fbpx

Klantervaringen I-KOOK Veenendaal

Groeneveldselaan 35
3902 HA Veenendaal

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 48 ervaringen
  • 5 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Familie Janssen
Wageningen
17-07-2021

“Met het juiste gevoel geslaagd.”

Na een lange speurtocht uiteindelijk met het juiste gevoel geslaagd bij I-KOOK Veenendaal. Magda heeft bij ons de doorslag gegeven doordat niets moet alles mag, daar waar onze ervaringen elders anders deden over komen. Magda had bij ons echt de gunfactor!! Deze ervaring is echter wel op basis van onze aankoop keuken. Levering en montage zullen we tzt beoordelen als de plaatsing gereed is.

Magda ten Hoorn
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten. We gaan er samen wat moois van maken!

M. Kreuger
Ede
27-06-2021

“Superfijn geholpen, zelfs met een kwestie buiten I-KOOK om.

Wij hebben bij I-KOOK een prachtige keuken kunnen samenstellen. Matthew heeft ons daar superfijn bij geholpen. Alles geheel duidelijk uitgelegd en tot in de kleinste details doorgesproken in 2 afspraken. Ook nog goed geholpen met een kwestie buiten I-KOOK om. Hartelijk bedankt Matthew! Zodra de nieuwe keuken staat, sturen we een foto.

Matthew IJpelaar
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Altijd leuk om te lezen dat alles naar wens is verlopen, daar doen we het voor. Ik zie de foto's van de keuken nog wel voorbijkomen!

Inge de Bont
15-11-2020

“Zeer goede ervaring”

Al bij het ontwerpen van onze keuken zeer goede ervaring. Vervolgens het plaatsen in december 2018 top. En dan is het afwachten wat de service gaat zijn. Na bijna 2 jaar zit er op 1 deurtje in de keuken een verkleuring. Maar ook dit wordt ook weer met dezelfde service opgepakt. Er wordt een nieuwe deur besteld. Geweldig.

 

Bron: qasa

Dan Stoel
Doetinchem
09-06-2020

“Deskundig advies.”

Bedankt John Verhoef voor je deskundig advies. Zo wordt inderdaad het kopen van een keuken een feest.

 

Aniek van Sas
Veenendaal
22-04-2020

Enorm goed geholpen hier! Ondanks wat onduidelijkheid vanaf mijn kant, is er alsnog naar een oplossing gezocht. Heel klantvriendelijk !

Bedankt voor je review! Bij ons staan de wensen van de klant altijd vooraan! Ik wens je nog veel kookplezier toe!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Familie Lens
Puiflijk
30-03-2020

“Geen push verkoop en het was zelfs geen probleem om in onze 2afspraak het ontwerp helemaal om te gooien.”

We waren opzoek naar een Duitse keuken. Via het internet zijn wij bij I-KOOK Veenendaal uitgekomen, hierdoor hebben we besloten om niet naar Duitsland te gaan. Daar zijn wij prettig ontvangen door Michael Verlijsdonk. Geen push verkoop en het was zelfs geen probleem om in onze 2afspraak het ontwerp helemaal om te gooien. Het 2ontwerp was erg uitdagend en wij merkte dat Micheal zijn creativiteit hier goed in kwijt kon. Michael dacht erg goed mee en kwam met goede oplossingen!

Onze keuken is gemonteerd door Patrick. Een zeer prettige monteur die meedenkt! Het betreft een woning uit 1903, dus is het prettig om te werken met een vakkundige monteur. Een zeer betrouwbare monteur die open staat voor suggestief van onze zijde.

Doordat de verbouwing de maten van de keuken heeft aangepast, moesten er 2 nieuwe zijwanden en een extra kast komen. Dit werd snel opgepakt en deze zijn inmiddels bestelt.

Het 3D ontwerp werd eindelijk werkelijkheid, echter is het eindresultaat verbluffend. Wij zijn super tevreden, ook met de service vanuit de winkel. Niets was teveel en we konden altijd bij I-KOOK binnenlopen voor vragen.

We raden I-KOOK zeker aan! Bedankt!

 

 

 

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie woorden. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn. De keuken ziet er prachtig uit en is voorzien van alle gemakken. Het 2e ontwerp was inderdaad heel wat anders, maar ook hier hebben wij samen iets prachtigs neergezet. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen en wens jullie nogmaals veel gebruiksplezier toe!

Familie Willemsen
Bennekom
05-03-2020

“Het 3D-ontwerp was al erg mooi, het uiteindelijke resultaat is echt boven verwachting.”

Via mijn zwager bij I-KOOK terecht gekomen, hij heeft ook een keuken bij I-KOOK gekocht en was zeer te spreken over I-KOOK.
Wij zijn goed geholpen door Michael, de afspraak was een prettig gesprek. Michael is betrokken en denkt goed met je mee.  Samen een 3D-ontwerp gemaakt, hier waren wij al heel blij mee!

Ook de montage verliep vlotjes! Patrick (onze monteur), heeft goed werk geleverd en de keuken is snel geplaatst. Een paar kleine afwerkingspunten waar nog wat aandacht naartoe moest, heeft I-KOOK snel en snel opgelost! Het eindresultaat is boven onze we verwachtingen, we zijn echt heel blij.

We zijn zeer tevreden met I-KOOK en zullen de winkel ook zeker aanraden. Er wordt voldoende tijd genomen en zelf na de verkoop wordt er prima gecommuniceerd.

 

 

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Allereerst wil ik jullie bedanken voor de reactie en het vertrouwen in I-KOOK. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen bij het waarmaken van jullie droom keuken! Ik wens jullie nogmaals veel plezier met deze pracht keuken!

Joël Donkers
Renswoude
09-01-2020

“Ik zal I-KOOK zeker aanbevelen, fijne winkel  met veel aandacht en waar goed wordt meegedacht. “

Doordat ik voor I-KOOK keukens gemonteerd heb, ben ik zelf ook voor mijn eigen keuken komen kijken. Ik ben goed geholpen bij I-KOOK Veenendaal door keukencoach Michael Verlijsdonk.
Daar hebben we een 3D-ontwerp gemaakt, die al prachtig was!
Het eindresultaat is hartstikke mooi geworden!
Ik zal I-KOOK zeker aanbevelen, fijne winkel  met veel aandacht en waar goed wordt meegedacht.

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor je review, leuk dat ik jou heb mogen helpen! Veel plezier met de prachtige keuken!

Familie Kooij
Veenendaal
30-10-2019

“Voor vragen kan je altijd binnenlopen en nemen ze de tijd voor je!”

Na een aantal keukenwinkels bezocht te hebben, attendeerde een collega ons om bij I-KOOK  Veenendaal langs te gaan. Daar zijn we geholpen door keukencoach Michael.
Ondanks we merkte dat Michael nog redelijk nieuw was in de keukenwereld, heeft hij op een rustige en prettige manier onze keuken ontworpen. Elk bezoek aan de winkel voelt ontzettend prettig. Voor vragen kan je altijd binnenlopen en nemen ze de tijd voor je!

Onze monteur Patrick, die goed heeft meegedacht, heeft het gewenste ontwerp uitgewerkt zoals wij het voor ogen hadden.  Een ervaren monteur die erg snel en nauwkeurig weet te werken.

Uiteindelijk is onze keuken met 100% tevredenheid opgeleverd, het is precies geworden zoals wij dat voor ogen hadden. De communicatie verliep goed, ook achteraf!  Wij raden I-KOOK zeker aan!

Michael Verlijsdonk
Keukencoach

Bedankt voor jullie leuke reactie!

Jacco Honders
Lienden
25-10-2019

“Super leuke mensen. Goede service. En eerlijk.”

De winkel is top netjes geholpen. Super leuke mensen. Goede service. En eerlijk.
Monteurs waren aardig maar als er pas stukken erbij worden geleverd, vind ik het erg jammer dat ze dat niet gebruiken. Nu staat de hoge kast niet tegen de muur. En aan de andere kant zit een naad tussen. Dat vind ik niet helemaal super, verder ben ik tevreden!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.