Klantervaringen I-KOOK Den Haag

Zichtenburglaan 16
2544 EB Den Haag

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 167 ervaringen
  • 18 ervaringen
  • 3 ervaringen
  • 1 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Fam van Kampen
Den Haag
29-09-2023

“Prima service”

Enkele weken geleden zijn wij op advies van familieleden op bezoek gegaan bij I-KooK in Den Haag Zichtenburg. Wij hebben daar een informatief gesprek gehad met Mitchell. Wij hebben toen onze mogelijkheden besproken m.b.t de aanschaf van een nieuwe keuken. Mitchell ontwierp een keuken naar ons idee zodat wij hem visueel al konden bekijken. Na enkele weken hadden wij toch iets andere ideeën en zijn bij I-KOOK toen terecht gekomen bij Niels welke ons perfect heeft geholpen. Prijstechnisch kwamen wij al snel overeen en zijn tevreden met het resultaat. Prima service!

Bron: Qasa

Fijn dat Mitchell en ik jullie goed hebben kunnen adviseren. Als team ondersteunen we elkaar graag waar nodig is en ik ben blij dat ik jullie naar het eindresultaat heb kunnen begeleiden!

K. Doorga
Den Haag
13-09-2023

“Ontzettend tevreden”

We hebben een tijd geleden een review geschreven op Google tijdens de aankoop van ons keuken, dit is vlekkeloos verlopen. Momenteel is onze keuken geplaatst bij ons thuis hier zijn we uiteraard ontzettend tevreden mee. Wij zijn hierin als klant volledig ontzorgd door keukencoach Awinash Bandhoe. Hij heeft ons de juiste aandacht gegeven voor dit gehele traject wij willen hem en I-KOOK Keukens ontzettend bedanken voor deze mooie ervaring en wij zullen volop gebruik maken van onze nieuwe droomkeuken. Wij zullen in ons netwerk meerdere mensen doorverwijzen om net als ik ontzorgd te worden tijdens een aankoop van een keuken.

Bron: Qasa

Dank voor het delen van jullie ervaring. Leuk dat ik jullie mocht begeleiden met het ontwerpen van jullie droomkeuken!

Maltie & Khushi
Den Haag
30-05-2023

“Een keuken waar we elke dag van genieten.”

We hebben vorig jaar onze keuken een complete make-over laten geven en we kunnen met volle overtuiging zeggen dat het de beste beslissing is geweest sinds wij hier wonen! Kijkend naar het ontwerp: onze keuken is zorgvuldig ontworpen om maximale efficiëntie en gebruiksgemak te bieden. Elk aspect van de indeling is doordacht, met voldoende werkruimte, slimme opbergoplossingen en handige details die het koken een waar genot maken. We kunnen gemakkelijk de ingrediënten sorteren en ons keukengerei netjes opbergen, waardoor we tijdens het koken veel meer georganiseerd zijn. Ikzelf ben vooral dol op het aanrechtblad van hoogwaardig graniet, dat niet alleen een luxueuze uitstraling heeft, maar ook heel gemakkelijk schoon te maken is. Wat betreft de apparatuur in onze nieuwe keuken, kunnen we alleen maar zeggen: wow!
We hebben nu een grote kookplaat waardoor we meerdere grote wokken tegelijk kunnen gebruiken en twee ovens waardoor we niet meer hoeven te wachten totdat een ovengerecht klaar is. De vaatwasser is stil en efficiënt. Onze nieuwe keuken is een droom die onze verwachtingen overtreft: koken aan de ene kant terwijl mijn dochter haar huiswerk maakt aan de bar aan de andere kant. De keuken is een plek geworden waar we graag tijd doorbrengen. Dat begint al vroeg in de ochtend als we aan de bar ontbijten. De lunch eten we ook graag in de keuken en als we ‘s avonds snel iets moeten eten, is dit ook de perfecte plek. Mijn waardering gaat uit naar Awinaash Bandhoe voor zijn vakmanschap; we wisten niet goed wat we allemaal wilden maar door te luisteren naar onze wensen en behoeften is het resultaat een keuken die perfect bij onze levensstijl past en waar we elke dag van genieten.

Bron: Qasa

Leuk om te lezen dat de keuken jullie nieuwe favoriete plek is geworden en jullie er met zijn alle zoveel tijd in doorbrengen. Dat maakt het echt een droomkeuken. Het eindresultaat is super geworden. Ik wens jullie er heel veel plezier in.

Han
Den Haag
23-05-2023

“Ze zijn attent op de (on)mogelijkheden die in de ruimte aanwezig zijn.”

Wij zijn zeer tevreden over de keuken die we bij I-KOOK hebben gekocht. We zijn bij de aankoop niet alleen geadviseerd door keukencoach Awinash, maar ook door degene die de keuken zou plaatsen. Dit voorkomt veel misverstanden omdat deze persoon ook attent is op de (on)mogelijkheden die in de ruimte voor de keuken aanwezig zijn. I-KOOK biedt een ruime keuze in kleuren en materialen. Het ontwerp van de keuken is inzichtelijk. Planning en levering zijn goed verlopen. 3 bovenkastjes zijn in de verkeerde maat geleverd, deze zijn opnieuw besteld en daarna geplaatst.

Bedankt Han, goed om te horen dat alles nu netjes geleverd en geplaatst is. Ik wens je een fijne tijd in de nieuwe keuken!

L. Knoester
Den Haag
14-03-2023

“Blij met de nieuwe keuken.”

Blij met mijn keuken van I-KOOK Den Haag. Met dank aan Ronald en Jan Willem voor het plaatsen en Awinash voor de begeleiding.

Bron: Qasa

Het eindresultaat is mooi geworden. Fijn om te horen dat je er blij mee bent en ik wens je veel kookplezier in de nieuwe keuken.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Bert & Monique Haring
Rijswijk
20-12-2022

“We kunnen iedereen firma I-KOOK warm aanbevelen.”

In 2018/2019 een aantal malen bij de vestiging in Den Haag langs geweest om al onze wensen voor een nieuwe (greeploze hoogglans schiereiland) keuken met Miele apparatuur te bespreken. Altijd zeer plezierig, met goede ideeën van de adviseur geholpen. De levering verliep naar tevredenheid en de keuken is vakkundig geplaatst.
Wat echter nog belangrijker is, is de after-service. In de loop der tijd zijn er namelijk toch wat zaken naar voren gekomen die hersteld dienden te worden (afstelling deurtjes, LED-verlichting e.d), en zelfs na 2,5 jaar werd dit zonder enig probleem door hen opgepakt en verzorgd. M.a.w.: we kunnen iedereen firma I-KOOK warm aanbevelen!

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie aanbeveling. Fijn dat alles naar wens is verlopen, de keuken staat er prachtig bij. Ik wens jullie nogmaals superveel kookplezier toe!

Johan letsch
Den Haag
23-05-2022

“Alles wat we nodig hebben.”

We zijn geholpen door Awinash in Den Haag en zijn erg tevreden over de Service van I-KOOK.
Heel blij met onze nieuwe keuken, we vinden het resultaat prachtig!

Simpel en luxe, alles was we nodig hebben.

 

Blij dat ik jullie zo goed heb mogen begeleiden naar een prachtig resultaat! Ik wens jullie veel gebruiksplezier toe.

Yvonne & Marc
Den Haag
19-05-2022

“Keuken met Siemens apparatuur.”

Vriendelijk en bijzonder goed geholpen door verkoopadviseur Awinash. Op wat kleine schoonheidsfoutjes na zijn we verder goed te spreken over I-KOOK en de keuken met Siemens apparatuur! Goede prijs/kwaliteit verhouding!

We hebben zelf de beton cire aanrecht laten maken. Daarbij een mooie Elica inductieplaat en Celsius heetwaterketel kraan van I-KOOK laten inbouwen.

Al met al zijn we bijzonder tevreden met het resultaat!

Bron: Qasa

Beste Yvonne & Marc, dank voor jullie review! Het eindresultaat is prachtig geworden en het betonnen cire aanrechtblad is een goede keuze geweest, schitterend! Ik wens jullie veel gezellige momenten toe in jullie nieuwe keuken.

Cees & Jolanda
07-04-2022

“Afspraken worden nagekomen.”

In ons huis van 1920 paste geen (standaard) keuken, en begonnen onze zoektocht op internet en kwamen uit bij I-KOOK in Den Haag. Ons eerste gesprek met Awinash voelde meteen goed, er werd met ons meegedacht zonder verkoop praatjes. Nadat we er een paar dagen hadden over nagedacht, hebben we een tweede gesprek gepland. Met Awinash de puntjes op de i gezet en over gegaan tot koop.

Tijdens de plaatsing (bij prijs inbegrepen) bleek het eiland niet goed te passen i.v.m. scheve muur. Dit werd tijdens plaatsing direct door de monteur vakkundig opgelost. Dank jullie wel we hebben een keuken om trots op te zijn.

Bron: Qasa

Beste Cees en Jolanda, dank voor het delen van jullie ervaring. Leuk dat ik jullie mocht begeleiden naar deze prachtige landelijke keuken. Het is zeker een keuken om trots op te zijn, geniet ervan! 😊

Irma
Den Haag
07-04-2022

“Meer dan tevreden.”

Zeer tevreden met mijn nieuwe keuken. Heel goed geholpen door Awinash. Er ging iets mis met de levering, maar heel goed opgepakt en opgelost. Heb jullie ook aanbevolen bij vrienden. Top!

Bron: Qasa

Beste Irma, dank voor de aanbeveling! Goed om te horen dat ik je zo goed heb mogen helpen naar een prachtig eindresultaat, daar mogen we zeker trots op zijn. Geniet ervan!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.