Selsiuz kokend waterkraan met bijpassende spoelbak

ACCESSOIRES
2 min leestijd

Wat is er mooier dan een Selsiuz kokend waterkraan en Lanesto spoelbak gecombineerd in dezelfde bijzondere kleurcombinatie?

Selsiuz modellen en kleuren

De Selsiuz kokend waterkraan is een 3-in-1-kraan (link naar de algemene kranen-blog) voor warm, koud, en kokend heet water. De kraan is verkrijgbaar in drie verschillende modellen. Naast de ronde versie is er het hoekige model en de Selsiuz XL. De Selsiuz XL heeft een uittrekbare spoeldouche. Daarmee spoel je makkelijk borden af en maak je de spoelbak snel schoon. De Selsiuz kranen zijn er in de kleuren Inox, Copper, Gold, Gun Metal (zwart) en Chrome (niet in de XL uitvoering).

Veilige Selsiuz kokend waterkraan

Bij Selsiuz is de veiligheid van de kokend waterkraan heel belangrijk. Iedereen, ook gezinnen met jonge kinderen, kan de Selsiuz met een gerust hart gebruiken.

  • De kokend waterkraan zet je aan met een kind veilige druk-draai beweging. Het kokend water stopt meteen wanneer je de knop loslaat.
  • Er komt een rustige straal uit de kraan. Zo heb je nooit last van hete spetters.
  • De kraan wordt niet heet doordat de uitloop met Safe Touch geïsoleerd is.
4 Selsiuz kokendwaterkraan versies en met vierkante Lanesto spoelbakken in de kleuren: Gun Metal zwart, Inox, Copper en Gold
4 Selsiuz kokenwaterkanen met vierkante Lanesto spoelbakken

Lanesto spoelbakken kleuren en accessoires

De Lanesto Urban spoelbak is er in de kleuren Inox, Copper, Gold en Gun Metal. De strakke vierkante bak past perfect bij de Selsiuz kokend waterkraan of Lanesto kranen in dezelfde kleuren. De kleur van het roestvrijstaal is aangebracht met de speciale PVD techniek. Het bijzondere van deze techniek is dat de kleur niet van het metaal afgestoten kan worden.

Bij de Selsiuz kokend waterkraan en Lanesto spoelbak is er ook een bijpassend inzetbakje, bodemrekje en vaatdoekhouder in dezelfde kleuren en stijl verkrijgbaar.

Selsiuz kokend waterkraan Gun Metal met zwarte spoelbak en zwarte Quooker
Foto: Selsiuz koken waterkaan – Gun Metal

Kokend water uit de kraan Selsiuz en Quooker

De Quooker is de bekendste kokend waterkraan. Voor hetzelfde geld heb je een Selsiuz kraan met perfect bijpassende Lanesto spoelbak samen. De Selsiuz is in meer kleuren leverbaar dan de Quooker.

Selsiuz Copper kokend-water-kraan en Gun metal Selsiuz 3-in-1 kraan met Gun metal spoelbak
Selsiuz Copper kokend-water-kraan en Gun metal

De Selsiuz Cool  is de kokend waterkraan die gefilterd en bruisend en gekoeld water geeft. Deze 6-in-1 kraan is heel speciaal. Je kunt zelfs de hoeveelheid bubbels zelf aanpassen!

Dit artikel is geschreven door

Lees meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.