6 Thuiswerken tips voor in je keuken!

INSPIRATIE
6 min leestijd

Ontvang nu gratis het digitale I-KOOK magazine!

Thuiswerken doe je vanaf nu in de keuken! Je kunt je keuken compleet met thuiswerkplek inrichten, helemaal in dezelfde stijl en sfeer. Bekijk de 6 thuiswerkplekken tips van een ervaren keukencoach. Je zult verrast zijn wat er allemaal mogelijk is voor je werkplek thuis in de keuken!

Een keukencoach van I-KOOK adviseert je graag over een hippe én handige thuiswerkplek in jouw keuken. Je eigen werkplek inrichten is nog nooit zo leuk geweest!

Woonkeuken met thuiswerkplek, ideaal!

De 6 beste thuiswerkplekken tips voor jouw keuken

Thuiswerkplek in grijze landelijke moderne keuken met kookeiland: keukenkast met uitschuifbaar blad,Häcker keuken
Foto: Thuiswerkplek in grijze landelijke moderne keuken met kookeiland: keukenkast met uitschuifbaar blad- Häcker keuken

1 – Keukenkast met thuiswerkplek

Wat een geweldig idee: jouw werkplek thuis is een computerkast met dezelfde lade- en kastdeurtjes als de rest van de keuken!

De landelijke moderne keuken met kookeiland heeft een sfeervolle kast met uitschuifbaar bureau voor je laptop of tablet. In de verschillende vakjes en keukenlades kun je jouw thuiswerkplek inrichten met kantoorspulletjes en administratie. Deze handige keukenkast kan in plaats van computerkast, ook als koffiecorner of extra werkblad gebruikt worden. Er zijn zoveel mogelijkheden om de kast in te delen.

Nog wat details: de grijze keuken heeft een marmerlook keukenblad en achterwand. De naar beneden schijnende LED lampjes zorgen voor goede verlichting op je werkplek en aanrechtblad.

L-keuken met bureau als werkplek thuis, Häcker hout met betonlook keuken
Foto: L-keuken met bureau als werkplek thuis – Häcker hout met L-keuken met bureau als werkplek thuis, Häcker hout met betonlook keukenkeuken

2- Twee bureaus als thuiswerkplekken in de keuken

Met wat creativiteit kun je de leukste thuiswerkplekken creëren. Ieder hoekje, elke wand en de ruimte tussen keukenkasten kan plaats bieden voor een multifunctionele bar of bureau als jouw werkplek thuis.

Een uitgedacht voorbeeld van een thuiswerkplek inrichten in de keuken zie je op bovenstaande foto. Het betonlook bureaublad is de overbrugging tussen een betonlook hoge keukenkast en het aanrechtblad van de rechte houten keuken. Je kunt makkelijk met z’n tweeën aan het bureau werken, ontbijten en even relaxen met een lekkere bak koffie.

Houtlook bureau als thuiswerkplek met keukenplank, Häcker betonlook keuken Comet
Foto: Houtlook bureau als thuiswerkplek met keukenplank – Häcker betonlook keuken

Een nis in de keuken is dé perfecte plaats voor een geweldige thuiswerkplek. Ook in een kleine keuken blijft er vaak een muur over waar je een bureau aan de keukenwand kunt plaatsen. Kijk maar of het bij jou ook mogelijk is. Bij het inrichten van je werkplek kun je boven het bureau een keukenplank met dezelfde houtprint hangen. Iedereen zal je keuken fantastisch vinden als je deze details gelijk meeneemt in de keuken indeling! Op de momenten dat je het bureau niet nodig hebt, is het een L-keuken met bar. Altijd gezellig voor de kok!

Bij een beton keuken past hout wel heel erg goed! Op bovenstaande foto zie je een betonlook keuken met houten aanrechtblad, opzetkast en aan de linkerkant de werkplek thuis: het bureau. Het is houtlook, want een echt houten keukenblad heeft veel onderhoud nodig.

Groene landelijke keuken, werkplek thuis bij het raam, Häcker keuken AV 6055
Foto: Groene landelijke keuken met werkplek thuis bij het raam – Häcker keuken

3 – Thuiswerken aan je diepe keukenvensterbank

Voordat je een nieuwe keuken kunt plaatsen, moet er vaak van alles verbouwd en gestuukt worden. Als je nou toch bezig bent, misschien is een diepe vensterbank als thuiswerkplek in je keuken mogelijk.

In bovenstaande geweldige groene landelijke keuken is een leuke werkplek en zitje gecreëerd voor het raam. Thuiswerken in de buurt van de koekjespot, wat wil je nog meer?!

Blauw zwart kookeiland met bar als werkplek thuis
Foto: Blauw zwart kookeiland met bar als werkplek thuis

4 – Keuken met bar als sfeervolle thuiswerkplek

Een keuken met bar is niet alleen bar gezellig. Je kunt er ook je thuiswerkplek inrichten in de sfeer van je keukenstijl.

Aan de bar in de blauw zwarte keuken op bovenstaande foto kun je aan je werkplek thuis perfect al je berichten en e-mails doornemen zonder iets te moeten missen van wat er zich in de woonkeuken allemaal afspeelt. Ik zie het wel zitten, jij ook?

Wist je dat een keukencoach je hele woonkeuken kan inrichten in dezelfde kleuren en materialen als het keukenblok; van kastenwand tot dressoir, tv meubel en eetkamertafel?

Licht decor houten keuken – kookeiland met tafel voor eten, spelen, studeren en thuiswerken – Nobilia keuken Structura 401
Foto: Licht decor houten keuken – kookeiland met tafel voor eten, spelen, studeren en thuiswerken – Nobilia keuken Structura 401

5 – Kookeiland met tafel als studeer- en werkplek voor het hele gezin

Op een schiereiland of kookeiland met tafel kun je een fantastische thuiswerkplek inrichten met genoeg plaats voor jouw laptop en spulletjes van de rest van het gezin.

Het keuken ontwerp van bovenstaande kookeiland met tafel als werkplek thuis is niet alleen prachtig maar ook erg praktisch! De tafel die haaks op het keukeneiland staat is geweldig om aan te werken, te leren, te knutselen en om heerlijk samen aan te eten. Zie je de stopcontacten in de poot van de tafel? Een keukencoach van I-KOOK denkt overal aan en kan de ideale thuiswerkplek voor je regelen!

Varens in de witte keuken met beton werkblad + PITT cooking – Mooiwatplantendoen.nl
Foto: Varens in de witte keuken met beton werkblad + PITT cooking – Mooiwatplantendoen.nl

6 – De Varen is een echte keukenplant!

Misschien weet je het al, maar van planten word je relaxt! Dat kunnen alle thuiswerkplekken wel gebruiken, ook in de keuken!

Varens zuiveren de lucht en helpen de luchtvochtigheidgraad in huis op peil te houden. Daarmee is de Varen dé perfecte keukenplant voor thuiswerkers!

Het beste advies voor jouw thuiswerkplek in de keuken krijg je van een I-KOOK keukencoach!

Een thuiswerkplek in de keuken die mooi én comfortabel is om in te werken, daarvoor moet je echt bij een keukencoach van I-KOOK zijn!

Een keukencoach zal jouw droomkeuken met werkplek thuis zo ontwerpen, zodat je met veel plezier thuiswerkt! De keukencoach zal altijd naar jouw wensen en binnen je budget je thuiswerkplek inrichten. Bekijk de ervaringen van eerdere I-KOOK klanten met hun eigen thuiswerkplekken ter inspiratie.

Maak nu een adviesafspraak met een ervaren keukencoach! Er is altijd een I-KOOK winkel in je buurt.

 

Lees meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.