Klantervaringen I-KOOK Etten-Leur

Lokkerdreef 33
4879 ND Etten-Leur

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 52 ervaringen
  • 10 ervaringen
  • 2 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Familie Schuurmann
Etten-Leur
28-01-2021

“Keukencoach Freek heeft ons keukenidee keurig omgezet in een ontwerp.”

Ondanks de vertraging die de eerste lockdown met zich mee bracht hebben we een prachtige keuken. I-KOOK Etten-Leur heeft goed gehandeld in communicatie en het resultaat mag er echt zijn.
We hebben het persoonlijke contact als prettig ervaren en keukencoach Freek heeft ons keukenidee keurig omgezet in een ontwerp.

Freek de Koning
Keukencoach

Zeer graag gedaan, geniet ervan!

Bart Broeken
Etten-Leur
28-01-2021

“Prettig.”

Vandaag bezoek gehad van keukencoach Freek van het filiaal in Etten-Leur. Was erg prettig dat het zo kan. Freek heeft ons uitstekend geholpen en kwam ook met goede ideeën. Al met al zeer prettig met als eindresultaat de koop van een keuken.

Freek de Koning
Keukencoach

Bedankt voor je review! Het is inderdaad fijn dat we je op deze manier toch nog van dienst kunnen zijn! Geniet van je prachtige keuken!

De Bruijn
St. Willebrord
14-01-2021

“Alles perfect opgelost.”

Geweldig, super geholpen door Tim , ook achteraf toen het mis ging met de datum van plaatsing keuken !! Alles perfect op gelost !!

Dhr. martens
Brecht
18-12-2020

“Top service.”

Correcte begeleiding bij aankoop. correcte levering en begeleiding bij zelf plaatsing
top service!

Gerard van Zalinge
Roosendaal
18-12-2020

“We hadden nooit het gevoel dat er even iets door ons neuzen werd geboord.”

We zijn heel erg goed geholpen door Tim. We hadden nooit het gevoel dat er even iets door ons neuzen werd geboord. We werden serieus genomen en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Ook de montage en aftersales waren erg goed en betrokken. We zijn dan ook dik tevreden met onze prachtige keuken!

Tim Groeneveld
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten. Fijn dat jullie het gehele traject zo positief hebben ervaren, daar doen we het voor. Ik wens jullie nogmaals veel plezier met deze prachtige keuken!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Familie Merrienboer
Stampersgat
18-12-2020

“De keuken was binnen ons budget en meer dan compleet.”

Op aanraden van Nika naar Etten-Leur gekomen voor de keuken. Geholpen door Freek. De keuken was binnen ons budget en meer dan compleet! Past helemaal bij ons interieur! We hebben nog een mooie fles prosecco gekregen van Freek als kadotje voor de nieuwe keuken! Was heerlijk 😉

Freek de Koning
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn met jullie prachtige keuken en fijn dat de prosecco smaakte! Geniet ervan.

Familie Kannekens
Fijnaart
18-12-2020

“Een eerlijk verhaal.”

Een eiland keuken in onze nieuwe aanbouw was onze droom, want we wilden niet meer weg van dit huzarenstukje in Fijnaart. Bij I-KOOK Etten-Leur hebben we onze droomkeuken verwezenlijkt zien worden. Na een open en eerlijk gesprek waarin onze wensen besproken werden, werd een ontwerp gemaakt die gelijk aansloot bij wat we in ons hoofd hadden. De monteur heeft hem binnen 1 dag foutloos gezet! Wat voor ons de doorslag gaf om bij Freek te slagen was zijn advies over apparatuur. Precies wat we nodig hebben, zonder poespas. Een eerlijk verhaal. Top!

 

 

 

Freek de Koning
Keukencoach

Harstikke bedankt voor jullie mooie woorden. Samen hebben we een prachtige keuken neergezet, die is voorzien van alle gemakken en wensen. Geniet ervan!

Familie Marijnissen
Hoeven
18-12-2020

“Deze service tref je nergens.”

Wij hebben geen dag spijt van onze nieuwe keuken! Na een aantal bezoeken, waarin Freek ons goed heeft geholpen vanaf het begin, kreeg onze keuken steeds meer vorm. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn. Tijdens de montage ontbrak onze combi magnetron, maar die is later persoonlijk gebracht en geïnstalleerd door Freek. Deze service tref je nergens

Freek de Koning
Keukencoach

Bedankt voor jullie vertrouwen. Fijn dat jullie zo tevreden zijn met het gehele traject. Geniet ervan!

Familie Fossen
Rucphen
18-12-2020

“Alles was compleet en helder.”

We hebben niks dan complimenten. We waren heel prettig, normaal en zonder poespas te woord gestaan. Dit viel helemaal op nadat we ons bij een andere keukenzaak letterlijk kapot geschrokken waren van de prijs en de totstandkoming ervan. Freek heeft naar ons geluisterd en al onze wensen vertaald in een goed ontwerp. We hebben de keuken zelf gezet, en alles was compleet en helder. Dank je wel I-KOOK!”

Freek de Koning
Keukencoach

Bedankt voor alle complimenten, Ik vond het elke keer weer super gezellig. Samen hebben we een prachtige keuken ontworpen, die nu straalt in jullie woning. Zo te zien is de montage goed gelukt, nogmaals veel kookplezier!

Gerard van Zalinge
Etten-Leur
03-12-2020

“We zijn dik tevreden.”

We zijn heel erg goed geholpen door Tim. We hadden nooit het gevoel dat er even iets door ons neuzen werd geboord. We werden serieus genomen en er werd goed geluisterd naar onze wensen. Ook de montage en aftersales waren erg goed en betrokken. We zijn dan ook dik tevreden met onze prachtige keuken!

Tim Groeneveld
Keukencoach

Wat is het eindresultaat prachtig geworden! Een mooie keuken die van alle gemakken is voorzien. Jullie nogmaals bedankt voor de gezellige gesprekken in onze showroom. Ik wens jullie veel kook plezier.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.