"De monteur werkte bijna nog preciezer dan ikzelf."

Familie Kroeze
's-Gravendeel
07-09-2021

“De monteur werkte bijna nog preciezer dan ikzelf.”

We zochten een nieuwe keuken voor in ons nieuwe huis, de oude keuken hadden wij er al uit gesloopt, maar voordat we definitief gingen verhuizen wilde we eerst dat er een nieuwe keuken in zou komen.

I-KOOK was voor ons al een bekende winkel, we zijn er vaak voorbijgelopen en nu we een nieuwe keuken wilden kopen, zijn we toch maar eens naar binnengelopen.

Bij aankomst werden we vriendelijk geholpen door Marijn Schram, die samen met ons een 3D-ontwerp van de gewenste keuken heeft gemaakt. Alles verliep correct, geen vage kortingen of speciale prijzen, gewoon een eerlijke prijs en behandeling.

Omdat we meteen zo’n goed gevoel hadden bij I-KOOK en Marijn hebben we ook niet meer veder geshopt in andere keukenwinkels.

Nadat het ontwerp definitief was, is de keuken besteld en hebben we met plezier gewacht tot het eindelijk zo ver was. De keuken is geplaatst door een absolute vakman, de keuken is echt perfect gemonteerd. Hij werkt bijna nog preciezer dan ikzelf… Ook kwam de beste man nog met een aantal zinnige aanpassingen die we hebben doorgevoerd, alleen maar complimenten!

Echter bleek er bij de montage een deurtje te zijn beschadigd, dit werd snel en goed opgelost en de afspraken zijn in geheel nagekomen.

Door de verkregen begeleiding, vakkundigheid en vriendelijkheid bevelen wij I-KOOK zeker aan bij andere.

 

Hartelijk dank voor je complimenten en natuurlijk fijn dat jullie zo blij met jullie nieuwe keuken. Samen hebben we een mooi ontwerp gemaakt voor in jullie nieuwe huis. Ik vind het eindresultaat werkelijk prachtig, de kleuren in combinatie met landelijke stijl past perfect in de gekozen ruimte. Ik wens jullie nogmaals superveel plezier in jullie nieuwe huis en natuurlijk veel kookplezier.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.