"I-KOOK."

Martino Heesen
Wateringen
29-10-2021

“I-KOOK.”

Zomaar eens binnengelopen bij deze vestiging. Onze dochter en schoonzoon hebben hier een keuken gekocht en zelf geplaatst, alles was compleet en op tijd geleverd dus wij dachten ‘eens zelf zien hoe dat daar gaat’. Eerst even rustig rond gekeken en na ongeveer 15 minuten sprak ik een verkoper aan en die gaf aan dat hij wel tijd voor ons had omdat een afspraak niet op was komen dagen….

Wat een geluk dacht ik toen nog een beetje sceptisch; de verkoper heeft tijd voor ons haha..
Maar goed, we raakten in gesprek, gaven onze wensen door en na een kleine twee uur hadden we een keuken gekocht. Goed geholpen door Awinash en inmiddels staat de keuken (zelf geplaatst) en maken we er met veel plezier elke dag gebruik van. Levering (na enig aandringen want Corona) op tijd en compleet. Duidelijke instructies erbij. Alles onbeschadigd ook nog, top dus!

We hebben alleen de keuken en de kraan (Quooker) hier gekocht, de apparatuur zelf online bij diverse leveranciers. In ieder geval was ik wel aangenaam verrast dat Awinash ruim na de levering contact opnam om te vragen of alles was gelukt, met het plaatsen en naar wens is. Dus de after-sales is in ieder geval een aandachtspunt bij I-KOOK, daar doet men iets mee. Ik zou hier mijn vrienden wel heen durven verwijzen als ze in de markt zijn voor een keuken

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie mooie review. Fijn dat alles naar wens is verlopen, leuk dat ik jullie hiermee mocht begeleiden. Veel kookplezier toegewenst!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.