Selsiuz kokend waterkraan met bijpassende spoelbak

DUURZAAM
7 min leestijd

Van Selsiuz kranen tot spoelbakken, alles is er in populaire kleuren om jouw droomkeuken je favoriete uitstraling te geven! Ben je helemaal weg van de Selsiuz kokend water kraan? Lijkt gekoeld en bruisend water uit je Selziuz kraan een heel verfrissend idee? In dit blog kies je de Selsiuz kraan die past bij jou en je gezin. Creëer je eigen keukensfeer met Selsiuz en spoelbak in dezelfde kleur!

Lijkt een Selsiuz kokend water kraan je helemaal geweldig, past het ook in jouw keuken? Uit welke Selsiuz kranen en gekleurde spoelbakken kun je allemaal kiezen? Voor een goed advies maak je direct een afspraak met een keukencoach! Bekijk in de I-KOOK winkel de Selsiuz en nog vele andere keukenkranen en spoelbakken in het echt.

Selsiuz kokend water kraan Inox haaks & RVS Inox spoelbak, I-KOOK keuken
Foto: Selsiuz kokend water kraan Inox haaks & RVS Inox spoelbak – I-KOOK keuken

Stel je eigen Selsiuz en spoelbak combinatie samen!

Van alle Selsiuz kranen, welke kies jij?

Selsiuz heeft keuze uit 56 kranen. Er is altijd een kraan die past in jouw sfeervolle keuken!

De bekendste is de Selsiuz kokend water kraan die warm, koud en kokend water geeft. Naast verschillende waterfuncties, heb je ook keuze uit meerdere Selsiuz kranen modellen en kleuren. Precies de moderne kleuren waarin ook bijpassende spoelbakken en andere accessoires te verkrijgen zijn.

Selsiuz kokend water kraan

De prachtige Selsiuz kokend water kraan staat in vele Nederlandse keukens te stralen op het keukenblad! Uit deze Selsiuz 3-in-1 kraan tap je warm, koud en direct kokend water.

Je hoeft nooit meer te wachten totdat het water kookt… de waterkoker kan naar de kringloop. Een kop thee maken, pasta en aardappels koken en kinderflesjes afspoelen, het gaat allemaal razendsnel, makkelijk en zeer veilig. Tip van je keukencoach: De Selsiuz XL is de ideale keukenkraan voor gezinnen! Met de spoeldouche spoel je in een wip alle etensresten van de borden, sproei je de zelfgekweekte kruiden en was je vieze kinderhandjes.

SELSIUZ KOKEND WATER KRAAN MODELLEN

 • Rond
 • Haaks
 • Selsiuz XL met spoeldouche

SELSIUZ KOKEND WATER KRAAN KLEUREN

 • Chrome – niet in Selsiuz XL
 • Zwart – niet in Selsiuz XL
 • Inox – RVS
 • Copper – RVS koper
 • Gun Metal – RVS zwart
 • Gold – RVS goud

SELSIUZ KOKEND WATER KRAAN VEILIG VOOR IEDEREEN!

Bij Selsiuz is de veiligheid van de kokend water kraan heel belangrijk. Iedereen, ook gezinnen met jonge kinderen, kunnen Selsiuz kranen met een gerust hart gebruiken.

 • De Selsiuz kokend water kraan zet je kindveilig aan met een druk-draai beweging. Het kokend water stopt meteen wanneer je de knop loslaat.
 • Er komt een rustige straal uit de Selziuz kraan. Zo heb je nooit last van hete spetters.
 • De kraan wordt niet heet doordat de uitloop met Safe Touch geïsoleerd is.
Selsiuz Push 3-in-1 kraan Gun Metal rond, Selsiuz Cool 4-in-1- kraan Gold haaks & Selsiuz Unlimited 5-in-1 kraan Copper rond
Foto: Selsiuz Push 3-in-1 kraan Gun Metal rond, Selsiuz Cool 4-in-1- kraan Gold haaks & Selsiuz Unlimited 5-in-1 kraan Copper rond

Vernieuwende Selsiuz kranen met strakke drukknoppen

De ontwikkeling in Selsiuz kranen gaat verder, veel verder! Selsiuz heeft aan haar bijzondere collectie, design kranen met een elektronische bedieningspaneel toegevoegd. De kranen Selsiuz Push, Selsiuz Cool en Selsiuz Unlimited geven warm, koud, kokend water en/of gekoeld en bruisend water. In de morgen een warme kop thee en in de middag een verkoelend sprankelend watertje, het kan allemaal.

De Selsiuz kraan is een must seen op je werkblad en staat bekend om z’n gebruiksgemak, water- en energiebesparing en veilige bediening.

Alle drie de Selsiuz kranen zijn verkrijgbaar als rond en haaks model en in de tijdloze kleuren Inox (modern RVS), Copper (stijlvol RVS koper), Gun Metal (stoer RVS zwart) en Gold (luxe RVS goud).

Selsiuz 3-in-1 kraan – Selsiuz Push

 • Warm, koud en kokend water
 • Ronde rode bedieningsknop voor de Selsiuz kokend water kraan

Selsiuz 4-in-1-kraan – Selsiuz Cool

 • Warm, koud, gekoeld en bruisend water (GEEN kokend water)
 • Twee knoppen op het Selsiuz bedieningspaneel: blauwe knop voor gekoeld water & groene knop voor bruisend water

Selsiuz 5-in-1 kraan – Selsiuz Unlimited

 • Warm, koud, kokend, gekoeld en bruisend water
 • Drie knoppen op het bedieningspaneel: blauwe knop voor gekoeld water, groene knop voor bruisend water en rode knop voor kokend water
Selsiuz Cone Counter 5-in-1 kraan met bijpassende spoelbak en zeeppomp in goud kleur
Foto: Selsiuz Cone Counter 5-in-1 kraan met bijpassende spoelbak en zeeppomp in goud kleur

Design Selsiuz kranen

Designer Osiris Hertman heeft de strakke Selsiuz Cone Counter kraan ontworpen voor Selsiuz.

De fantastische Cone Counter kan als koud en warm water mengkraan een prachtig plekje krijgen in je keuken. De Cone Counter is ook verkrijgbaar als Selsiuz kokend water kraan al dan niet met gekoeld en bruisend water. De elektronische bediening van deze Selziuz kranen bevindt zich op het werkblad.

Selsiuz by Gessi kranen herken je aan het luxe blokjespatroon op de voet.

Met één druk op de knop tap je kokend water uit de glamoureus Selsiuz kokend water kraan. Uit de 5-in-1 versie van de Selsiuz Gessi kraan tap je ook gekoeld en bruisend water.

Zowel de Selsiuz Cone Counter en Selsiuz by Gessi hebben een ronde hals. Je kunt kiezen uit de kleuren: Inox, Gold, Copper en Gun Metal.

Selsiuz kokend water kraan & spoelbakken in 4 kleuren: Inox, Gun Metal, Copper & Gold, Selsiuz Push
Foto: Selsiuz kokend water kraan & spoelbakken in 4 kleuren: Inox, Gun Metal, Copper & Gold – Selsiuz Push

Gekleurde spoelbakken met bijpassende accessoires

Op bovenstaande foto zie je gelijk dat er voor alle kleuren Selsiuz kranen een bijpassende spoelbak is in dezelfde tint!

Je kiest niet alleen uit de 4 kleuren Inox, Gun metal, Copper en Gold. Je hebt ook keuze uit verschillende formaten spoelbakken. Zo zijn er dus eindeloze Selsiuz en spoelbak combinaties mogelijk voor jouw droomkeuken! Zet het kleuraccent door met bijpassende accessoires als een vaatdoekhouder, zeeppomp en nog meer.

De spoelbakken en de RVS Selsiuz kranen hebben hun kleur te danken aan de speciale techniek PVD. Hiermee krijgt het oppervlak kleur en blijft de metaalglans en RVS structuur prachtig te zien.

Selsiuz XL RVS & Quooker Flex RVS
Foto: Selsiuz XL RVS & Quooker Flex RVS

Selsiuz of Quooker, welke kokend-water-kraan past bij jou?

 • Zowel de Quooker als Selsiuz kokend water kraan zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren met bijpassende spoelbakken.
 • De beide Selsiuz en Quooker kokend water kranen besparen water en energie en zijn ideaal in een kindvriendelijke keuken.
 • De kokend water, gekoeld en bruisend water bediening zit bij de Selsiuz kraan links. Bij de Quooker kraan in de voet.
 • Selsiuz kranen met elektronische bediening hebben meer kraangaten nodig dan de Quooker Flex en Fusion.
 • De montage van Selsiuz kost meer tijd door o.a. het installeren van de eventuele elektronische bediening.
 • Selsiuz heeft 5 liter reservoirs, Quooker 3 of 7 liter.
Selsiuz Push 3-in-1 kraan Gold haaks met bijpassende spoelbak Gold
Foto: Selsiuz Push 3-in-1 kraan Gold haaks met bijpassende spoelbak Gold

I-KOOK heeft jouw Selsiuz kokend water kraan en spoelbak in je favoriete kleur!

Bij I-KOOK keukens kies je uit alle Selsiuz kranen in verschillende vormen en kleuren met de spoelbak in dezelfde tint!

Combineer je mooiste Selsiuz kokend water kraan met een spoelbak, zeeppomp en misschien nog meer in een stoere, stijlvolle, moderne of luxe kleur. Een keukencoach van I-KOOK denkt graag met je mee! Samen ontwerp je jouw droomkeuken waarin de Selsiuz en spoelbak het stralende middelpunt zijn. Bekijk ook de ervaringen van de andere Selsiuz gebruikers.

Maak gelijk een adviesafspraak met een eerlijke keukencoach in je buurt!

Dit artikel is geschreven door

Lees meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.