Klantervaringen I-KOOK Soesterberg

Richelleweg 1
3769 AZ Soesterberg

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 100 ervaringen
  • 15 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 2 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Theo en Petra Mestebeld
Amsterdam
27-01-2022

“Gelijk de juiste keuzes kunnen maken.”

Aankoop met verkoper was heerlijk en soepel, gelijk de juiste keuzes kunnen maken en goede tips en voorstellen waardoor keuken perfect op papier stond!

Aflevering ging ook top, bezorgers werkte perfect mee, ondanks Corona perikelen.

Montage ging ook klasse, kwamen alleen 2 kleine onderdeeltjes te kort, waardoor monteur nog 1 keer langs moest komen.

Waren aantal kleine gebreken aan apparatuur, waardoor er monteurs van fabriek langs moesten komen en met corona problemen kon het soms wel wat lang duren!

Dus prima beoordeling, ondanks problemen i.v.m. corona situatie.

Ik wens jullie bij deze nog veel kookplezier toe!

Rixt
Amersfoort
08-10-2021

“De communicatie kan beter, het einderesultaat is goed.”

Onze ervaring in de winkel was goed. Daarna is de vestiging afgebrand en onze keuken helaas ook. Ik vond hierbij de communicatie niet zo goed. We kregen steeds een Frans aan de telefoon die niets kon doen. We werden niet terug gebeld en moesten dan steeds 3 tot 4 keer toe zelf bellen. Er werd weinig initiatief genomen in de teleurstelling dat de levertijd nog langer zou gaan duren. We moesten er veel zelf achteraan voor ons gevoel en dan konden we geen contact krijgen met de juiste persoon. De bereikbaarheid was echt slecht.
Aftersales is wel goed. Met montage werd meegedacht als we ergens tegenaan liepen.

Het eindresultaat is goed tot dusver.
We zouden anderen wel aanraden bij jullie een keuken te kopen, maar onze tip is om de communicatie echt te verbeteren.

Bedankt voor jullie review en feedback. De brand heeft ervoor gezorgd dat wij niet meteen te werk konden gaan zoals we dat normaal deden, dit heeft helaas ook geleid tot fouten in onze communicatie. Mijn excuses daarvoor! Ik vind het fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met het eindresultaat, de keuken is prachtig geworden. Ik wens jullie nog veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Kasper & Patricia
Houten
24-09-2021

“Tristan, je mag trots zijn op het resultaat want wij zijn dat zeker.”

Bij het zoeken naar een geschikte keukenzaak voor onze nieuwe keuken kwamen wij gelukkig bij Tristan de Ruiter in Soesterberg uit. Zijn klantvriendelijkheid, kennis en kunde stak duidelijk boven anderen uit. Hij gaf ons een degelijke en betrouwbare indruk en dat bleek gedurende het proces ook absoluut te kloppen. Tristan heeft de tijd voor ons genomen, ons uitstekend geholpen bij het ontwerp en maken van materiaal keuzes.

De prijs\kwaliteitverhouding is wat ons betreft dik in orde en wat wij fijn vonden: het is niet nodig om af te dingen of marges omlaag proberen te praten, de prijs is gewoon in één keer goed.
Tristan heeft een goede technische kijk op zijn keukens en kan de zelf bouwer als ik net even die handige tips meegeven welke het opbouwen van de keuken makkelijk maken.
Zelf inbouwen is absoluut te doen en ik kwam erachter dat de keuken doordacht en zeer degelijk in elkaar zit. Dus ook de kwaliteit van de keukens is dik in orde.

Tristan, bedankt voor alles, je mag trots zijn op het resultaat want wij zijn dat zeker!

Bedankt voor jullie leuke review! Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn en ik ben zeker trots over het resultaat, het is prachtig geworden. Ik wens jullie nogmaals veel kookplezier!

G. van Schie
Nijkerk
23-07-2021

“Goed geadviseerd door onze keukencoach.”

Blij met de keuken van I-KOOK. We hebben de keuken nu drie weken staan. We wisten zelf heel goed wat voor soort keuken we wilde hebben maar zijn qua apparatuur goed geadviseerd door Tristan. Ook heeft hij ons idee leuk uitgewerkt en meegedacht. We zijn ook heel tevreden over Henk Jan de keukenmonteur.

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen met deze keuken, het eindresultaat is prachtig! Ik wens jullie nog veel kookplezier toe!

Mevrouw van der Voorst
Amersfoort
17-07-2021

“Het voelde meteen goed.”

Ons eerste bezoek aan I-Kook voelde meteen goed. Het gesprek met Tristan was heel fijn en hij heeft ons goed geholpen met het uitzoeken van onze nieuwe keuken.

Goed geïnformeerd en geholpen om tot een mooi resultaat te komen.
Absoluut niet opdringerig waardoor onze keuze snel gemaakt was. Ook de aanpassingen achteraf absoluut geen probleem. Kortom super blij met onze keuken

Fijn dat jullie zo tevreden zijn over het gehele traject. Ik vond het leuk dat ik jullie mocht begeleiden met deze prachtige keuken. Geniet ervan!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Rene Koops
Soesterberg
27-06-2021

“Vriendelijk personeel en vooral niet opdringerig.”

De keuken van het gekochte huis was aan vervanging toe. Via kennissen bij I-KOOK terecht gekomen. Eerst even in de winkel gekeken daarna een afspraak gemaakt voor een offerte. Ik wist al precies wat ik wilde hebben. De prijs kwam overeen met wat ik in gedachte had. Ben heel blij met de keuken welke ook vakkundig geïnstalleerd is. Vriendelijk personeel en vooral niet opdringerig.

Bedankt voor je complimenten en fijn dat alles naar wens is verlopen. Samen hebben we er iets prachtigs van gemaakt. Ik wens je nog veel kookplezier toe!

Mandy
Utrecht
17-05-2021

“Eerlijke prijs en advies.”

Super geholpen door Martin in Soesterberg. Eerlijke prijs en advies. Dacht goed mee. Zonder druk van buitenaf, een mooie keuken kunnen ontwerpen en kopen. Top!

Bedankt voor het vertrouwen in I-KOOK. Samen hebben we een prachtig ontwerp weten te maken, wat perfect past in je woning. Geniet ervan!

W. Ligter
Soest
05-05-2021

“Alles naar wens.”

Prima alles naar wens gedaan en goede afwerking fijne en goede monteur.

Frank
Amesfoort
28-01-2021

“Een tevreden klant.”

Wat is dit een fijn bedrijf en wat een goede service. Mijn keuken heb ik vorige week besteld en moet nog geplaatst worden maar het contact tot op heden met mijn adviseur Tristan verloopt echt super. Afspraken worden nagekomen en geen enkele moeite is teveel. Goed advies, een mooie keuken en een scherpe prijs. Een hele tevreden klant.

Dhr. Schreijnders
Oudewater
14-01-2021

“Ik zou iedereen I-KOOK aanbevelen.”

Super goed geholpen door Rob Hubers, er werd meegedacht ook met een klein budget.
Hoeveel keer ik ook belde het maakte niet uit. Toen de keuken opgehaald werd werd er ook meegeholpen.

Ik zou iedereen I-KOOK aanbevelen!

Bedankt voor de complimenten en de aanbeveling. Het eindresultaat is prachtig, veel kookplezier toegewenst!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.