Klantervaringen I-KOOK Zoetermeer

Heliumstraat 230
2718 RS Zoetermeer

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 35 ervaringen
  • 6 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Jadra & Monique
18-08-2022

“Koken is elke dag een feestje.”

Bij ons 1e gesprek zijn wij gastvrij ontvangen door Jordi en hij heeft ons uitgebreide informatie gegeven, verschillende opties laten zien en met ons meegedacht. Er is goed naar onze wensen en behoeftes geluisterd, er werd ons genoeg ruimte en tijd gegeven om na te denken waar onze voorkeuren lagen. Verder zijn alle stappen doorgenomen.

De levering en montage van de keuken verliep precies via de planning en ook alle apparaten zijn diezelfde dag meegeleverd. Al met al een hele goede keuze om voor I-KOOK te kiezen! Wij zijn superblij en tevreden met onze keuken en elke dag is een feestje om te koken.

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Wat leuk om te horen dat jullie zo kunnen genieten van de nieuwe keuken, fijn dat alles naar wens is verlopen! Veel kookplezier toegewenst.

Irma Wigmans
Leidschendam
18-08-2022

“Een perfecte keuken samengesteld.”

Met Jordi Neefe heb ik een perfecte keuken kunnen samenstellen in combinatie met het interieurontwerp van mijzelf. Hij heeft erg goed geluisterd naar mijn wensen, de keuze van apparatuur besproken en hier ruim de tijd voor genomen deze te laten zien en te vergelijken. De tip voor een andere materiaal van het aanrechtblad maakte de keuze makkelijker en gaf het perfecte resultaat van het totaal. De installatie is erg vakkundig en netjes gedaan. De houten afwerking heb ik hierdoor perfect kunnen plaatsen.

Jordi heeft van het hele traject een feestje gemaakt. Dankjewel daarvoor!

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Wat een mooi resultaat! Ik vond het erg leuk om met een paar adviezen jouw eigengemaakte keukenontwerp om te toveren naar deze prachtige keuken. Een hele leuke samenwerking!

Familie Tostmann
Leidschendam
18-08-2022

“Tevredenheid van de klant staat centraal.”

Na positieve ervaringen met I-KOOK in de familie kwamen we terecht bij I-KOOK in Zoetermeer. Onze keukencoach Jordi straalde vanaf het begin uit dat de tevredenheid van de klant voor hem het belangrijkste was. Nooit heeft hij ons onder enige druk gezet om snel te beslissen. Na meerdere bezoeken aan de showroom werden wij het eens over de nieuwe keuken. Na de plaatsing zijn er altijd nog een paar rimpeltjes die glad gestreken moeten worden.

Ook in de nazorg was I-KOOK geweldig. Nooit werd maar zelfs gesuggereerd: “kan het niet een onsje minder!”

Bij de te maken keuzes stond inderdaad onze tevredenheid steeds op de eerste plaats en het resultaat mag er wezen: een prachtige keuken waar wij nog lang plezier van zullen hebben. Kortom: I-KOOK, een echte aanrader!

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review! Trots dat we samen tot dit schitterende resultaat zijn gekomen, waar jullie zeker nog lang van kunnen genieten.

Familie Cocx
Zoetermeer
18-08-2022

“Al veel positieve reacties gehad.”

Na 28 jaar was onze keuken aan vervanging toe, na wat keukenzaken bezocht te hebben kwamen we uit bij I-KOOK, zat toevallig bij ons om de hoek, wel zo praktisch! Samen met de keukencoach Jordi zijn we tot een ontwerp gekomen. Wat fijn was dat we bestaande keukenapparatuur dat nog goed was mee konden nemen, werd door I-KOOK ook weer ingebouwd (over duurzaamheid gesproken!)

Al met al, zeer prettig contact, we werden steeds op de hoogte gehouden over de stand van zaken via mail of telefonisch. Inmiddels is de keuken geplaatst, al veel positieve reacties gehad!

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Samen hebben we de huidige keuken (op een duurzame manier) omgetoverd tot een nieuwe, schitterende keuken. Leuk dat ik jullie hiermee heb mogen helpen, geniet ervan!

Indra Sripal
Berkel en Rodenrijs
11-08-2022

“Ontzettend goed geholpen.”

We zijn ontzettend goed geholpen voor ons nieuwbouw appartement in Rotterdam waar we een gave keuken voor wilde uitkiezen die dominant is in de woonkamer. Het moet nog gerealiseerd worden maar de aanloop naar de bestelling verliep zeer prettig door de kundige mensen van I-KOOK Zoetermeer.

Hein van Eijkern
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review! Leuk dat ik jullie mag begeleiden naar een nieuwe keuken voor jullie huis in Rotterdam. We gaan er iets moois van maken. šŸ˜Š

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Joost & Charlotte
voorschoten
09-06-2022

“Een unieke keuken.”

We hebben een keuken gekocht. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht over mogelijkheden en indeling. De indeling van de keuken is geen standaard indeling. We hebben ook een eigen (RAL)kleur gekozen. De greeplijsten zijn in dezelfde kleur gespoten. Minpunt was de afstemming van I-KOOK met de fabriek. Er was een foutje in de levering welke meermaals verkeerd is gegaan. Maar het eindproduct is helemaal wat we wilden hebben.

We hebben een unieke keuken, helemaal naar onze persoonlijke smaak.

Bron: Qasa

Richard Mol
Keukencoach

Het klopt inderdaad dat er wat foutjes zijn gemaakt betreft de levering, nogmaals onze excuses daarvoor! Gelukkig hebben we dit samen opgelost en zijn we tot een prachtig en uniek resultaat gekomen, waar jullie hopelijk nog lang van kunnen genieten. Bij deze wens ik jullie veel kookplezier toe!

Romy
Vierpolders
28-05-2022

“Onze wensen vertaald in een mooie keuken.”

Wij zijn erg goed en persoonlijk geholpen bij I-KOOK. We hebben te maken gehad met steeds dezelfde verkoper die goede adviezen gaf en onze wensen vertaalde in een mooie keuken waar wij heel blij mee zijn!

De bereikbaarheid was ook prettig. Bij de plaatsing van de keuken bleken wat kleine onderdelen te missen, deze zijn nagestuurd.

Het enige jammere is dat de verkoper beloofde na plaatsing nog langs te zullen komen voor een definitieve oplevering. Helaas hebben we daar niets meer van gehoord. Maar over het algemeen zijn wij tevreden en zouden wij I-KOOK zeker aanraden!

Richard Mol
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review, fijn dat alles naar wens is verlopen. Door de huidige drukte was het voor mij helaas niet mogelijk om opleveringen te doen, mijn excuses daarvoor! Het eindresultaat is werkelijk schitterend geworden, geniet ervan.

Joost Mentink
Leiden
28-04-2022

“Prima communicatie.”

Erg fijn dat iemand langs kwam om de keuken goed op te meten. Goede, uitgebreide tekeningen en goede en duidelijke informatie voor de technische aansluitingen. prijs / kwaliteit verhouding erg goed, kastjes, lades, werkblad en cooker echt van prima kwaliteit. Proces met verkoper ging erg goed en vriendelijk. Prima communicatie. Enige minpunt was de levering van apparatuur. Op dag van levering kregen we te horen dat er geen apparatuur zou zijn. Bedrijf was daarna wel coulant met een bijdrage leveren in de meerkosten van andere apparatuur die ik zelf heb aangeschaft en de montage ervan. Als de apparatuur tijdig was geleverd, zou het bedrijf een super beoordeling hebben ontvangen.

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat jullie zo tevreden zijn! De levering van de apparatuur liep inderdaad niet helemaal vlekkeloos, maar gelukkig hebben we dit samen opgelost. Ik wens jullie veel plezier met deze prachtige keuken.

Dianne Heeringa
Lekkerkerk
14-04-2022

“Vanaf het moment dat we de winkel instapten, voelde het goed.”

Wij hebben onze keuken bij I-KOOK in Zoetermeer gekocht. Vanaf het moment dat we de winkel instapten, voelde het goed. Keukencoach Richard en Amke (backoffice-manager) namen alle tijd, gaven tips over waar wat te plaatsen en we kwamen daardoor samen uit op een supermooie keuken. De plaatsing ging ook zeer voorspoedig. Chris en Arno zijn duidelijk vakmensen. Ook zij dachten mee over de mooiste oplossing. Dit hebben we wel anders meegemaakt. Inmiddels hebben we hem al weer wat weken in gebruik en we zijn nog steeds blij met de (indeling van de) keuken.

Kortom: jullie zijn toppers! Bedankt!

Bron: Qasa

Richard Mol
Keukencoach

Dank voor de mooie complimenten en fijn dat alles naar wens is verlopen. Ik vond het leuk en uitdagend jullie te mogen begeleiden naar deze schitterende keuken. Ik wens jullie bij deze veel kookplezier toe en natuurlijk een hoop gezellige momenten!

Hans Jongejan
07-04-2022

“Netjes geplaatst.”

Prima prijs kwaliteitsverhouding. Uitstekend geholpen door Jordi. Niets was hem te veel. Keuken keurig netjes geplaatst. Voor mij een volgende keer weer I-KOOK.

Bron: Qasa

Jordi Neefe
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten, fijn dat alles naar wens is verlopen. De foto spreekt voor zich... prachtig! Veel kookplezier toegewenst.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.