Klantervaringen I-KOOK Barendrecht

Escudostraat 15
2991 XV Barendrecht

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 29 ervaringen
  • 4 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Marleen
Barendrecht
23-03-2023

“Een goede ervaring.”

Goede ervaring met I-Kook Barendrecht. Fijn geholpen door An met het uitzoeken van de keuken en het meedenken in praktische zaken. Plaatsing van de keuken binnen 1 dag en de keuken was compleet. Eén afwerkpunt wordt nog opgepakt en daarover is het contact prima.

Bron: Qasa

Bedankt voor je mooie review. Ik ben blij dat ik heb kunnen meedenken!

Dimitris
Barendrecht
21-03-2023

“Supergoede communicatie en service.”

Wij hebben onze keuken voor een nieuwe vervangen via I-KOOK in Barendrecht. Patrick heeft ons geholpen met het ontwerp en 3 maanden later was onze keuken klaar om geplaatst te worden! Kwaliteit en uitstraling is echt top. installatie was in een dag gedaan maar enkele kleine puntjes werden pas maanden later opgelost. Gelukkig was de communicatie en service van I-KOOK super goed en alles zijn opgelost zonder extra kosten. Ik kan I-KOOK ten zeerste aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in een keuken van goede kwaliteit.

Bron: Qasa

Bedankt voor de mooie review. Ik ben blij dat ik jullie heb kunnen helpen met het ontwerp en alles erom heen. Veel plezier in de nieuwe keuken.

José van Noort
Barendrecht
09-03-2023

“Top geregeld.”

Ik kan het iedereen aanraden om een keuken bij I-KOOK aan te schaffen. Geen gedoe met eindeloos onderhandelen. Je krijgt direct een eerlijke en redelijke prijs. Van het eerste bezoek van keukencoach Zieneb tot de uiteindelijke plaatsing was alles top geregeld. Goede tijdige communicatie over inmeten, tekeningen en leverdata en alles is keurig gemonteerd op de afgesproken datum. 1 klein bovenplankje paste niet en dat is in de nazorg netjes opgelost.

Bron: Qasa

Bedankt voor je mooie review. Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen en de keuken is prachtig geworden.

Wim & Patty
Barendrecht
28-02-2023

“Trots op onze prachtige keuken.”

Wij waren ons afgelopen najaar aan het oriënteren voor een nieuwe keuken. Wij zijn naar Barendrecht gegaan, omdat daar op korte afstand van elkaar een paar keukenbedrijven zitten. We zijn bij een paar zaken binnen geweest, maar hadden niet direct een goed gevoel. In veel zaken was het personeel vrij opdringerig. Toen we bij I-KOOK binnen stapten, werden we vriendelijk begroet, maar verder geheel met rust gelaten. De sfeer was daar prima. Uiteindelijk wilden we toch iets meer informatie krijgen over de mogelijkheden en heeft Antoinette ons heel fijn geholpen en zij heeft uitgebreid de tijd voor ons genomen. We hebben er uiteindelijk een aantal uur gezeten en we hadden toen we naar huis gingen een goed beeld van wat we nodig hadden en welk budget daarbij hoorde. We zijn er korte tijd later weer geweest en de bestelling was vrij snel gedaan. Hierna is een I-KOOK collega bij ons thuis geweest om alles te checken. Voor ons was een rustige keuken belangrijk omdat de ruimte niet al te groot is, maar we wilden wel een fornuis dat er uitsprong. Dat is enorm goed gelukt. Antoinette heeft ons enorm goed geholpen en het resultaat mag er zijn. We zijn superblij en trots op onze prachtige keuken.

Bron: Qasa 

De keuken is erg mooi geworden en het fornuis springt er inderdaad prachtig uit. Ik ben blij dat ik jullie heb kunnen helpen en wens jullie dan ook veel kookplezier!

Nico & Carin Willemen
Barendrecht
17-02-2023

“Heel erg blij met de nieuwe keuken.”

We hadden al wat keukenzaken bezocht en zijn uiteindelijk terecht gekomen bij I-KOOK Barendrecht. Daar kwam Antoinette Heijmans naar ons toe. Dit was de eerste zaak waarbij we rondom de tafel zijn gaan zitten en het voelde gelijk goed. De sfeer was ontspannen en gezellig en ze nam alle tijd voor ons. Bij het kopen van een keuken moet je best veel beslissingen nemen en daarbij werden onze vragen goed beantwoord en er werd ook meegedacht. Heel prettig vonden we het dat er 1 coach is bij wie je steeds terecht kan. We wilden later nog het één en ander veranderen en dat was geen probleem. Net zolang tot we helemaal tevreden waren -:). Heel blij zijn we met het verlengde keukenwerkblad op advies van Antoinette, daar waren we zelf nooit opgekomen. Ze heeft ons later ook geadviseerd welke kleur muurverf het beste bij de keuken en het werkblad zou passen. We konden met de kleurstalen bij I-Kook kijken wat het mooiste stond bij de kastjes en het werkblad. Ook tijdens het proces van plaatsen nam Antoinette af en toe contact op hoe het allemaal verliep. We zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken en vonden het superleuk dat Antoinette nog persoonlijk langskwam ,met een mooie bos bloemen, om het eindresultaat te bewonderen. Heel erg bedankt Antoinette voor de fijne samenwerking!

Bron: Qasa

Ik ben blij dat ik jullie persoonlijk heb kunnen begeleiden. Het eindresultaat is mooi geworden. Ik wens jullie veel kookplezier!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Familie Otte
28-12-2022

“We zijn iedere dag weer blij als we onze keuken binnenlopen.”

Tijdens een eerste oriënterende dag waarbij we verschillende keukenzaken bezochten ter inspiratie, liepen we ook I-KOOK Barendrecht binnen. De ontvangst was daar zeer prettig. Geen opdringerige verkopers, maar een warm welkom. “Kijk rustig rond. Stel de vragen die u heeft en denk in mogelijkheden.” Uiteindelijk heeft deze ongedwongen ontvangst ons doen besluiten om bij I-KOOK een afspraak te maken. We hadden inmiddels een heel lijstje wensen en Patrick van Barneveld heeft al onze wensen en smaken tijdens een fijn gesprek samen gevoegd tot een prachtige keuken! Het contact en de zorg voor, tijdens en na het plaatsen van de keuken verliep erg prettig. We zijn iedere dag weer heel blij als we onze keuken binnenlopen.

Bron: Qasa

Fijn dat jullie zo'n goede ervaring hebben gehad. Ik vond het leuk om deze keuken samen met jullie te ontwerpen. Het is een prachtige betonlook keuken geworden!

Familie Willeman
Ridderkerk
28-12-2022

“Erg fijn zo’n persoonlijke coach.”

We kwamen eigenlijk binnen om ons een beetje te oriënteren, maar uiteindelijk gingen we naar buiten met een mooi ontwerp voor onze kleine keuken. Antoinette luisterde goed naar onze wensen en nam alle tijd voor ons. Ook later, als ik nog vragen en/of twijfels ergens over had, kon ik bij haar terecht. Ze adviseerde ook een verlenging van het werkblad waar we erg blij mee zijn, erg fijn zo’n persoonlijke coach. Antoinette bedankt, we gaan heerlijk van onze nieuwe keuken genieten. Nu alleen nog een nieuwe vloer.

Bedankt voor jullie mooie review en wat fijn om te horen dat het verlengde werkblad zo bevalt. Ik vond het superleuk en uitdagend jullie te mogen begeleiden naar een prachtig eindresultaat, wat immers perfect in de woning past. Ik wens jullie veel kookplezier toe en veel succes met het leggen van de nieuwe vloer.

F. Ghazlane
Hellevoetsluis
01-12-2022

“Onze keuken staat er prachtig bij.”

De aanschaf begon met een prima adviesgesprek met Zieneb. Persoonlijke wensen werden gecombineerd met waardevolle tips. Er werd volop mee gedacht. Wij zijn supertevreden over I-KOOK keukens. Onze keuken staat er prachtig bij!

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie mooie review! Ik wens jullie onwijs veel plezier met jullie prachtige keuken.

10-10-2022

“Ontzettend blij met onze droomkeuken.”

We hebben een flinke U keuken aangeschaft bij I-KOOK Barendrecht. Zijn supergoed geholpen door Patrick, er werd heel goed met ons mee gedacht. Hebben tenslotte de knoop doorgehakt en zijn wij ontzettend blij met onze droomkeuken.

Het plaatsen was binnen 2 dagen gepiept door een super vriendelijke man. Hijzelf kwam met een paar oneffenheden die hij direct doorgegeven heeft en die na een telefonische afspraak die zijn opgelost. Wij hebben deze service als heel fijn ervaren. Wat wij ook heel fijn vonden dat er na een paar weken ook nog een eind inspectie van I-KOOK is. Alle punten die je eventueel nog hebt of vragen worden op een vriendelijke manier beantwoord of notitie van gemaakt. Zodat ook dat snel opgelost wordt.

Ik beveel I-KOOK zeker aan zodra vrienden en/of bekenden op zoek gaan naar een nieuwe keuken.

Bron: Qasa

Beste Gerda, bedankt voor de complimenten! Wat past de keuken goed bij de rest van de benedenverdieping. Het is een plaatje om te zien en een warm gevoel om er te zijn. Ik wens jullie heel veel lekkere gerechten toe uit deze mooie keuken!

Peter Scholte
Ridderkerk
03-09-2022

“Het is net dat stukje extra wat ze bieden.”

Zeer deskundig en empathisch geholpen door Zieneb in Barendrecht. Gewoon relaxed en alle tijd genomen voor ons. Zieneb heeft zeer veel materiaalkennis en wist hierdoor al onze (soms kritische) vragen in één keer te beantwoorden. Voor de juiste keuze van ons granieten werkblad heeft ze een afspraak gemaakt bij de bladen fabrikant, zo konden we bladen op ware grootte zien.

I-KOOK is werkelijk een andere ervaring voor ons geweest. De verkoop is oprecht of je nu een keuken koopt voor €10.000 of 40.000 euro, dat maakt geen verschil. Alleen de zin: Denk er nog gewoon even rustig over na, dat geeft enorme vertrouwen en maakt het kopen bij I-KOOK een positieve ervaring! Dit hebben wij nog nergens anders meegemaakt (bij de aankoop van ons derde keuken). Je krijgt ook nog de ruimte om te veranderen voordat de keuken officieel geplaatst gaat worden.
Mocht er een nieuw model uitkomen van je koelkast of oven, etc, dan krijg je deze ook zonder gedoe. Materialen zijn van zeer hoge kwaliteit (mooie afwerken en binnenkanten).

Het is net dat stukje extra wat ze bieden en hierin enorm flexibel in zijn!

Kortom, enorm tevreden, Als onze keuken geplaatst is zullen we hierover een zeer uitgebreide review schrijven met foto’s en meer.

Bedankt voor jullie mooie review! Superleuk dat ik mag helpen bij de realisatie van jullie droomkeuken. We gaan er iets prachtigs van maken.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.