Klantervaringen I-KOOK Barendrecht

Escudostraat 15
2991 XV Barendrecht

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 22 ervaringen
  • 3 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
10-10-2022

“Ontzettend blij met onze droomkeuken.”

We hebben een flinke U keuken aangeschaft bij I-KOOK Barendrecht. Zijn supergoed geholpen door Patrick, er werd heel goed met ons mee gedacht. Hebben tenslotte de knoop doorgehakt en zijn wij ontzettend blij met onze droomkeuken.

Het plaatsen was binnen 2 dagen gepiept door een super vriendelijke man. Hijzelf kwam met een paar oneffenheden die hij direct doorgegeven heeft en die na een telefonische afspraak die zijn opgelost. Wij hebben deze service als heel fijn ervaren. Wat wij ook heel fijn vonden dat er na een paar weken ook nog een eind inspectie van I-KOOK is. Alle punten die je eventueel nog hebt of vragen worden op een vriendelijke manier beantwoord of notitie van gemaakt. Zodat ook dat snel opgelost wordt.

Ik beveel I-KOOK zeker aan zodra vrienden en/of bekenden op zoek gaan naar een nieuwe keuken.

Bron: Qasa

Beste Gerda, bedankt voor de complimenten! Wat past de keuken goed bij de rest van de benedenverdieping. Het is een plaatje om te zien en een warm gevoel om er te zijn. Ik wens jullie heel veel lekkere gerechten toe uit deze mooie keuken!

Peter Scholte
Ridderkerk
03-09-2022

“Het is net dat stukje extra wat ze bieden.”

Zeer deskundig en empathisch geholpen door Zieneb in Barendrecht. Gewoon relaxed en alle tijd genomen voor ons. Zieneb heeft zeer veel materiaalkennis en wist hierdoor al onze (soms kritische) vragen in één keer te beantwoorden. Voor de juiste keuze van ons granieten werkblad heeft ze een afspraak gemaakt bij de bladen fabrikant, zo konden we bladen op ware grootte zien.

I-KOOK is werkelijk een andere ervaring voor ons geweest. De verkoop is oprecht of je nu een keuken koopt voor €10.000 of 40.000 euro, dat maakt geen verschil. Alleen de zin: Denk er nog gewoon even rustig over na, dat geeft enorme vertrouwen en maakt het kopen bij I-KOOK een positieve ervaring! Dit hebben wij nog nergens anders meegemaakt (bij de aankoop van ons derde keuken). Je krijgt ook nog de ruimte om te veranderen voordat de keuken officieel geplaatst gaat worden.
Mocht er een nieuw model uitkomen van je koelkast of oven, etc, dan krijg je deze ook zonder gedoe. Materialen zijn van zeer hoge kwaliteit (mooie afwerken en binnenkanten).

Het is net dat stukje extra wat ze bieden en hierin enorm flexibel in zijn!

Kortom, enorm tevreden, Als onze keuken geplaatst is zullen we hierover een zeer uitgebreide review schrijven met foto’s en meer.

Bedankt voor jullie mooie review! Superleuk dat ik mag helpen bij de realisatie van jullie droomkeuken. We gaan er iets prachtigs van maken.

Patricia
Barendrecht
07-07-2022

“Fijn contact.”

Fijn contact gehad met Patrick. Hij heeft ons goed geadviseerd tijdens het ontwerpproces. Totaal niet opdringerig en prettige sfeer in de winkel.

Bron: Qasa

Hoi Patricia, wat is het een mooie keuken geworden. Leuk dat ik nog even binnen mocht komen kijken. Door het werkblad bij de hoge kasten door te trekken heeft een heel gaaf accent gegeven aan de keuken.

Familie IJzerman
30-06-2022

“Genieten van onze keuken.”

Wij hebben een keuken gekocht die vooral praktisch moest zijn. Wij hebben ons laten adviseren door Patrick. Hij kwam met aanvullingen zoals bijvoorbeeld het advies om een iets andere afzuigkap aan te schaffen vanwege het feit dat mijn ramen weleens beslaan. We zijn erg tevreden over de adviezen van en communicatie met deze verkoper, zeker toen het plaatsen van de keuken geheel anders liep dan we gehoopt en verwacht hadden. Fijn dat alles uiteindelijk opgelost is en wij kunnen genieten van onze keuken.

Bron: Qasa

Sander Vries
23-06-2022

“Goede begeleiding.”

Een tijd geleden hebben wij onze nieuwe keuken bij I-KOOK Barendrecht gekocht. Patrick heeft ons hierbij erg goed geholpen. Hij maakte alle tijd voor ons vrij om een passende keuken te kiezen en ook nadat de keuken besteld was konden we altijd bij hem terecht voor vragen. Het plaatsen van de keuken door een ingehuurd bedrijf ging niet vlekkeloos, maar ook hiermee konden we bij Patrick terecht en dacht hij direct mee in oplossingen om er voor te zorgen dat de keuken opgeleverd kon worden.

Bron: Qasa

Dank voor jullie mooie review. De plaatsing van de keuken verliep inderdaad niet direct vlekkeloos, maar gelukkig hebben we dit samen opgelost en staat er nu een prachtige keuken in jullie woning. Ik wens jullie veel kookplezier toe!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

23-06-2022

“Erg tevreden.”

Wij zijn omzettend goed geholpen door keukencoach Patrick. Hij wist onze wensen perfect om te zetten in een tekening en dacht goed mee. Levering van apparatuur is momenteel lastig in deze branche, hierop waren wij vooraf netjes geattendeerd, maar ook hierin zijn wij erg geholpen met tijdelijke leenapparatuur en/of meer dan vergelijkbare alternatieven. Ook zijn wij erg tevreden met het team dat de keuken heeft geplaatst. Fijne jongens die weten waar ze mee bezig zijn.

Bron: Qasa

Dank voor de mooie review, fijn dat ik jullie zo goed heb mogen begeleiden! Samen hebben we gewerkt naar een prachtig resultaat, wat nu eindelijk werkelijkheid is. Geniet ervan!

Erik van Haaren
Barendrecht
12-05-2022

“Zeer tevreden met zelf geplaatste keuken.”

Wij hebben een compleet nieuwe keuken besteld en werden zeer goed geholpen door Patrick. Hij gaf ons goed advies. We hebben de keuken zelf geplaatst en anders dan wat je regelmatig hoort en leest, was onze keuken wel compleet geleverd, er ontbrak niets aan. Een klein minpuntje was dat we een stuk graniet zelf uit moesten slijpen uit ons werkblad, dit hadden ze laten zitten voor transport. Kortom wij zijn zeer tevreden en zal dit verder vertellen.

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie complimenten, goed om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Het eindresultaat is prachtig, geniet ervan!

Kelly Jayne
Rotterdam
03-05-2022

“Een persoonlijk en prettig koopproces.”

De geweldige service begon al bij binnenkomst zonder afspraak. Ik was gewoon rond aan het kijken – meer oriënterend – maar ik werd zo goed geholpen zonder enige druk te voelen iets te moeten kopen dat ik me vrij voelde alle informatie te vragen die ik nodig had. Ik had een lastige draagpaal in het midden van mijn woonkamer die schuin afloopt, bijna onmogelijk om iets moois van te maken maar I-KOOK heeft een prachtig U-vorm kookeiland eromheen geplaatst. Ze hebben me goed geadviseerd, op voorhand alles door laten meten en meegedacht, en zelfs na oplevering werd ik nog gebeld om te vragen of alles naar wens was. Van begin tot eind heb ik het koopproces niet alleen als prettig ervaren, maar ook als persoonlijk. Je bent niet een nummertje, je krijgt service alsof je hun beste klant bent. Los van de service is het kookeiland nog veel mooier geworden dan ik ooit had durven dromen. Niks dan lof.

Bron: Qasa

Dank voor je mooie review! Samen hebben we gewerkt aan deze uitdagende keuken. Het resultaat ziet er prachtig uit en past schitterend in je woning! Ik wens je superveel kookplezier toe.

Alex Haak
Hendrik-Ido-Ambacht
28-04-2022

“Bij binnenkomst viel direct op dat er een andere sfeer hing.

In augustus 2021 zijn wij begonnen met onze zoektocht naar een andere keuken. Je komt dan in veel zaken en door een tip van iemand zijn wij in Etten-Leur wezen kijken bij een mooie luxe keuken dealer die voor ons iets te luxe was. Aan de overkant zit I-KOOK. Bij binnenkomst viel ons al gelijk op dat er een andere sfeer hing. Mooie keukens, vriendelijke mensen zonder dure maatpakken.

Etten-Leur was wat onhandig voor ons maar tot ons genoegen zat er ook een I-KOOK in Barendrecht. Daar zijn wij geweldig geholpen. Eerst door een dame, maar die is ergens ander gaan werken. Patrick was onze nieuwe verkoper en die kwam gelijk met wat goede ideeën waar we zelf nog niet opgekomen waren. Uiteindelijk hebben wij de keuken bij I-KOOK gekocht. De voorbereiding voor de water en elektra hebben wij zelf uitgevoerd, evenals een aantal nissen achter de keuken. De plaatsing van de keuken ging vlekkeloos. De keuken was compleet. De monteur die de keuken plaatste een vakman. Over het hele traject was de communicatie met I-KOOK, in ons geval met Patrick, zeer goed. Afspraken werden netjes bevestigd per mail en terugbel afspraken werden ook echt nagekomen.

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat alles naar wens is verlopen en dat ik jullie zo goed heb mogen begeleiden. Het eindresultaat is een plaatje, geniet ervan!

Familie Zubair
Rotterdam
21-04-2022

“Onze droomkeuken.”

We zijn heel tevreden met de service van I-KOOK Barendrecht. Onze keukencoach Zieneb heeft ons geholpen met het ontwerp van onze nieuwe keuken. Ze was erg betrokken en luisterde goed naar al onze wensen. Daarnaast heeft ze ervoor gezorgd dat we onze droomkeuken kregen, ze was vanaf de start nauw betrokken en heeft ons stapsgewijs begeleid naar dit prachtige eindresultaat.

Beste familie Zubair, dank voor het delen van jullie ervaring. Met de mooie gouden accenten en marmerlook werkblad zaten jullie aan de juiste tafel! Samen hebben wij er iets moois van gemaakt. Heel veel kookplezier en geniet van jullie mooie keuken!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.