• Home
  • I-KOOK blog
  • Onderbouw verlichting keuken LED regel je zo handig en mooi!

Onderbouw verlichting keuken LED regel je zo handig en mooi!

KEUKENS
4 min leestijd

Keuken verlichting onderbouw LED maakt het werken in de keuken wel heel gemakkelijk! Bij dit prettige directe licht op je werkblad kook je veilig de sterren van de hemel. Ik laat je in dit blog zien wat er zo handig is aan onderbouw verlichting keuken LED boven je aanrechtblad. Naast helder functioneel licht voor al je bak- en braadactiviteiten, krijgt je keuken een gezellige uitstraling met gedimd licht van de onderbouw LED verlichting keuken dimbaar. Geweldig he, fantastische keuken verlichting voor ieder moment op de dag?!

Hoe ga je de keukenverlichting organiseren? Een keukencoach helpt je graag met al je lichtvragen! Deze keukenspecialist weet precies waar je allemaal op moet letten en welke onderbouw verlichting keuken LED geschikt is voor jouw keuken.

Met keuken verlichting onderbouw LED komt je keuken tot leven!

Onderbouw verlichting keuken LED spots, Nobilia keuken Riva
Foto: Onderbouw verlichting keuken LED spots – Nobilia keuken Riva

Waarvoor gebruik je keuken verlichting onderbouw LED?

Onderbouw verlichting keuken LED wordt onopvallend gemonteerd onder keukenkastjes, wandplanken, stalen regalen en in nissen als open keukenkastvakken. Het licht straalt direct naar beneden op je werkblad, waar je wel goed licht kunt gebruiken bij het doen van alle daagse dingetjes. En.. dat zijn er veel! Zo heb je geen schaduw en goed zicht op je handen en in de pannen. Daarnaast mag het licht in de avond minder fel zijn, wel zo gezellig! Daar is onderbouw LED verlichting keuken dimbaar ideaal voor.

Welke onderbouw verlichting keuken LED uitvoeringen zijn er?

Op de foto’s zie je verschillende mooie vormen van keuken onderbouwverlichting. In de houten keuken zijn enkele RVS keuken verlichting onderbouw LED spots verspreid geplaatst boven het aanrechtblad. De LED spots kunnen o.a. een ronde, vierkante, driehoekige of langwerpige vorm in verschillende afmetingen hebben. Er kunnen ook meerdere LED onderbouw spots samen in één behuizing zitten wat het plaatsen nog makkelijker maakt.

Op onderstaande foto zie je mooi verspreid licht van drie LED lichtlijsten die direct onder de bovenkasten gemonteerd zijn.

Onderbouw verlichting keuken LED lichtbak, Nobilia
Foto: Onderbouw verlichting keuken LED lichtbak – Nobilia

De uitvoeringen van onderbouwverlichting zijn helemaal van nu met een hippe vormgeving en in trendy kleuren. Daarnaast is het aanpassen van de lichtkleur en lichtsterkte iets wat steeds belangrijker wordt bij de plaatsing van open keukens. Vraag je keukencoach hoe je onderbouw LED verlichting keuken dimbaar kunt toepassen in jouw keuken.

Onderbouw LED verlichting keuken dimbaar spots RVS, Nobilia
Foto: Onderbouw LED verlichting keuken dimbaar spots RVS – Nobilia

Op bovenstaande foto zie je drie Lanesto onderbouw LED verlichting keuken dimbaar spots Largo in RVS look. De dimbare opbouwspots hebben ieder een lichtopbrengst van 250 Lumen. Met een afstandsbediening kun je de lichtsterkte van de dimbare keukenverlichting variëren.

Waarom kies je voor onderbouw verlichting keuken LED?

Keuken verlichting onderbouw LED is makkelijk te plaatsen en zorgt niet alleen voor optimale werkbladverlichting. LED gaat heel lang mee en verbruikt weinig energie. De mooi vormgegeven onderbouw keuken verlichting kun je bij de lamp zelf of met een afstandsbediening aan- en uitschakelen. Het is wel zo veilig dat je jezelf niet kunt branden aan LED onderbouwverlichting. Helemaal geweldig is natuurlijk dat je de hoeveelheid licht kunt regelen met onderbouw LED verlichting keuken dimbaar.

Keuken verlichting onderbouw LED lichtlijst in achterwand, Nobilia
Foto: Keuken verlichting onderbouw LED lichtlijst in achterwand – Nobilia

Een keukencoach zet jouw keuken in het zonnetje met onderbouw verlichting keuken LED!

Een keukencoach laat je precies zien hoe je jouw keuken op de beste manier kunt verlichten. Samen maak je, geheel naar jouw wensen en budget, een geweldige keukenopstelling waarin keuken verlichting onderbouw LED mag schitteren. Maak nu een vrijblijvende adviesafspraak met een ervaren keukencoach voor de mooiste keuken tegen een eerlijke prijs!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.