"I-KOOK is top."

Naïma
Amsterdam
17-09-2021

“I-KOOK is top.”


Voor het eerst een keuken kopen. Geen idee wat ik moest doen, waar ik op moest letten, hoelang het ging duren.. ik deed mijn eigen research en vond een lijstje met keukenleveranciers waar men tevreden over was. Één van deze was I-KOOK!
Mensen online en offline mij adviseerden mij om bij verschillende keukenboeren langs te gaan en dat deed ik. Ik ben bij een handjevol keukenboeren geweest, en alleen bij I-KOOK Amsterdam kreeg ik het “juiste gevoel”.

Ik ben geholpen door Rachid. En ik ben blij dat hij degene was die mij door deze eerste keukenervaring hielp.
We hebben een aantal keer samen gezeten. Ik had nogal veel vragen, en zocht naar veel advies en bevestiging. Rachid heeft alles geduldig en nauwkeurig uitgelegd, wat ik kan verwachten en waar ik op moet letten. Mijn keukenruimte is heel klein (5m2), dus daar hebben we samen slimme oplossingen voor bedacht (bijvoorbeeld een aparte vriezer in een voorraadkast en tafelmodel koelkast ín de keuken i.p.v. een joekel van een koelkast ín de keuken).

Tijdens de keukenrenovatie was ik ook bezig met allerlei andere verbouwingen in het huis. Niet alles ging goed met het huis zelf, en gelukkig stonden Rachid en Claudia ook klaar om mij bij te staan bij het mondeling uitleg geven aan de klusjesmannen om de voorbereiding van de keuken optimaal te doen (bijv een gestuukte wand met de juist geplaatste stopcontacten e.d.). Nou, eindelijk heb ik wat rust en kan ik mijn super positieve review voor I-KOOK (met name Rachid en Claudia) achterlaten.
Het was heel fijn om met I-KOOK in zee te gaan. Natuurlijk kost een keukenrenovatie veel tijd, energie, geduld en geld… en daarom is het belangrijk om juiste mensen om je heen te hebben die je hierbij helpen.

Ik ben zeer zeer tevreden over I-KOOK. Hopelijk trekt dit jou ook over de streep om met hen in zee te gaan.

De grootste pluspunten voor mij waren:
– Oprechte medewerking en advies
– Geen opdringerig gevoel
– Transparante kosten
– Keukenmonteur is ván I-KOOK (sommige keukenboeren huren externe freelancers in. Mocht er wat misgaan, dan heb je een hoofdpijndossier aan je handen)
– De keukenmonteur was een geweldig en capabele meneer! Sergei is helemaal top!!!! Mocht je hem krijgen die je keuken installeert, dan ben je super gegarandeerd op een top installatie!

Let op:
– Ga ook zelf wel achter dingen aan, bijv. Leverdatum checken, contracten ondertekenen (ook na een wijziging!).
– Bij elk bedrijf werken er gewoon mensen die ook veel aan hun hoofd hebben. Dus neem ook wel zelf de verantwoordelijkheid om in ieder geval vragen te stellen. Lang verhaal kort: I-KOOK is top! En ik zou mocht het nodig zijn, weer met hun in zee gaan.

Bron: Qasa

Bedankt voor mooie uitgebreide review, fijn dat je zo tevreden bent! Het eindresultaat is prachtig! Ik wens je nog superveel kookplezier toe.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.