Slimme kleine keuken inrichten ideeën!

INSPIRATIE
4 min leestijd

Ontvang nu gratis het digitale I-KOOK magazine!

Wat onze klanten hierover zeggen

Lees de ervaring van: Sjef 

Lees de ervaring van: Familie Brasser

Lees de ervaring van: Bart & Thea Schrama

Bij een kleine keuken inrichten gaat het om twee dingen: je wilt niet alleen een slim ontwerp, jouw keuken moet er ook fantastisch uitzien! Ik vind het als keukencoach erg leuk om je van alles te vertellen over hoe je in een kleine keukeninrichting ruimte kunt besparen met o.a. bijzondere keukenkasten en handige keukenapparaten. Een kleine keuken praktisch inrichten was nog nooit zo leuk!

Met een kleine keukenruimte weet een keukencoach van I-KOOK wel raad. Je zult versteld staan van wat er allemaal gaat passen in je op maat gemaakte keuken. En… hoe mooi jouw nieuwe keuken wordt! Maak snel een afspraak met een keukencoach! Je kunt natuurlijk ook de I-KOOK keukenplanner uitproberen!

Een kleine keuken praktisch inrichten kan ook jij!

Grijze landelijke kleine keuken, bovenkastjes, kleine spoelbak
Foto: Grijze landelijke kleine keuken ingericht met bovenkastjes en kleine spoelbak

Kleine keuken inrichten inspiratie!

Bij je kleine keuken inrichten wil je een knap (= slim) ontwerp én een knap (= mooi) uiterlijk! Kijk welke kleine keuken praktisch inrichten ideeën helemaal passen bij jouw smaak en keukenruimte!

Dit komt er altijd in je kleine keuken!

Je gaat je kleine keuken inrichten, wat moet er altijd in komen: een spoelbak, een koelkast, een kookplaat en opberg- en keukenbladruimte.

Hoe groot dat bepaal jij zelf! Er zijn ook kleine spoelbakken, kleine koelkasten en kookplaten met minder dan vier kookvelden verkrijgbaar voor jouw kleine, maar fijne keuken.

Witte kleine keuken, wandplank, kleine spoelbak RVS
Foto: Witte kleine keuken met wandplank en kleine spoelbak RVS

Je wilt wel graag een keukenblad om op te werken van tenminste 60cm aan één stuk. Door je keukenaccessoires op te hangen aan een keukenrek tegen de achterwand, hou je meer bladruimte over. Naast je kleine keuken praktisch inrichten, staat het ook zo gezellig!

Nobilia apothekerskast, Häcker afvallade systeem en lade indelers
Foto: Handige apothekerskast, afvallade systeem en lade indelers

Ga voor handige keukenkasten en lades in een kleine keuken!

Bij een kleine keuken inrichten kijk je hoe je de ruimte zo efficiënt mogelijk kunt indelen.

Op bovenstaande foto zie je drie mooie voorbeelden van een kleine keukeninrichting met een slimme kast- en lade indeling. Ten eerste: de zeer geliefde apothekerskast. Een apothekerskast is een zeer overzichtelijke (hoge) kast die in een smalle versie, al snel geplaatst kan worden. Ten tweede: Met verstelbare lade indelers blijven je borden en pannen keurig op hun plekje en kun je ze makkelijker stapelen in de keukenlade. En als laatste: met een afvallade systeem waarin je onopvallend je afval kunt scheiden, ben je verlost van al die losse afvalbakken in je bescheiden woning.

Kleine keukeninrichting met stalen regalen, nisjes en een zitje
Foto: Kleine keukeninrichting met stalen regalen, nisjes en een zitje

STALEN REGALEN & OPEN KASTJES

Je kunt in je kleine keuken zoveel opbergen in hoge keukenkasten! In plaats van achter een deur, is het ook leuk om een deel van je verzamelde kommen, schalen en kookboeken te zien. In verlichte open kastjes en in stalen regalen komen jouw keukenschatten het mooiste uit! Zie op bovenstaande foto het handige wijnglazen rekje. Je kunt bij een kleine keuken praktisch inrichten ook eens denken aan een thuiswerkplek of zitje. Je hebt er niet veel ruimte voor nodig zoals je op de foto ziet.

: Kleine spoelbak Lanesto & kleine inductie kookplaat ETNA
Foto: Kleine spoelbak Lanesto & kleine inductie kookplaat ETNA

Groot plezier van kleine keukenapparaten!

Ik had het eerder al over een handige kleine kookplaat, want bij een kleine keuken praktisch inrichten telt iedere centimeter!

Wie gebruikt er eigenlijk vier pitten tegelijkertijd? Ja, je kijkt bij een kleine keuken inrichten ook naar de afmetingen van de keukenapparatuur. Een smalle vaatwasser kan eventueel wel geplaatst worden en dat scheelt toch vuile vaat op je keukenblad. Zo kun je bij een kleinere spoelbak meer blad reserveren voor het klaarmaken van je lekkerste gerechten. Ovens en magnetrons zijn er in verschillende maten en met verschillende functies. Een oven met magnetron gecombineerd in één apparaat is een goede keuze bij het inrichten van je minikeuken.

Kleine U-keuken met houten frontjes
Foto: Kleine U-keuken met houten frontjes

De eerste én beste hulp bij je kleine keuken inrichten!

Een kleine keuken praktisch inrichten is een geweldige kans om je keuken slim in te delen én een prachtige uitstraling te geven!

Een eerlijke keukencoach van I-KOOK ontwerpt jouw droomkeuken, hoe groot of klein je ook wenst en altijd binnen je budget! Vind alvast kleine keuken inrichten inspiratie in de ervaringen van eerdere I-KOOK klanten.

Maak nu een afspraak voor een persoonlijk keukencoach advies! Er is altijd een I-KOOK winkel in je buurt.

 

Wat onze klanten hierover zeggen

Lees de ervaring van: Sjef 

Lees de ervaring van: Familie Brasser

Lees de ervaring van: Bart & Thea Schrama

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.