Binnenkijken bij Anja en Rob

Binnenkijken bij Anja en Rob

Rob en Anja

14 maart 2022

"Mijn hoofd stoten tegen de afzuigkap is in deze keuken verleden tijd"

Anja en Rob wonen al 22 jaar in dit rijtjeshuis in Barendrecht. Beide zijn zij gek van lekker eten. Anja is van origine kok en Rob bevindt zich graag in de buurt van hun luxe barbecue. Na vijftien jaar vond het stel dat de keuken aan vernieuwing toe was. Hij had zijn beste tijd wel gehad. De apparatuur kreeg kwaaltjes en de blauwe frontjes waren ook niet meer van deze tijd. Met I-KOOK waren zij nog niet bekend, maar door een wandeling over de woonboulevard liepen zij eens binnen bij de nieuwe winkel in Barendrecht.

 

 

Dit maakt onze keuken zo bijzonder

Toen Anja en Rob de vlag van onze winkel zagen met de tekst: ‘De keuken voor iedereen’, twijfelden zij geen moment meer. “We vinden het vooral belangrijk dat je geen opgejaagd gevoel krijgt van een verkoper. Wij troffen Patrick van Barneveld en daar hadden we vrijwel meteen een goed gevoel bij. We kregen alle tijd om alles te laten bezinken en om over na te denken. Dat vonden we erg fijn”, vertelt Rob.

Rob en Anja hadden een kleine ruimte voor de keuken beschikbaar. Vooral Anja had al veel ideeën bedacht en wist goed wat ze in de nieuwe keuken wilde hebben. “Volgens mij is de schuine afzuigkap speciaal voor mij ontworpen. In onze oude keuken stootte ik, door mijn lengte, vaak mijn hoofd tijdens het koken. Dat is nu verleden tijd. Ik heb alle ruimte om lekker te koken”, lacht Rob.

"De kookplaat is binnen een paar tellen schoon"

Ook is hij zeer te spreken over de inductieplaat. “Meestal kookt mijn vrouw en maak ik erna de keuken schoon. Deze inductiekookplaat is binnen een paar tellen weer netjes. Dat was bij ons gasfornuis wel anders.” Anja is ook blij met de kookplaat. Rob vertelt dat de plaat snel warm is en dat het zeker een verschil is met koken op gas. “Het werkt razendsnel en verhit de pannen goed.”

 

In de oude keuken was de opstelling een hoek. Door de hoek eruit te halen is er veel meer ruimte ontstaan. De keuken heeft een aantal lades met een afmeting van 1.20 meter. “We hadden zulke lades al eens gezien bij vrienden van ons. Dat leek ons ook wel wat”. Ondanks de wat kleinere keuken, is er genoeg opbergruimte aanwezig! De kleuren van de fronten zijn gecombineerd met het werkblad. “De uitstraling van de keuken is veel rustiger en brengt een fijnere sfeer in het huis. Echt een verschil met dat blauw van vroeger”, vertelt Rob

 

 

Rob en Anja zijn vooral te spreken over de rustige aanpak en de nazorg van I-KOOK. “De gasten die de keuken kwamen plaatsen waren ook erg vriendelijk”, vertelt Rob vrolijk. Het stel waardeert de nazorg en vindt het leuk om het uiteindelijk resultaat nog eens met keukencoach Patrick te delen. “Dat doen andere keukenzaken gewoon niet. En als ik er zo over nadenk, stel ik dat toch zeer op prijs!”.

 

Bedankt Anja en Rob, voor jullie vertrouwen in I-KOOK. We zijn blij dat jullie geslaagd zijn met deze mooie keuken. Geniet ervan!

“Geen keuken of klant is hetzelfde. Het plezier in mijn werk zit hem in de uitdaging om tot een passend aanbod te komen. Een 3D-ontwerp maak ik vaak in een handomdraai, maar de ruimte indelen doen we samen. Mijn sterke kant is het allround meedenken in het keukenproces en daarbij de verbeelding tot leven laten komen in een 3D-ontwerp. Hierbij denk ik aan of het praktisch, passend, binnen het budget, mooi en symmetrisch is. Die wensen bespreken we samen met een bakje koffie of thee erbij!”

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.