7 x Wandrekken keuken inspiratie

INSPIRATIE
5 min leestijd

Super mooi en handig zijn wandrekken keuken. Naast veel opbergruimte laat een wandrek keuken jouw keukenaccessoires shinen. Weg met die kale muur in je keuken! In de volgende 7 wandrekken keuken inspiratie voorbeelden zie je hoe ook jij muurplanken, wandrekken en stalen regalen prachtig in je keukenopstelling kunt verwerken.

Heb je altijd al je eigen keuken willen samenstellen? Start HIER direct met de gratis I-KOOK keukenplanner! Je kunt gelijk beginnen met kasten schuiven en kleuren kiezen. Bewonder je keukenontwerp in 3D en deel jouw droomkeuken met vrienden!

Ontdek jouw favoriete wandrek keuken soort & stijl!

Regalen van staal, Nobilia keuken Riva 842
Foto: Regalen van staal – Nobilia keuken

7 Wandrekken keuken inspiratie voorbeelden voor jouw droomkeuken

1 – Stalen regalen in een robuuste betonlook keuken

Wandrekken keuken brengen gezelligheid in het hart van je huis en zijn ideale opbergers! Een mooi voorbeeld is de bovenstaande minimalistische betonlook keuken.

De stalen regalen hebben dezelfde stoere grijze betonkleur als de keukenkasten en het aanrechtblad. Dit wandrek keuken past er perfect bij met z’n degelijke uiterlijk en het doorbreekt de massieve uitstraling van het keukenblok. In de open regalen is er plaats voor je lekkerste olie & azijn, je mooiste servies en groene plantjes die je keuken extra kleur geven.

Houten wandrekken in een landelijke keuken, Nobilia keuken York 901
Foto: Houten wandrekken in een landelijke keuken – Nobilia keuken

2- Charmante houten wandrekjes in een landelijke keuken

De landelijke keuken is dé keukenstijl bij uitstek voor authentieke keukenplanken, stijlvolle wandrekken keuken, gezellige wijnrekken en open kastvakken.

Je leukste landelijke keuken accessoires krijgen alle ruimte om geshowd te worden. Voorkom dat het te rommelig wordt. Stop de losse keukenspulletjes in rieten manden en sfeervolle dozen en geef ze een mooie plek in je wandrek keuken. Bij bovenstaande foto kom je ogen tekort door alle wandrekken keuken inspiratie die je krijgt van deze stijlvolle landelijke keuken.

Wandrek keukenblad, Nobilia keuken Touch 340
Foto: Wandrek keukenblad – Nobilia keuken

3 – Strak wandrek in een stijlvol design keuken

Het mooi vormgegeven zwarte wandrek keuken sluit naadloos aan bij de mat zwarte keukenfronten. Doordat het keukenblad en de achterwand dezelfde hout print hebben, straalt de greeploze design keuken één en al rust uit.

Zo zie je dat wandrekken keuken prima passen in een heel ingetogen keuken, zolang je de plankjes niet vol zet. Met led verlichting van bovenaf worden je keukenaccessoires prachtig in de spotlights gezet.

Wandrek Backlight, Nobilia keuken Easytouch 967
Foto: Wandrek Backlight – Nobilia keuken

4 – Wandrek stelling in een plantrijke moderne keuken

In plaats dat je de potten met zelfgekweekte kruiden op het toch al volle werkblad hebt staan, hebben ze een zeer groeizame plek gekregen in het wandrek keuken Backlight.

In de witte moderne keuken van bovenstaande foto herbergen de wandrekken keuken stellingen een ware kruidentuin! De houten Backlight boxen met plantenpotten worden door een LED groeilamp van bovenaf belicht.

Houten wandplanken, Nobilia keuken Structura 402
Foto: Houten wandplanken – Nobilia keuken

5 – Robuuste wandplanken in een houten keuken

Spelen met kleuren en materialen in de keukenopstelling!

De wandplanken in bovenstaande houten keuken zijn een belangrijk onderdeel in het totaalplaatje van de keuken. Het afwisselen van de kleur bruin en zwart met hout is een geweldig wandrekken keuken inspiratie voorbeeld van hoe een expert ook jouw keuken kan samenstellen. Door dezelfde indeling ook bij de thuiswerkplek toe te passen ontstaat er symmetrie en krijgt je keuken een luxe uitstraling.

Zwarte wandplanken, Nobilia keuken Artis 938
Foto: Zwarte wandplanken – Nobilia keuken

6 – Stijlvol wandrek in een luxe moderne keuken

Je creëert een stijlvol wandrek keuken door de muur achter de keukenplanken dezelfde tint te geven. Chique en… heel veilig! In wandrekken keuken staan je keukenspullen op een veilige hoogte.

Wit, zwart, grijs en hout als accenttint: dit zijn de kleuren van de luxe moderne keuken op bovenstaande foto. Boven het extra aanrechtblad verdwijnen de zwarte wandplanken in de zwarte nis, waardoor de kleurrijke keukenaccessoires alle aandacht op zich vestigen.

Wandrek railsysteem Sign Emotion, Nobilia keuken Laser 414
Foto: Wandrek railsysteem Sign Emotion – Nobilia

7 – Railsysteem in een sfeervolle design keuken

Het modulaire railsysteem Sign Emotion is op vele prachtige manieren samen te stellen. Opbergruimte en design komen samen in dit eigentijdse wandrek keuken.

Alle onderdelen als open vakkenrekjes, keukenrolhouder, tablethouder en messenhouder zijn vrij te plaatsen en in te delen naar je persoonlijke wensen. Bovenstaande wandrekken keuken inspiratie foto geeft je een voorproefje van wat er allemaal mogelijk om accessoires een eigen plekje te geven. De messen hangen veilig aan de rail, die ook nog eens verlicht is.

Meer wandrekken keuken inspiratie? Kom ook genieten in de I-KOOK winkel!

Wat je allemaal kunt doen met een wandrek keuken en welke vormen en kleuren er zijn, ontdek je in de I-KOOK winkel!

Een keukencoach adviseert je graag! Deze vakman laat je mooie wandrekken en muurplanken zien in prachtige keukens met een eerlijke prijs. Kom kijken en laat een keukencoach, altijd binnen je budget, jouw droomkeuken ontwerpen. Bewonder ook zeker de wandrekken keuken reviews en foto’s van eerdere klanten. Je kunt nooit genoeg inspiratie krijgen.

Maak gelijk een adviesafspraak met een betrouwbare keukencoach van I-KOOK!

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.