8 Keuken gadgets, wat zijn ze handig én leuk!

KEUKENS
5 min leestijd

Ontvang nu gratis het digitale I-KOOK magazine!

Koken met keuken gadgets is een feestje! In mijn lijst van 8 favoriete keuken gadgets staan nieuwe keuken gadgets die uitblinken in gebruiksgemak en grappig ontwerp. Een ereplekje krijgen ook de handige keuken gadgets die jouw keuken knus en extra gezellig maken! Wie weet, misschien wil je ze allemaal wel hebben?!

Verzin het maar: te gekke nieuwe keuken gadgets voor jou en je vrienden!

Bestron keramische elektrische waterkoker Asia
Foto: Bestron keramische elektrische waterkoker Asia

Personaliseer je keuken met de volgende 8 keuken gadgets!

1 – Bestron keramische waterkoker Asia

Nieuwe keuken gadgets in een authentiek ontwerp, hoe bijzonder mooi staat dat in je keuken!

Ik moest twee keer kijken: de Bestron waterkoker Asia is een traditionele keramieken theepot en waterkoker ineen. De originele vorm van de keramische waterkoker maakt het samen thee drinken nog sfeervoller! De elektrische waterkoker heeft een inhoud van 0,8 liter. Wil je meer weten over de Quooker kokend-water-kraan dan zou ik zeker dit blog lezen. Of vraag een ervaren keukencoach om advies!

KitchenAid Blender K400 Artisan Honey
Foto: KitchenAid Blender K400 Artisan Honey

2 – KitchenAid Blender K400 Artisan

Bovenstaande KitchenAid blender K400 is afgebeeld in de warme kleur Honey, dé KitchenAid Kleur van het Jaar 2021. Wist je dat je in deze KitchenAid keuken gadgets keuze hebt uit 12 kleuren? Voor iedere keuken is er een perfecte bijpassende kleur!

Voor de KitchenAid blenders K400 Artisan is het malen van fruit, noten, zaden, groente of ijs een eitje! De krachtige en stabiele blenders verwerken al de ingrediënten tot een heerlijke soep, dipsaus, sap en gezonde smoothies. Geniet van deze handige keuken gadgets met een prachtig uiterlijk!

Rivièra Maison Olio D’Oliva Oil Bottle & Rivièra Maison Olio Extra Virgin Bottle
Foto: Rivièra Maison Olio D’Oliva Oil Bottle & Rivièra Maison Olio Extra Virgin Bottle

3 – Rivièra Maison Olio & D’Oliva olie flessen

Geen gewone olie en azijn set voor Rivièra Maison!

De Rivièra Maison Olio Extra Virgin Bottle (vooraan op de foto) is een dubbelwandige glazen olie fles met een tekst, ja, aan de binnenkant van het glas.

Ook de tweede fles, de Rivièra Maison Olio D’Oliva Oil Bottle is handgemaakt. Deze oliefles is van wit porselein en heeft een bijzonder praktische en prachtige donutvorm. Met opschrift: ‘Olio d’oliva, Rivièra Maison’. De beide olieflessen worden afgesloten met een echte kruk.

Deze handige keuken gadgets van Rivièra Maison zijn smaakvolle eyecatchers op je eettafel!

Angry Mama magnetron reiniger
Foto: Angry Mama magnetron reiniger

4 – Angry Mama magnetron reiniger

Mama blaast stoom af in de vieze magnetron!

Tussen de schoonmaak keuken gadgets springt Angry Mama eruit. Deze slimme magnetronreiniger is niet alleen grappig maar ook handig voor alle ‘pingers’ in Nederland! De Angry Mama magnetron cleaner verwijdert door stoom of azijn binnen enkele minuten alle vastgekoekte etensresten in je magnetron.

Casa di Elturo mini bar wijnrek
Foto: Casa di Elturo mini bar wijnrek

5 – Casa Di Elturo minibar & wijnrek

Als de 5 in de klok is…

De Casa Di Elturo minibar mag niet ontbreken in het lijstje van sfeer verhogende en handige keuken gadgets. De praktische minibar heeft 3 niveaus: 2 glazenrekken voor in totaal 8 port- of wijnglazen en 1 rek voor flessen en karaffen. Door het prachtige compacte design staat deze minibar en wijnrek bijzonder stijlvol op je kookeiland.

Sareva ijsblokjesvorm Diamonds
Foto: Sareva ijsblokjesvorm Diamonds

6 – Sareva ijsblokjesvorm Diamonds

Party keuken gadgets: extra bling in jouw drankjes!

In de Sareva ijsblokjesvorm Diamonds maak je 15 bevroren ‘diamanten’ in 1 keer. De diamantvormige ijsblokjes druk je makkelijk uit de vorm. Deze siliconen vorm is vaatwasser bestendig. Met deze nieuwe keuken gadgets geef je ieder drankje een vleugje ‘onbetaalbare’ glamour!

Joseph Joseph messen organizer
Foto: Joseph Joseph messen organiser

7 – Joseph Joseph messen organiser

De rommelige besteklade is verleden tijd!

Joseph Joseph staat bekend om z’n handige keuken gadgets in een strak design. Met de Joseph Joseph messen organiser liggen je messen keurig op een rij en kunnen zo veilig gepakt worden. In totaal is er plaats voor 9 messen in een lade van minstens 8,5 cm hoog. Je kunt de messen organiser prima combineren met de bestek organiser van Joseph Joseph. Meer praktische keukenlade inrichten tips vind je in dit blog.

Städter sleutel uitsteker
Foto: Städter sleutel uitsteker

8 – Städter sleutel uitsteker

Bak koekjes in sleutelvorm voor je nieuwe buren! De sleutel uitsteker is ook een geweldig housewarming cadeau bij de verhuizing van vrienden en familie.

De RVS sleutel uitsteker van Städter hoort zeker thuis in dit rijtje van grappige nieuwe keuken gadgets. Met de uitsteker kun je mooie decoraties in fondant en marsepein voor op een taart maken. Helemaal leuk zijn de heerlijke sleutel koekjes van 8×3 cm. Met een lintje door het oogje is een sleutel koekje een zeer persoonlijk nieuw huis cadeau!

Maak je droomkeuken compleet met handige keuken gadgets!

Zoals je gezien hebt, kunnen keuken gadgets reuze praktisch zijn én opvallen door hun leuke ontwerp. Deze vrolijke en handige keukenaccessoires verdienen een mooie plek in jouw droomkeuken. Ontwerp samen met een betrouwbare I-KOOK keukencoach de perfecte keuken voor jou. Alles mag, niets moet en binnen je budget!

Ben je op zoek naar mooie keuken voorbeelden en nieuwe keuken gadgets? Bekijk de reviews van onze klanten en laat je inspireren door de prachtige foto’s.

Maak nu een keukenadvies afspraak met een keukencoach in je buurt!

 

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.