fbpx
uit 14 klantervaringen
Den Haag
"Door goed in te schatten wat jouw wensen zijn, probeer ik die zoveel mogelijk te bewerkstelligen. Samen maken we een ontwerp waar jij jezelf in ziet koken en voldoet aan al jouw behoeften. Ik verras je graag met mijn originele en slimme ideeën. Een wow-effect creëren is iets waar ik energie van krijg!"
Ralf Ambrosius
Rijswijk
26-05-2021

“We kregen gelijk een rustig en positief gevoel.”

Bij de zoektocht naar de nieuwe droomkeuken voor onze nieuwe appartement zijn wij uiteindelijk bij I-KOOK in Den Haag terecht gekomen. Het was een lang traject door verschillende Haagse keukenwinkels waarbij wij van arrogantie tot volledige desinteresse tegenkwamen. Niet zo bij I-KOOK!

Al bij het eerste betreden van de I-KOOK winkel in Den Haag kregen wij een rustig en positief gevoel. Wij kregen een vriendelijk ‘Hallo’ waar andere keukenwinkels meteen wél of juist niet naar je omkijken – of meteen opdringerig worden. Verder kregen wij de ruimte om rustig en uitgebreid rond te kijken.

Er staat een vrije keuze van mooie (kwaliteits-) keukens in alle prijscategorieën en voor alle wensen. Pas op het moment dat jijzelf dat wilt, krijg je aandacht van de medewerkers. De keukencoaches bij I-KOOK zijn vakmensen, zij weten echt op een fantastische manier naar jouw wensen te luisteren en deze samen met hun deskundigheid in een 3D-tekening te realiseren. Er is geen druk en geen pushen; er wordt echt de tijd genomen voor een heel goed advies. Zij denken goed mee.

Maar niet alleen de planning is van zeer hoog niveau, ook de kwaliteit moet kloppen. Wij hebben uiteindelijk voor een witte glanskeuken uit de greeploze Nobilia N-Line gekozen die in de showroom stond. De SIEMENS StudioLine apparatuur in deze samenstelling was al heel goed, maar hebben wij wel een upgrade gegeven omdat we de allerbeste ovens wilden.

Aan het einde van ons bezoek gingen wij naar huis met een reële prijsindicatie en met tijd om na te denken. Na ons eerste bezoek volgde topcommunicatie waarbij I-KOOK geduldig telkens gewenste, nodige aanpassingen in het ontwerp verwerkte. Na alle onze extra wensen verwachtten wij nu een veel hogere prijs dan de oorspronkelijke showroomkeuken, maar dat was niet zo! Wij kregen een eerlijke, scherpe aanbieding.

Ondanks corona verliep de levering en montage buitengewoon probleemloos. De keuken zelf is super I-KOOK mooi geworden. Een prachtig resultaat, dankzij de persoonlijke service van onze keukencoach bij O! Trouwens hebben wij enige tijd na de levering nog onderkasten uit de Nobilia N-Line bijbesteld met hetzelfde mooie werkblad als op het schiereiland. Ook deze zijn perfect geïnstalleerd en afgewerkt.

Ook de aftersales service van I-KOOK verdient lof ! Wij hebben onlangs zelf een kleine beschadiging veroorzaakt die door I-KOOK heel coulant werd verholpen. Wij willen I-KOOK Den Haag hartelijk bedanken voor de goede zorgen en de goede service !

Wij kunnen I-KOOK 100% aanraden !

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review! Ik vond het leuk dat ik jullie mocht begeleiden naar deze prachtige keuken, geniet ervan.

Christiaan
Naaldwijk
12-05-2021

“We waren superblij met Ron als installateur.”

Wij hebben in mei 2020 een schitterende keuken besteld bij I-KOOK in Den Haag. Deze werd keurig ingemeten en geleverd in september 2020, waarna Ron puik werk heeft afgeleverd met de installatie van het geheel. We moesten nog wel een randje keukenblad nabestellen. Maar nadat deze was ontvangen kwam Ron ook weer langs om het randje af te maken. We waren superblij met Ron als installateur. Helaas hebben we met I-KOOK zelf nog geen afspraak kunnen maken om op het traject terug te kijken, maar als het goed is komt die nog.

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn! Ik kom binnenkort langs voor de oplevering, tot die tijd alvast veel kookplezier toegewenst!

Dewina
Den Haag
07-04-2021

“Alles is volgens afspraak en schema verlopen.”

Super Service gehad van Dhr Bandhoe.
Ook de service na de levering van onze keuken was geweldig.
Alles is volgens afspraak en schema verlopen.

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor jullie review! Leuk dat ik jullie mocht begeleiden. Nogmaals veel kookplezier toegewenst.

Yin
Den Haag
24-03-2021

“Al met al superblij.”

Heel blij met mijn nieuwe keuken. Goed geholpen door Awinash van I-kook Den Haag. 1 deur was beschadigd bij de levering maar na telefonisch contact was het snel opgelost. Alleen 1 minpuntje is de afwerking van de keukenblad aan de achterkant, dat is gelukkig niet te zien. Al met al superblij.

Dhr. Erraoui
Den Haag
19-03-2021

“Zeker aan aanrader.”

Een keuken gekocht bij I-KOOK Den Haag, veder ben ik goed geholpen door Awinash Bandhoe. Het fijne aan hem is dat hij goed meedenkt in diverse mogelijkheden en wat aansluit op mijn wensen. Soms was het ook nodig om even out of the box te denken, dit zorgde mede ervoor dat ik binnen het budget kon blijven. Het contact verliep verder goed en was hij goed bereikbaar. later had ik nog wat vragen over leidingwerk hij dacht goed mee en kon duidelijk uitleggen wat de bedoeling was. Tot slot heb ik een goede ervaring gehad en is het zeker een aanrader. Ik wil I-KOOK Den Haag bedanken voor de goede zorgen en service.

Jenny Christina
Den Haag
17-02-2021

“Onze droomkeuken is werkelijkheid geworden!”

We kunnen niks anders zeggen dan dat we super tevreden zijn over I-KOOK en dan met name over onze keukencoach Awinash.

Awinash heeft ons droomkeuken in een 3D tekening geschetst en hierbij wat van zijn eigen goede ideeën aan toegevoegd. Met als resultaat dat de keuken prachtig is geworden. Nog mooier als dat we hadden durven dromen. We genieten enorm van onze mooie keuken en raden I-KOOK dan ook zeker aan. Het hele proces is goed verlopen en de communicatie is top! Bedankt Awinash voor het realiseren van onze droomkeuken!

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten. Ik ben blij dat jullie heb mogen helpen met het realiseren van jullie droomkeuken. Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier toe!

Angel BK
Den Haag
17-02-2021

“Super kwaliteit geleverd.”

I-KOOK Den Haag dank jullie wel voor de goede service en de levering van onze keuken!
Ondanks corona hebben zij onze keuken netjes op de afgesproken datum geleverd!
Awinash jij ook bedankt voor de goede service die je ons hebt gegeven om onze droomkeuken te vinden.
De monteur heeft echt super kwaliteit geleverd.

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, geniet ervan!

Dhr. Ibnolfaqir
Den Haag
24-12-2020

“Zeer tevreden klanten.”

Awinash, hebt ons super goed geholpen!

Jouw inzichten en ideeën voor onze keukens en daarbovenop het regelen van een prachtige deal
hebben ervoor gezorgd dat je van ons zeer tevreden klanten hebt gemaakt, bedankt daarvoor!

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten! Ook voor ons is het in deze tijd allemaal wat ingewikkelder, maar dat weerhoudt ons niet! Samen hebben we doormiddel van een thuisbezoek 2 prachtige keukens ontworpen.

Folkert Burghout
Den Haag
18-12-2020

“Als ik een nieuwe keuken nodig heb in de toekomst kom ik zeker terug!”

Ik ben heel blij met mijn keuken en ben heel goed geholpen door I-KOOK in den haag! Ook de aftercare is super! Na een half jaar was er iets met een onderdeel aan de hand en kreeg meteen nieuwe! Als ik een nieuwe keuken nodig heb in de toekomst kom ik zeker terug!

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor je review ene complimenten! Wie weet zien we elkaar nog eens... 😉

Yin
Den Haag
10-12-2020

“Snelle service.”

Heel blij met mijn nieuwe keuken. Goed geholpen door Awinash van I-KOOK Den Haag. 1 deur was beschadigd bij de levering maar na telefonisch contact was het snel opgelost. Alleen 1 minpuntje is de afwerking van de keukenblad aan de achterkant, dat is gelukkig niet te zien. Al met al superblij.

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Fijn dat je zo tevreden bent met het eindresultaat en bedankt voor het vertrouwen. Ik wens je veel kookplezier toe!

Familie van Klingeren
Rijswijk
10-12-2020

“Vriendelijke geholpen en een goede afwikkeling!”

 

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor jullie vertrouwen! Geniet van jullie prachtige keuken!

Folkert
Den Haag
26-11-2020

“Als ik een nieuwe keuken nodig heb in de toekomst kom ik zeker terug!”

Ik ben heel blij met mijn keuken en ben heel goed geholpen door I-KOOK in den haag! Ook de aftercare is super! Na een half jaar was er iets met een onderdeel aan de hand en kreeg meteen nieuwe! Als ik een nieuwe keuken nodig heb in de toekomst kom ik zeker terug!

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent, wie weet zien we elkaar weer in de toekomst!

Hans van Klingeren
Rijswijk
12-06-2020

“Keuken staat naar grote tevredenheid.”

Fijne ervaring met Awinash keuken staat naar grote tevredenheid is alleen jammer bij sommige apparatuur geen stekkers bij geleverd voor de rest een zeer tevreden klant bedankt Awinash.

Coen van Gent
Rotterdam
29-11-2019

“Er was direct een keukencoach beschikbaar.” 

Hadden pas zaterdag een afspraak maar toch op donderdag brutaal binnen gelopen. Gevraagd of dat men tijd had en er was direct een keukencoach beschikbaar, proces van keuken samenstellen en advies ging als vanzelf. Wij hadden een idee over de basis van de keuken en onze keukencoach Awinash Bandhoe voelde en vulde ons perfect aan. Hebben nooit het idee gehad van een geforceerde aankoop. Alles ging heel natuurlijk waarbij de aanvulling door Awinash perfect was. Ook de levertijd en de prijs waren goed. Al bij al een hele fijne ervaring

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor je reactie, fijn dat je zo tevreden bent!

"Door goed in te schatten wat jouw wensen zijn, probeer ik die zoveel mogelijk te bewerkstelligen. Samen maken we een ontwerp waar jij jezelf in ziet koken en voldoet aan al jouw behoeften. Ik verras je graag met mijn originele en slimme ideeën. Een wow-effect creëren is iets waar ik energie van krijg!"

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.