Klantervaringen I-KOOK Bergen op Zoom

Oude Moerstraatsebaan 3
4614 RN Bergen op Zoom

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 80 ervaringen
  • 9 ervaringen
  • 2 ervaringen
  • 1 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Familie Smit
De Heen
06-11-2022

“Zeer tevreden.”

We zijn zeer tevreden. Keukencoach Pretheb heeft ons van A tot Z begeleid naar deze prachtige keuken, wat nu eindelijk staat te schitteren in onze woning. Ook de twee vakkundige monteurs hebben secuur en netjes gewerkt, onze complimenten!

 

Fijn dat alles naar wens is verlopen. De keuken staat prachtig in jullie woning, geniet ervan!

RenƩ Luijsterburg
Bergen op Zoom
02-10-2022

“Koken op inductie is fantastisch.”

Prima geholpen bij het uitzoeken en het kiezen van de juiste apparatuur en keuken.
Levering en installatie van de keuken is zeer netjes gebeurd. Het koken op inductie is fantastisch.

Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat de nieuwe inductiekookplaat zo bevalt!

J. Lodewijks
Bergen op Zoom
19-09-2022

“Al vrij snel overtuigd dat we hier moesten zijn.”

We zijn heel goed ontvangen met binnenkomen, voor ons een nieuwe winkel.
We werden met goed advies en mooie indelingen, al vrij snel overtuigd dat we hier moesten zijn.
Door goede uitleg van de keukencoach Prethep kwamen we tot een besluit: een montagekeuken.
Dat kon ook… Dat was n’ goede beslissing van ons.

Binnen een dag perfect en schitterend geplaatst, door een keurige jongen(uit zeeland) netjes alles verzorgd. Grote chapeau… voor iedereen van ons!

Dank voor de complimenten, altijd fijn om te horen! Ik wens jullie veel plezier met deze nieuwe aanwinst, dat wordt vast uitgebreid kokkerellen... šŸ˜Š

P. Uythoven
Bergen op Zoom
01-09-2022

“Een hele prettige ervaring.”

Onze keukencoach in I-KOOK Bergen op Zoom, nam alle tijd om te komen tot een ontwerp van mijn nieuwe keuken, waar ik helemaal tevreden mee was, zonder ooit ergens druk te leggen. Hij kwam met suggesties en adviezen. Ook achteraf waren aanpassingen na telefonisch contact geen probleem. De installatie verliep soepel, door deskundige mensen en kleine servicepuntjes zijn goed opgelost. Een hele prettige ervaring en heel blij met mijn nieuwe keuken.

Jan & Paula
Bergen op Zoom
23-05-2022

“Trots op onze mooie keuken.”

Wij zijn bijzonder tevreden en trots op onze mooie I-KOOK keuken. Zowel het aankoopproces in de showroom, het plaatsen van de keuken en de verdere afwikkeling waren geweldig!

Onze hartelijke dank daarvoor!

Bedankt voor jullie mooie review. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie zo trots zijn. Het resultaat mag er zeker zijn, schitterend!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Familie van Koeveringe
Rilland
12-05-2022

“Zelfs uit de fabriek werd meegedacht.”

Zelf een plan gemaakt via keukenplanner, helemaal overgenomen met praktische tips en aanvullingen. Zelfs uit de fabriek werd meegedacht! Keurige plaatsing, laatste onvolkomenheid naar volle tevredenheid opgelost.

Fijn dat alles naar wens is verlopen! Het eindresultaat is prachtig, geniet ervan.

Peter
Hoogerheide
21-04-2022

“Geweldig.”

Wij hebben een geweldige keuken besteld hier en we zijn we super tevreden over! Geweldig gemonteerd en geweldig geholpen! Dankjewel voor alles en Prethep bedankt voor het goede advies en de hulp!

Graag gedaan en bedankt voor de complimenten! Ik vond het superleuk jullie te mogen begeleiden naar dit prachtige eindresultaat en wens jullie samen veel mooie momenten toe in deze nieuwe keuken!

Alfons & Esther
Bergen op Zoom
19-03-2021

“Daardoor voelden wij ons ā€œontzorgdā€ in het gehele traject.”

Toen we een nieuwe woning hadden gekocht, wilden we de bestaande hoekkeuken vervangen door een nieuwe keuken. Omdat de ruimte best klein was, leek het ons praktisch om de bijkeuken bij de bestaande keuken te trekken en van beide afzonderlijke ruimtes een geheel te maken. Dit was nog een hele uitdaging; in de bijkeuken hadden we te maken met een schuine hoek maar we wilden absoluut niet op ruimte inleveren. Ook op het werkblad in de bestaande keuken wilden we niet inleveren. Door in de bijkeuken een koffiecorner te plaatsen kon het werkblad helemaal vrij worden gehouden om dit optimaal te kunnen benutten.

Toen alle ideeĆ«n waren geĆÆnventariseerd, kwam keukencoach Nika in beeld. Zij heeft al onze wensen vertaald in een tekening/ontwerp. Ze wist daarbij precies wat er wel en niet mogelijk was dus we kregen een realistisch beeld van onze nieuwe keuken. In het gehele proces vanaf de tekening van de keuken tot aan de levering is er door Nika steeds duidelijk gecommuniceerd en – waar nodig – direct geanticipeerd op zaken die de aandacht nodig hadden. Daardoor voelden wij ons ā€œontzorgdā€ in het gehele traject.

Nika is een enthousiaste, meedenkende keukencoach, zeer servicegericht en niet onbelangrijk: heel prettig in de omgang. Wij bevelen haar van harte aan!

Bedankt voor jullie complimenten en het toesturen van de foto's. Wauw... het eindresultaat is echt prachtig! Ik vond het leuk om jullie hiermee te mogen helpen en wens jullie nog vele jaren kook/ woonplezier toe.

M. Paquay
Borgerhout
28-02-2021

“Gewoon top!”

Goede begeleiding, goede service, goede prijs.

Bedankt voor het toesturen van de review, geniet van je prachtige keuken.

Carla van den Berg
Halsteren
28-02-2021

“Het voelde al gelijk goed.”

De eerste indruk van ons bezoek voelde al gelijk goed en dat is ook zo gebleven. Zeer vriendelijke mensen.

Wij zijn erg goed geholpen door Nika en haar collega. Zelfs bij het bestellen van een kastje ter aanvulling voor de keuken namen ze de tijd voor ons ( in december). De aflevering is netjes en vriendelijk afgehandeld door de enthousiaste Nika. En het kastje past perfect!

Bedankt team I-KOOK!

Bedankt voor de complimenten! Veel plezier met jullie prachtige keuken.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.