Klantervaringen I-KOOK Den Bosch

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 27 ervaringen
  • 1 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Annette Pijnenburg
Den Bosch
15-03-2023

“Goede nazorg en erg tevreden.”

Een mooie keuken gekocht door Sven getekend. Erg mooi geworden, goed en vriendelijk geholpen. Goede nazorg, erg tevreden, aanrader.

Bron: QASA

Goed om te horen dat je blij bent met je nieuwe keuken. Bedankt voor je mooie review!

Frans Willem Arends
Rosmalen
09-09-2022

“Helder en goed advies gekregen.”

Keuken gekocht incl. apparatuur. Helder en goed advies gekregen. Hebben zich aan de gemaakte afspraken gehouden. Ook toen er bij installatie een kras was ontstaan is dit adequaat opgepakt en verholpen. Supertevreden met het resultaat.

Bron: Qasa

Bedankt voor het delen van je ervaring, fijn om te horen dat ik je zo goed heb mogen adviseren. Samen hebben van een mooi ontwerp, een prachtige keuken gerealiseerd. Ik wens je veel kookplezier toe!

Eric & Barbara Mol
04-08-2022

“Enorm tevreden.”

We zijn enorm tevreden over I-KOOK Den Bosch. We zijn zeer goed begeleid door Sven Korthout, hij dacht goed met ons mee en de adviezen waren eerlijk. Ook konden we hem altijd bellen met vragen. Dat geeft een goed gevoel en vertrouwen.

Wij hebben gekozen voor een zwarte keuken met houtnerf met een antraciet werkblad van SimaCore met een inbouw afzuigkap. Bij plaatsing hebben we wat tegenslag gehad. Het monteren en inbouwen van de afzuigkap was een tijdrovende klus. Maar dankzij de volle inzet van installateurs Jim en collega (sorry maar de naam is me ontschoten) is het uiteindelijk goed gekomen. Hardwerkende en gezellige mannen.

We zijn enorm blij met het eindresultaat en gaan I-KOOK zeker aanbevelen!

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat jullie zo tevreden zijn met de keuken en de weg daarnaartoe. Samen hebben we er een mooi geheel van gemaakt, prachtig! De zwarte keuken komt mooi tot zijn recht. Ik wens jullie veel gezellige en mooie momenten toe in de nieuwe keuken!

Carlette van Velzen
Vught
09-06-2022

“Deskundig en eerlijk advies.”

Zeer deskundige en rustige medewerker die de tijd voor ons nam en geen druk uitoefent.

Bron: Trustpilot

Bedankt voor jullie complimenten, leuk dat ik jullie mag begeleiden naar een nieuwe keuken! Het ontwerp is al prachtig, benieuwd naar het eindresultaat. 😉

Yolanda Viguurs
Den Bosch
12-05-2022

“Een aanrechtblad met toebehoren.”

Wij kochten bij I-KOOK een aanrechtblad met toebehoren bij verkoper Sven Korthout. Sven heeft ons ontzettend fijn geholpen en luisterde ook naar onze wensen en dacht ook gelijk mee met ons. Na niet al te lange tijd is het aanrechtblad bij ons geplaatst en is Sven ook bij ons geweest om te kijken of alles naar wens is gegaan. We misten nog een plint en die heeft hij ons gratis gegeven. Een aanrader voor als u een nieuwe keuken wilt of een deel van de keuken. Top!

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie complimenten, leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden! Het nieuwe werkblad komt mooi tot zijn recht in jullie huidige keuken, geniet ervan!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Eline
Arnhem
24-02-2022

“Mijn keukencoach wist snel wat ik mooi vond.”

Mijn ervaring met de keukens van I-KOOK is zeer goed. De levering is in goed overleg gedaan en afspraken zijn nagekomen.

De keuken is inmiddels geplaatst en krijg er veel complimenten over. Dit komt voornamelijk door de ervaring en de tips van specialist Luuk Jurrien.

Door mijn wensen door te geven heeft hij er nog e.e.a aan toegevoegd waardoor alles een chique en strakke uitstraling heeft. Door zwarte strips tussen de hoogglans witte kastjes te plaatsen, het betonlook aanrechtblad met de zwarte spoelbak en zwarte kraan is het een prachtig geheel geworden.

Luuk had razend snel door wat ik mooi vond en ben blij dat ik zijn advies heb opgevolgd. Met name de kleuren en de afwerking zijn prachtig. Luuk denkt mee, is prettig in omgang en luistert goed naar wat je wilt. Hij laat zien door middel van de staaltjes (blad en frontjes) wat goed bij elkaar past.

Doordat het stucwerk nog niet volledig gedaan is heb ik nog geen foto’s toegevoegd. Mijn dank gaat uit naar Luuk van I-KOOK.

Beste Eline, bedankt voor je mooie review. Samen hebben we een prachtige keuken gerealiseerd, die voldoet aan al je wensen. Ik ben benieuwd hoe alles eruit ziet wanneer het stucwerk af is... ? Ik wens je bij deze veel kookplezier toe.

Hilde van Engelen
13-01-2022

“Behulpzaam en meedenkend.”

Volledige keuken gekocht bij Sven bij I-KOOK. Mega tevreden en heel blij met het eindresultaat. Heel erg behulpzaam en meedenkend. Na een aantal maanden in gebruik te hebben ook heel blij met de kwaliteit van alle apparatuur. Snelle levering en echt een aanrader!

Bron: Qasa

Wat fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, leuk dat ik je hiermee mocht helpen. De foto spreekt voor zich, prachtig! Geniet ervan.

William van de Laak
Loon op Zand
16-12-2021

“Goede tips en suggesties bij de aankoop.”

We zijn enorm goed geholpen door Sven bij het maken van onze keuze voor een nieuwe keuken. Hij nam de tijd en luisterde goed naar onze wensen en gaf daarbij goede tips en suggesties. Ook na de bestelling was Sven erg behulpzaam bij de afhandeling van vragen.

Bron: Qasa 

Bedankt voor jullie complimenten en de foto, het ziet er gezellig uit. Samen hebben we een mooi ontwerp gemaakt, wat nu prachtig in jullie woning staat. Ik wens jullie veel kookplezier toe en een veel gezellige momenten!

Kristel
Den Bosch
26-10-2021

“Adviserend tijdens, maar ook na de aankoop.”

Wij zijn onwijs blij met onze nieuwe keuken en heel erg te spreken over I-KOOK. Ondanks dat er een paar kleine dingetjes mis gingen werden deze zeer snel en provisioneel opgepakt en opgelost door I-KOOK Den Bosch. Heel erg fijn om te merken dat jullie niet alleen tijdens het aankoop proces advies gaven maar ook prettige ondersteuning daarna.

Fijn om te horen dat jullie zo blij en tevreden zijn met jullie prachtige zwarte keuken. Ik vond het superleuk om jullie te helpen bij het ontwerp van deze keuken en ik wens jullie nog veel (kook) plezier toe!

Bianca van Dorst
's-Hertogenbosch
22-08-2021

“Er werd echt meegedacht.”

Met mijn wat kleinere budget ging ik op zoek naar een betaalbare keuken. Al vrij snel kwam ik uit bij I-KOOK Den Bosch. Ik maakte een afspraak en werd klantvriendelijk geholpen door Sven.

Omdat ik zelf door de bomen het bos niet meer zag, legde Sven een aantal keuken ideeën aan mij voor waarvan hij inschatte, dat die betaalbaar voor mij zouden zijn en dat die mij aan zouden spreken. Hij kwam tot deze ideeën aan de hand van wat keukenafbeeldingen die ik zelf vooraf had uitgezocht en aan de hand van een inventarisatie van mijn wensen. En jawel: al vrij snel kwam ik daarna tot een goede, betaalbare keuze waarmee ik helemaal happy was. Omdat ik iemand ben die dingen soms even moet laten bezinken, ben ik na onze eerste afspraak nog twee keer terug geweest. Om alle puntjes op de i te zetten en om een definitieve keuze te maken voor een keukenachterwand. Sven nam steeds alle tijd voor me en dacht steeds met me mee.

Mijn keuken wordt in november pas geïnstalleerd maar tot dusver heb ik er alle vertrouwen in!

Bedankt voor je vertrouwen in I-KOOK, leuk dat ik je mag begeleiden naar een prachtige keuken. ?

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.