Een industriële keuken kopen, waar moet je op letten?

KEUKENS
4 min leestijd

Ontvang nu gratis het digitale I-KOOK magazine!

Wat onze klanten hierover zeggen

Lees de ervaring van: Familie Matthyssen

Lees de ervaring van: Marit Kikkert

Lees de ervaring van: Familie Sassen

 

Is zo’n sfeervolle stoere keuken echt jouw droomkeuken? Je bent niet de enige! I-KOOK heeft de mooiste industriële keukens te koop, die je helemaal naar eigen wens kunt samenstellen! Ik ga je vertellen wat er allemaal in jouw robuuste keuken thuis hoort. Jazeker, een industriële keuken kopen wordt een groot succes met de volgende tips & tricks van deze keukencoach!

Waarom zou je wachten als je direct zelf aan de slag kunt met de I-KOOK keukenplanner?! Zie welke keukenkasten het beste passen in de ruimte en wissel makkelijk van deurtjes en keukengrepen, werkbladen en achterwanden. Sla je ontwerp op en bekijk je nieuwe keuken in 3D!

Alleen maar gezellige én stijlvolle industriële keukens te koop!

Zwarte keuken industrieel, Nobilia Speed zwart betonlook keuken
Foto: Zwarte keuken industrieel – Nobilia Speed zwart betonlook keuken

Industriële keuken kopen tips & tricks!

Een industriële keuken is een echte stoere keuken! Maar wat maakt deze keuken zo stoer? Dat ga ik je uitleggen en laten zien met verschillende foto’s van prachtige keukens.

Vorm

De rechthoekige vorm en het ontbreken van versiering valt gelijk op als je industriële keukens te koop ziet staan. Je mist het ook niet. Het is een robuuste keuken waarin je met z’n allen zorgeloos kunt koken, praten en een feestje vieren!

Keuken kleuren

Landelijke industriële keuken met hout, Nobilia Sylt zwarte keuken met hout
Foto: Landelijke industriële keuken met hout – Nobilia Sylt zwarte keuken
  • BRUIN

De kleur bruin vind je in het gebruikte materiaal terug, zoals in een industriële keuken met hout. Een bruine of rode bakstenen muur geeft de keuken een lekker authentiek rauw randje. Je kunt ook eenvoudig hetzelfde sfeertje creëren met een achterwand paneel met baksteen decor. Geef bij een nieuwe keuken kopen, de achterwand en het aanrechtblad de roestbruine kleur van geoxideerd metaal, dan spat de industriële keukenstijl ervan af!

  • ZWART

Een zwarte keuken is in vele keukenstijlen enorm populair. Een industriële zwarte keuken is extra stoer met stevige keuken handgrepen van gietijzer (look), rookglas deurtjes en zwarte keukentegels tegen de achterwand.

Industriële keuken met bar, Nobilia StoneArt betonlook keuken
Foto: Industriële keuken met bar – Nobilia StoneArt betonlook keuken
  • GRIJS

Ga je een industriële keuken kopen dan denk je het eerste aan RVS. Vele onderdelen uit restaurantkeukens zie je terugkomen in onze keuken thuis. Naast de bekende roestvrijstaal spatwand, spoelbak en keukenapparaten, veroveren het werkblad en zelfs RVS keukenkastjes de industriële keuken. Met een vrijstaande koelkast maak je het helemaal af!

We hadden het straks over bakstenen als bouwmateriaal. Beton is net zo’n materiaal dat enorm geliefd is in de industriële keukenstijl. Je ziet industriële keukens te koop met alleen een betonnen aanrechtblad, maar er zijn ook betonlook keukens waar alle kastdeurtjes en zijpanelen hetzelfde beton decor hebben. Op bovenstaande foto zie je een mooi voorbeeld van een industriële betonlook keuken in twee kleuren.

Industriële keuken met stalen rekken, Nobilia Riva
Foto: Industriële keuken met stoere stalen rekken – Nobilia Riva

Keukenmeubelen & accessoires

Gebruikte keukenmeubelen en vintage keukenspullen zijn van harte welkom in deze stoere keuken! Ga je een industriële keuken kopen met bar? Zet er enkele vintage keukenstoelen bij die je op de kop hebt getikt bij Marktplaats of de plaatselijke kringloop. Er staan regelmatig stalen rekken uit industriële keukens te koop op veilingsites van opgedoekte restaurants. Bij I-KOOK heb je altijd volop keuze uit prachtige rekken en open kasten voor je industriële keuken!

Moderne industriële keuken met kookeiland, Nobilia Easytouch mat zand kleur
Foto: Moderne industriële keuken met kookeiland – Nobilia Easytouch mat zand kleur

Eerst je industriële keuken kopen en dan.. genieten!

Voordat je volop kunt genieten van je nieuwe keuken, breng je eerst een bezoek aan de I-KOOK winkel voor de beste keuken inspiratie. In de showroom zie je als voorbeeld voor jouw droomkeuken, de mooiste en stoerste industriële keukens te koop staan. Een keukencoach maakt geheel naar jouw smaak en binnen je budget, een fantastisch industrieel keuken ontwerp in 3D. Maak nu een afspraak voor een eerlijk keukenadvies. Het genieten kan beginnen!

Wat onze klanten hierover zeggen

Lees de ervaring van: Familie Matthyssen

Lees de ervaring van: Marit Kikkert

Lees de ervaring van: Familie Sassen

 

Dit artikel is geschreven door

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.