Klantervaringen I-KOOK Capelle aan den IJssel

Lylantse Baan 6
2908 LG Capelle aan den IJssel

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 218 ervaringen
  • 12 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 2 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
14-11-2022

“Een supermooie keuken.”

Goed advies gekregen van Andre met een mooi ontwerp. De levering volgens afspraak en vakkundig geplaatst door Ton en Jeffrey. Resultaat supermooie keuken. Wij kunnen I-KOOK zeker aanraden!

Bron: Qasa

Bedankt voor de aanbeveling! Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat onze monteurs wederom prachtig werk hebben verricht. Ik wens jullie veel kookplezier toe.

Familie Zondervan
Zevenhuizen
14-11-2022

“Het eindresultaat is fantastisch.”

Eind december 2021 hebben wij samen met Jimmy onze prachtige matzwarte keuken ontworpen. Goed advies gekregen over de opstelling, maten, afwerking en apparatuur. Jimmy denkt goed met je mee. Niets was onmogelijk, zelfs een geïntegreerde plantenbak aan het kookeiland kon naar onze wens worden gemaakt. Verschillende keren zijn op ons verzoek wijzigingen qua kleur werkblad, afmetingen en materialen doorgevoerd. Dit alles was geen enkel probleem. In juni 2022 is de keuken geleverd. De apparatuur was allemaal op tijd, één van de ovens heeft Jimmy zelfs persoonlijk afgeleverd. Het eindresultaat is fantastisch. Het plaatsen is vakkundig uitgevoerd door 2 nette, vrolijke, ervaren mannen.

Wij zijn erg blij met onze keuken en hebben niet het idee dat we hiervoor de hoofdprijs hebben betaald. Kortom, zoek je een mooie keuken voor een eerlijke prijs, ga dan naar I-KOOK Capelle a/d IJssel en vraag naar Jimmy!

Bron: Qasa

De keuken staat er schitterend bij... en wat een leuk idee de geïntegreerde plantenbak, sfeervol en functioneel. Ik wil jullie bedanken voor de gezellige gesprekken en wens jullie veel kookplezier toe!

Familie Pigmans
Delft
19-09-2022

“Wat een geluk.”

Na wat keukenwinkels te hebben bezocht kwamen wij uit bij I-KOOK. Wat een geluk. Dit is nou een winkel waar je op je gemak bent en echt naar je wordt geluisterd. Wij werden heel prettig geholpen door Yusuf, hij nam alle tijd voor ons en had goede tips. We kregen alle tijd om na te denken en te veranderen waar nodig.

Het resultaat is dat wij nu een prachtige keuken hebben waar wij 100 % tevreden over zijn. Bedankt Yusuf voor de prettige samenwerking.

Graag gedaan, daar doen we het voor! Een zeer praktische hoekkeuken, voorzien van alle gemakken en persoonlijke wensen. Bij deze wens ik jullie veel kookplezier toe!

Shanina Bhiekhemsing
Rotterdam
09-09-2022

“Superaardig, gezellig meedenken en totaal niet opdringerig.”

Bij I-KOOK Capelle aan den IJssel hebben we onze keuken gekocht. We zijn het gehele proces geholpen door Jimmy. Super aardig, gezellig, meedenkend en totaal niet opdringerig. Tijdens de proces was er een miscommunicatie maar dit heeft Jimmy supergoed opgepakt en opgelost. Als er iets gewijzigd moest worden, overlegde hij dit ook netjes eerst met ons. Na de montage waren er ook een aantal puntjes waar ik niet tevreden mee was, maar dit is ook weer mooi opgelost.

Kort maar krachtig: top service en volgende keer zal ik zeker weer bij I-KOOK mijn keuken kopen.

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie mooie, uitgebreide review. Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar dit prachtige eindresultaat. De keuken past perfect in jullie woning en is van alle gemakken voorzien. Geniet ervan!

Rob Monnichmann
Nieuwerkerk aan den IJssel
09-09-2022

“Goede adviezen en ontzettende prettige adviseur.”

 

Bron: Qasa

Wauw... het eindresultaat is werkelijk prachtig! Superleuk (en trots) dat ik jullie hiermee heb mogen helpen. Ik wens jullie veel gezellige en mooie momenten toe!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

04-08-2022

“De keuken is echt prachtig.”

Een week later dan gepland is gisteren mijn keuken geplaatst. Hij is echt onwijs gaaf geworden zeg! Wat fijn dat jullie deze monteur hebben ingevlogen. Zo kan ik vliegend van start gaan in mijn nieuwe huis. De keuken is echt prachtig geworden.

Bron: Qasa

Fijn dat je zo blij bent met het eindresultaat, een prachtige landelijke keuken met een sfeervol kleurtje. Ik wens je veel kookplezier toe en veel mooie momenten in je nieuwe huis!

04-08-2022

“Het voelde als een warm bad.”

Vanaf het moment dat ik de keukenzaak betrad voelde I-KOOK Capelle aan den IJssel als een warm bad. Meteen legde ik mijn eigen keukenontwerp op tafel en het ontwerp werd door keukencoach Jimmy Bonsel goed uitgewerkt waarbij hij mij nuttige adviezen gaf. Het hele proces verliep vlot. Het is erg plezierig om met Jimmy te werken die er helemaal voor de klant is. Jimmy en ik hebben samen een pracht van een keuken neergezet die vloeiend overloopt in het zitkamergedeelte door middel van een extra halfhoge kastenwand van I-KOOK.

De keuken werd goed afgeleverd op de afgesproken tijd en de keuken werd een dag later in één dag supergoed gemonteerd door Jacco en Cees, heel indrukwekkend. Niet onbelangrijk om te melden: de prijs-kwaliteitverhouding is bij een I-KOOK keuken erg gunstig.

Bron: Qasa

Fijn dat je zo tevreden bent met je nieuwe keuken! Het resultaat is prachtig en zeer praktisch, daar mogen we zeker trots op zijn! Leuk dat ik je hiermee heb mogen begeleiden. Veel kookplezier toegewenst!

Familie Klos-Kebapci
Capelle aan den IJssel
16-06-2022

“Wederom supertevreden bij de aankoop van onze 2e keuken.”

We hebben nu voor de 2e keer een keuken gekocht bij I-KOOK en zijn weer supertevreden. Wel was er deze keer een langere levertijd van de inductiekookplaat door de ‘Chip tekorten in de wereld’ maar de communicatie daarover verliep duidelijk. André is een kundige keukencoach. Tevens kregen we van I-KOOK een losse inductiekookplaat in bruikleen, zodat het wachten jammer maar niet hinderlijk was. We kopen onze eventuele 3e keuken ook bij I-KOOK want ze luisteren naar de wensen van de klant!

Bron: Qasa 

Dank voor jullie mooie review en complimenten, leuk dat we jullie weer hebben mogen begeleiden naar een prachtig resultaat. Ik wens jullie wederom veel plezier met de nieuwe aanwinst!

Hans Joosten
Capelle aan den IJssel
12-05-2022

“Een mooie en functionele keuken.”

Keuken besteld bij I-KOOK, ze waren de vierde keukenzaak waar ik kwam, dus ik was goed voorbereid. Het ontwerp werd gemaakt met een pc. Yusuf luisterde goed en stelde een mooie en functionele keuken samen met mij op. De prijs was lager dan bij de 3 andere keukenzaken. Geen druk dat het een tijdelijke aanbieding was. Na 2 weken met mijn vrouw langs geweest om de puntjes op de i te zetten, en nog enkele kleine veranderingen. Nog geprobeerd om korting te krijgen maar dat was niet de bedrijfspolitiek.

Foutje in de voorbereiding was dat tekening van alle aansluitingen niet klopte met het ontwerp, dat is gelukkig opgelost door de monteur. De keuken werd op de afgesproken tijd geleverd en geplaatst. De monteur had de kraan beschadigd, dat is netjes opgelost door I-KOOK.

Bron: Qasa

Bedank voor je mooie review, fijn dat alles naar wens is verlopen! De foto spreekt voor zich... een prachtig eindresultaat. Veel kookplezier toegewenst!

Malik
Capelle aan den IJssel
05-05-2022

“Fantastische ervaring.”

Ik heb een volledig nieuwe keuken gekocht en werd direct fantastisch ondersteunt door Jimmy. Al mijn ideeën werden tot leven gebracht tijdens het eerste gesprek en tijdens de levering werd ik goed geïnformeerd. Ook tijdens de montage kwam Jimmy langs om alles te controleren. Fantastische ervaring!

Bron: Qasa

Wat fijn om te horen dat je zo'n fantastische ervaring hebt gehad, daar doen we het voor. Samen hebben we naar een schitterend eindresultaat gewerkt, waar je nog lang van kan genieten. Veel kookplezier toegewenst.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.