"Rustig, vriendelijk en allerminst opdringerig."

Jorg en Tamara
Heerhugowaard
17-03-2017

“Rustig, vriendelijk en allerminst opdringerig.”

Keukens zoek je niet elke dag uit, daar gaan een paar nachtjes slapen over heen…

Het is een uitgave die de meeste mensen ook niet zomaar doen..

Voor we bij jullie kwamen kwamen we bij een paar “keukenboeren” in onze eigen woonplaats, gladde verkopers en pusherige verhalen kwamen ons ten deel, “alleen vandaag nog deze korting mevrouwtje”,of ” u moet voor het weekend beslissen hoor anders kunnen we u deze keuken niet garanderen… “”Als u hier even wilt tekenen komt alles goed u hoeft maar de helft aan te betalen.. “De manier om ons weg te jagen..!!

en toen kwamen we op een zondag op afspraak in jullie filiaal in Zaandam, wat een verademing!, na een klein rondje lopen hadden we de fronten al gezien, het blad was ook snel gekozen en de grepen waren we ook direct verliefd op.

Rachid was rustig, vriendelijk en allerminst opdringerig en heeft zijn uiterste best gedaan mee te denken. In ons huis staat de keuken centraal voor ons gezin, we wilden een warme , vriendelijke en leefbare ruime keuken. Ik denk dat we precies hebben gekregen wat we wensten tegen een keurige prijs, vanzelfsprekend blijft een keuken kopen veel geld, maar wat we nu kregen voor ons geld was echt de moeite waard.
Inmeten werd gedaan door een vrolijke vlotte man, die vakkundig te werk ging en nog enkele puntjes op de I heeft gezet.
Het contact met de winkel bleef warm, op welke wijze we ook een vraag stelden, altijd kregen we vlot en helder antwoord terug, altijd oplossingsgericht.

In plaats van juni kon de keuken al eerder komen, ook dit was voor jullie geen enkel probleem. De levering ging vlot en voorspoedig, keurig op tijd en zeer nette en correcte mensen kwamen de keuken brengen. Ik heb nu voor de 3e keer in mijn leven een nieuwe keuken gekocht en drie maal is met recht scheepsrecht, dit was de aller eerste keer dat maar liefst alles correct en heel werd geleverd, een verademing!

Bedankt voor jullie goede zorgen, het fijne contact en de hulp en ondersteuning.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.