Klantervaringen I-KOOK Amsterdam – Villa Arena

Johan Cruijff Boulevard 16a
1101 DJ Amsterdam

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 30 ervaringen
  • 6 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 1 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Manon Figee
Amsterdam
23-02-2023

“Vriendelijke service en een prachtige keuken.”

Super! Prachtige keuken geleverd. Verkeerde kraan was geleverd maar is snel hersteld. Hierin vriendelijk te woord gestaan door Alex en het andere personeel van I-KOOK. Zeer kundige monteurs (Ronnie en Youssef van Samro Installatie) hebben de apparatuur in onze keuken aangesloten. Vriendelijke service en neemt ook de tijd om alles uit te leggen aan niet leken. Wij kunnen niet anders dan I-KOOK en de monteurs aanraden.

Bron: Qasa

Bedankt voor de mooie review. Ik wens je veel plezier met je nieuwe keuken!

Binnenkijken in Haarlem
Kim en Sander

We zijn ontzettend blij met hoe de keuken eruitziet en hoe mooi hij in het huis past. Rachid van I-KOOK Amsterdam heeft ons goed geadviseerd wat betreft de matte frontkleur, de verlaagde keukendeurtjes en het marmeren blad met gouden Quooker en spoelbak. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd. Ik ben het meest blij met de ruimte op het grote spoeleiland. Ik kan uitgebreid bakken en het is een heerlijke plek om aan te borrelen. Mijn partner Sander is het meest gelukkig met de grote 5-pits kookplaat. Tijdens mijn verjaardag stonden we met 8 meiden aan het eiland met wijntjes en hapjes, en zelfs toen had Sander nog genoeg ruimte om voor ons te koken. Ideaal!

Ondanks dat de vaatwasser en de kookplaat lang op zich lieten wachten dankzij de pandemie, zijn we erg blij met de service van I-KOOK. Alex heeft ons altijd op de hoogte gehouden en vriendelijk te woord gestaan.

Wát een mooie keuken! Ondanks het wachten op de kookplaat ben ik blij om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met alle keuzes en het eindresultaat. Ik wens jullie nog veel meer gezellige borrels aan het eiland en ik ben benieuwd naar alle baksels die je nog gaat maken in de nieuwe keuken!

14-10-2022

“De keuken is thuis nog mooier.”

Eerst waren we wat lacherig over de benaming keukencoach bij I-KOOK, maar Claudia doet de benaming coach eer aan. Ze luisterde goed en ging mee in onze wensen. Door deze samenwerking kwam er een mooie keuken op de computer te voorschijn. We kregen het resultaat mee om rustig thuis na te denken. Het eindresultaat de keuken thuis is nog mooier. Ook de problemen werden goed opgelost door I-KOOK.

Bron: Qasa

Dank voor jullie complimenten! Het resultaat is zeker prachtig geworden en staat perfect in jullie woning, heel sfeervol. Leuk dat ik jullie hiermee heb mogen begeleiden, geniet ervan!

25-08-2022

“Luxe keuken.”

Dank nog voor alles, het is een mooie keuken geworden én met vaatwasser, luxe!

De met luxe materialen uitgevoerde keuken is een plaatje geworden. Veel plezier ermee!

18-08-2022

“Ook alleen kleine aanpassingen zijn geen probleem.”

Ik kom oorspronkelijk uit Maastricht en ben voor mijn werk verhuisd naar Weesp
Ik heb in woningmarkt gekte – van het tegen elkaar opbieden – op een gegeven moment genoegen genomen met een woning met een vaste prijs.
Nu bevalt mij de omgeving niet en wil ik op termijn weer daar weg. Om het in de tussentijd toch gezellig te houden wilde ik kleine aanpassingen aan de keuken laten doen.
Voor I-KOOK was dit geen probleem. Integendeel I-KOOK heeft mij nog de contactgegevens overhandigd van een ervaren klusser, zonder dat zij hier noemenswaardig aan verdienen

Ik kan met name Priscilia Zwitser werkend voor I-KOOK aan de Johan Cruijff Boulevard, niet genoeg aanbevelen.

Bedankt voor je leuke review! Ik ben blij dat ik wat voor je heb kunnen betekenen en wens je veel kook- en woonplezier!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Dhr. Westerweel
Amsterdam
19-05-2022

“Uitstekend geholpen.”

We zijn uitstekend geholpen door Claudia van I-KOOK. Ze dacht goed mee met ons, en kwam met verschillende opties om de beperkte ruimte goed te kunnen benutten. We zijn erg tevreden!!

Het was een uitdaging om deze keuken zo efficiënt mogelijk in te delen. Vooral de doorloopruimte was spannend, maar nu de keuken staat is het resultaat geweldig. Vooral de mooie wijnkoelkast valt goed in de smaak. Samen zijn we tot een mooi eindresultaat gekomen! Geniet ervan!

17-03-2022

“Helemaal blij met de nieuwe keuken.”

In september een keuken gekocht bij I-KOOK in Amsterdam. We zijn supergoed geholpen door Claudia. Zij heeft ons goed geadviseerd en denkt heel erg mee. Fijn in de communicatie en totaal geen druk. Ik kon gewoon thuis rustig nadenken of dit het juiste ontwerp was. Vorige week is de keuken geplaatst en helemaal blij mee. Claudia, nogmaals dank, je bent een topper!

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat jullie zo blij zijn met het eindresultaat, dat hebben we samen mooi voor elkaar!

Familie Sons
Ouderkerk aan de Amstel
27-01-2022

“Onze complimenten.”

Na een fijne ervaring bij I-KOOK Amsterdam is onze keuken nu helemaal af. Keukencoach Rachid heeft ons goed geholpen het gehele traject en samen hebben keukenontwerp naar wens gemaakt.

We zijn er heel blij mee en onze complimenten voor Sergei. Hij heeft onze keuken prachtig gemonteerd, een prima vakman!

Fijn dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe keuken! Het resultaat is prachtig en past mooi in jullie woning, heel sfeervol. Ik wil jullie bedanken voor de gezellige gesprekken en wens jullie bij deze nog veel kookplezier toe!

11-01-2022

“Fijne ervaring,”

I bought a kitchen with Gino at I-KOOK. I had an excellent experience. First choosing the kitchen with Gino was a fun experience and he was able to accomidate my budget and fit everything I needed in the kitchen. I had a small issue about mesurments of my kitchen but it was easily fixed without extra charges. The kitchen came at the time which was promised and was installed with zero issue. Would recommend to anyone!

Bron: Qasa

Dear Maria, thank you for writing this review. It's great to hear that everything went well and that you are so happy with your new kitchen. The photo speaks for itself.. beautiful! I'm glad I could guide you with this, enjoy!

30-12-2021

“Goed advies, maar installatie niet vlekkeloos.”

Keukencoach Claudia van den Driessche heeft goede adviezen gegeven voor de samenstelling van de keuken. Maar de installatie is bepaald niet vlekkeloos verlopen en heeft de nodige maanden geduurd. Maar daar was Claudia die steeds weer allervriendelijks mij aanhoorde en zo veel in haar vermogen lag behulpzaam was.

Helaas bleek bij de uitvoerende afdeling de communicatie niet vlekkeloos en daadkrachtig te zijn verlopen.

Als pleister op de wond kwam Claudia na het gereed komen van de keuken persoonlijk langs met een prachtige plantenbak en ook nog eens een royale cadeaubon, om alle voorafgaande ellende te vergeten. Dat heb ik bijzonder gewaardeerd en ik ben dan ook zeer tevreden over mijn nieuwe keuken.

Bron: Qasa

Beste Frits, bedankt voor je review. Wat een avontuur zijn we samen aangegaan! Niet alles is in een keer goed gegaan, maar samen zijn we eruit gekomen. Het is een prachtige keuken geworden, waar we zeker trots op mogen zijn. Ook jouw feedback neem ik mee in de toekomst, om nog meer klanten blij te maken! Veel plezier met je nieuwe keuken!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.