Afspraak aanvragen:

Maak vrijblijvend een afspraak zodat wij voldoende tijd voor je kunnen reserveren.
Vul je gegevens in en we bellen je om de afspraak in te plannen.
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Quooker kokend waterkraan

Kijk eens in de keuken van je vrienden en familie. Je ziet steeds vaker een Quooker kraan.

Handig, direct kokend heet water tappen voor een kop thee, een soepje, het koken van groenten of pasta en het maken van de babyhapjes.

Veilige kokend waterkraan

Je kunt een Quooker kraan veilig gebruiken.

  • De druk-draai bediening van het kokend water is kind veilig. Een kind kan de heet waterkraan niet openen.
  • Wanneer er uit de kraan kokend water stroomt, kleurt de ring bij de knop rood.
  • De straal water is luchtig. Je krijgt nooit een plons water over je heen en je hebt je hand al terug getrokken voordat je die kunt branden.
  • De kraan wordt zelf niet heet, de kraanuitloop is goed geïsoleerd.

Quooker Nordic

Quooker heeft de kokend waterkraan uitgevonden. De eerste Quooker (type ‘Nordic’) is een aparte kokend waterkraan naast de bestaande keukenkraan. Bij de Nordic twintap heb je een kokend waterkraan en een bijpassende warm- en koud waterkraan van Quooker. Inmiddels is er één kraan waarmee je zowel kokend als warm en koud water kan tappen. Je hebt er dus geen aparte mengkraan meer bij nodig. Het scheelt een gat en het is minder druk op het werkblad.

Quooker Fusion

De Quooker Fusion is een kokend waterkraan én mengkraan van warm en koud water samen. Dit wordt een 3-in-1 kraan genoemd. De Quooker Fusion is er als rond model ‘Round’ en haaks ‘Square’, in de kleuren chroom, steel, RVS, goud en zwart.

Quooker Cube

De Quooker Cube is de kokend waterkraan die naast warm, koud en kokend water, ook bruisend en gefilterd water geeft.

Door het filter haal je de laatste bacteriën en onzuiverheden eruit en wordt het water zachter van smaak. Als je veel mineraalwater drinkt, scheelt dat een hoop gesjouw met plastic flessen. Goed voor het milieu en een leuke besparing, want een liter bruisend water uit de Cube kost € 0,25. Dat is al snel de helft minder dan in de winkel. Ook de Quooker Cube is verkrijgbaar in model ‘Round’ en ‘Square’ in de kleuren chroom, steel, RVS, goud en zwart.

Quooker Flex

De Quooker Flex heeft een flexibele uittrekslang die zo mooi in de uitloop is weggewerkt, dat je hem bijna niet ziet. Hartstikke handig om van alles met warm of koud water te spoelen. Vieze kinderhandjes en borden spoel je zonder gespetter makkelijk af. De Flex is ook te gebruiken in combinatie met de Quooker Cube. De Quooker Flex is er als ‘Round’ model in chroom en RVS.

In de video zie je wat de verschillende Quookers allemaal kunnen.

Quooker of geen Quooker?

Je betaalt flink meer voor een kokend water kraan, dan voor een normale keukenkraan en je hebt een keukenkastje nodig om de boiler en alle techniek te kunnen plaatsen. Dat zijn belangrijke dingen waar je aan moet denken. De Quooker is ondertussen zo bekend dat vaak alle kokend waterkranen zo genoemd worden. Er zijn echter ook voordelige andere merken, zoals bijvoorbeeld ‘Selsiuz’. Deze zijn er in verschillende modellen en kleuren met bijpassende spoelbak. Samen een supercombinatie en kost net zoveel als alleen een Quooker kokend waterkraan.

Artikel geschreven door

Hayo Smit

I-KOOK Veendam

Gemiddelde klantervaringscore

...deze keukens zijn pas opgeleverd!

Joost & Marinte Rotterdam

"Er zitten binnenlades in een hoge kast wat erg praktisch is en waardoor er lekker veel in kan."

Ed en Jeanette Hardinxveld

"De keuken is opgemeten toen de hele lay-out nog anders was maar alles paste perfect!"

{{{"type":"anchor", "ring":"0", "page":"0"}}}