Is een keuken met houten werkblad perfect voor jou?

KEUKENS
4 min leestijd

Wat onze klanten hierover zeggen

Lees de ervaring van: Cher Otterspeer-Wiegman

Lees de ervaring van: Cara Barrett

Lees de ervaring van: Familie Hoelsgens 

Breng de gezelligheid van de natuur in je keuken met houten werkblad! Je zult verstelt staan uit hoeveel sfeervolle houtprints je kunt kiezen voor je keuken werkblad hout. Ik laat je ook zien dat je met hetzelfde hout ook op andere plekken een natuurlijk kleuraccent in je keukenindeling kunt brengen. Ik krijg ook altijd veel vragen over het massief houten aanrechtblad. Ik deel je graag de houten werkblad keuken ervaringen hierover.

De I-KOOK keukenplanner staat altijd voor je klaar! Vierentwintig uur per dag kun je jouw eigen keuken samenstellen en gemakkelijk opslaan om later te bekijken. Probeer het één na het andere keuken werkblad hout uit. Ben jij ook benieuwd welk houten keukenblad het beste past in jouw ontwerp? Ga gelijk aan de slag met de I-KOOK keukenplanner!

Gezellige keuken met houten werkblad ideeën!

Vulkaan grijze keuken met houten werkblad, eilandblad en achterwanden, Nobilia keuken Laser 414
Foto: Vulkaan grijze keuken met houten werkblad, eilandblad en achterwanden – Nobilia keuken Laser

Welke keuken werkblad hout print vind jij het mooist?

Een zwarte keuken met houten werkblad krijgt pit met het donkere decor Balken Eiken. Op bovenstaande foto zorgt het licht houten aanrechtblad voor een prachtig contrast met de grijze keukenfrontjes. In de witte moderne keuken onderstreept het witte houtdecor Eiken Halifax of Virginia de lichte en verfrissende schoonheid van het ontwerp.

Iedereen houdt van hout! 💚

Het houtlook blad eiken Yukon ziet er lekker stoer en verweerd uit, ideaal voor een industriële keuken. Wat dacht je van het warme houtlook decor Eiken Provence voor de landelijke keuken met houten werkblad? Bonjour!

Grijze landelijke keuken met houten werkblad, bar en eettafel, Nobilia keuken Cascada 772
Foto: Grijze landelijke keuken met houten werkblad, bar en eettafel – Nobilia keuken Cascada

Massief houten aanrechtblad nadelen

Met een massief houten werkblad heb je een fantastisch stuk natuur in je keuken. Ieder houten blad is anders en dat maakt het ook zo bijzonder. De massief houten werkblad keuken ervaringen laten zien dat hoe mooi een echt houten blad ook is, er vele nadelen zijn. Ik geef je enkele houten werkblad keuken ervaringen die je echt moet lezen voordat je een massief houten aanrechtblad aanschaft:

  • Hout leeft! Hout kan door vocht gaan uitzetten en krimpen. Een keuken werkblad hout mag bij de montage geen wanden of koven raken, anders kan het blad gaan scheuren.
  • Naast scheuren, kan het houten blad gaan werken en scheeftrekken bij verkeerde bewaring, vervoer en onvoldoende support van het keukenblok.
  • Je hebt snel vlekken op een massief houten aanrechtblad. Het moet regelmatig in de olie gezet worden.
  • Het hout van de keuken met houten werkblad is chipvast, maar gevoelig voor krassen en hitte.
  • Van alle houten werkblad keuken ervaringen is de prijs ook een belangrijke! De massief houten keukenblad prijs is 3x zo hoog als een multiplex houtlook keukenblad en 5x duurder dan een kunststof werkblad houtlook.

Gelukkig zijn er fantastische hout look-a-like werkbladen die bijna niet van echt te onderscheiden zijn, maar veel makkelijker zijn in het onderhoud. Vraag je keukencoach waar je allemaal uit kunt kiezen!

Keuken werkblad hout motief eiken Sierra met bijpassende eettafel en achterwand, Nobilia keuken Easytouch 963
Foto: Keuken werkblad hout motief eiken Sierra met bijpassende eettafel en achterwand – Nobilia keuken Easytouch

Hout in de keukenindeling

In je keuken met houten werkblad kun je ook andere onderdelen dezelfde houtprint geven. Het levendige hout is zoveel meer dan alleen een warm kleuraccent. Naast het keuken werkblad hout brengt het op meer manieren gebruiksgemak in de keukenindeling. Denk daar bijvoorbeeld aan een prachtige bar waaraan je gezellig met de kok kunt kletsen. Op de foto hierboven zie je eenzelfde houtprint eettafel verwerkt in het keukenontwerp. De tafel en het aanrechtblad zijn met elkaar verbonden door de eiken motief keukenachterwand. De eigentijdse houten keuken krijgt door de eenheid een hoog design gehalte en straalt rust uit!

Zacht groene keuken en bijkeuken met houten werkblad en half open bovenkastjes – Nobilia keuken Easytouch 964
Foto: Zacht groene keuken en bijkeuken met houten werkblad en half open bovenkastjes – Nobilia keuken Easytouch

Wie nodig jij uit in je gezellige keuken met houten werkblad?

Kijk jij ook uit naar alle gezellige uurtjes in de keuken, samen met je gezin en vrienden? Een keuken werkblad hout wordt de grote sfeermaker in jouw droomkeuken.

Een keukencoach laat je alle mooie houtprints zien én aanraken. Als je meer wil weten over massief houten keukenbladen dan kunnen de houten werkblad keuken ervaringen je zeker helpen. Samen met een keukencoach en binnen je budget, ontwerpen jullie de keuken die helemaal naar jouw zin is. Een keukencoach begeleidt je van je eerste bezoek tot en met de montage van je droomkeuken! Een afspraak is zo gemaakt met een betrouwbare keukencoach in je buurt!

 

 

Wat onze klanten hierover zeggen

Lees de ervaring van: Cher Otterspeer-Wiegman

Lees de ervaring van: Cara Barrett

Lees de ervaring van: Familie Hoelsgens 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.