fbpx

Een landelijke keuken kopen, waar let je op?

KEUKENS
4 min leestijd

Een landelijke keuken kopen is heel speciaal. Je brengt in één keer zoveel sfeer in je woonruimte dat jouw keuken in landelijke stijl de gezelligste plek in heel je huis wordt. Je kookt er graag samen en je hebt er veel heel plezier. Je zou willen dat dit in iedere landelijke keuken te koop is! Ik ga je vertellen wat er zo bijzonder is en waar je op moet letten bij de aankoop van jouw landelijke droomkeuken.

Wil je een landelijke keuken kopen en zou je graag met een online keukenplanner leuke ontwerpen maken? Met de I-KOOK keukenplanner kun je eenvoudig prachtige keukens samenstellen! Welke indeling, deurtjes en greepjes vind jij het mooist? Probeer het zelf!

Is jouw ideale landelijke keuken te koop? Een keukencoach maakt je keuken op maat!

Witte landelijke keuken met schouw, Nobilia York
Foto: Witte landelijke keuken met schouw – Nobilia York

Waar let je op bij een landelijke keuken kopen?

Sfeer, sfeer en nog eens sfeer, dat is wat jouw perfecte nostalgische keuken gaat uitstralen! Je zult het overal in het gezellige ontwerp terugvinden: van de kleine authentieke keukenspullen tot aan de bijzondere keukenopstelling. Ik vertel je graag waar je op moet letten. Zo wordt het de mooiste landelijke keuken te koop voor jou:

  • Landelijke keukens bekijken
  • Landelijke keukenopstelling ontwerpen
  • Keukenapparaten kiezen
  • Landelijke keuken kosten
Landelijke open keukenkast & landelijke kapstok, Nobilia York
Foto: Landelijke open keukenkast & landelijke kapstok – Nobilia York

Keukens kijken!

Een landelijke keuken kopen begint met heel veel kijken. Kijk op jouw favoriete websites welke authentieke keukens eruit springen. Ga landelijke keukens ook zeker in het echt bekijken. Zie je jezelf al koken in de landelijke showroomkeukens en hangen aan het kookeiland? Je kunt de keukens in verschillende sfeervolle kleuren vergelijken. Voel de aanrechtblad materialen, waar in de landelijke keuken natuursteen en beton(look) favoriet zijn. Met z’n authentieke uitstraling is de Quooker Patina kokend-water-kraan een plaatje. Misschien heb je al een landelijke keuken te koop zien staan die helemaal bij jou past? Je kunt met al je vragen bij een I-KOOK keukencoach terecht!

Keukenopstelling ontwerpen

Nu is de keukenopstelling zelf aan de beurt. Na alle inspiratie, heb je een goed beeld gekregen van hoe jouw ideale landelijke keuken vorm eruit gaat zien. Zie je een prachtige landelijke keuken te koop, dan moet ie natuurlijk wel passen in je keukenruimte. Hoe creëer je extra kastruimte voor je voorraadpotten in een landelijke keuken zonder bovenkastjes? Met planken, open rekken en stalen regalen aan de muur bijvoorbeeld. Hoeveel ruimte heb je nodig voor een gezellige landelijke keuken met eiland? De ontwerpmogelijkheden zijn nog nooit zooo groot geweest bij een landelijke keuken kopen!

Fluweel blauwe modern landelijke keuken, Häcker Bristol
Foto: Fluweel blauwe modern landelijke keuken – Häcker Bristol

Keukenapparaten kiezen

Denk je aan een nostalgische keuken, dan zie je een grote pan soep voor je en krokante koekjes uit de oven. Koken is in iedere keuken belangrijk, maar bij een landelijke keuken kopen krijgen je kookapparaten extra de aandacht. In een gezellige landelijke keuken met schouw staat er onder de afzuigkap een geweldig fornuis. Bij inbouw kan het natuurlijk ook een stoere gaskookplaat of inductie kookplaat zijn. Misschien wil je een traditionele bakoven naast je magnetron-heteluchtoven? Het kan allemaal!

Landelijke keuken kosten

Wat kost een landelijke keuken? Ook met een bescheiden budget kun je een prachtige landelijke keuken kopen! Er zijn bijvoorbeeld mooie alternatieven voor een natuursteen aanrechtblad. Een granietlook, betonlook of marmerlook keukenblad is zelfs ook makkelijker in onderhoud. Als je een grote landelijke keuken te koop ziet staan dan weet je dat bij meer keukenkasten en meters meer aanrechtblad, de keuken kosten omhoog gaan. Een slimme oven die op afstand bedienbaar is, heeft een hogere prijs, maar in een oven zonder wifi kun je net zo lekker koken. Iedere I-KOOK keuken wordt op maat gemaakt bij welk budget dan ook!

Groene landelijke T-keuken – Nobilia Cascada
Foto: Groene landelijke T-keuken – Nobilia Cascada

Een prachtige landelijke keuken kopen, ook in jouw budget!

Voor het ontwerp van je perfecte landelijke keuken waar de gezelligheid vanaf spat, ga je wel naar een echte keukenspecialist! Een deskundige keukencoach geeft je een eerlijk en betrouwbaar advies, waarin al jouw keuken ideeën verwerkt zijn. Zo vind je altijd binnen je budget, de mooiste landelijke keuken te koop! Maak nu een advies afspraak voor jouw droomkeuken!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.