Klantervaringen I-KOOK Eindhoven

Kanaaldijk-Noord 5A
5613 DH Eindhoven

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 104 ervaringen
  • 5 ervaringen
  • 1 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Dirk de Hoog
Eindhoven
16-03-2023

“Goede service.”

Zeer goede ervaring, voorlichting en service bij de koop maar ook nu, bijna 2 jaar later, een lampje (onder keukenkastjes defect gaat). Keuken was gekocht bij verkoper Michael. Had nu dus een defecte lampbediening; dank aan Michael voor de snelle service!

Bron: QASA

Fijn dat ik je toen en nu goed heb kunnen helpen. Bedankt voor je mooie review!

Jan & Milena van den Brink
Eindhoven
23-02-2023

“Alleen maar lof.”

Vanaf de allereerste afspraak tot en met na de plaatsing van onze nieuwe keuken alleen maar lof. Keukencoach Carlos dacht goed met ons mee hoe we van onze relatief kleine keuken toch zo optimaal mogelijk gebruik konden maken. Super service, zeer kundige en vriendelijke medewerkers niet alleen Carlos maar ook de monteurs Erwin, Willem en Rutger echt top! We zijn dan ook heel erg blij met het eindresultaat!

Bron: Qasa 

Ik ben blij dat ik mee heb kunnen denken. Het eindresultaat is mooi geworden!

Joke Vogels-Lut
Eindhoven
17-02-2023

“Enorm blij met de nieuwe keuken.”

We werden geholpen door Frank Snoek van vestiging Eindhoven, we konden lekker op ons gemak de keuken uitzoeken die ik via het ontwerp programma had gemaakt, door dat ik nu al gebruik maak van een trippelstoel is de keuken zo ingericht dat ik alles vanuit trippelstoel aan kan en dat er genoeg ruimte is om me te bewegen. Nog goede tips van Frank gehad om alles zo ergonomisch in te delen. Onder het genot van een kop koffie de kastdeuren en aanrechtblad uitgezocht. We hoefden geen bedenktijd dus gelijk de keuken besteld. Nadat we de tekeningen en leidingschema hadden gekregen toch nog een aanpassing gedaan, wat kon. Helaas was de kookplaat die we hadden uitgezocht niet op tijd leverbaar en kregen we een upgrade van onze kookplaat. Op de afgesproken tijd werd de keuken geleverd, en de volgende dag werd hij vakkundig in elkaar gezet. Ik geniet enorm van mijn nieuwe keuken waar ik overal bij kan.

Bron: Qasa

Goed om te horen dat de indeling van de keuken bevalt en je overal goed bij kan. Ik ben blij dat ik je hiermee heb kunnen helpen!

Elsje
Geldrop
28-12-2022

“Een top winkel!”

Ik kwam deze keukenspecialist tegen op internet en was op zoek naar een budget keuken. De offerte bij I-KOOK lag enkele euro’s onder andere keukenzaken.

Eenmaal aangekomen werd ik geholpen door Oelse, een zeer fijne verkoper. Hij dacht echt met mij mee en gaf goede tips, niks opdringerig. Oelse luisterde goed wat ik wilde, dat kan ik niet zeggen van de andere zaken, deze waren echt bezig met verkoop techniek. Ga zeker daar een kijkje nemen als je op zoek bent naar een keuken. Later kreeg ik opnieuw kosteloos een paneeltje dat niet de goede maat had.

Een top winkel!

Bedankt voor het delen van je ervaring, fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Samen hebben we een schitterende keuken ontworpen, met al je persoonlijke wensen erin verwerkt. Ik wil je bedanken voor de gezellige gesprekken en wens je bij deze veel kookplezier toe.

Edmond & Martin
25-10-2022

“Superblij met onze nieuwe keuken.”

Wederom van A tot Z super geholpen door Michael van I-KOOK Eindhoven. We wilde graag iets bijzonders met de nis voor de apparaten en dit is alles behalve standaard. Michael heeft meegedacht en is met een prachtig ontwerp gekomen. Het eindresultaat is nog veel mooier geworden. We zijn superblij met onze nieuwe keuken.

Bron: Qasa

Wauw... het eindresultaat is werkelijk prachtig geworden, dat hebben we goed voor elkaar! De nis is zeker bijzonder en maakt de keuken op een subtiele manier, toch erg opvallend. Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar deze stijlvolle keuken, ik wens jullie veel woon- en kookplezier toe.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Rob
Helmond
25-08-2022

“Onze droomkeuken.”

Onze ervaring met I-KOOK (medewerker Carlos) was prettig en zeer efficiënt. Het proces is vlot verlopen en de communicatie met hem was duidelijk. Zijn advies heeft ons geholpen onze droomkeuken te realiseren. Plaatsing van de keuken en service nadien waren ook goed geregeld. Als je een keuken zoals die van ons zou willen (zie bijgaande foto), dan zou ik Carlos van harte aanbevelen.

Bedankt voor de aanbeveling! Gaaf dat ik jullie heb mogen begeleiden naar een schitterend resultaat. Veel mooie en gezellige momenten toe gewenst in jullie droomkeuken!

Hans Mutsers
Someren
11-08-2022

“Er kwamen verassende dingen naar voren.”

We waren toe aan een nieuwe keuken en kwamen via bekenden terecht bij I-KOOK. Na een bezoek aan de showroom kwam Oelse op huisbezoek voor een advies op maat. Uit het huisbezoek kwamen verrassende dingen naar voren waar wij zelf nog niet aan hadden gedacht. Wij waren het dan ook snel eens met elkaar over hoe de keuken er uit moest zien. Na het huisbezoek verliep het maken van de tekening tot de levering uitstekend. De keuken is zeer vakkundig gemonteerd. De magnetron en vaatwasser waren op moment van levering nog niet beschikbaar maar hier werden we goed van op de hoogte gehouden. Tijdens het hele proces is I-KOOK al zijn afspraken goed en op tijd nagekomen.

We zijn zeer tevreden over de keuken en is makkelijk in gebruik. Oelse bedankt voor het goede advies en begeleiding van het proces.

Fijn om te horen dat de keuken bevalt. Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar een prachtig resultaat, waar we zeker trots op mogen zijn! Ik wens jullie veel kookplezier toe en natuurlijk veel gezellige en mooie momenten! 😊

Familie Verbakel
Eindhoven
04-08-2022

“Altijd tijd en goede kennis van zaken.”

Inmiddels alweer een maand geleden onze keuken laten plaatsen. Supertevreden! Met Michael onze specifieke keuze besproken en verrassend snel tot een uiteindelijk resultaat gekomen. Altijd tijd en goede kennis van zaken.

Hartelijk dank, Michael voor de fijne samenwerking! Erg blij met onze nieuwe keuken.

Bron: Qasa

Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar dit schitterende eindresultaat, dat hebben we samen mooi gedaan! Jullie hebben er een gezellige ruimte van gemaakt, geniet ervan!

Roel Cuppen
Bergen
14-07-2022

“Heel blij en tevreden.”

Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken en eerst in de beurt een andere keukenwinkel bezocht. Samen met een medewerker een keuken uitgezocht en uitgetekend en toen begon het hele toneelstuk om wat van de prijs af te krijgen. Kwallebal van manager erbij die vervolgens zogenaamd gaat bellen of ze de keuken voor prijs die wij ingedachte hadden om te kunnen verkopen. Toen kwam hij met eenmalig bod en was alleen die dag geldig ! Dat wilden we niet en snel weg daar.

Vervolgens na wat zoeken en lezen van reviews op internet bij I-KOOK in Eindhoven terecht gekomen. We zijn daar geholpen door Carlos en we hadden al snel een keuken samengesteld en daar werd meteen een 3D tekening van gemaakt. Ook daar begonnen ze met een vrij hoge prijs (doen ze bij alle zaken), maar na wat onderhandelen (en bij I-KOOK mogen ze zelf beslissen, zonder manager) kwamen we een prijs die we ook in gedachte hadden. We kregen de offerte en 3D tekening doorgemaild en afgesproken dat we de week erna zouden beslissen. En besloten we uiteindelijk de keuken bij I-KOOK te kopen. Vervolgens kregen we netjes de leverweek te horen en aantal weken erna kregen we de installatie tekeningen, zodat we wisten waar alle stroom en leidingen moesten komen. Ook is Carlos nog alles in komen meten.

De levering en plaatsing van de keuken waren beide op de afgesproken datum, maar helaas was de vaatwasser nog niet leverbaar. De monteurs waren 2 goed op elkaar ingespeelde collega’s en in een halve dag zat de keuken er netjes in. Helaas nog wel een aantal weken op de vaatwasser moeten wachten, maar die is uiteindelijk ook netjes geplaatst. We zijn heel blij met de keuken en zeer tevreden over I-KOOK.

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie mooie review, samen zijn we tot een prachtig resultaat gekomen. Dat wordt heerlijk kokkerellen, geniet ervan!

Familie Bekers
Best
14-07-2022

“Kennis, service en vriendelijkheid hoog in het vaandel.”

Zeer fijne keukenzaak. Wij werden geholpen door Oelse. Hij heeft ons begeleid van begin tot eind. De contacten waren ok na het sluiten van de deal prettig. Afspraken zijn nagekomen. Alles is op tijd geleverd en geplaatst. Wij zijn super tevreden en raden I-KOOK ook aan. Top bedrijf, met kennis, service en vriendelijkheid hoog in het vaandel.

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie mooie review, fijn dat alles naar wens is verlopen. Het resultaat mag er zeker zijn, prachtig. Ik wens jullie veel kookplezier toe!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.