Witte keukens op z’n mooist!

INSPIRATIE
3 min leestijd

Wat onze klanten hierover zeggen

Lees de ervaring van: Kasper & Patricia

Lees de ervaring van: Naïma

Lees de ervaring van: Koos

Er zijn zulke bijzondere ontwerpen van de witte keuken! Ik laat je graag de mooiste witte keukens zien, want keuken inspiratie kun je nooit genoeg krijgen.

Witte industriële chique keuken

Mat witte keuken – Nobilia greeploze keuken Inline 551
Foto: Mat witte greeploze keuken – Nobilia Inline 551
Foto – keuken ideeën:
 • Wit matte keuken
 • Greeploos
 • Baksteen achterwand
 • Betonlook
 • Veelzijdig keukenrek

De wit matte keuken, afgebeeld op bovenstaande foto’s, krijgt een industrieel tintje door de keukenachterwand in ruw baksteen design (Factory grijs), het betonlook tafelblad en de houten vloer. Het keukeneiland in het midden is eigenlijk een werkeiland waar de lekkerste gerechten op voorbereid worden. Super is het verlaagde stuk als zitgedeelte met alsnog kastruimte eronder. Het wandrek systeem is multifunctioneel: je kunt er keukenaccessoires aan hangen en kruidenpotjes, olie, azijn en deco-dingetjes op zetten. De Elica afzuigkap met massief eiken plank heeft een USB lader om de tablet of smartphone op te laden.

Moderne landelijke keuken

Landelijke witte keuken - Häcker L-keuken Breda
Foto: Witte landelijke keuken – Häcker hoekkeuken Breda
Foto – keuken ideeën:
 • Sierlijsten
 • Kaderdeuren
 • Houten keukenblad en bar
 • Tegeldecor spatwand
 • Inductiekookplaat met afzuiging

De sierlijsten op de bovenkastjes, de kaderdeuren, keukengrepen, de open kasten en de glaskasten zijn dé kenmerken van een landelijke keuken. Typisch ‘country classic’ is ook de wasbak maar deze is verrassend in zwart uitgevoerd. Het fornuis met schouw heeft plaatsgemaakt voor een inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging. Dit keukenontwerp is een goede mix van het warme van de landelijke keuken en de techniek van nu. Handig zo’n keuken met ontbijtbar!

Witte T-keuken

Greeploze witte keuken – Nobilia T-keuken Fashion 173
Foto: Witte T-keuken greeploos – Nobilia Fashion 173
Foto – keuken ideeën:
 • T-keuken is de Instagram keuken!
 • Witte keuken met grijs leisteen decor
 • Greeploze keuken
 • Uitgebreide LED keukenverlichting

De T-keuken op bovenstaande foto is een echte fotogenieke keuken! De combinatie van wit en grijs laat de keuken van het beeldscherm spatten. De greeploze keukenkasten en brede laden versterken het prachtige keukenontwerp. De inbouw ovens staan mooi op hoogte in de kastenwand. Wel zo comfortabel! Bij de keukenindeling is ook een bijzonder goed lichtplan bedacht. De keukenverlichting zit niet alleen in en onder de kastjes, zelfs achter het keukenrek waar de pollepel en spatel aan hangen schijnt er LED verlichting.

Witte keuken met eigen design in kleur

Moderne witte keuken – Nobilia hoogglans keuken Pura 834
Foto: Witte hoogglans keuken – Nobilia keuken Pura 834
Foto – keuken ideeën:

Op de foto boven is een bijna geheel witte moderne hoekkeuken met groen als blikvanger te zien. Je hebt keuze uit meerdere kleuren (open) keukenkasten om je witte keuken te verfraaien. Zo kun je jouw nieuwe keuken een geheel eigen ontwerp geven!
De afgebeelde hoogglans witte keuken is greeploos, passend bij een echte design keuken. Het kunststof keukenblad heeft een chic wit Marmer Carrara decor. De witte afzuigkap hangt onopvallend tegen de witte wand. Handig zo’n schuine afzuigkap waar je je niet tegenaan stoot.

Wie weet er alles over witte keukens? Een keukencoach, natuurlijk!

In welke stijl je ook jouw witte keuken wenst, deze keukenspecialist maakt een prachtig 3D keukenontwerp waar al jouw keukendromen in terugkomen. Maak vrijblijvend een afspraak met een keukencoach in de buurt.

Wat onze klanten hierover zeggen

Lees de ervaring van: Kasper & Patricia

Lees de ervaring van: Naïma

Lees de ervaring van: Koos

Lees meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.