Häcker keukens – Unieke design en kwaliteitskeukens!

KEUKENS
5 min leestijd

Ontvang nu gratis het digitale I-KOOK magazine!

Häcker keukens zijn het neusje van de zalm in design, techniek, kwaliteit en afwerking! De onbegrensde ontwerpmogelijkheden van Hacker keukens, de uitgekiende details en de klasse uitstraling vervullen al je wensen voor jouw perfecte Häcker keuken! De luxe keukens van Hacker worden volop geprezen om de prachtige keukendeurtjes, bijpassende aanrechtbladen en slimme opbergkasten en laden. Het vooruitstrevende Duitse keukenbedrijf zorgt voor duurzaamheid, ergonomie en veiligheid in je keuken. De onderdelen uit de 2 Häcker systemat keuken en concept130 keuken lijnen kunnen altijd met elkaar uitgewisseld worden voor het verwezenlijken van al je keuken ideeën.

Ontdek de prachtige Hacker keukens bij I-KOOK!

Häcker keukens zijn kwaliteitskeukens met een uniek design voor een goede prijs. Te bewonderen bij de I-KOOK winkel in je buurt! 

Maak een afspraak met een vakkundige I-KOOK keukencoach en stel jouw perfecte Häcker systemat keuken samen!

Zwarte keuken met kookeiland
Foto: Zwarte keuken met kookeiland

Häcker keukens, onbegrensd keuken ontwerpen

Iedere Häcker keuken is een speciaal op maat gemaakte keuken! 

Hacker keukens bieden je door de onbeperkte ontwerpmogelijkheden oplossingen in de keuken die je leven zoveel mooier én makkelijker maken… of je nu in je eentje woont of met een groot gezin, met een kleine of juist een grote keuken. 

Elk mens is anders. Daarom heeft Hacker onderkasten in 3 hoogtes ontwikkeld waarmee je de ideale ergonomische werkhoogte creëert en wellicht ook extra opbergruimte. In de overzichtelijke apothekerskasten, handige hoekkasten en brede lades van de Häcker systemat keuken of concept130 keuken krijgen je voorraad, servies en pannen de mooie plek die ze verdienen.

HÄCKER CONCEPT130 KEUKEN – De naam van de keukenlijn concept130 komt van het 130 mm rasterformaat waarop Hacker keukens zijn gebaseerd. In dit creatieve en handige rastersysteem zet je al je wensen voor design, functie, vorm en kleur om in een individueel keukenontwerp dat uniek is en 100% bij jou past! De kracht van de concept130 keukens schuilt niet alleen in de prachtige eigentijdse kleuren en vormgeving. Binnenin de bijzondere keukenkasten zijn de nieuwste functies al net zo inspirerend. 

HÄCKER SYSTEMAT KEUKEN –  De Häcker systemat keuken is het stijlicoon onder de kwaliteitskeukens met inspirerende oplossingen voor al je keuken ideeën. De luxe Häcker systemat keuken is ongekend geliefd door de perfecte match van strakke lijnen, diepe kleuren, oorspronkelijke materialen en state of the art techniek. Een Häcker systemat design keuken, industriële keuken, landelijke keuken, moderne keuken, van welke stijl je ook houdt… het zijn allen keukens met een geheel eigen hoogwaardige identiteit en eersteklas afwerking.

Hacker keukens met kwaliteitsapparatuur

Koken in een Häcker keuken is een belevenis op design en technologie gebied. 

Voor de techniek maken mooie merken als Siemens, Quooker, Miele en NEFF met innovatieve keukenapparaten als de kokend-water-kraan en inductie kookplaat met afzuiging het totale droomkeuken plaatje af.

Houten design keuken
Foto: Houten design keuken

Häcker keukens zijn duurzame keukens

Hacker keukens zijn Healthy Living keukens voor een duurzame toekomst!

De bijzonder duurzame keukens van Hacker zijn klimaatneutraal en energiezuinig geproduceerd. De milieuvriendelijke lakken op waterbasis met amper oplosmiddelen (formaldehyde) maken de oppervlakken slijtvast en beschermen het hout. Zo geniet je vele jaren van een eersteklas gelakte Häcker systemat keuken met de beste voorwaarden voor een schone binnenlucht.

Het laklaminaat van Häcker keukens is voor een groot gedeelte gemaakt van hergebruikt materiaal. Häcker wil de CO2 voetafdruk van het bedrijf zo klein mogelijk houden door zo min mogelijk grondstoffen te gebruiken. De gerecyclede materialen hebben een korte aanleveringsroute naar de fabriek. Häcker gaat met haar duurzaamheidscriteria voor bescherming van gezondheid en milieu (PURemissie & PUResist) vaak verder dan de vereisten van internationale keurmerken en kreeg hiervoor meerdere certificaten en onderscheidingen.

I-KOOK & Duurzaamheid

Duurzaamheid is belangrijk voor I-KOOK keukens! 

I-KOOK kijkt niet alleen naar de milieuvriendelijke productie van de duurzame keukens die zij voor hun klanten mogen samenstellen. Ook binnen het bedrijf is er serieuze aandacht voor mens en natuur. Häcker keukens zijn designwonders met een zeer duurzaam karakter, precies de keukens die I-KOOK graag ontwerpt voor haar klanten en daarmee het perfecte keukenmerk voor een lange samenwerking met I-KOOK keukens.

Witte T-keuken met bar
Foto: Witte T-keuken met bar

Hacker keukens zijn zo uniek als jij!

Al je persoonlijke keuken ideeën voor vormen, kleuren, functies en duurzaamheid zie je terug in jouw unieke Häcker keukenontwerp, samengesteld door een ervaren keukencoach van I-KOOK! 

Een I-KOOK keukencoach neemt je mee in de winkel langs de mooiste Häcker keukens. Geniet op je gemak van de bijzondere design Häcker systemat keuken of de Hacker keukens uit de concept130 lijn. Een keukencoach ontwerpt de keuken van je dromen geheel naar jouw smaak, binnen je budget en tegen een scherpe prijs. Jouw coach begeleidt je van het eerste gesprek tot zelfs na plaatsing. Bekijk ook de ervaringen van andere I-KOOK klanten met hun geweldige Hacker keukens.

Een afspraak met een I-KOOK keukencoach in je buurt is zo gemaakt! 

Dit artikel is geschreven door

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.