De laatste keukentrends, ken jij ze?

KEUKENS
4 min leestijd

Ontvang nu gratis het digitale I-KOOK magazine!

Ik laat je graag de laatste keukentrends zien die komen en nooit meer weggaan! Het zijn belangrijke keukentrends die een vast onderdeel worden bij het keuken ontwerpen. Ik zou zeggen: lees lekker verder en ga zelf aan de slag met deze 9 trends keuken ideeën!

I-KOOK KEUKENPLANNER

Kun je niet wachten met ontwerpen? Met de I-KOOK keukenplanner maak je snel én eenvoudig prachtige keukenopstellingen. Probeer de vele kastdeurtjes, handgrepen, achterwanden en keukenbladen uit. Bekijk op je gemak welke kleuren en materialen je het mooist vindt. Welke trends keuken zien we terug in jouw eigen ontwerp?

Keukentrends waar je heel lang plezier van hebt!

Grijze beton U-keuken met bar en open vakkenkast – Nobilia Riva 839
Foto: Grijze beton U-keuken met bar en open vakkenkast – Nobilia Riva

Ontdek de 9 keukentrends voor jouw unieke keuken!

1 – Met stip bovenaan staat de grootste keukentrend: een bijzondere keuken, helemaal naar je wensen gemaakt! Een keukencoach ontwerpt binnen je budget en volgens de laatste keukentrends, jouw unieke keuken. Voor een vrijblijvend deskundig advies en een speciaal keukenontwerp ben je bij I-KOOK altijd welkom!

Zwarte industriële keuken met blauwgrijze tegel achterwand, Muren geverfd met Flexa Brave Ground en blauw/grijs tinten)
Foto: Zwarte industriële keuken met blauwgrijze tegel achterwand – Muren geverfd met Flexa Brave Ground en blauw/grijs tinten

2 – Saai, hoe kom je daar bij? Een keuken uitgevoerd in één kleur of bijna dezelfde kleuren, heeft een kalme serene uitstraling. Door de aandacht voor kleine details en het verwerken van natuurlijke materialen in het design, wordt het een echte trends keuken.

3 – Je éénkleurige keuken krijgt persoonlijkheid door een opvallende kleur aan de keukenopstelling toe te voegen. Onderstaande foto is een typisch voorbeeld van een landelijke keuken naar de laatste keukentrends. Zie hoe de oranje en olijfgroene bovenkastjes en regalen eruit springen! Niet alleen de kleur valt op. De stoere en strakke kastjes komen oorspronkelijk uit de industriële of moderne keuken. En nu kom je bij het volgende trends keuken punt.

Zwarte landelijke keuken met olijf groen en oranje gekleurde regalen, Häcker AV 6035
Foto: Zwarte landelijke keuken met olijf groen en oranje gekleurde regalen – Häcker keuken

4 – Je hoeft niet meer te kiezen uit één keukenstijl, volgens de nieuwe keukentrends! Haal de onderdelen die je het leukst vindt uit de moderne, landelijke, klassieke, design en industriële keuken en creëer ermee jouw ideale keuken!

5 – Jouw keuken wordt een verzamelpunt van mensen en activiteiten en.. dat wil je inpassen in je keukenindeling. In de laatste keukentrends maak je plaats voor zitplekken met een bar, (uittrekbare) tafels en zithoekjes.

Industriële landelijke keuken met bar, Häcker keuken Boston Sand Oak
Foto: Industriële landelijke keuken met bar – Häcker keuken Boston

6 – Deze gezellige drukte van jewelste zorgt wel voor meer onderhoud. Om je keuken mooi te houden, kies je voor een aanrechtblad dat makkelijk schoon te maken is en keukendeurtjes met antifingerprint. Ook je keukenvloer moet tegen een stootje kunnen.


Bekijk meer I-KOOK keukentrends op:


7 – Veel én slim opbergen hoort in de trends keuken van nu thuis! Heb je die praktische ladenindelingen hier onder al gezien voor je bestek, servies en pannen? Op een zeer efficiënte manier organiseer je al je voorraad in een apothekerskast en in een carrousel of LeMans hoekkast.

Handige keukenlade indeling voor bestek, kruiden en servies, Nobilia keuken
Foto: Handige keukenlade indeling voor bestek, kruiden en servies – Nobilia keuken

8 – Om jezelf niet teveel te belasten, ontwerp je de keuken die helemaal op jouw lengte is aangepast. Een keukencoach denkt met je mee over de keukenblad- en oven hoogte, uittrekbare laden, verlichting en nog veel meer.

9 – Duurzaamheid is één van de belangrijkste keukentrends en wordt een blijvend onderdeel bij het samenstellen van een nieuwe keuken!

Waar let je op?

  • Een duurzame keuken is een keuken die vele jaren meegaat! Niet alleen het keukenmeubel, ook de apparatuur.
  • Het uiterlijk van de keuken veroudert niet snel.
  • Bij de fabricage van je trends keuken, wordt er zuinig met de materialen omgegaan en deze zijn op een verantwoorde manier gewonnen.
Witte kookeiland met eettafel – Nobilia keuken Laser 416
Foto: Witte kookeiland met eettafel – Nobilia keuken Laser

Waar krijg je de mooiste keukentrends te zien, een deskundig advies en nog veel meer?

Bij I-KOOK! Een keukencoach van I-KOOK weet niet alleen alles over de laatste keukentrends. De keukenspecialist laat ze je ook allemaal zien in de winkel. Samen ontwerp je jouw droomkeuken, helemaal in jouw favoriete stijl en binnen je budget! Maak meteen een afspraak met een keukencoach voor een betrouwbaar advies! 

Dit artikel is geschreven door

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.