fbpx

Klantervaringen I-KOOK Etten-Leur

Lokkerdreef 33
4879 ND Etten-Leur

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 52 ervaringen
  • 11 ervaringen
  • 3 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Roger de Jonker
Made
02-06-2021

“Aftersales viel ons tegen, maar over het algemeen wel tevreden met de keuken.”

Over het algemeen zijn we tevreden over I-KOOK. Van de allereerste gesprekken tot en met de levering en montage hebben we geen problemen ondervonden. Alles liep volgens plan.

Het enige wat ons tegenviel betreft de aftersales.
De keuken stond amper een paar maanden of de led verlichting van de afzuigkap begaf het. Lijkt je nou niet meteen een heel groot probleem zou je zeggen. Uiteraard contact opgenomen met I-KOOK maar die verwijzen je doodleuk naar de leverancier van de afzuigkap. Met verbazing gereageerd dat we dit toch vreemd vonden. Als de accu van een splinternieuwe auto stuk gaat, wordt je toch ook niet doorverwezen naar bijvoorbeeld een Bosch. Maar goed toch maar contact opgenomen met de leverancier van de afzuigkap en wat blijkt: op de levering van een simpele led lamp blijkt er een wachttijd te zijn van een maand tot 2 maanden.

Uiteindelijk allemaal netjes opgelost door de monteur. Ware het niet dat hetzelfde probleem zich voordoet enkele weken nadat de led lamp is vervangen. Deze keer echter de andere van de in totaal 2 lampen. Weer een kleine 2 maanden moeten wachten. Vind het toch vreemd dat als er iets stuk gaat van de keuken apparatuur, je wordt doorverwezen naar de leverancier. Het was ook nog eens een relatief dure keuken en dan mag je toch service verwachten. We hadden juist gekozen voor I-KOOK om de goede reviews maar op dit punt laten ze toch een behoorlijke steek vallen.

Verder zijn we ook teleurgesteld in onze keuken adviseur. Hij had ons toegezegd langs te komen met een bloemetje net nadat de keuken was geplaatst, maar we hebben hem nooit meer gezien. Dat vinden we toch een vreemde gang van zaken.

Freek de Koning
Keukencoach

Beste meneer Jonker, Allereerst vinden we het fijn om te lezen dat je tevreden bent over de keuken en de montage. Door drukte van de afgelopen tijd hebben wij niet eerder ruimte gekregen om de keuken persoonlijk op te leveren. Onlangs hebben we contact met je opgenomen om een afspraak in te plannen om bij je langs te komen. Op die manier kunnen we op een persoonlijke manier de genoemde punten m.b.t. de service bespreken. Mocht je nog vragen hebben kun je ons altijd telefonisch bereiken.

Richard en Ineke Dijkema
Langeweg
05-05-2021

“Uitstekende service.”

Goed geholpen door Tim en uitstekende service. Heel tevreden met onze nieuwe keuken.

Tim Groeneveld
Keukencoach

Bedankt voor jullie review, fijn dat alles zo naar wens is verlopen!

Familie Schuurmann
Etten-Leur
28-01-2021

“Keukencoach Freek heeft ons keukenidee keurig omgezet in een ontwerp.”

Ondanks de vertraging die de eerste lockdown met zich mee bracht hebben we een prachtige keuken. I-KOOK Etten-Leur heeft goed gehandeld in communicatie en het resultaat mag er echt zijn.
We hebben het persoonlijke contact als prettig ervaren en keukencoach Freek heeft ons keukenidee keurig omgezet in een ontwerp.

Freek de Koning
Keukencoach

Zeer graag gedaan, geniet ervan!

Bart Broeken
Etten-Leur
28-01-2021

“Prettig.”

Vandaag bezoek gehad van keukencoach Freek van het filiaal in Etten-Leur. Was erg prettig dat het zo kan. Freek heeft ons uitstekend geholpen en kwam ook met goede ideeën. Al met al zeer prettig met als eindresultaat de koop van een keuken.

Freek de Koning
Keukencoach

Bedankt voor je review! Het is inderdaad fijn dat we je op deze manier toch nog van dienst kunnen zijn! Geniet van je prachtige keuken!

De Bruijn
St. Willebrord
14-01-2021

“Alles perfect opgelost.”

Geweldig, super geholpen door Tim , ook achteraf toen het mis ging met de datum van plaatsing keuken !! Alles perfect op gelost !!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Dhr. martens
Brecht
18-12-2020

“Top service.”

Correcte begeleiding bij aankoop. correcte levering en begeleiding bij zelf plaatsing
top service!

Gerard van Zalinge
Roosendaal
18-12-2020

“We hadden nooit het gevoel dat er even iets door ons neuzen werd geboord.”

We zijn heel erg goed geholpen door Tim. We hadden nooit het gevoel dat er even iets door ons neuzen werd geboord. We werden serieus genomen en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Ook de montage en aftersales waren erg goed en betrokken. We zijn dan ook dik tevreden met onze prachtige keuken!

Tim Groeneveld
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten. Fijn dat jullie het gehele traject zo positief hebben ervaren, daar doen we het voor. Ik wens jullie nogmaals veel plezier met deze prachtige keuken!

Familie Merrienboer
Stampersgat
18-12-2020

“De keuken was binnen ons budget en meer dan compleet.”

Op aanraden van Nika naar Etten-Leur gekomen voor de keuken. Geholpen door Freek. De keuken was binnen ons budget en meer dan compleet! Past helemaal bij ons interieur! We hebben nog een mooie fles prosecco gekregen van Freek als kadotje voor de nieuwe keuken! Was heerlijk 😉

Freek de Koning
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn met jullie prachtige keuken en fijn dat de prosecco smaakte! Geniet ervan.

Familie Kannekens
Fijnaart
18-12-2020

“Een eerlijk verhaal.”

Een eiland keuken in onze nieuwe aanbouw was onze droom, want we wilden niet meer weg van dit huzarenstukje in Fijnaart. Bij I-KOOK Etten-Leur hebben we onze droomkeuken verwezenlijkt zien worden. Na een open en eerlijk gesprek waarin onze wensen besproken werden, werd een ontwerp gemaakt die gelijk aansloot bij wat we in ons hoofd hadden. De monteur heeft hem binnen 1 dag foutloos gezet! Wat voor ons de doorslag gaf om bij Freek te slagen was zijn advies over apparatuur. Precies wat we nodig hebben, zonder poespas. Een eerlijk verhaal. Top!

 

 

 

Freek de Koning
Keukencoach

Harstikke bedankt voor jullie mooie woorden. Samen hebben we een prachtige keuken neergezet, die is voorzien van alle gemakken en wensen. Geniet ervan!

Familie Marijnissen
Hoeven
18-12-2020

“Deze service tref je nergens.”

Wij hebben geen dag spijt van onze nieuwe keuken! Na een aantal bezoeken, waarin Freek ons goed heeft geholpen vanaf het begin, kreeg onze keuken steeds meer vorm. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn. Tijdens de montage ontbrak onze combi magnetron, maar die is later persoonlijk gebracht en geïnstalleerd door Freek. Deze service tref je nergens

Freek de Koning
Keukencoach

Bedankt voor jullie vertrouwen. Fijn dat jullie zo tevreden zijn met het gehele traject. Geniet ervan!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.