Klantervaringen I-KOOK Den Helder

Ravelijncenter 31
1785 LX Den Helder

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 39 ervaringen
  • 6 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Jean-Pierre & Sandra van Beek
14-10-2022

“Ontzettend tevreden.”

Toen wij in maart van dit jaar I-KOOK Den Helder binnen stapten werden wij ontzettend goed geholpen door Rawish. Hij luisterde goed naar onze wensen en nam alle mogelijkheden met ons door. Afgelopen week is onze nieuwe keuken geplaatst en kwam ook Nick op de dag van plaatsing nog even langs om te kijken of alles naar wens verliep. Wij zijn ontzettend tevreden over I-KOOK Den Helder.

Bron: Qasa

Fijn dat ik jullie zo goed heb mogen begeleiden! Samen zijn we tot een prachtig resultaat gekomen, waar jullie nog lang van kunnen genieten. Ik wens jullie veel kookplezier toe.

Marianne van Os
Den Helder
09-06-2022

“Onze verwachtingen zijn overtroffen.”

Wij hebben vorig najaar een keuken uitgekozen bij I-KOOK Den Helder, we werden top geadviseerd door Rawish en hij had hele handige suggesties. Op dat moment woonden wij nog in het buitenland en de keuken was bestemd voor onze woning in Den Helder. Rawish hield ons de afgelopen maanden keurig op de hoogte middels mail en telefoon en ook de tussentijdse aanpassingen werden netjes verwerkt!

Toen onze aannemer het af liet weten, wist Nick gelukkig nog een vakman die ons uit de brand hielp. Na montage werd de keuken gecontroleerd en kregen we een foto van de geplaatste keuken. Ook werd er een licht beschadigd frontje aangetroffen welke meteen nieuw besteld werd.

Onze verwachtingen werden overtroffen toen we bij terugkeer de geplaatste keuken in het echt zagen. Niets dan lof voor het I-KOOK team in Den Helder!

Bron: Qasa

Dank voor de mooie review, wat leuk om te horen dat we jullie verwachtingen hebben kunnen overtreffen. Samen hebben we gewerkt aan een uitdagende keuken, die nu prachtig in de woning staat. We wensen jullie veel gezellige en mooie momenten toe.

Alex & Erica Leek
Julianadorp
04-06-2022

“Precies zoals wij in gedachten hadden.”

Onze mooie nieuwe keuken hebben we samen met Nick samengesteld en uitgezocht! We werden goed geïnformeerd en er werd goed geluisterd naar onze wensen… Het eindresultaat mag er zeker zijn! De keuken is precies zo zoals wij in gedachten hadden! Nick, super bedankt! Echt een aanrader om keuken te shoppen bij deze professionals!

Bron: Qasa

Fijn om te horen dat de keuken geheel naar wens is. Samen hebben we een schitterend resultaat behaald, geniet ervan!

Randy
Den Helder
05-05-2022

“Een mooie keuken en een heel goed gevoel.”

Wij hebben een keuken via I-KOOK besteld en van begin af aan werd er goed meegedacht en tijdens de montage werd veel uitgelegd en vragen direct beantwoord. Eindresultaat is een mooie keuken en een heel goed gevoel. Bedankt!

Bron: Qasa

Bedankt voor het delen van jullie ervaring, fijn dat jullie zo tevreden zijn met de keuken en het proces daar aan vooraf. Veel kookplezier toegewenst!

Mannes & Doreen
Den Helder
21-04-2022

“Superblij.”

Super mooie keuken gekocht en laten plaatsen. Twee hele vakkundige werknemers die de keuken plaatsten en super strak en snel geplaatst. Alles weer opgeruimd. Ik vind de service van I-KOOK super goed en we zijn superblij met onze nieuwe keuken.

Bron: Qasa

Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat de keuken er zo mooi bij staat. Ik wens jullie veel plezier toe met de nieuwe aanwinst!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

03-02-2022

“Een prima bedrijf.”

Ik heb een keuken gekocht in hoekopstelling en ben vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Hij is keurig volgens alle afspraken geplaatst en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Prima bedrijf om je keuken te kopen.

Bron: Qasa

Andre Schuit
Hippolytushoef
20-01-2022

“Hulpvaardig en oplossingsgericht.”

Een paar jaar geleden een mooie doch eenvoudige keuken gekocht bij I-KOOK Den Helder. Deze werd vakkundig geplaatst en wij zijn er nog steeds erg blij mee (de 1ste keuken van Joel) Tevens zijn wij blij met de garantiebepalingen en assistentie i.g.v. een klein mankement. Tot op heden altijd hulpvaardig en oplossingsgericht.

Fijn gevoel, bedankt Nick en Joel.

Dennis & Esther Smit
13-01-2022

“Snelle service.”

Nadat we bij verschillende zaken niet naar wens geholpen waren liepen we bij toeval I-KOOK binnen. De enthousiaste kijk op keukens die Nick heeft, heeft ervoor gezorgd dat we nu een keuken hebben waar we elke dag zo graag naar kijken!

We zijn kortdaad geholpen, we houden van snelle beslissingen, en dus daarbij ook een snelle service! We zijn ‘zeer’ te spreken over I-KOOK- en Nick Joor! Geen verkooppraat maar gewoon antwoord op wat jij vraagt!

Bron: Qasa

Beste familie Smit, bedankt voor het delen van jullie review en aanbeveling. Leuk om te horen dat jullie zo blij zijn met het resultaat, het is prachtig geworden. Veel kookplezier toegewenst!

Ina & Dick
Den Helder
25-11-2021

“Onze complimenten.”

Vanaf het moment dat wij bij I-KOOK Den Helder binnen kwamen, hadden we er vertrouwen in dat we hier onze keuken zouden vinden. Keukencoach Rawish is uiterst deskundig en hielp mee met denken in mogelijkheden en oplossingen. Samen met hem (en keukencoach Nick) hebben we een prachtige keuken samengesteld voor een goede prijs. Precies op de afgesproken dag en tijd werd de keuken geleverd en door monteur Joël heel vakkundig gemonteerd. Ook van hem kregen we weer goede adviezen. Echt klantgericht meedenken. Nu de keuken staat, hebben we besloten welke achterwand en vensterbank we graag zouden willen. Natuurlijk zijn we daar ook weer bij I-KOOK Den Helder heel goed geslaagd. Onze complimenten aan het hele team. De samenwerking was super. Hartelijk dank hiervoor. Ina en Dick

 

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie mooie review! Goed om horen dat jullie zo tevreden zijn met het eindresultaat. Namens ons team wens ik jullie veel plezier met jullie nieuwe keuken.

De familie de Groot-Roukema
Julianadorp
05-11-2021

“Een prima bedrijf.”

Van het begin af aan hebben we een heel goed gevoel gehad over I-KOOK Den Helder. Er werd heel goed naar onze wensen geluisterd en er werden goede tips gegeven. De keuken die wij in onze droom hadden werd zo werkelijkheid. Het geheel werd op vakkundige wijze geplaatst, precies volgens afspraak. Een paar kleine dingetjes werden later nog aangepast. TOP! We kunnen niet anders zeggen dan dat dit een prima bedrijf is om een nieuwe keuken aan te schaffen.

Bron: Qasa

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.