Klantervaringen I-KOOK Etten-Leur

Lokkerdreef 33
4879 ND Etten-Leur

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 59 ervaringen
  • 11 ervaringen
  • 3 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
C. Martens
St. Willebrord
25-11-2021

“Zeer goede service, de verkoopster dacht goed met ons mee.”

 

Bron: Qasa

Charlotte Notenboom
Keukencoach

Hi familie Martens, wat hebben jullie het gezellig gemaakt! Het resultaat mag er zijn. Veel kookplezier gewenst in jullie nieuwe keuken.

Emile & Meta
Hoek
12-11-2021

“Waren alle keukenverkopers maar zo!”

Een keuken kopen is maat werk met een individueel karakter, geen pakje boter en vraagt om inleven en geduld van een verkoper, deze elementen vinden wij terug bij Freek de Koning in Etten-Leur.

Hij heeft ons aan een fantastische keuken geholpen door goed te luisteren en duidelijk ons behoefte patroon neer te zetten.

Dank en lof voor je inzet, waren alle keukenverkopers maar zo !

Freek de Koning
Keukencoach

Bedankt voor de mooie complimenten, goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe keuken en de weg daarnaatoe. Samen hebben we een prachtig keukenontwerp gemaakt, wat nu eindelijk werkelijkheid is. Ik wens jullie superveel plezier met jullie nieuwe keuken... en natuurlijk een hoop heerlijke gerechten. šŸ˜Š

Rina
Wouw
12-11-2021

“Goede service, zeker een aanrader.”

Mooie stevige keuken alles tegelijkertijd geleverd en twee dagen later gemonteerd alles keurig netjes ,een deukje in de afzuigkap deze ,daarna een nieuwe gehad .
Goede service, zeker een aanrader.

Charlotte Notenboom
Keukencoach

Hi Rina, dankjewel voor jullie vertrouwen in mij als jullie keukencoach. Goed om te horen dat jullie tevreden zijn met de kwaliteit van de keuken en de service vanuit I-KOOK. Leuk dat ik bij jullie langs mocht komen om de keuken te bekijken, dankjewel voor de gastvrijheid!

Albert
Breda
12-11-2021

“Alle puntjes werden tot in de detail uitgewerkt.”

Ik heb een prachtige keuken samengesteld met de keukencoach van I-KOOK, alle puntjes werden tot in detail uitgewerkt en tijdens de montage ontbrak er niets en waren er geen restpunten. Overal erg tevreden.

Bron: Qasa

Charlotte Notenboom
Keukencoach

Hi Albert, dankjewel voor je leuke review! Fijn dat je zo tevreden bent. Bijgevoegd nog een foto van je spoelbak met geĆÆntegreerde korfplug opener en zeeppompje. Met vriendelijke groet, Charlotte.

Janny Neelen
Breda
12-11-2021

“Ze voelde gelijk aan wat mijn smaak was.”

Ben heel goed geholpen door Charlotte, ze voelde gelijk aan wat mijn smaak was. Heb heel goed advies gekregen om toch mijn droomkeuken en mijn wensen binnen mijn budget te kunnen kopen.

Bron: Qasa

Charlotte Notenboom
Keukencoach

Dankjewel voor je mooie compliment Janny! Fijn dat je zo blij bent met de keuken. Bijgevoegd nog wat foto's van jouw keuken

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Marit Israƫl
Hoeven
24-09-2021

“Zeer tevreden.”

Ik ben zeer tevreden over de service van Keukenadviseur Freek. Een zeer fijn gesprek, waar samen gekeken werd naar smaak en budget. Uiteindelijk is hier een geweldige keuken uit gekomen. Zelfs de service na een kleine beschadiging was super. Gelijk gebeld en Freek gaf aan dat er een nieuwe plaat gestuurd werd. Kortom, geweldig en een echte aanrader voor iedereen!

Bron: Qasa

Freek de Koning
Keukencoach

Bedankt voor je complimenten. Het eindresultaat is inderdaad prachtig, geniet ervan!

Jaimy & Kim
Terheijden
09-09-2021

ā€œBevelen het aan.ā€

Net een nieuw huis gekocht en er moest een nieuwe keuken in omdat de oude keuken uit de jaren ’50 kwam en niet onze smaak was. Toen kwamen we uit bij I-KOOK en maakten we via internet zelf onze keuken. Al snel hadden we een afspraak gepland staan en konden we snel terecht. Wij kunnen alleen maar vol lof spreken over I-KOOK Etten-Leur! De service was top. De snelle manier van communicatie en rustig alle materialen en opties bekijken was geen probleem. We werden goed geholpen en kregen antwoord op al onze vragen. Ook met een kleiner budget kun je terecht. Geen vaste verkooppraatjes en geen push-gedrag, wat ons voor we kwamen kijken een beetje dwarszat; wat kunnen we verwachten bij het kopen van een keuken? Maar we werden goed behandeld, de “Klant is koning”! Bij ophalen van onze keuken was het aanrechtblad niet aanwezig en was er een bovenkastje kapot. Het werkblad was binnen een halve week binnen. Het kastje was wel wat langer onderweg, maar we werden goed op de hoogte gehouden door de mensen van I-KOOK. Met persoonlijke aflevering van ons bovenkastje en een leuk presentje mochten we op de foto. Wij bevelen I-KOOK Etten-Leur aan!

Bron: Qasa
Freek de Koning
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review en aanbeveling. Het eindresultaat is prachtig. Ik wens jullie nogmaals superveel plezier in jullie nieuwe woning en natuurlijk met jullie nieuwe keuken!

Roger de Jonker
Made
02-06-2021

“Aftersales viel ons tegen, maar over het algemeen wel tevreden met de keuken.”

Over het algemeen zijn we tevreden over I-KOOK. Van de allereerste gesprekken tot en met de levering en montage hebben we geen problemen ondervonden. Alles liep volgens plan.

Het enige wat ons tegenviel betreft de aftersales.
De keuken stond amper een paar maanden of de led verlichting van de afzuigkap begaf het. Lijkt je nou niet meteen een heel groot probleem zou je zeggen. Uiteraard contact opgenomen met I-KOOK maar die verwijzen je doodleuk naar de leverancier van de afzuigkap. Met verbazing gereageerd dat we dit toch vreemd vonden. Als de accu van een splinternieuwe auto stuk gaat, wordt je toch ook niet doorverwezen naar bijvoorbeeld een Bosch. Maar goed toch maar contact opgenomen met de leverancier van de afzuigkap en wat blijkt: op de levering van een simpele led lamp blijkt er een wachttijd te zijn van een maand tot 2 maanden.

Uiteindelijk allemaal netjes opgelost door de monteur. Ware het niet dat hetzelfde probleem zich voordoet enkele weken nadat de led lamp is vervangen. Deze keer echter de andere van de in totaal 2 lampen. Weer een kleine 2 maanden moeten wachten. Vind het toch vreemd dat als er iets stuk gaat van de keuken apparatuur, je wordt doorverwezen naar de leverancier. Het was ook nog eens een relatief dure keuken en dan mag je toch service verwachten. We hadden juist gekozen voor I-KOOK om de goede reviews maar op dit punt laten ze toch een behoorlijke steek vallen.

Verder zijn we ook teleurgesteld in onze keuken adviseur. Hij had ons toegezegd langs te komen met een bloemetje net nadat de keuken was geplaatst, maar we hebben hem nooit meer gezien. Dat vinden we toch een vreemde gang van zaken.

Freek de Koning
Keukencoach

Beste meneer Jonker, Allereerst vinden we het fijn om te lezen dat je tevreden bent over de keuken en de montage. Door drukte van de afgelopen tijd hebben wij niet eerder ruimte gekregen om de keuken persoonlijk op te leveren. Onlangs hebben we contact met je opgenomen om een afspraak in te plannen om bij je langs te komen. Op die manier kunnen we op een persoonlijke manier de genoemde punten m.b.t. de service bespreken. Mocht je nog vragen hebben kun je ons altijd telefonisch bereiken.

Richard en Ineke Dijkema
Langeweg
05-05-2021

“Uitstekende service.”

Goed geholpen door Tim en uitstekende service. Heel tevreden met onze nieuwe keuken.

Tim Groeneveld
Keukencoach

Bedankt voor jullie review, fijn dat alles zo naar wens is verlopen!

Familie Schuurmann
Etten-Leur
28-01-2021

“Keukencoach Freek heeft ons keukenidee keurig omgezet in een ontwerp.”

Ondanks de vertraging die de eerste lockdown met zich mee bracht hebben we een prachtige keuken. I-KOOK Etten-Leur heeft goed gehandeld in communicatie en het resultaat mag er echt zijn.
We hebben het persoonlijke contact als prettig ervaren en keukencoach Freek heeft ons keukenidee keurig omgezet in een ontwerp.

Freek de Koning
Keukencoach

Zeer graag gedaan, geniet ervan!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.