Klantervaringen I-KOOK Capelle aan den IJssel

Lylantse Baan 6
2908 LG Capelle aan den IJssel

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 227 ervaringen
  • 12 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 2 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Rakesh & Angela
Capelle aan den IJssel
30-03-2023

“Een topzaak.”

Na het bezoeken van diverse keukenszaken, hebben wij uiteindelijk een afspraak gemaakt bij I-KOOK Capelle a/d IJssel. Onze keukencoach was Jimmy Bonsel. Het gesprek verliep zeer vlot. Dit komt mede door Jimmy. Er werd geluisterd naar onze wensen. Hierbij gaf hij ook zijn eigen advies. Dit zou wel anders kunnen enz. Uiteindelijk kwamen we tot een super strakke 3-d ontwerp van de keuken. Bij nader inzien wilde we toch een andere opstelling. Dit kon gewoon bij Jimmy. Met zijn vriendelijk lach en humor hebben wij samen 2 ontwerpen gecreëerd. Uiteindelijk hadden wij de perfecte opstelling gevonden. Hiervoor hebben wij getekend. Bij thuiskomst had mijn wederhelft twijfels over de frontkleur. Zij is toen weer ff langsgelopen naar de zaak. Jimmy vond geen probleem om het aan te passen. Wat een service. Al met al kleur was aangepast. En dan de levering! Door persoonlijke omstandigheden hebben wij gevraagd voor uitstel van levering. Dit werd zonder probleem voor ons geregeld. Wat een Topzaak! Na de levering heeft Jimmy geregeld contact gezocht van hoe het gaat met het plaatsen van de keuken. Wij hadden besloten om het zelf te laten doen. Dit was niet echt een goede zet. Maar goed uiteindelijk is het goed gekomen. Samengevat. Keukencoach Jimmy weet waar hij over praat. Zeer professioneel en vriendelijk. Het is een aanrader om zaken te doen met I-KOOK.

Bron: Qasa 

Ik ben blij dat ik jullie heb kunnen helpen. Bedankt voor de mooie review en ik wens jullie veel plezier in de nieuwe keuken.

Maria & Leandro
Capelle aan den IJssel
16-03-2023

“Fijne service.”

In een korte tijd en met de expertise van I-KOOK – in het bijzonder André – een prachtige keuken gekocht. Ondanks onze tijdnood en eisen is er alles aan gedaan om onze bestelling nog voor de feestdagen voor elkaar te krijgen. Sinds 9 januari 2023, staat ie dan. En het resultaat mag er zijn. Fijne service, er wordt meegedacht en geadviseerd. Nacontrole nadat de keuken is geplaatst.

Bron: Qasa

Ik ben blij dat ik jullie heb kunnen helpen. Ik wens jullie veel kookplezier in de nieuwe keuken.

Jan & Ria Tielen
Capelle aan den IJssel
23-02-2023

“Zeer tevreden.”

Wij zijn zeer tevreden over de verstrekte informatie, advisering, de service, klantgerichtheid de installatie en de kwaliteit van de door I-KOOK aan ons geleverde keuken. Met name de advisering, begeleiding, betrouwbaarheid, deskundigheid en het enthousoasme van de verkoper Andre Steen Voorden hebben wij als zeer prettig ervaring. Een prima en betrokken vakman. Kortom, wij kunnen I-KOOK bij een ieder alleen maar van harte aanbevelen waar het goed keukens kopen is.

Bron: Qasa 

Fijn dat ik jullie zo goed heb kunnen begeleiden. Ik wens jullie veel plezier met de nieuwe keuken.

Marjolein
Capelle aan den IJssel
17-02-2023

“Zeer positieve ervaring.”

Mijn ervaring bij I-KOOK is zeer positief. Ik had meteen een leuke klik met Jimmy. Hij heeft me goed begeleid bij de aankoop van mijn keuken en veel geduld met me gehad :-D. Ik heb een paar keer wat dingen willen aanpassen en dat was geen probleem, ik mocht zo vaak langs komen als ik wilde. Ook de nazorg is uitstekend. Jimmy kwam persoonlijk langs om de keuken te bekijken en de paar puntjes die nog aangepast moetsen worden heeft hij zonder problemen opgepakt. Als ik in de toekomst weer een keuken nodig heb, ga ik zeker weer naar I-KOOK!

Bron: Qasa 

Ik ben blij dat ik je heb kunnen helpen met je nieuwe keuken. De aanpassingen waren zeker geen probleem. Geniet ervan!

“Perfect!”

Een complete keuken gekocht bij I-KOOK en onwijs goed geholpen door Jimmy! Vanaf het eerste moment dat we binnen kwamen tot aan de oplevering, in 1 woord: perfect!
Ik was nogal wispelturig wat betreft mijn keuzes, maar Jimmy heeft me altijd netjes te woord gestaan en overal geholpen waar mogelijk. Ook het plaatsen van de keuken ging probleemloos. 2 hele vrolijke mannen (Jeff en Ton), die het foutloos hebben gedaan.
Mochten we ooit weer een nieuwe keuken hebben, gaan we zonder twijfel meteen terug naar I-KOOK. Kortom: een dikke aanrader!

Bron: Qasa 

Goed om te horen dat je zo positief terugkijkt op de aankoop van je keuken. Bedankt voor de leuke gesprekken en de mooie woorden!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

28-12-2022

“Het contact verliep erg goed.”

Samen met dhr. Bonsel (Jimmy) aan de slag gegaan om onze ideeën om te zetten in een echte keuken. We werden vriendelijk ontvangen bij I-KOOK in Capelle ad IJssel en tijd was geen enkel probleem. Jimmy snapte gauw wat we voor ogen hadden en kwam zelf ook met goede ideeën. Zelfs het onmogelijke werd via de leverancier geregeld. We vonden het advies eerlijk en neutraal en we hadden het idee dat Jimmy zich zeker inzette om onze wensen te realiseren. Verder gewoon een ontspannen gesprek zonder te veel druk. Het nameten ging ook perfect. Tips voor de koof en andere ideeën werden ook hier met ons gedeeld. Toch wel heel prettig als je voor het eerst een nieuwe keuken gaat aanschaffen. We werden goed op de hoogte gehouden over het proces en de levering. De levering van de keuken kwam precies in de afgesproken weken. Het contact verliep goed. Wij wisten waar we aan toe waren en I-KOOK checkte bij ons of alle voorbereidingen gedaan waren. Geen aanbetaling maar betalen bij aflevering vonden wij ook een prettig idee. Monteur kwam ook op de afgesproken tijd en werkte netjes en wist waar hij mee bezig was. Leuk dat Jimmy ook nog even kwam kijken bij het installeren thuis en nadat de keuken af was! Wij raden I-KOOK zeker aan. Gewoon een keuken die in 1x goed is hoor je niet vaak en ook nog eens eentje die mooier in het echt is dan op de tekening.

Bron: Qasa

Bedankt voor het leuke contact en de mooie review. Ik vond het leuk om jullie te helpen bij het aanschaffen van de eerste keuken. Geniet ervan!

28-12-2022

“Heel blij met mijn nieuwe keuken.”

Op een woensdagmiddag even gaan kijken bij I-KOOK en gelijk prettig geholpen door Jimmy. 3 uur later had ik een keuken gekocht. Daarna nog wel wat dingen aangepast, wat geen probleem was. Bij levering was alles compleet en alles is vakkundig gemonteerd door 2 gezellige monteurs. De keuken is in het echt nog mooier dan ik van tevoren dacht, want een keuken kopen vanaf een blaadje papier blijft lastig.

Bron: Qasa

Je droomkeuken ontwerpen is inderdaad niet gemakkelijk, maar we hebben er wat moois van gemaakt. Fijn dat de keuken zo goed bevalt. Veel plezier ervan!

Pauline van Dulken
Rotterdam
28-12-2022

“Enorm blij met het eindresultaat.”

Anderhalf jaar geleden heb ik samen met Jessica gepuzzeld om een zo mooi en praktisch mogelijk open keuken samen te stellen. Zo leek het mij prettig om het naar het plafond toe dicht te maken zodat het als 1 geheel zou overkomen en ik niet steeds met stof boven op de kastjes bezig hoef te zijn. Ik ben enorm blij met het eindresultaat. Ook wilde ik graag een zwarte keuken, maar dan wel dat je niet steeds met vingerafdrukken en vlekken te maken had. Ook dat is super goed gelukt! Er is wel bewust voor het eikenblad gekozen als contrast.

T.o.v. ons vorig huis moesten we best inleveren qua ruimte in de woonkamer. Zo was de keuze ontstaan voor een combi magnetron over en een kleinere koelkast met een klein vriesvakje. De jumbo zit direct onder ons appartement complex, dus zo hadden we samen op in dat opzicht bekeken wat handig en slim zou zijn.

Kortom, mijn man en ik zijn enorm blij met deze keuken en het advies van Jessica om tot een praktische en fijne keuken te komen die qua smaak helemaal in ons interieur past!

Bedankt voor jullie mooie review, fijn dat ik jullie zo goed heb mogen begeleiden. Ik wens jullie veel kook-en woonplezier in jullie nieuwe huis!

Michèle
Rotterdam
28-12-2022

“Een keuken kopen kan ook best leuk zijn!”

Een keuken kopen kan ook best leuk zijn! Op mijn vrije woensdagmiddag even naar I-KOOK om te gaan kijken en 3 uur later had ik ineens een keuken gekocht. Fijn geholpen door Jimmy en het wijzigen van bepaalde dingen was geen probleem. Bij levering was alles compleet. De monteurs waren stipt op tijd en 6 uur later was de klus geklaard. Erg blij met het resultaat, want het is best lastig om van een “papieren” versie uit te gaan. De blauwe kastjes, het marmeren blad en gouden kraan met gouden spoelbak passen erg mooi bij de rest van het huis.

Bedankt voor je review Michèle, fijn dat je zo tevreden bent! De keuken past prachtig in de woning, dat hebben we goed voor elkaar! Bij deze wens ik je nogmaals heel veel woon- en kookplezier toe.

14-11-2022

“Een supermooie keuken.”

Goed advies gekregen van Andre met een mooi ontwerp. De levering volgens afspraak en vakkundig geplaatst door Ton en Jeffrey. Resultaat supermooie keuken. Wij kunnen I-KOOK zeker aanraden!

Bron: Qasa

Bedankt voor de aanbeveling! Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat onze monteurs wederom prachtig werk hebben verricht. Ik wens jullie veel kookplezier toe.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.