Klantervaringen I-KOOK Assen

Van Vlissingenstraat 43b
9403 BB Assen

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 2 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Bettie Brals
Pesse
28-11-2022

“Heel goed geholpen in Assen.”

Ik heb mijn keuken in Assen uitgezocht. Ben heel goed geholpen door Bo-Anne. Ze dacht met me mee, en toen ik later een achterwand bestelde was deze snel binnen. Al heel snel kon de keuken geplaatst worden. Ook de keukenmonteur heeft keurig werk geleverd.

Ik kan deze combinatie een ieder aanbevelen.

Wat leuk om te horen, bedankt voor de complimenten! Samen hebben we een supermooie keuken ontworpen, die nu staat te schitteren in de woning. Ik wens je superveel kook- en woonplezier toe!

Familie Jager
Assen
08-09-2022

“Vakkundig advies bij I-KOOK.”

Wij zijn zeer goed en snel geholpen door Björn in Assen. Hij is zeer klantvriendelijk en erg behulpzaam. Wij waren op zoek naar een inductie kookplaat. Bij andere bedrijven verliep het contact zeer moeizaam. Zeer lange levertijden of er werd zelfs niet gereageerd. I-KOOK is wat dat betreft erg gemakkelijk te bereiken en reageert snel op allerlei vragen. De door ons bestelde inductie kookplaat was er al binnen 1 week na bestelling. In deze tijd is dat natuurlijk erg snel. Als je deskundig advies wilt hebben en ook snel geholpen wilt worden, neem dan zeker contact op met I-KOOK. In de toekomst zullen wij zeker weer met I-KOOK in zee gaan mochten we wat nodig hebben.

Bedankt voor jullie complimenten, altijd fijn om te horen! Met deze functionele inductie kookplaat kunnen jullie weer heel wat jaartjes vooruit. Veel kookplezier toegewenst.