Klantervaringen I-KOOK Almere

Papiermolenweg 22
1333 DG Almere

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 55 ervaringen
  • 7 ervaringen
  • 2 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Vincent van Meeteren
Almere
09-06-2022

“Blij dat ik wederom voor I-KOOK heb gekozen.”

Voor een tweede maal een keuken gekocht bij I-KOOK Almere en wederom superblij met het eindresultaat. Eigenlijk met het hele proces en in het bijzonder met Tristan (de Ruiter) wie ons fantastisch geholpen heeft.

Van begin tot eind was het zeer prettig, goed en helder communiceren met Tristan, en I-KOOK Almere. Helaas waren er wat problemen met het installeren van de keuken, waar I-KOOK niets aan kon doen, maar evengoed werden we fantastisch bijgestaan, zowel in woord als daad.

Ik ben blij wederom voor I-KOOK Almere gekozen te hebben en zou het iedereen van harte aanbevelen hier een keuken te kopen. Tristan en zijn collega’s verstaan hun vak en zijn, naar mijn mening, een schoolvoorbeeld hoe je als verkoper met klanten om kan gaan.

Bedankt voor de complimenten en aanbeveling, trots dat we jullie wederom hebben mogen begeleiden naar een nieuwe keuken. Samen hebben we weer een prachtig resultaat behaald, waar jullie nog lang van kunnen genieten.

Erwin
Almere
26-05-2022

“Het is een hele mooie keuken geworden!”

Een fijne keuken voor een -vergeleken met de anderen- goede prijs! Goed geholpen door Tristan; en het is een hele mooie keuken geworden.  De kastdeuren en laden voelen stevig aan, spoelbakken mooi ingefreesd, alle maten kloppen !

Goed om te horen dat de keuken zo bevalt! Het resultaat staat immers prachtig in de woning, daar mogen we zeker trots op zijn. Veel kookplezier toegewenst!

Kim Jones
Almere
26-05-2022

“Leuk en gezellig.”

Supertevreden! 1e bezoek hebben we mooie keukens bekeken op ons eigen tempo. Het samenstellen van de keuken was leuk en erg gezellig met verkoper Walid. Regelmatig aanpassingen laten doen, maar geen enkele keer het gevoel gehad dat het vervelend begon te worden. De prijs is ons helemaal meegevallen vergeleken met gelijkende keukens.

Bedankt voor jullie mooie review! Het was zeker gezellig, leuk dat ik jullie hiermee heb mogen begeleiden. Ik wens jullie veel plezier met het prachtige resultaat.

Edwin en Astrid Man
Almere
07-04-2022

“Er wordt écht gekeken naar je wensen.”

Wij zijn naar alle tevredenheid geholpen door Tristan de Ruiter. Er werd ruim de tijd voor ons genomen en het voelde absoluut niet als een verkooppraatje. Onze wensen zijn heel goed opgepakt. Er zijn geen dure apparaten voorgesteld maar wat praktisch en betaalbaar is en aansluit op onze wensen. Sommige ideeën, wat de keuken duurder zou maken, werd zelfs afgeraden. Tristan is prettig in omgang en belt altijd terug als je hem nodig hebt. De keuken is inmiddels geplaatst en we zijn superblij met het resultaat. De keuken sluit volledig aan op onze wensen, Tristan heeft daar voor gezorgd.

Wat wij erg prettig vinden is dat het belang niet bij een bepaald merk of product ligt. Er wordt gekeken naar wat de wensen zijn. Er wordt niet gekeken naar hoe dit groter en meer te maken.

Dankjewel Tristan, wij genieten van onze keuken.

Bedankt voor jullie mooie complimenten, fijn dat alles zo naar wens is verlopen. De keuken staat er prachtig bij, dat hebben we samen mooi voor elkaar. Geniet ervan!

Youri van Rooijen
10-02-2022

“Prachtige nieuwe keuken!”

Wij hadden een afspraak met Walid om het ontwerp wat wij zelf hadden gemaakt door te nemen. Hij wist erg goed te onderbouwen waarom ons ontwerp waarschijnlijk niet zo mooi zou zijn en stelde voor samen iets uit te tekenen. Een kleine 2 uur later tekende wij voor een prachtige keuken die hij samen met ons had ontworpen. Walid weet waar hij het over heeft en zijn enthousiasme werkt erg aanstekelijk. Wij kunnen niet wachten tot onze keuken geplaatst wordt! Mochten we ooit weer een andere keuken willen hopen wij dat we dan wederom bij Walid terecht kunnen!

Bron: Trustpilot 

Bedankt voor je complimenten, leuk dat ik jullie mag begeleiden naar een nieuwe keuken. Samen hebben we een mooi ontwerp gerealiseerd, die binnenkort schitterend in jullie woning zal staan.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Vincent Steenvoorden
Almere
10-02-2022

“Staan altijd voor je klaar.”

Geweldig top service! Er wordt goed mee gedacht, ze nemen goed de tijd voor je en komen met top adviezen. Daarnaast staan ze altijd voor je klaar, zeer tevreden met de keuken en raad jullie ook zeker aan aan andere mensen. Walid nogmaals dank je wel!

Beste Vincent, allereerst bedankt voor je mooie review, fijn dat je zo tevreden bent met onze service en natuurlijk het resultaat. Samen hebben we er iets prachtigs van gemaakt, waarvan je hopelijk nog lang kunt genieten.

Mirjam
30-12-2021

“Zeker een aanrader.”

In de zomer naar I-KOOK in Almere geweest en geholpen door Tristan die normaal gesproken in Soesterberg werkt. Vakkundig en vriendelijk geholpen en al snel had hij de keuken ontworpen die ik wilde.

Ik had beperkte ruimte en budget en toch kwamen we eruit. In november was de leverdatum. helaas door onvoorziene omstandigheden waar I-KOOK niets aan kon doen kwam de keuken een week later. Dit hebben ze financieel keurig gecompenseerd zonder dat ik hier om hoefde te vragen. De keuken is geplaatst en is super.

Toen gebeurde er helaas iets wat je niet kunt bedenken: tijdens het in gebruik nemen van de oven klapte de binnen glasplaat van de oven in 100en stukjes. Tristan heeft meteen beloofd dat er een nieuwe oven zou komen… helaas liet Whirpool op zich wachten en wilde het niet direct regelen, waarop I-KOOK zonder morren zelf heeft gezorgd voor een nieuwe oven die ook nog hoger in klasse lag. Tristan en zijn collega zijn deze eigenhandig komen installeren en dat was echt super top geregeld. Nogmaals mijn dank daarvoor.

Nu zijn we heerlijk aan het genieten van de compacte, mooie, fijne oven. Ik raad I-KOOK zeker aan!

Bron: Qasa 

Beste Mirjam, bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je zo blij bent met je nieuwe keuken. Gelukkig hebben we het probleem met de oven snel kunnen oplossen en kan je nu genieten van je prachtige keuken.

Edward Zijlstra
Almere
02-12-2021

“We kregen een week de tijd om rustig na te denken.”

Na een zwerftocht door het land van keukenleveranciers, waar ook een aantal informatieve gesprekken met diverse verkopers plaatsvonden, kwam ik bij I-KOOK terecht. De sympathieke uitstraling door het verhaal op internet over de organisatie sprak mij aan.

Na een eerste kennismaking met Walid Asfour, een van de ‘keukencoaches’ die meteen echt contact maakt, besloten mijn vrouw en ik met hem te gaan zitten. Vrijblijvendheid werd duidelijk benadrukt. Enthousiasme en focus op wat wij willen waren meteen heel fijn. Geen overtuig-verhalen over hoe goed I-KOOK wel niet is of hoe hoog de kwaliteit van de keukens, ook heel fijn. Ons gaat het om de goede service en vooral om het wederzijdse vertrouwen dat nodig is.

We kregen een week de tijd om nog eens rustig door ons plan heen te lopen waardoor we op nog een paar belangrijke puntjes op de i kwamen. Heel belangrijk dat we met de plaatsende monteur ook kunnen afspreken wat deze voor ons aanvullend kan doen. Denk aan slopen en afvoeren van de keuken, voorbereiden van de muren en de leidingen, etc. Dezelfde monteur komt bij de plaatsing de kwaliteit van zijn eigen werk weer tegen. Dat is een goed format voor alle betrokken partijen. Walid Asfour heeft dit goed en duidelijk uitgelegd. Ook erg sympathiek dat hij nadat de keuken geplaatst is graag op de koffie uitgenodigd wil worden om het resultaat te bewonderen. Ik denk dat als alles naar onze huidige verwachting verloopt hij en I-KOOK dan een review ‘super’ krijgen

Bedankt voor jullie mooie review en complimenten! Leuk dat ik jullie mag begeleiden naar een prachtige keuken, zeer benieuwd naar het eindresultaat. We zien elkaar snel!

Nancy
Almere
18-11-2021

“Begrip voor je wensen.”

Vriendelijk ontvangen, makkelijk afspraken gemaakt, duidelijke uitleg , begrip voor onze wensen en goed advies. Tristan je bent een topper!

Fijn dat jullie zo tevreden zijn over onze manier van doen, voor ons heel normaal, maar altijd fijn om te horen! Samen hebben we een prachtige keuken gerealiseerd, die nu prachtig in jullie huis straalt. Geniet ervan.

F. de Vries
Almere
17-09-2021

“Een prachtige keuken.”

Wij hebben bij I-KOOK Almere een prachtige keuken gekocht.
Wij zijn zeer tevreden over de klantvriendelijke service, (Leon Schulp) de snelle en duidelijke communicatie, alles is voorspoedig verlopen en een goede service.

De keuken is zeker prachtig geworden! Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn en wens jullie nogmaals veel kookplezier toe!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.