Klantervaringen I-KOOK Etten-Leur

Lokkerdreef 33
4879 ND Etten-Leur

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 65 ervaringen
  • 14 ervaringen
  • 4 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Addy van der Molen
28-07-2022

“Alles compleet en perfect.”

Heel erg blij met onze keuken. In de showroom werden we al zeer goed geadviseerd door Arif Yusupov. Geen opdringerige verkooppraatjes. Het plaatsen ging ook heel goed. Alles gelukkig compleet en perfect geplaatst. Ik kan iedereen I-KOOK aanraden!

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie review, fijn dat alles naar wens is verlopen! Het eindresultaat is werkelijk prachtig, geniet ervan.

Patricia
Etten-Leur
07-07-2022

“Het resultaat mag er zijn.”

Vorig jaar keuken gekocht bij I-KOOK in Etten-Leur. Tot op de dag van vandaag nog steeds erg blij met de keuken. Zijn erg goed geholpen door onze keukencoach. Samen de keuken ontworpen en het resultaat mag er zijn.

Bron: Qasa

Fijn dat we jullie zo goed hebben mogen begeleiden. De keuken ziet er schitterend uit, heel sfeervol. Veel plezier en mooie momenten toegewenst!

Christel
Rucphen
26-05-2022

“Goede communicatie.”

Persoonlijk en goed passend advies gehad op mijn situatie, daarnaast werd er durende het gehele traject goed gecommuniceerd. Charlotte dacht actief mee en kwam met goede ideeën voor mijn nieuwe keuken.

Leuk dat ik je heb mogen helpen bij de realisatie van je nieuwe keuken. Samen zijn we tot een prachtig eindresultaat gekomen, waar je nog lang plezier van zult hebben. Geniet ervan!

Familie Stalle
23-05-2022

“Goed geregeld.”

Top dat we lokaal hebben gekocht en met name de nazorg was heel goed geregeld!

Dank voor het toesturen van de review en de foto's, het resultaat is prachtig! We wensen jullie veel gezelligheid en vreugde toe in de nieuwe keuken!

Peter Schoor
Etten-Leur
12-05-2022

“Open communicatie.”

Uitstekend geholpen bij het vinden van een nieuwe keuken. Er werd open gecommuniceerd over de prijs en bij obstakels (zoals leidingwerk verplaatsen) snel een oplossing gevonden. Je hoeft hier ook niet over de prijs te onderhandelen (In de bijgevoegde foto is de keuken 90% klaar).

Bron: Qasa

Bedankt voor de mooie review. Samen hebben we een prachtig eindresultaat behaald, waar we zeker trots op mogen zijn. Bij deze wens ik jullie veel kookplezier toe.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Lieke
Roosendaal
31-03-2022

“Klantvriendelijk en meedenkend.”

Ik ben heel erg tevreden! Vooral over de service, de klantvriendelijkheid, het geduld en het meedenken van Charlotte! Mede dankzij haar advies heb ik nu een prachtige keuken! Ook complimenten voor Freek met wie ik later in het proces nog wat dingen moest afstemmen.

Bedankt voor je complimenten Lieke, fijn dat je zo blij bent met je nieuwe keuken! Het resultaat is zeker prachtig geworden, daar mogen we zeker trots op zijn... ? Ik wens je superveel kookplezier toe!

M.C. Gill
Bergen op Zoom
22-03-2022

“Ik wist gelijk dat het goed zat.”

Ik stapte binnen bij I-KOOK op aanraden van vrienden en ik wist gelijk dat het goed zat. Het ontwerp was top, er werd de tijd voor ons genomen en het resultaat mag er zijn.

Tijdens montage kwamen we erachter dat het werkblad geleverd was in een verkeerde kleur. Gedurende dit proces werd ik netjes te woord gestaan en zijn we samen tot een goede oplossing gekomen.

Complimenten voor de service, communicatie en de manier waarop jullie mensen helpen!

Bedankt voor de complimenten en fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, daar doen we het voor! Ik wens jullie veel plezier de nieuwe aanwinst.

P. Schouwenaars
Zevenbergen
17-02-2022

“Het was een prachtig resultaat, nog veel beter dan op de 3D-tekening.”

De communicatie omtrent de nabestelling verliep wat stroef, maar gelukkig is dat allemaal goed gekomen.
We zijn erg tevreden met onze nieuwe keuken, bedankt Freek!

Bedankt voor jullie complimenten, wat fijn dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe keuken. Het eindresultaat mag er zeker zijn, prachtig!

H.J.M. Martens
Hoeven
23-12-2021

“Niet alles ging in één keer goed, maar we zijn heel blij met onze keuken.”

Een heel mooie keuken samengesteld in Maart ’21 daarbij goed en fijn advies gekregen. Helaas was de communicatie rond de plaatsing niet goed. Ook het plaatsen in juli ging niet geheel goed, waardoor we uiteindelijk nu in december pas een volledig afgewerkte keuken hebben. Dit was deels door lange levertijden en ook omdat er iets verzaagd was bij het plaatsen, waar wij pas na enkele weken achter kwamen en niet op te lossen was, waardoor er weer besteld en geplaatst moest worden.

Wij zijn heel tevreden en blij met onze keuken, ondanks dat er 4x na de plaatsing een monteur is langs gekomen, waarvoor wij een klein compensatie hebben gekregen.

Allereerst mijn excuses voor de latere levering en de miscommunicatie daarover. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig hebben we het samen kunnen oplossen en staat er nu een prachtige keuken. We wensen jullie heel veel kookplezier!

Bart Broeken
Etten-Leur
16-12-2021

“Freek heeft echt meegedacht en ideeën aangedragen, waar we erg blij mee zijn.”

Wij zijn in het hele proces begeleidt door Freek van I-KOOK Etten-Leur. De 1e afspraak was bij ons in huis vanwege de lockdown. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren omdat Freek ter plaatse de situatie kon beoordelen en daar de tekening op aanpassen. Freek heeft ook echt meegedacht en ideeën aangedragen waar we, zeker nu de keuken geplaatst is, erg blij mee zijn. We hebben nu een mooie keuken helemaal naar onze zin.

Punt van aandacht: tijdens levering van de keuken was er een lange plint geknakt. Er is nu al 2 keer een service monteur langs geweest en beide keren had hij een te korte plint bij. Hopen dat het bij het volgende bezoek wordt opgelost.

Beste familie Broeken, allereerst bedankt voor jullie mooie review, fijn dat alles naar wens is verlopen. Mijn excuses voor de niet passende plint, dit wordt spoedig opgelost. Bij deze wens ik jullie alvast veel plezier met jullie nieuwe keuken.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.