Zoveel keuken kleuren voor héél je keuken!

KEUKENS
4 min leestijd

Ontvang nu gratis het digitale I-KOOK magazine!

Wat onze klanten hierover zeggen

Lees de ervaring van: Caroline

Lees de ervaring van: Folmer

Lees de ervaring van: Familie Kroeze

Lees de ervaring van: Familie Oomen

Ik heb geweldig nieuws voor je: ook jouw favoriete keuken kleur is mogelijk voor je nieuwe keuken! Je kunt bij I-KOOK oneindig veel mooie keuken kleuren combinaties maken. Naast de keukendeurtjes kunnen ook alle zichtbare zijden van de keukenkastjes en zelfs de plint, de kleur(en) krijgen waar jij helemaal blij van wordt. Het keukenkastjes verven laat je voortaan aan de fabrikant over in één of meerdere professionele lak tinten. Je hebt geen zijpanelen meer nodig, wat de keuken niet alleen strakker maakt, je bespaart ook geld!

De keuken met kleur is een trend die steeds groter wordt. Wil je ook je favoriete keuken kleur bepalen? Test het zelf! Wissel de mooiste tinten, snel en simpel,  met elkaar af in de online keukenplanner van I-KOOK en zie je eigen keukenontwerp groeien. Een keukencoach helpt je graag (verder) om je keuken helemaal af te stemmen op je interieurstijl. Op naar jouw droomkeuken!

Geef je keuken persoonlijkheid met jouw mooiste keuken kleuren!

Keuken kleuren in 190 RAL kleuren video

Alle zichtbare zijden van de keuken in jouw favoriete RAL kleur(en)

Alle zichtbare kanten van de keuken als keukendeurtjes, plinten en zij-, onder-, boven- en binnenkant van de keukenkast, etc. zijn in dezelfde tint verkrijgbaar. Is dat niet geweldig?!

Het bijzondere kleuren concept van Häcker bestaat uit 190 RAL kleuren die eindeloos met elkaar gecombineerd kunnen worden. Voor zowel de matte keuken als de hoogglans keuken. Vijf verschillende keukendeur uitvoeringen zijn hiervoor geschikt: met greep, greeploos én paneeldeuren. Belangrijk voor het behoud van je keuken: de lak is UV-licht bestendig.

Moderne blauwe keuken met Carrara marmerlook schouw, Häcker keuken AV 6000 fluweel blauwe keukendeurtjes en ladefronten + plint, RAL zijdegrijs, lariks houten keukenbak
Foto: Moderne blauwe keuken met Carrara marmerlook schouw – Häcker keuken AV 6000 fluweel blauwe keukendeurtjes en ladefronten + plint, RAL zijdegrijs, lariks houten keukenbak

Doordat RAL kleuren internationaal gebruikt worden als standaard kleuren kun je heel eenvoudig je keukenkast kleuren afstemmen op je muurkleur. Je kunt zelfs precies dezelfde kleur kiezen!

Moderne witte keuken met open groene keukenkastjes, Häcker keuken AV 6082 GL AV 4030 PerfectSense kristalwit keukenfrontjes, zichtzijden en aanrechtblad
Foto: Moderne witte keuken met open groene keukenkastjes – Häcker keuken AV 6082 GL AV 4030 PerfectSense kristalwit keukenfrontjes, zichtzijden en aanrechtblad

Bijzondere keukenkastjes zonder extra kosten!

Ik wil je ook nog graag vertellen over een heel bijzondere afwerking voor de zichtbare zijden van je keukenkasten, het PerfectSense concept. Het PerfectSense concept is: 1) prachtig om te zien, 2) heeft geweldige eigenschappe en 3) waarvoor je niet extra betaalt.

Een PerfectSense oppervlak past helemaal in de keuken trends van nu en voelt fantastisch aan. Er zijn 13 tinten voor de zichtbare zijden beschikbaar en zoveel keukenfrontjes, voor zowel matte keukens als hoogglans keukens. De PerfectSense keukenkast afwerking is enorm sterk en anti-vingerafdruk! Het kan tegen waterdamp, licht, UV, hitte en is antibacterieel, wat heel welkom is in de keuken. Daarnaast is PerfectSense een duurzaam recyclebaar materiaal. Klinkt goed!

Korpus keuken kleuren: kristal wit, licht grijs en lavagrijs – Häcker keukens
Foto: Korpus keuken kleuren: kristal wit, licht grijs en lavagrijs – Häcker keukens

De keuken corpus in populaire kleuren

Ik sprak net over de zichtbare kanten van de keuken, maar ook de binnenkant van keukenkastjes kan een mooie kleur krijgen. De hele corpus, zeg maar het keukenblok, kan dezelfde kleur krijgen. Er is keuze uit 3x een populaire korpus kleur: kristalwit, lichtgrijs en donker lavagrijs.

Met wit als korpus kleur zien keukenkastjes en lades er niet alleen van binnen en buiten hygiënisch schoon uit, maar je kunt ook goed zien wat er allemaal in staat. Een witte korpus is niet alleen prachtig voor witte keukens!

Naast wit, kun je ook kiezen voor licht grijs of lavagrijs als korpus kleur. Een corpus in de tint lavagrijs is bijvoorbeeld ook fantastisch om te zien in zwarte keukens. Het zijn geweldige ton-sur-ton kleuren die perfect bij elkaar passen! De betonlook keuken is er voor je in verschillende tinten: van wit beton, grijs beton tot zwart beton. Ook voor iedere beton keuken is er dus een mooie korpus kleur.

Industriële landelijke zwarte keuken met olijf groen en oranje keukenkastjes – Häcker keuken AV 6035
Foto: Industriële landelijke zwarte keuken met olijf groen en oranje keukenkastjes – Häcker keuken AV 6035

Bepaal je keuken kleuren zelf!

Door de eindeloze mogelijkheden in keuken kleuren combinaties, kan jouw I-KOOK keuken dé kleur(en) krijgen waar jij altijd al van gedroomd hebt! Bespreek jouw wensen voor je nieuwe keuken met je keukencoach. Ontwerp samen, binnen je budget,  jouw droomkeuken. Maak hier een adviesafspraak in je buurt!

Wat onze klanten hierover zeggen

Lees de ervaring van: Caroline

Lees de ervaring van: Folmer

Lees de ervaring van: Familie Kroeze

Lees de ervaring van: Familie Oomen

Lees meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.