6 Thuiswerken tips voor in je keuken!

INSPIRATIE
4 min leestijd

Thuiswerken doe je vanaf nu in de keuken! Je kunt je keuken ontwerpen compleet met werkplek, helemaal in dezelfde stijl en sfeer. Bekijk de volgende thuiswerken tips van een keukenspecialist en je zult verrast zijn wat er allemaal mogelijk is in je nieuwe keuken!

Een keukencoach kan je alles vertellen over je thuiswerkplek in de keuken. Goede keuken ideeën zijn toch altijd welkom?!

Werk- en woonkeuken, heel normaal!

6 Keuken thuiswerken tips

Grijze landelijke moderne keuken met kookeiland & kast met uitschuifbaar bureau – Häcker keuken Lotus grafiet
Foto: Grijze landelijke moderne keuken met kookeiland & kast met uitschuifbaar bureau – Häcker keuken Lotus grafiet

1 – Computer(keuken)kast

Heb je het op bovenstaande foto’s gezien, de computerkast met dezelfde lade- en kastdeurtjes als de rest van de keuken? De landelijke moderne keuken met kookeiland heeft een sfeervolle kast met uitschuifbaar bureau voor je laptop of tablet. In de verschillende vakjes en keukenlades kun je kantoorspulletjes en je administratie opbergen. Deze handige keukenkast kan in plaats van computerkast, ook als koffiecorner of extra werkblad gebruikt worden. Er zijn zoveel mogelijkheden om de kast in te delen.

Nog wat details: de grijze keuken heeft een marmerlook keukenblad en achterwand. Met LED keukenverlichting wordt niet alleen het aanrechtblad maar ook het bureau goed verlicht!

Betonlook keuken in L vorm met bureau dan wel bar aan de muur – Grijze moderne keuken Häcker Comet
Foto: Betonlook keuken in L vorm met bureau dan wel bar aan de muur – Grijze moderne keuken Häcker Comet

2- Bureau in het keuken ontwerp

Bij een beton keuken past hout wel heel erg goed! Op boven- en onderstaande foto zie je een betonlook keuken met houten aanrechtblad, opzetkast en aan de linkerkant een bureau. (Het is houtlook, want een echt houten keukenblad heeft veel onderhoud nodig.)

Houtlook bureau met keukenplank aan de keukenwand, grijze moderne keuken Häcker Comet
Foto: Houtlook bureau met keukenplank aan de keukenwand – Grijze moderne keuken Häcker Comet

In een kleine keuken blijft er vaak een muur over waar je een bureau aan de keukenwand kunt plaatsen. Kijk maar of het bij jou ook mogelijk is. Boven het bureau hangt een keukenplank met dezelfde hout print. Iedereen zal je keuken fantastisch vinden als je deze details gelijk meeneemt in de keuken indeling! Op de momenten dat je het bureau niet nodig hebt, is het een L-keuken met bar. Altijd gezellig voor de kok!

3 – Diepe keuken vensterbank

Voordat je een nieuwe keuken kunt plaatsen, moet er vaak van alles verbouwd en gestuukt worden. Als je nou toch bezig bent, misschien is een diepe vensterbank in je keukenruimte mogelijk. In bovenstaande geweldige groene landelijke keuken is een leuk bureau en zitje gecreëerd voor het raam.

Groene landelijke keuken, werkplek bij het raam, Häcker keuken AV 6055
Foto: Groene landelijke keuken met werkplek bij het raam – Häcker keuken AV 6055

4 – Keuken met bar als werkplek

In bovenstaande keuken zijn er meerdere plekken waar je kunt thuiswerken: aan de grote eettafel of aan de bar. Is het nou een L-keuken of een T-keuken? De keuken loopt links lager door als bijpassend dressoir, waardoor het schiereiland met bar in het midden staat. Een keukencoach kan je hele woonkeuken inrichten van het keukenblok, kastenwand tot dressoir, tv meubel en eetkamertafel.

Grijze design keuken met bar – Thuiswerken in de Nobilia L-keuken Lux 823
Foto: Grijze design keuken met bar – Thuiswerken in de Nobilia L-keuken Lux 823

Aan de bar in deze grijze design keuken kun je perfect al je berichten en e-mails doornemen zonder iets te moeten missen van wat er zich in de woonkeuken allemaal afspeelt. Ik zie het wel zitten, jij ook?

5 – Kookeiland met tafel als studeer- en werkplek voor het hele gezin

Het keuken ontwerp van bovenstaande kookeiland met tafel is niet alleen prachtig maar ook erg praktisch! De tafel die haaks op het keukeneiland staat is geweldig om aan te werken, te leren, te knutselen en om heerlijk samen aan te eten. Zie je de stopcontacten in de poot van de tafel? Dit kan een keukencoach allemaal voor je regelen!

Licht decor houten keuken – kookeiland met tafel voor eten, spelen, studeren en thuiswerken – Nobilia keuken Structura 401
Foto: Licht decor houten keuken – kookeiland met tafel voor eten, spelen, studeren en thuiswerken – Nobilia keuken Structura 401

6 – De Varen is een echte keukenplant!

Misschien weet je het al, maar van planten word je relaxt! Dat kun je wel gebruiken met al dat werken vanuit huis. Varens zuiveren de lucht en helpen de luchtvochtigheidgraad in huis op peil te houden. Daarmee is de Varen dé perfecte keukenplant voor thuiswerkers!

 Varens in de witte keuken met beton werkblad + PITT cooking – Mooiwatplantendoen.nl
Foto: Varens in de witte keuken met beton werkblad + PITT cooking – Mooiwatplantendoen.nl

De beste thuiswerken in de keuken ideeën krijg je van een keukencoach!

Maak het werken in de keuken comfortabel én mooi om te zien. Een keukencoach zal jouw droomkeuken met werkplek zo ontwerpen, zodat je met veel plezier thuiswerkt! Maak een adviesafspraak met een ervaren keukencoach in de buurt.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.