"Een nieuwe keuken, dat hadden we jaren eerder moeten doen."

Sjef
Tilburg
25-02-2021

“Een nieuwe keuken, dat hadden we jaren eerder moeten doen.”

Keukenboeren, ze hebben de naam even vasthoudend te zijn als geloofsverkondigers aan de deur. Daar hadden we geen zin in, maar we moesten wel een nieuwe keuken. Gelukkig kwamen we op het spoor van I-KOOK in Tilburg en daar troffen we Rob die op voorhand al zei niet aan handjeklap te doen. Hij hoorde onze wensen aan en sloeg aan het tekenen. Nou ja, tekenen, hij had een slim computerprogramma waarmee hij in no time op het scherm toverde wat wij in gedachten hadden. Met tekening en offerte gingen we de deur uit. Een paar dagen later kwamen we terug om een handtekening te zetten.

Het is druk in keukenland. Of dat ligt aan de fabrieken die op bestelling produceren of aan de monteurs die op afspraak komen plaatsen, dat weet ik niet. We moesten een kleine drie maanden wachten. Toen begon het grote werk: de ouder keuken eruit, de nodige aanpassingen in de muur en de vloer, stuken en zo meer. Ook kwam de nieuwe keuken. Ingepakt in dozen, een heel huis vol. Gelukkig duurde dat niet langer dan ween week (het stucwerk moest drogen) en toen was het zo gepiept; handige jongens. Zij konden het ook niet helpen dat een van werkbladen in een verkeerde maat was geleverd. Maar dat werd snel en keurig opgelost.

Was het in de oude keuken een beetje behelpen, nu is koken een feest. Een nieuwe keuken, dat hadden we jaren eerder moeten doen.

 

Bedankt voor je review. Fijn dat je zo tevreden bent met deze prachtige keuken, foto's spreken voor zich... Geniet ervan.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.