uit 32 klantervaringen
"Door goed in te schatten wat jouw wensen zijn, probeer ik die zoveel mogelijk te realiseren. Samen maken we een ontwerp die voldoet aan jouw behoeften en waar jij jezelf nog jaren in ziet koken. Ik verras je graag met mijn originele en slimme ideeën. Een wow-effect creëren is iets waar ik energie van krijg!"
K. Doorga
Den Haag
13-09-2023

“Ontzettend tevreden”

We hebben een tijd geleden een review geschreven op Google tijdens de aankoop van ons keuken, dit is vlekkeloos verlopen. Momenteel is onze keuken geplaatst bij ons thuis hier zijn we uiteraard ontzettend tevreden mee. Wij zijn hierin als klant volledig ontzorgd door keukencoach Awinash Bandhoe. Hij heeft ons de juiste aandacht gegeven voor dit gehele traject wij willen hem en I-KOOK Keukens ontzettend bedanken voor deze mooie ervaring en wij zullen volop gebruik maken van onze nieuwe droomkeuken. Wij zullen in ons netwerk meerdere mensen doorverwijzen om net als ik ontzorgd te worden tijdens een aankoop van een keuken.

Bron: Qasa

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Dank voor het delen van jullie ervaring. Leuk dat ik jullie mocht begeleiden met het ontwerpen van jullie droomkeuken!

Maltie & Khushi
Den Haag
30-05-2023

“Een keuken waar we elke dag van genieten.”

We hebben vorig jaar onze keuken een complete make-over laten geven en we kunnen met volle overtuiging zeggen dat het de beste beslissing is geweest sinds wij hier wonen! Kijkend naar het ontwerp: onze keuken is zorgvuldig ontworpen om maximale efficiëntie en gebruiksgemak te bieden. Elk aspect van de indeling is doordacht, met voldoende werkruimte, slimme opbergoplossingen en handige details die het koken een waar genot maken. We kunnen gemakkelijk de ingrediënten sorteren en ons keukengerei netjes opbergen, waardoor we tijdens het koken veel meer georganiseerd zijn. Ikzelf ben vooral dol op het aanrechtblad van hoogwaardig graniet, dat niet alleen een luxueuze uitstraling heeft, maar ook heel gemakkelijk schoon te maken is. Wat betreft de apparatuur in onze nieuwe keuken, kunnen we alleen maar zeggen: wow!
We hebben nu een grote kookplaat waardoor we meerdere grote wokken tegelijk kunnen gebruiken en twee ovens waardoor we niet meer hoeven te wachten totdat een ovengerecht klaar is. De vaatwasser is stil en efficiënt. Onze nieuwe keuken is een droom die onze verwachtingen overtreft: koken aan de ene kant terwijl mijn dochter haar huiswerk maakt aan de bar aan de andere kant. De keuken is een plek geworden waar we graag tijd doorbrengen. Dat begint al vroeg in de ochtend als we aan de bar ontbijten. De lunch eten we ook graag in de keuken en als we ‘s avonds snel iets moeten eten, is dit ook de perfecte plek. Mijn waardering gaat uit naar Awinaash Bandhoe voor zijn vakmanschap; we wisten niet goed wat we allemaal wilden maar door te luisteren naar onze wensen en behoeften is het resultaat een keuken die perfect bij onze levensstijl past en waar we elke dag van genieten.

Bron: Qasa

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Leuk om te lezen dat de keuken jullie nieuwe favoriete plek is geworden en jullie er met zijn alle zoveel tijd in doorbrengen. Dat maakt het echt een droomkeuken. Het eindresultaat is super geworden. Ik wens jullie er heel veel plezier in.

Han
Den Haag
23-05-2023

“Ze zijn attent op de (on)mogelijkheden die in de ruimte aanwezig zijn.”

Wij zijn zeer tevreden over de keuken die we bij I-KOOK hebben gekocht. We zijn bij de aankoop niet alleen geadviseerd door keukencoach Awinash, maar ook door degene die de keuken zou plaatsen. Dit voorkomt veel misverstanden omdat deze persoon ook attent is op de (on)mogelijkheden die in de ruimte voor de keuken aanwezig zijn. I-KOOK biedt een ruime keuze in kleuren en materialen. Het ontwerp van de keuken is inzichtelijk. Planning en levering zijn goed verlopen. 3 bovenkastjes zijn in de verkeerde maat geleverd, deze zijn opnieuw besteld en daarna geplaatst.

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt Han, goed om te horen dat alles nu netjes geleverd en geplaatst is. Ik wens je een fijne tijd in de nieuwe keuken!

L. Knoester
Den Haag
14-03-2023

“Blij met de nieuwe keuken.”

Blij met mijn keuken van I-KOOK Den Haag. Met dank aan Ronald en Jan Willem voor het plaatsen en Awinash voor de begeleiding.

Bron: Qasa

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Het eindresultaat is mooi geworden. Fijn om te horen dat je er blij mee bent en ik wens je veel kookplezier in de nieuwe keuken.

Johan letsch
Den Haag
23-05-2022

“Alles wat we nodig hebben.”

We zijn geholpen door Awinash in Den Haag en zijn erg tevreden over de Service van I-KOOK.
Heel blij met onze nieuwe keuken, we vinden het resultaat prachtig!

Simpel en luxe, alles was we nodig hebben.

 

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Blij dat ik jullie zo goed heb mogen begeleiden naar een prachtig resultaat! Ik wens jullie veel gebruiksplezier toe.

Yvonne & Marc
Den Haag
19-05-2022

“Keuken met Siemens apparatuur.”

Vriendelijk en bijzonder goed geholpen door verkoopadviseur Awinash. Op wat kleine schoonheidsfoutjes na zijn we verder goed te spreken over I-KOOK en de keuken met Siemens apparatuur! Goede prijs/kwaliteit verhouding!

We hebben zelf de beton cire aanrecht laten maken. Daarbij een mooie Elica inductieplaat en Celsius heetwaterketel kraan van I-KOOK laten inbouwen.

Al met al zijn we bijzonder tevreden met het resultaat!

Bron: Qasa

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Beste Yvonne & Marc, dank voor jullie review! Het eindresultaat is prachtig geworden en het betonnen cire aanrechtblad is een goede keuze geweest, schitterend! Ik wens jullie veel gezellige momenten toe in jullie nieuwe keuken.

Cees & Jolanda
07-04-2022

“Afspraken worden nagekomen.”

In ons huis van 1920 paste geen (standaard) keuken, en begonnen onze zoektocht op internet en kwamen uit bij I-KOOK in Den Haag. Ons eerste gesprek met Awinash voelde meteen goed, er werd met ons meegedacht zonder verkoop praatjes. Nadat we er een paar dagen hadden over nagedacht, hebben we een tweede gesprek gepland. Met Awinash de puntjes op de i gezet en over gegaan tot koop.

Tijdens de plaatsing (bij prijs inbegrepen) bleek het eiland niet goed te passen i.v.m. scheve muur. Dit werd tijdens plaatsing direct door de monteur vakkundig opgelost. Dank jullie wel we hebben een keuken om trots op te zijn.

Bron: Qasa

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Beste Cees en Jolanda, dank voor het delen van jullie ervaring. Leuk dat ik jullie mocht begeleiden naar deze prachtige landelijke keuken. Het is zeker een keuken om trots op te zijn, geniet ervan! 😊

Irma
Den Haag
07-04-2022

“Meer dan tevreden.”

Zeer tevreden met mijn nieuwe keuken. Heel goed geholpen door Awinash. Er ging iets mis met de levering, maar heel goed opgepakt en opgelost. Heb jullie ook aanbevolen bij vrienden. Top!

Bron: Qasa

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Beste Irma, dank voor de aanbeveling! Goed om te horen dat ik je zo goed heb mogen helpen naar een prachtig eindresultaat, daar mogen we zeker trots op zijn. Geniet ervan!

Amazyan
Den Haag
07-04-2022

“Ontzettend tevreden.”

Service, klantvriendelijkheid en het meedenken was top. Door Awinash uitstekend geholpen bij het maken van mijn keuze. Uiteindelijk heb ik een prachtige keuken, ben ontzettend tevreden over.

Bron: Qasa

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor het delen van je ervaring, fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe keuken! Samen hebben we er iets prachtigs van gemaakt, écht een eyecatcher. Geniet ervan!

Galliet
17-03-2022

“Erg tevreden met de hulp van de keukencoach.”

Na langs vele keukenzaken te zijn geweest was het bij I-KOOK eindelijk raak. De keukencoach Awinash heeft mij stapsgewijs geholpen en hij kwam met creatieve oplossingen. Hij dacht mee met het budget, behoefte en haalde het maximale eruit. Bij de levering kwam de spoelbak niet mee, maar Awinash kwam met een snelle, werkende oplossing waardoor ik geen vertraging opliep. Erg tevreden met de keuken en de hulp van de coach!

Bron: Qasa

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Beste Galliet, bedankt voor het delen van je ervaring! Leuk dat ik jou heb mogen begeleiden naar een prachtig eindresultaat, geniet ervan!

Hallensleben
Voorburg
17-03-2022

“Eerlijk, meedenkend en komen de afspraken goed na.”

Bron: Qasa

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Beste familie Hallensleben, bedankt voor het delen van jullie ervaring. Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar een nieuwe keuken, waarvan het eindresultaat schitterend is! Ik wens jullie veel kook- en gebruiksplezier toe!

Conny Timmermans
Den Haag
08-03-2022

“Goed geholpen met het ontwerp.”

Super blij met onze keuken gekocht bij I-KOOK Den Haag. We zijn heel goed geholpen door Awinash met het ontwerp. De kwaliteit van deze keuken is fantastisch.

Bron: Qasa

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review Conny! Samen hebben we naar een prachtig eindresultaat gewerkt, wat nu staat te schitteren in jullie woning. Ik heb nog wat extra foto's toegevoegd van het eindresultaat, geniet ervan!

Errol Franchimont
Poeldijk
24-02-2022

“Superblij met de nieuwe keuken.”

Van het begin tot het eind super geholpen. Van de verkoop met Awinash Bandhoe en het leveren van alle spullen tot het installeren van de keuken door Technisch Onderhoudsbureau Gifa, Top! Superblij met het uiteindelijke resultaat.

Bron: Qasa

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat alles zo naar wens is verlopen en dat het resultaat zo bevalt. Samen hebben we een prachtige keuken ontworpen, die nu eindelijk staat te pronken in jullie woning, geniet ervan!

Arjen Manders
Den Haag
02-12-2021

“Een schitterende keuken.”

Bij het eerste contact met verkoper Awinash meteen al een goede indruk. Samen hebben we een schitterende keuken ontworpen voor een nog leukere prijs/kwaliteit. Het is een plaatje geworden en after sales waren prima. Kleine opleverpuntjes werden, ondanks langere levertijd i.v.m. corona, opgepakt.

Bron: Qasa

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Beste Arjan, bedankt voor het delen van jullie ervaring met I-KOOK, goed om te horen dat jullie alles naar wens hebben ervaren. Het eindresultaat is zeker schitterend! Ik wens jullie nog samen nog superveel kookplezier toe.

Gwen van Zijl
Den Haag
12-11-2021

“Samen de ideale keuken samengesteld.”

Toen ik op zoek ging voor een nieuwe keuken had ik al een heel duidelijk plaatje in mijn hoofd. Ik moest het alleen nog zien te vinden en niet geheel onbelangrijk het moest ook nog binnen het budget passen. Via een tip kwam ik bij I-KOOK Den Haag terecht.

Ik had er eigenlijk al rekening mee gehouden dat ik concessies zou moeten doen op het ontwerp en de materialen die ik in gedachten had. Bij I-KOOK bleek er een hele ruime keuze in frontjes, kleuren en bladen.

Samen met het advies en de tips Awinash heb ik uiteindelijk mijn ideale keuken kunnen samenstellen zonder concessies op ontwerp of kwaliteit! Ik heb een goede service ervaren en wij zijn heel erg blij met het eind resultaat!

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe keuken! De kleurcombinatie komt goed tot zijn recht in de woning. De keuken voegt veel extra sfeer toe.. Geniet ervan! PS, ik heb nog wat extra foto's toegevoegd. ?

Martino Heesen
Wateringen
29-10-2021

“I-KOOK.”

Zomaar eens binnengelopen bij deze vestiging. Onze dochter en schoonzoon hebben hier een keuken gekocht en zelf geplaatst, alles was compleet en op tijd geleverd dus wij dachten ‘eens zelf zien hoe dat daar gaat’. Eerst even rustig rond gekeken en na ongeveer 15 minuten sprak ik een verkoper aan en die gaf aan dat hij wel tijd voor ons had omdat een afspraak niet op was komen dagen….

Wat een geluk dacht ik toen nog een beetje sceptisch; de verkoper heeft tijd voor ons haha..
Maar goed, we raakten in gesprek, gaven onze wensen door en na een kleine twee uur hadden we een keuken gekocht. Goed geholpen door Awinash en inmiddels staat de keuken (zelf geplaatst) en maken we er met veel plezier elke dag gebruik van. Levering (na enig aandringen want Corona) op tijd en compleet. Duidelijke instructies erbij. Alles onbeschadigd ook nog, top dus!

We hebben alleen de keuken en de kraan (Quooker) hier gekocht, de apparatuur zelf online bij diverse leveranciers. In ieder geval was ik wel aangenaam verrast dat Awinash ruim na de levering contact opnam om te vragen of alles was gelukt, met het plaatsen en naar wens is. Dus de after-sales is in ieder geval een aandachtspunt bij I-KOOK, daar doet men iets mee. Ik zou hier mijn vrienden wel heen durven verwijzen als ze in de markt zijn voor een keuken

Bron: Qasa

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review. Fijn dat alles naar wens is verlopen, leuk dat ik jullie hiermee mocht begeleiden. Veel kookplezier toegewenst!

Robert & Jeanine
Den Haag
29-10-2021

“Een mooie keuken voor ons droomhuis”

Tijdens deze huizengekte hebben wij ons droomhuis gevonden. De staat van het huis was goed maar de keuken omdat deze naar de kamer ensuite gebracht was ontbrak nog. Natuurlijk enerzijds een voordeel omdat dit naar eigen smaak ingevuld kon worden maar anderzijds moest er snel een oplossing komen. Na wat bezoekjes her en der én tevens positieve ervaringen van familie kwamen wij bij I-KOOK Den Haag terecht. Wij werden vriendelijk en hulpvaardig geholpen door Awinash. Wat eerst een ramp leek van maanden leven zonder keuken begon nu op een droomhuis met droomkeuken te lijken. Het contact verliep vlot en voorbeelden en ideeën werden aangedragen. Uiteindelijk hebben wij maar een korte periode zonder keuken gezeten en staat er nu iets om trots op te zijn. Wij zijn erg gelukkig met onze keuken!

Bron: Qasa

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review! Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn met jullie prachtige keuken! De keuken maakt jullie droomhuis helemaal compleet! Geniet ervan.

Dhr. Chakraborty
Voorburg
29-10-2021

“I-KOOK.”

Kitchen Design – After visiting many Kitchen Providers.  I reached to I-KOOK. My first interaction with Awinash Bandhoe (Den Haag) made immediate difference with all previously visited vendors. Very talented and dedicated person to help customers. I am amazed with his suggestions and design skills and within a 30 minutes discussion he was able to provide me a design which I was searching from other vendors earlier. Computer design measurements were also validated by Awinash after visiting home which end up with nice kitchen.

Kitchen Quality – Germany made kitchen always exceed quality expectation, same applies to I-KOOK Kitchen. After using 1 month, I can safely say it’s a good choice.

Company Maturity Model – Solving customer’s need Proactively is not there, as a customer you have to follow up for your questions/delivery. My kitchen delivery was delayed by 5 days, but no proactive communication made by Operation department. I am lucky to get Awinash who helped me through out and coordinating the entire process internally till I received the Kitchen.

After support – I am using since 1 month, hence yet to assess the quality of service (after support).

To summarize – I strongly recommend I-KOOK as my overall experience mostly satisfactory. If you are visiting Den Haag, try to get hold of Awinash for getting your dream kitchen designed.

Bron: Qasa

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Thank you for your nice review and the compliments, glad you are so satisfied! I hope you enjoy your beautiful kitchen.

Ralf Ambrosius
Rijswijk
26-05-2021

“We kregen gelijk een rustig en positief gevoel.”

Bij de zoektocht naar de nieuwe droomkeuken voor onze nieuwe appartement zijn wij uiteindelijk bij I-KOOK in Den Haag terecht gekomen. Het was een lang traject door verschillende Haagse keukenwinkels waarbij wij van arrogantie tot volledige desinteresse tegenkwamen. Niet zo bij I-KOOK!

Al bij het eerste betreden van de I-KOOK winkel in Den Haag kregen wij een rustig en positief gevoel. Wij kregen een vriendelijk ‘Hallo’ waar andere keukenwinkels meteen wél of juist niet naar je omkijken – of meteen opdringerig worden. Verder kregen wij de ruimte om rustig en uitgebreid rond te kijken.

Er staat een vrije keuze van mooie (kwaliteits-) keukens in alle prijscategorieën en voor alle wensen. Pas op het moment dat jijzelf dat wilt, krijg je aandacht van de medewerkers. De keukencoaches bij I-KOOK zijn vakmensen, zij weten echt op een fantastische manier naar jouw wensen te luisteren en deze samen met hun deskundigheid in een 3D-tekening te realiseren. Er is geen druk en geen pushen; er wordt echt de tijd genomen voor een heel goed advies. Zij denken goed mee.

Maar niet alleen de planning is van zeer hoog niveau, ook de kwaliteit moet kloppen. Wij hebben uiteindelijk voor een witte glanskeuken uit de greeploze Nobilia N-Line gekozen die in de showroom stond. De SIEMENS StudioLine apparatuur in deze samenstelling was al heel goed, maar hebben wij wel een upgrade gegeven omdat we de allerbeste ovens wilden.

Aan het einde van ons bezoek gingen wij naar huis met een reële prijsindicatie en met tijd om na te denken. Na ons eerste bezoek volgde topcommunicatie waarbij I-KOOK geduldig telkens gewenste, nodige aanpassingen in het ontwerp verwerkte. Na alle onze extra wensen verwachtten wij nu een veel hogere prijs dan de oorspronkelijke showroomkeuken, maar dat was niet zo! Wij kregen een eerlijke, scherpe aanbieding.

Ondanks corona verliep de levering en montage buitengewoon probleemloos. De keuken zelf is super I-KOOK mooi geworden. Een prachtig resultaat, dankzij de persoonlijke service van onze keukencoach bij O! Trouwens hebben wij enige tijd na de levering nog onderkasten uit de Nobilia N-Line bijbesteld met hetzelfde mooie werkblad als op het schiereiland. Ook deze zijn perfect geïnstalleerd en afgewerkt.

Ook de aftersales service van I-KOOK verdient lof ! Wij hebben onlangs zelf een kleine beschadiging veroorzaakt die door I-KOOK heel coulant werd verholpen. Wij willen I-KOOK Den Haag hartelijk bedanken voor de goede zorgen en de goede service !

Wij kunnen I-KOOK 100% aanraden !

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review! Ik vond het leuk dat ik jullie mocht begeleiden naar deze prachtige keuken, geniet ervan.

Christiaan
Naaldwijk
12-05-2021

“We waren superblij met Ron als installateur.”

Wij hebben in mei 2020 een schitterende keuken besteld bij I-KOOK in Den Haag. Deze werd keurig ingemeten en geleverd in september 2020, waarna Ron puik werk heeft afgeleverd met de installatie van het geheel. We moesten nog wel een randje keukenblad nabestellen. Maar nadat deze was ontvangen kwam Ron ook weer langs om het randje af te maken. We waren superblij met Ron als installateur. Helaas hebben we met I-KOOK zelf nog geen afspraak kunnen maken om op het traject terug te kijken, maar als het goed is komt die nog.

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn! Ik kom binnenkort langs voor de oplevering, tot die tijd alvast veel kookplezier toegewenst!

Dewina
Den Haag
07-04-2021

“Alles is volgens afspraak en schema verlopen.”

Super Service gehad van Dhr Bandhoe.
Ook de service na de levering van onze keuken was geweldig.
Alles is volgens afspraak en schema verlopen.

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor jullie review! Leuk dat ik jullie mocht begeleiden. Nogmaals veel kookplezier toegewenst.

Yin
Den Haag
24-03-2021

“Al met al superblij.”

Heel blij met mijn nieuwe keuken. Goed geholpen door Awinash van I-kook Den Haag. 1 deur was beschadigd bij de levering maar na telefonisch contact was het snel opgelost. Alleen 1 minpuntje is de afwerking van de keukenblad aan de achterkant, dat is gelukkig niet te zien. Al met al superblij.

Dhr. Erraoui
Den Haag
19-03-2021

“Zeker aan aanrader.”

Een keuken gekocht bij I-KOOK Den Haag, veder ben ik goed geholpen door Awinash Bandhoe. Het fijne aan hem is dat hij goed meedenkt in diverse mogelijkheden en wat aansluit op mijn wensen. Soms was het ook nodig om even out of the box te denken, dit zorgde mede ervoor dat ik binnen het budget kon blijven. Het contact verliep verder goed en was hij goed bereikbaar. later had ik nog wat vragen over leidingwerk hij dacht goed mee en kon duidelijk uitleggen wat de bedoeling was. Tot slot heb ik een goede ervaring gehad en is het zeker een aanrader. Ik wil I-KOOK Den Haag bedanken voor de goede zorgen en service.

Jenny Christina
Den Haag
17-02-2021

“Onze droomkeuken is werkelijkheid geworden!”

We kunnen niks anders zeggen dan dat we super tevreden zijn over I-KOOK en dan met name over onze keukencoach Awinash.

Awinash heeft ons droomkeuken in een 3D tekening geschetst en hierbij wat van zijn eigen goede ideeën aan toegevoegd. Met als resultaat dat de keuken prachtig is geworden. Nog mooier als dat we hadden durven dromen. We genieten enorm van onze mooie keuken en raden I-KOOK dan ook zeker aan. Het hele proces is goed verlopen en de communicatie is top! Bedankt Awinash voor het realiseren van onze droomkeuken!

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten. Ik ben blij dat jullie heb mogen helpen met het realiseren van jullie droomkeuken. Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier toe!

Angel BK
Den Haag
17-02-2021

“Super kwaliteit geleverd.”

I-KOOK Den Haag dank jullie wel voor de goede service en de levering van onze keuken!
Ondanks corona hebben zij onze keuken netjes op de afgesproken datum geleverd!
Awinash jij ook bedankt voor de goede service die je ons hebt gegeven om onze droomkeuken te vinden.
De monteur heeft echt super kwaliteit geleverd.

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, geniet ervan!

Dhr. Ibnolfaqir
Den Haag
24-12-2020

“Zeer tevreden klanten.”

Awinash, hebt ons super goed geholpen!

Jouw inzichten en ideeën voor onze keukens en daarbovenop het regelen van een prachtige deal
hebben ervoor gezorgd dat je van ons zeer tevreden klanten hebt gemaakt, bedankt daarvoor!

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten! Ook voor ons is het in deze tijd allemaal wat ingewikkelder, maar dat weerhoudt ons niet! Samen hebben we doormiddel van een thuisbezoek 2 prachtige keukens ontworpen.

Folkert Burghout
Den Haag
18-12-2020

“Als ik een nieuwe keuken nodig heb in de toekomst kom ik zeker terug!”

Ik ben heel blij met mijn keuken en ben heel goed geholpen door I-KOOK in den haag! Ook de aftercare is super! Na een half jaar was er iets met een onderdeel aan de hand en kreeg meteen nieuwe! Als ik een nieuwe keuken nodig heb in de toekomst kom ik zeker terug!

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor je review ene complimenten! Wie weet zien we elkaar nog eens... ?

Yin
Den Haag
10-12-2020

“Snelle service.”

Heel blij met mijn nieuwe keuken. Goed geholpen door Awinash van I-KOOK Den Haag. 1 deur was beschadigd bij de levering maar na telefonisch contact was het snel opgelost. Alleen 1 minpuntje is de afwerking van de keukenblad aan de achterkant, dat is gelukkig niet te zien. Al met al superblij.

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Fijn dat je zo tevreden bent met het eindresultaat en bedankt voor het vertrouwen. Ik wens je veel kookplezier toe!

Familie van Klingeren
Rijswijk
10-12-2020

“Vriendelijke geholpen en een goede afwikkeling!”

 

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor jullie vertrouwen! Geniet van jullie prachtige keuken!

Folkert
Den Haag
26-11-2020

“Als ik een nieuwe keuken nodig heb in de toekomst kom ik zeker terug!”

Ik ben heel blij met mijn keuken en ben heel goed geholpen door I-KOOK in den haag! Ook de aftercare is super! Na een half jaar was er iets met een onderdeel aan de hand en kreeg meteen nieuwe! Als ik een nieuwe keuken nodig heb in de toekomst kom ik zeker terug!

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent, wie weet zien we elkaar weer in de toekomst!

Hans van Klingeren
Rijswijk
12-06-2020

“Keuken staat naar grote tevredenheid.”

Fijne ervaring met Awinash keuken staat naar grote tevredenheid is alleen jammer bij sommige apparatuur geen stekkers bij geleverd voor de rest een zeer tevreden klant bedankt Awinash.

Coen van Gent
Rotterdam
29-11-2019

“Er was direct een keukencoach beschikbaar.” 

Hadden pas zaterdag een afspraak maar toch op donderdag brutaal binnen gelopen. Gevraagd of dat men tijd had en er was direct een keukencoach beschikbaar, proces van keuken samenstellen en advies ging als vanzelf. Wij hadden een idee over de basis van de keuken en onze keukencoach Awinash Bandhoe voelde en vulde ons perfect aan. Hebben nooit het idee gehad van een geforceerde aankoop. Alles ging heel natuurlijk waarbij de aanvulling door Awinash perfect was. Ook de levertijd en de prijs waren goed. Al bij al een hele fijne ervaring

Awinash Bandhoe
Keukencoach

Bedankt voor je reactie, fijn dat je zo tevreden bent!

"Door goed in te schatten wat jouw wensen zijn, probeer ik die zoveel mogelijk te realiseren. Samen maken we een ontwerp die voldoet aan jouw behoeften en waar jij jezelf nog jaren in ziet koken. Ik verras je graag met mijn originele en slimme ideeën. Een wow-effect creëren is iets waar ik energie van krijg!"

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.