Klantervaringen I-KOOK Hattem

Populierenlaan 5
8051 DA Hattem

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 53 ervaringen
  • 12 ervaringen
  • 1 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 1 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
10-03-2022

“We kregen er alle tijd voor.”

We zijn tevreden met de hulp die wij kregen met het uitzoeken van de keuken en apparatuur, dat was voor mij nog niet zo makkelijk, want er is zoveel te kiezen. We kregen er alle tijd voor en konden altijd even langskomen.

Bedankt voor het delen van je ervaring! Fijn dat we je zo goed hebben mogen begeleiden.

Willie & Harry Bolt
Deventer
20-01-2022

“Alweer op een prettige wijze geholpen.”

Op een prettige wijze hebben wij voor de tweede keer een keuken aangeschaft bij I-KOOK in Hattem.

Dit ging op een wijze zoals het hoort. Geen opdringerige manier van verkoop maar op een heldere manier met een juiste uitleg. Ook de service was uitstekend. Ook de hulp bij het installeren wat ik zelf heb gedaan.

Bedankt voor het schrijven van jullie review, leuk dat we jullie alweer mochten begeleiden naar een prachtige keuken. Ik wens jullie veel kookplezier toe!

Ronald Varenbrink
Olst
12-11-2021

“Goede service.”

Wij hebben een keuken gekocht bij I-KOOK Hattem. We zijn echt super tevreden, snelle levering, goede service en geleverd en geplaatst hoe wij het wilden. Bedankt Helene.

Bron: Qasa

Bedankt voor het delen van jullie ervaring, fijn dat jullie zo tevreden zijn. Het eindresultaat is prachtig en past goed in jullie woning. De keuze om het werkblad door te verwerken op de wand geeft een mooie strakke afwerking, dit detail maakt de keuken helemaal af. Ik vond het leuk jullie te mogen begeleiden naar deze prachtige keuken en wens jullie nogmaals veel kookplezier toe!

Familie Zohlandt
Wijhe
24-09-2021

“Alles opgelost en inmiddels zeer tevreden.”

Wij kochten onze keuken eind 2020 in Hattem, en we zijn inmiddels zeer tevreden met de keuken die in mei is geplaatst. Omdat wij niet zo ervaren zijn in het kopen van keukens is het wellicht een tip voor I-KOOK om niet alleen naar de keuken sec te kijken maar ook naar het hele voortraject, dus de voorbereiding van de keukenruimte voordat die geplaatst wordt. Omdat wij daarvoor met een aparte aannemer werkten viel dat proces buiten het zicht van I-KOOK, wat de nodige problemen gaf bij installatie van de keuken, omdat er een aantal zaken niet pasten. Ook bijzonder is dat het kastje onder de spoelbak wordt opgeleverd zonder gemonteerde achterwand waardoor je tegen de muur aan kijkt. Alles is gelukkig opgelost nu op een paar kleine dingen na. Zo wachten we nog op antwoord van de boilerleverancier (Inventum) over de montagemogelijkheden en we wachten nog op de nalevering van de houten besteklades.

We hebben de keuken gekocht bij Heleen van I-KOOK Hattem, zij heeft verstand van zaken, is technisch, denkt goed mee, neemt de tijd als je daar bent en zoekt naar goede oplossingen. Wel jammer dat ze het zo druk heeft, het kostte vaak moeite om haar te pakken te krijgen. Wat we ook bijzonder vinden is dat de monteurs (Gerard heeft de keuken uiteindelijk mooi opgeleverd) aangestuurd worden door iemand in Spanje. Kortom, wij kunnen I-KOOK Hattem (Heleen) aanbevelen maar denk zelf ook goed na in de voorbereidingsfase.

Bedankt voor het schrijven van jullie review en complimenten. Op dit moment ben ik bezig met de boiler en daar zullen jullie spoedig iets van horen. Gelukkig is (bijna) alles opgelost en kunnen jullie hopelijk genieten van jullie prachtige keuken!

Petra
Hattem
22-08-2021

“Het resultaat is zo mooi.”

Mijn nieuwe keuken is fantastisch en geweldig ruim! Heleen heeft me goed geholpen en meegedacht om zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken. Het was puzzelen omdat dit geïntegreerd moest worden in een deel van de bestaande keuken. Maar het resultaat is zo mooi!

Bron: Qasa

Het eindresultaat is prachtig, kleurrijk en de keuken past perfect in je woning. Ik wens je nogmaals veel kookplezier toe.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Vera Wagenaar
Epe
23-07-2021

“We bevelen dit bij iedereen aan!”

Super geholpen door Heleen! Ze kwam zelfs thuis bij ons checken en meedenken! Enorm blij met eindresultaat en bevelen dit bij iedereen die maar horen wil aan!!!

Bedankt voor de complimenten en de aanbeveling. Het eindresultaat is prachtig geworden, leuk dat ik jullie hierbij mocht begeleiden, geniet ervan!

Dhr. Zilverberg
Zuidwolde
24-12-2020

“We moesten even wachten op een plintje, maar de service was goed.”

Na twee afspraken hebben we onze keuken uitgezocht.
Service was goed maar wel jammer dat we een poos op een plintje moesten wachten. Maar uiteindelijk wel gekregen.

M.A Huijberts
Hattem
18-12-2020

“Uitstekend geholpen.”

Heel tevreden. Mijn collega heeft inmiddels ook een keuken gekocht bij I-KOOK.

Familie Hogeveen
Zwolle
15-11-2020

“Wij raden I-KOOK echt aan.”

Wij zijn zeer tevreden met onze keuken. Wij zijn zeer goed geholpen door Heleen. Ze denkt ook echt met je mee. Wij raden I-KOOK echt aan.

Liesbeth & Herbert
Epe
28-07-2020

“Onze keukencoach dacht goed met ons mee, een echte vakvrouw.”

Wij zijn zeer professioneel en goed geholpen door Heleen van Nuil. Zij is plezierig in de omgang, denkt met je mee en is een vakvrouw.

Ook bij de inspectie voor het plaatsen was zij adequaat en zag zij nog dat er een aansluiting gecorrigeerd moest worden.

Ook de plaatsing en installatie was professioneel en goed. Het is echt onze droomkeuken geworden.

Kortom, een uitstekende ervaring waardoor wij I-KOOK en met name Heleen van harte aanbevelen bij familie, vrienden en bekenden

Hartstikke bedankt voor jullie reactie en complimenten! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen met deze prachtige zwarte keuken! Een droomkeuken is het zeker....Geniet ervan!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.