Handig & mooi je keukenlade inrichten, doe je zo!

KEUKENS
4 min leestijd

Ontvang nu gratis het digitale I-KOOK magazine!

Geweldig als je de keukenlade opent en je ziet zo’n fantastische overzichtelijke lade-indeling. Al je keukenspulletjes liggen binnen handbereik en zo voor het pakken. Dat wil jij natuurlijk ook in je nieuwe keuken! Ik ga je alles vertellen over hoe je op een efficiënte en mooie manier je bestek, potten & pannen, borden en andere keukenitems kunt opbergen in je keuken lades. Voor de beste keukenlade inrichten tips moet je hier zijn!

In je nieuwe keuken of bestaande keuken zijn er zoveel mogelijkheden voor een praktische keuken lade indeling. Vraag het aan een keukencoach! Deze keukenadviseur adviseert je er niet alleen over, maar kan het je ook laten zien!

Slimme keukenlade inrichten tips voor efficiënt opbergen!

Superhandige keuken oplossingen voor al je lades

Als je de keukenlades handig indeelt, kan er nog meer in. Je weet dan ook precies waar alle keukenspullen liggen, want het bestek en alle andere keukenaccessoires krijgen een eigen vakje en ruimte. Dat scheelt een hoop zoekwerk en geschuif in de lade!

Je keuken lade organiseren kun je uitstekend met de volgende praktische lade-indeling tips. We maken er een opbergfeestje van!

Häcker massief houten bestekbak en besteklade
Foto: Massief houten bestekbak en besteklade – Häcker

Besteklade – praktische plek voor je bestekbak

Een keuken kan niet zonder besteklade! In ieder vakje van de besteklade indeling liggen de messen, vorken, lepels en ander keukengereedschap keurig bij elkaar. Door de handige bestekindeling grijp je nooit mis!

Nobilia zwarte besteklade en kruidenlade, hout in zwart essen kleur
Foto: Nobilia zwarte messenblok lade en kruidenlade, hout in zwart essen kleur

Messen lade met zwart messenblok

Goed idee om een messenblok in de messen lade te stoppen met kinderbeveiliging! Zo kun je gemakkelijk én ongevaarlijk het juiste mes pakken voor al je keukenkarweitjes. Bekijk de ideale messen organiser in het handige keuken gadgets blog.

Je kruiden altijd bij de hand in je kruidenla!

Zie je op bovenstaande foto hoe de kruidenpotjes perfect passen in de kruidenrek lade? Dit is toch wel een heel chique kruiden lade organizer!

Häcker MOVE flexibele lade indeling pannen + servies
Foto: MOVE flexibele lade indeling pannen en servies – Häcker

Flexibel pannenrek systeem voor in een keukenlade

Pannen zijn zwaar en je wilt niet dat de lade beschadigt raakt door het geschuif bij het openen en sluiten van de pannenrek lade. Met de houten lade indelers blijven de pannen goed op hun plaats. Het grote voordeel van opbergen in een pannen lade is, dat je gelijk al je pannen overziet en niet in een diepe keukenkast hoeft te duiken.

Een handige bordenrek lade voor al je servies

Slim zo’n bordenrek lade waar je de lade indeling steeds kan aanpassen aan de grootte van je servies. Je wilt niet dat je mooie kommen en schalen elkaar raken en kapot gaan!

Grijze voorraadlade van kunststof, Häcker keuken inrichting
Foto: Grijze voorraadlade van kunststof – Häcker keuken

Geen voorraadkast, maar voorraad lade!

Heel overzichtelijk is een echte voorraad lade! Met de praktische lade-indeling is er ruimte voor al je pakjes, blikken en voorraadpotten die stevig op hun plaats blijven staan. Zeg nou zelf, kun jij het achterste zien in je voorraadkast?

Heb je plaats voor een afvallade?

Als je in je nieuwe keuken plaats hebt voor een afvallade, is het superhandig als je het keukenafval gelijk in één van de bakken kunt stoppen. Gebruik je het onderkastje liever voor iets anders dan zijn er prachtige losstaande afvalbakken en prullenbakken verkrijgbaar bij iedere keukenstijl!

Afval scheiden in een Häcker afval lade
Foto: Afval scheiden in een Häcker afval lade

Ken je hem al, de lade meenemer voor binnenlades?

Nu je toch bezig bent met de indeling van je keukenlades, wil ik je graag het voordeel van de binnenlade laten zien. Om de keuken een rustige uitstraling te geven zijn binnenlades een goed idee. Je ziet zo geen wirwar van kastdeurtjes en lades, want de handige binnenlade zit achter een keukendeurtje verstopt. Met een slimme lade meenemer kun je de lade tijdelijk vastzetten als je toch niet vaak in de onderste lade(s) moet zijn.

Binnenlade met houten lade indeling + handige lade meenemer – Häcker, Nobilia
Foto: Binnenlade met houten lade indeling + handige lade meenemer – Häcker, Nobilia

Keukenlade inrichten en meer praktische keuken oplossingen, echt iets voor een keukencoach!

Een keukencoach weet hoe je een overzichtelijke en efficiënte lade indeling ontwerpt voor in jouw droomkeuken! Ga praten met deze keukenspecialist en bekijk samen welke praktische keuken oplossingen er, binnen je budget, allemaal zijn voor jouw nieuwe keuken. Maak een afspraak, er is altijd een keukencoach in je buurt!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.