOOK magazine!

Hoe zien de keukentrends 2020 eruit nu we zoveel meer thuis zijn? De keuken is dé plek in huis waar we graag bij elkaar komen. Gewoon voor de gezelligheid of om aan de slag te gaan voor school of werk. Dan is het extra leuk als ik je de nieuwste keuken trends van 2020 laat zien in keuken kleuren, accessoires, materialen en keuken apparatuur. 

De nieuwste keukentrends in je bestaande of nieuwe keuken uitproberen? Start direct de I-KOOK keukenplanner en maak jouw eigen 3D keukenontwerp! Je kunt eenvoudig aan de slag met al je trends keuken ideeën voor een geweldige indeling, bijzondere kleuren en nog veel meer…

Wil je een goed en betrouwbaar keukenadvies? Een keukencoach van I-KOOK luistert naar al jouw ideeën. Samen ontwerp je jouw droomkeuken waarin je de mooiste keuken trends terugziet!

De mooiste keukentrends op een rij!

Fenix NTM wit keukenblok+ keukenblad met geïntegreerde spoelbak – keukentrend 2020
Foto: Wit Fenix NTM keukenblok+ keukenblad met geïntegreerde spoelbak – keukentrend 2020 Soft Reflections

Soft Refections keukentrend 2020

Bij de keukentrend Soft Refections verras je met een witte keuken door spiegelende effecten en gekleurd glas te combineren met neon accenten. Pastel tinten geven deze futuristische trends keuken een zachtere uitstraling.

Soft Refections herken je aan:

  • Glas, marmer en roestvrij staal als materiaal voor het aanrechtblad of de keukenachterwand.
  • De metallic look van de keuken achterwand Aluspash Space Silver gaat fantastisch samen met de trendkleur hemelsblauw op keukenmuren of jaloezieën.
  • De nieuwste technische snufjes uit de slimme keuken horen vanzelfsprekend thuis in deze futuristische keukentrend stijl.
  • Keukenaccessoires als vazen van gekleurd glas of een bijzondere keukenkraan als de Quooker Cube in RVS maken de trendy sfeer helemaal af.
Keukenachterwand Alusplash Rustic Earth + werkblad keuken TopLaminaat Statue Black - keukentrend 2020, Dekker Zevenhuizen
Foto: Keukenwand Alusplash Rustic Earth + aanrechtblad TopLaminaat Statue Black – keukentrend 2020 Eternal Rocks, Dekker Zevenhuizen

Eternal Rocks keukentrend 2020

De keukentrend Eternal Rocks laat je echt tot rust komen op de (enige) plek waar je je echt veilig voelt, namelijk: thuis. De gebruikte keuken materialen en kleuren van deze trends keuken komen uit de natuur.

Composiet werkblad Evora Quartz Naga met terrazzo uiterlijk + Gessi 316 Gold keukenkraan en Lanesto spoelbak Gold – keukentrend 2020, Dekker Zevenhuizen
Foto: Composiet keukenblad Evora Quartz Naga met terrazzo-look, Gessi 316 keukenkraan en Lanesto spoelbak in Gold kleur – keukentrend 2020 Eternal Rocks, Dekker Zevenhuizen

Eternal Rocks herken je aan:

  • Steen, marmer, hout, beton en terrazzo zie je in de keukentrends 2020 als Eternal Rocks terugkomen in o.a. het werkblad en de achterwand. Hout als materiaal en dessin wordt ook gebruikt voor de keukendeuren en planken aan de muur. 
  • De trends keuken kleuren komen uit de natuur als klei, zand en graniet tinten. Blauw en terra zijn echte highlight kleuren.
  • De nieuwe keuken op maat heeft een handgemaakte landelijke uitstraling.
Lanesto LED spots Ischia Gold, Copper, Gun Metal en RVS + dimmer - keukentrend 2020
Foto: Lanesto LED spots Ischia met dimmer in de kleuren Gold, Copper, Gun Metal en RVS

Keukenverlichting in trend kleuren

Zat de onderbouw keukenverlichting eerst verstopt onder de bovenkastjes, in de keuken trends 2020 mogen de LED spots zeker gezien worden!

In de trends keuken combineren bovenstaande Lanesto LED spots Ischia in de kleuren zwart, koper, goud en roestvrij staal geweldig met een Lanesto spoelbak, kraan en zeeppomp in dezelfde kleur. Het is niet alleen een prachtig kleuraccent voor je nieuwe keuken. Het is ook een idee voor een snelle keuken renovatie waarmee je jouw oude keuken in no time een moderne make-over geeft. Deze LED spots zijn milieuvriendelijk door het lage energieverbruik. Daarnaast kan de Lanesto Ischia LED spot in de RVS versie als slimme verlichting met de smartphone of tablet geregeld worden. Gezellig gedimd licht voor ’s avonds!


Bekijk meer I-KOOK keukentrends op:


Mat zwart Pelgrim oven, inductie kookplaat en afzuigkap - keukentrend 2020
Foto: Mat zwart Pelgrim oven, inductie kookplaat en afzuigkap

Matte inbouwapparatuur + keuken kleuren

Matte kleuren zijn hot in de keukentrends 2020! Naast de populaire mat zwarte keuken geeft ook een mat witte keuken of een andere matte kleur, je woonkeuken een gezellige sfeer. Een matte keuken heeft een zachte en meer knusse uitstraling dan een strakke hoogglans keuken. 

Als je een matte kleur wenst in je trends keuken, wil je ook graag bijpassende keukenapparatuur. Een keukencoach van I-KOOK ontwerpt voor jou een prachtige matte keuken inclusief mat zwarte keukenapparaten! 

Quva vacumeermachine in werkblad - keukentrend 2020
Foto: Quva vacumeermachine in aanrechtblad

Voorkom voedselverspilling met eten vacumeren

Sla, volgens de keuken trends, gerust voedsel in voor de hele week. Met het vacumeren van je eten blijven de gerechten langer vers en net zo lekker. Je gooit zo minder voedsel weg. Eten vacumeren is goed voor het milieu en je bespaart geld! 

De Quva op bovenstaande foto is een vacumeermachine die de gerechten super snel vacuüm trekt in speciale vacuumzakken en handige voorraaddozen. Je vlees vacumeren en zelfs marineren houdt het vlees mals en vers voor de bbq in het weekend. Het Quva vacumeerapparaat is niet alleen snel, ook simpel en kostenbesparend. Deze mooie keukengadget wordt ingebouwd in het keukenblad en neemt geen stuk van je aanrechtblad in.

Keukentrend 2020 - Nobilia bijkeuken Touch 334 + open kast Infinity
Foto: Bijkeuken Nobilia Touch 334 met open kast Infinity

Bijkeuken inrichten

Wie wil er nou niet zo’n handige bijkeuken met veel opbergruimte en plaats voor je wasmachine en wasdroger? Van die volgepropte ruimte maak je volgens de laatste keukentrends een goed georganiseerde plek waar menig vriend en vriendin jaloers op is! 

Een I-KOOK keukencoach richt jouw ideale wasruimte in! Deze keukenadviseur weet alles over handig opbergen en het goed plaatsen van inbouwapparatuur in je bijkeuken. In de kasten van je praktische bijkeuken staan de ingebouwde wasmachine en droger op hoogte, wel zo comfortabel en ergonomisch! Ook deze keukenapparaten kunnen achter een deur verstopt worden. In de spoelbak van het mooie keukenblok kun je gemakkelijk je emmers vullen en leeggooien. Er is overal aan gedacht!

Welke keukentrends passen perfect in jouw keuken?

Welke keukentrends maken van je keuken, jouw perfecte droomkeuken?

Ontdek op je gemak de laatste keuken trends in de I-KOOK winkel! Geniet van mooie keukens in populaire keukenstijlen met trends keuken deurtjes, werkbladen en de nieuwste apparatuur. Bespreek samen met de I-KOOK keukencoach al jouw wensen en bekijk, binnen je budget, welke keukentrends precies passen bij jou en jouw droomkeuken! Een keukencoach laat ze je graag allemaal zien in een fantastisch 3D keukenontwerp. Lees ook in de reviews van eerdere I-KOOK klanten hoe zij de trends in hun keuken verwerkt hebben.

Een afspraak met een keukencoach is zo gemaakt! Er is altijd een I-KOOK winkel in je buurt.

Lees meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.