Klantervaringen I-KOOK Den Haag

Zichtenburglaan 16
2544 EB Den Haag

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 165 ervaringen
  • 15 ervaringen
  • 3 ervaringen
  • 1 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Johan letsch
Den Haag
23-05-2022

“Alles wat we nodig hebben.”

We zijn geholpen door Awinash in Den Haag en zijn erg tevreden over de Service van I-KOOK.
Heel blij met onze nieuwe keuken, we vinden het resultaat prachtig!

Simpel en luxe, alles was we nodig hebben.

 

Blij dat ik jullie zo goed heb mogen begeleiden naar een prachtig resultaat! Ik wens jullie veel gebruiksplezier toe.

Yvonne & Marc
Den Haag
19-05-2022

“Keuken met Siemens apparatuur.”

Vriendelijk en bijzonder goed geholpen door verkoopadviseur Awinash. Op wat kleine schoonheidsfoutjes na zijn we verder goed te spreken over I-KOOK en de keuken met Siemens apparatuur! Goede prijs/kwaliteit verhouding!

We hebben zelf de beton cire aanrecht laten maken. Daarbij een mooie Elica inductieplaat en Celsius heetwaterketel kraan van I-KOOK laten inbouwen.

Al met al zijn we bijzonder tevreden met het resultaat!

Bron: Qasa

Beste Yvonne & Marc, dank voor jullie review! Het eindresultaat is prachtig geworden en het betonnen cire aanrechtblad is een goede keuze geweest, schitterend! Ik wens jullie veel gezellige momenten toe in jullie nieuwe keuken.

Cees & Jolanda
07-04-2022

“Afspraken worden nagekomen.”

In ons huis van 1920 paste geen (standaard) keuken, en begonnen onze zoektocht op internet en kwamen uit bij I-KOOK in Den Haag. Ons eerste gesprek met Awinash voelde meteen goed, er werd met ons meegedacht zonder verkoop praatjes. Nadat we er een paar dagen hadden over nagedacht, hebben we een tweede gesprek gepland. Met Awinash de puntjes op de i gezet en over gegaan tot koop.

Tijdens de plaatsing (bij prijs inbegrepen) bleek het eiland niet goed te passen i.v.m. scheve muur. Dit werd tijdens plaatsing direct door de monteur vakkundig opgelost. Dank jullie wel we hebben een keuken om trots op te zijn.

Bron: Qasa

Beste Cees en Jolanda, dank voor het delen van jullie ervaring. Leuk dat ik jullie mocht begeleiden naar deze prachtige landelijke keuken. Het is zeker een keuken om trots op te zijn, geniet ervan! 😊

Irma
Den Haag
07-04-2022

“Meer dan tevreden.”

Zeer tevreden met mijn nieuwe keuken. Heel goed geholpen door Awinash. Er ging iets mis met de levering, maar heel goed opgepakt en opgelost. Heb jullie ook aanbevolen bij vrienden. Top!

Bron: Qasa

Beste Irma, dank voor de aanbeveling! Goed om te horen dat ik je zo goed heb mogen helpen naar een prachtig eindresultaat, daar mogen we zeker trots op zijn. Geniet ervan!

Amazyan
Den Haag
07-04-2022

“Ontzettend tevreden.”

Service, klantvriendelijkheid en het meedenken was top. Door Awinash uitstekend geholpen bij het maken van mijn keuze. Uiteindelijk heb ik een prachtige keuken, ben ontzettend tevreden over.

Bron: Qasa

Bedankt voor het delen van je ervaring, fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe keuken! Samen hebben we er iets prachtigs van gemaakt, écht een eyecatcher. Geniet ervan!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Galliet
17-03-2022

“Erg tevreden met de hulp van de keukencoach.”

Na langs vele keukenzaken te zijn geweest was het bij I-KOOK eindelijk raak. De keukencoach Awinash heeft mij stapsgewijs geholpen en hij kwam met creatieve oplossingen. Hij dacht mee met het budget, behoefte en haalde het maximale eruit. Bij de levering kwam de spoelbak niet mee, maar Awinash kwam met een snelle, werkende oplossing waardoor ik geen vertraging opliep. Erg tevreden met de keuken en de hulp van de coach!

Bron: Qasa

Beste Galliet, bedankt voor het delen van je ervaring! Leuk dat ik jou heb mogen begeleiden naar een prachtig eindresultaat, geniet ervan!

Hallensleben
Voorburg
17-03-2022

“Eerlijk, meedenkend en komen de afspraken goed na.”

Bron: Qasa

Beste familie Hallensleben, bedankt voor het delen van jullie ervaring. Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar een nieuwe keuken, waarvan het eindresultaat schitterend is! Ik wens jullie veel kook- en gebruiksplezier toe!

Conny Timmermans
Den Haag
08-03-2022

“Goed geholpen met het ontwerp.”

Super blij met onze keuken gekocht bij I-KOOK Den Haag. We zijn heel goed geholpen door Awinash met het ontwerp. De kwaliteit van deze keuken is fantastisch.

Bron: Qasa

Bedankt voor je mooie review Conny! Samen hebben we naar een prachtig eindresultaat gewerkt, wat nu staat te schitteren in jullie woning. Ik heb nog wat extra foto's toegevoegd van het eindresultaat, geniet ervan!

Errol Franchimont
Poeldijk
24-02-2022

“Superblij met de nieuwe keuken.”

Van het begin tot het eind super geholpen. Van de verkoop met Awinash Bandhoe en het leveren van alle spullen tot het installeren van de keuken door Technisch Onderhoudsbureau Gifa, Top! Superblij met het uiteindelijke resultaat.

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat alles zo naar wens is verlopen en dat het resultaat zo bevalt. Samen hebben we een prachtige keuken ontworpen, die nu eindelijk staat te pronken in jullie woning, geniet ervan!

Folkert Burghout
Den Haag
10-02-2022

“Heel flexibel met aanpassingen.”

Ik heb een keuken besteld bij Murat van I-KOOK en ben er super blij mee! Murat heeft me geholpen met het design voor een keuken op maat en het resultaat is super. Prijs/kwaliteit verhouding is ook heel goed. Daarnaast is I-KOOK ook heel flexibel met aanpassingen die ik later in het proces deed. Zou I-KOOK Den Haag en Murat aan iedereen aanbevelen!

Bron: Qasa

Beste Folkert, bedankt voor je aanbeveling en fijn dat alles weer naar wens is verlopen. Samen hebben we een mooi ontwerp gemaakt, wat nu eindelijk realiteit is. Geniet ervan!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.