Klantervaringen I-KOOK Eindhoven

Kanaaldijk-Noord 5A
5613 DH Eindhoven

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 100 ervaringen
  • 5 ervaringen
  • 1 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Edmond & Martin
25-10-2022

“Superblij met onze nieuwe keuken.”

Wederom van A tot Z super geholpen door Michael van I-KOOK Eindhoven. We wilde graag iets bijzonders met de nis voor de apparaten en dit is alles behalve standaard. Michael heeft meegedacht en is met een prachtig ontwerp gekomen. Het eindresultaat is nog veel mooier geworden. We zijn superblij met onze nieuwe keuken.

Bron: Qasa

Wauw... het eindresultaat is werkelijk prachtig geworden, dat hebben we goed voor elkaar! De nis is zeker bijzonder en maakt de keuken op een subtiele manier, toch erg opvallend. Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar deze stijlvolle keuken, ik wens jullie veel woon- en kookplezier toe.

Rob
Helmond
25-08-2022

“Onze droomkeuken.”

Onze ervaring met I-KOOK (medewerker Carlos) was prettig en zeer efficiënt. Het proces is vlot verlopen en de communicatie met hem was duidelijk. Zijn advies heeft ons geholpen onze droomkeuken te realiseren. Plaatsing van de keuken en service nadien waren ook goed geregeld. Als je een keuken zoals die van ons zou willen (zie bijgaande foto), dan zou ik Carlos van harte aanbevelen.

Bedankt voor de aanbeveling! Gaaf dat ik jullie heb mogen begeleiden naar een schitterend resultaat. Veel mooie en gezellige momenten toe gewenst in jullie droomkeuken!

Hans Mutsers
Someren
11-08-2022

“Er kwamen verassende dingen naar voren.”

We waren toe aan een nieuwe keuken en kwamen via bekenden terecht bij I-KOOK. Na een bezoek aan de showroom kwam Oelse op huisbezoek voor een advies op maat. Uit het huisbezoek kwamen verrassende dingen naar voren waar wij zelf nog niet aan hadden gedacht. Wij waren het dan ook snel eens met elkaar over hoe de keuken er uit moest zien. Na het huisbezoek verliep het maken van de tekening tot de levering uitstekend. De keuken is zeer vakkundig gemonteerd. De magnetron en vaatwasser waren op moment van levering nog niet beschikbaar maar hier werden we goed van op de hoogte gehouden. Tijdens het hele proces is I-KOOK al zijn afspraken goed en op tijd nagekomen.

We zijn zeer tevreden over de keuken en is makkelijk in gebruik. Oelse bedankt voor het goede advies en begeleiding van het proces.

Fijn om te horen dat de keuken bevalt. Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar een prachtig resultaat, waar we zeker trots op mogen zijn! Ik wens jullie veel kookplezier toe en natuurlijk veel gezellige en mooie momenten! 😊

Familie Verbakel
Eindhoven
04-08-2022

“Altijd tijd en goede kennis van zaken.”

Inmiddels alweer een maand geleden onze keuken laten plaatsen. Supertevreden! Met Michael onze specifieke keuze besproken en verrassend snel tot een uiteindelijk resultaat gekomen. Altijd tijd en goede kennis van zaken.

Hartelijk dank, Michael voor de fijne samenwerking! Erg blij met onze nieuwe keuken.

Bron: Qasa

Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar dit schitterende eindresultaat, dat hebben we samen mooi gedaan! Jullie hebben er een gezellige ruimte van gemaakt, geniet ervan!

Roel Cuppen
Bergen
14-07-2022

“Heel blij en tevreden.”

Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken en eerst in de beurt een andere keukenwinkel bezocht. Samen met een medewerker een keuken uitgezocht en uitgetekend en toen begon het hele toneelstuk om wat van de prijs af te krijgen. Kwallebal van manager erbij die vervolgens zogenaamd gaat bellen of ze de keuken voor prijs die wij ingedachte hadden om te kunnen verkopen. Toen kwam hij met eenmalig bod en was alleen die dag geldig ! Dat wilden we niet en snel weg daar.

Vervolgens na wat zoeken en lezen van reviews op internet bij I-KOOK in Eindhoven terecht gekomen. We zijn daar geholpen door Carlos en we hadden al snel een keuken samengesteld en daar werd meteen een 3D tekening van gemaakt. Ook daar begonnen ze met een vrij hoge prijs (doen ze bij alle zaken), maar na wat onderhandelen (en bij I-KOOK mogen ze zelf beslissen, zonder manager) kwamen we een prijs die we ook in gedachte hadden. We kregen de offerte en 3D tekening doorgemaild en afgesproken dat we de week erna zouden beslissen. En besloten we uiteindelijk de keuken bij I-KOOK te kopen. Vervolgens kregen we netjes de leverweek te horen en aantal weken erna kregen we de installatie tekeningen, zodat we wisten waar alle stroom en leidingen moesten komen. Ook is Carlos nog alles in komen meten.

De levering en plaatsing van de keuken waren beide op de afgesproken datum, maar helaas was de vaatwasser nog niet leverbaar. De monteurs waren 2 goed op elkaar ingespeelde collega’s en in een halve dag zat de keuken er netjes in. Helaas nog wel een aantal weken op de vaatwasser moeten wachten, maar die is uiteindelijk ook netjes geplaatst. We zijn heel blij met de keuken en zeer tevreden over I-KOOK.

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie mooie review, samen zijn we tot een prachtig resultaat gekomen. Dat wordt heerlijk kokkerellen, geniet ervan!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Familie Bekers
Best
14-07-2022

“Kennis, service en vriendelijkheid hoog in het vaandel.”

Zeer fijne keukenzaak. Wij werden geholpen door Oelse. Hij heeft ons begeleid van begin tot eind. De contacten waren ok na het sluiten van de deal prettig. Afspraken zijn nagekomen. Alles is op tijd geleverd en geplaatst. Wij zijn super tevreden en raden I-KOOK ook aan. Top bedrijf, met kennis, service en vriendelijkheid hoog in het vaandel.

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie mooie review, fijn dat alles naar wens is verlopen. Het resultaat mag er zeker zijn, prachtig. Ik wens jullie veel kookplezier toe!

Deborah Maas
23-06-2022

“Wij hebben onze droomkeuken.”

We werden meteen hartelijk ontvangen bij binnenkomst en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Samen met Frank, de verkoper, hebben wij onze droomkeuken kunnen samenstellen. Frank heeft heel goed geluisterd naar onze wensen maar ook ons kostenplaatje waardoor we echt het gevoel kregen dat hij ons wilde helpen en niet dat wij een nummertje waren daar.

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie complimenten! Superleuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar een prachtig resultaat, echt een eyecatcher. Dat wordt vast heerlijk kokkerellen, geniet ervan!

Stephan Strijbos
Eindhoven
26-05-2022

“Geweldige sfeer in de winkel.”

Geweldige sfeer in de winkel. Problemen worden snel opgelost, waarbij klantvriendelijkheid en service voorop staan!

Bedankt voor jullie review, fijn om te horen dat alles zo naar wens is verlopen!

Mayron Haazen
Someren
10-03-2022

“We zijn hartstikke blij met de keuken.”

Wij hebben onze keuken gekocht bij I-KOOK. De verkoper Oelse heeft ons geweldig geholpen van het begin tot het einde van het proces. Waar we in het begin nog zoekende waren qua kleuren en afmetingen heeft Oelse verschillende (3D) tekeningen en mogelijkheden laten zien, dit hielp ons enorm. Daarnaast konden wij rustig een keuze maken betreft de kleuren en materiaalcombinatie.

Je krijgt een mooie offerte voor de prijs en er is geen druk dat je het perse vandaag moet kopen i.v.m. aanbiedingen, oftewel een prettige omgeving om een keuken te kopen.

Nadat de keuze was gemaakt werden we op de hoogte gehouden qua levering en plaatsing en beide was helemaal prima. Tijdens de plaatsing werd door de monteurs goed meegedacht met eventuele vervolgstappen bij de plaatsing van de vloer.

We zijn hartstikke blij met de keuken en komen zeker terug bij I-KOOK als we weer een keuken moeten kopen.

Bron: Qasa

Beste Mayron, wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe keuken. Samen hebben we naar een prachtig resultaat gewerkt, wat nu in jullie woning staat te schitteren! Ik wens jullie veel kook- en gebruiksplezier toe, maar dat zal wel goedkomen denk ik... ?

Corne Helsen
Heythuysen
24-02-2022

“Wij hebben een topkeuken gekregen.”

Wij hebben de keuken nu ongeveer 4 maanden in gebruik.
We zijn hier zeer tevreden over, apparatuur werkt perfect de afwerking van de keuken is zeer zeker niets op aan te merken.

Ik kan alleen maar zeggen wij hebben een topkeuken gekregen.

Bedankt voor het delen jullie ervaring, fijn dat alles naar wens is verlopen. Het eindresultaat is prachtig geworden en de keuken van jullie zoon ook, trots dat ik jullie beide mocht begeleiden. Veel kookplezier toegewenst!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.