Klantervaringen I-KOOK Zoetermeer

Heliumstraat 230
2718 RS Zoetermeer

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 36 ervaringen
  • 7 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Marcel Dierijck
Zoetermeer
28-11-2022

“Mooie en betaalbare keuken.”

Zowel de voorbereiding, als de levering en montage zijn probleemloos verlopen. Nigel was zeer klantgericht en heeft meerdere tekeningen en offertes gemaakt. Er was 1 missertje en dat is super opgelost. We hebben nu een zeer mooie en betaalbare keuken waar we de komende jaren veel plezier van zullen hebben.

 

 

Bedankt voor jullie complimenten. Ik vond het superleuk jullie te mogen begeleiden naar dit prachtige eindresultaat, waar we zeker trots op mogen zijn!

Mirjam Kruijt
25-10-2022

“Begeleiding van tekening tot oplevering.”

Onze ervaring is echt goed. Wij hebben een prachtige keuken gekocht waarvan het keukenblad niet standaard geleverd wordt door I-KOOK, maar dat hebben ze toch voor ons geregeld. Richard heeft ons geholpen en het hele proces begeleid. Bij zo’n grote klus als deze keuken, zijn er altijd wel kleine dingen die mis gaan. Maar die zijn goed opgepakt en ook opgelost. De lijnen tussen klant en I-KOOK (Richard) zijn kort waardoor de communicatie altijd prima was. Onze keuken is de ‘eyecatcher’ van ons huis geworden, we zijn er superblij mee en erg trots op. En daarom raden wij een ieder aan die op zoek is naar een keuken om bij I-KOOK Zoetermeer eens te gaan kijken en je door hen te laten adviseren.

Het grootste voordeel vinden wij ook dat verkoper het hele proces begeleid, van tekening, plaatsing tot oplevering er is één aanspreekpunt.

Bron: Qasa

Leuk dat ik jullie heb mogen adviseren naar deze prachtige keuken, want een eyecatcher is het zeker! Ik wens jullie veel gezellige en mooie momenten toe, dat wordt vast heerlijk kokerellen.

Jadra & Monique
18-08-2022

“Koken is elke dag een feestje.”

Bij ons 1e gesprek zijn wij gastvrij ontvangen door Jordi en hij heeft ons uitgebreide informatie gegeven, verschillende opties laten zien en met ons meegedacht. Er is goed naar onze wensen en behoeftes geluisterd, er werd ons genoeg ruimte en tijd gegeven om na te denken waar onze voorkeuren lagen. Verder zijn alle stappen doorgenomen.

De levering en montage van de keuken verliep precies via de planning en ook alle apparaten zijn diezelfde dag meegeleverd. Al met al een hele goede keuze om voor I-KOOK te kiezen! Wij zijn superblij en tevreden met onze keuken en elke dag is een feestje om te koken.

Bron: Qasa

Wat leuk om te horen dat jullie zo kunnen genieten van de nieuwe keuken, fijn dat alles naar wens is verlopen! Veel kookplezier toegewenst.

Irma Wigmans
Leidschendam
18-08-2022

“Een perfecte keuken samengesteld.”

Met Jordi Neefe heb ik een perfecte keuken kunnen samenstellen in combinatie met het interieurontwerp van mijzelf. Hij heeft erg goed geluisterd naar mijn wensen, de keuze van apparatuur besproken en hier ruim de tijd voor genomen deze te laten zien en te vergelijken. De tip voor een andere materiaal van het aanrechtblad maakte de keuze makkelijker en gaf het perfecte resultaat van het totaal. De installatie is erg vakkundig en netjes gedaan. De houten afwerking heb ik hierdoor perfect kunnen plaatsen.

Jordi heeft van het hele traject een feestje gemaakt. Dankjewel daarvoor!

Bron: Qasa

Wat een mooi resultaat! Ik vond het erg leuk om met een paar adviezen jouw eigengemaakte keukenontwerp om te toveren naar deze prachtige keuken. Een hele leuke samenwerking!

Familie Tostmann
Leidschendam
18-08-2022

“Tevredenheid van de klant staat centraal.”

Na positieve ervaringen met I-KOOK in de familie kwamen we terecht bij I-KOOK in Zoetermeer. Onze keukencoach Jordi straalde vanaf het begin uit dat de tevredenheid van de klant voor hem het belangrijkste was. Nooit heeft hij ons onder enige druk gezet om snel te beslissen. Na meerdere bezoeken aan de showroom werden wij het eens over de nieuwe keuken. Na de plaatsing zijn er altijd nog een paar rimpeltjes die glad gestreken moeten worden.

Ook in de nazorg was I-KOOK geweldig. Nooit werd maar zelfs gesuggereerd: “kan het niet een onsje minder!”

Bij de te maken keuzes stond inderdaad onze tevredenheid steeds op de eerste plaats en het resultaat mag er wezen: een prachtige keuken waar wij nog lang plezier van zullen hebben. Kortom: I-KOOK, een echte aanrader!

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie mooie review! Trots dat we samen tot dit schitterende resultaat zijn gekomen, waar jullie zeker nog lang van kunnen genieten.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Familie Cocx
Zoetermeer
18-08-2022

“Al veel positieve reacties gehad.”

Na 28 jaar was onze keuken aan vervanging toe, na wat keukenzaken bezocht te hebben kwamen we uit bij I-KOOK, zat toevallig bij ons om de hoek, wel zo praktisch! Samen met de keukencoach Jordi zijn we tot een ontwerp gekomen. Wat fijn was dat we bestaande keukenapparatuur dat nog goed was mee konden nemen, werd door I-KOOK ook weer ingebouwd (over duurzaamheid gesproken!)

Al met al, zeer prettig contact, we werden steeds op de hoogte gehouden over de stand van zaken via mail of telefonisch. Inmiddels is de keuken geplaatst, al veel positieve reacties gehad!

Bron: Qasa

Samen hebben we de huidige keuken (op een duurzame manier) omgetoverd tot een nieuwe, schitterende keuken. Leuk dat ik jullie hiermee heb mogen helpen, geniet ervan!

Indra Sripal
Berkel en Rodenrijs
11-08-2022

“Ontzettend goed geholpen.”

We zijn ontzettend goed geholpen voor ons nieuwbouw appartement in Rotterdam waar we een gave keuken voor wilde uitkiezen die dominant is in de woonkamer. Het moet nog gerealiseerd worden maar de aanloop naar de bestelling verliep zeer prettig door de kundige mensen van I-KOOK Zoetermeer.

Bedankt voor jullie mooie review! Leuk dat ik jullie mag begeleiden naar een nieuwe keuken voor jullie huis in Rotterdam. We gaan er iets moois van maken. 😊

Joost & Charlotte
voorschoten
09-06-2022

“Een unieke keuken.”

We hebben een keuken gekocht. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en meegedacht over mogelijkheden en indeling. De indeling van de keuken is geen standaard indeling. We hebben ook een eigen (RAL)kleur gekozen. De greeplijsten zijn in dezelfde kleur gespoten. Minpunt was de afstemming van I-KOOK met de fabriek. Er was een foutje in de levering welke meermaals verkeerd is gegaan. Maar het eindproduct is helemaal wat we wilden hebben.

We hebben een unieke keuken, helemaal naar onze persoonlijke smaak.

Bron: Qasa

Het klopt inderdaad dat er wat foutjes zijn gemaakt betreft de levering, nogmaals onze excuses daarvoor! Gelukkig hebben we dit samen opgelost en zijn we tot een prachtig en uniek resultaat gekomen, waar jullie hopelijk nog lang van kunnen genieten. Bij deze wens ik jullie veel kookplezier toe!

Romy
Vierpolders
28-05-2022

“Onze wensen vertaald in een mooie keuken.”

Wij zijn erg goed en persoonlijk geholpen bij I-KOOK. We hebben te maken gehad met steeds dezelfde verkoper die goede adviezen gaf en onze wensen vertaalde in een mooie keuken waar wij heel blij mee zijn!

De bereikbaarheid was ook prettig. Bij de plaatsing van de keuken bleken wat kleine onderdelen te missen, deze zijn nagestuurd.

Het enige jammere is dat de verkoper beloofde na plaatsing nog langs te zullen komen voor een definitieve oplevering. Helaas hebben we daar niets meer van gehoord. Maar over het algemeen zijn wij tevreden en zouden wij I-KOOK zeker aanraden!

Bedankt voor jullie mooie review, fijn dat alles naar wens is verlopen. Door de huidige drukte was het voor mij helaas niet mogelijk om opleveringen te doen, mijn excuses daarvoor! Het eindresultaat is werkelijk schitterend geworden, geniet ervan.

Joost Mentink
Leiden
28-04-2022

“Prima communicatie.”

Erg fijn dat iemand langs kwam om de keuken goed op te meten. Goede, uitgebreide tekeningen en goede en duidelijke informatie voor de technische aansluitingen. prijs / kwaliteit verhouding erg goed, kastjes, lades, werkblad en cooker echt van prima kwaliteit. Proces met verkoper ging erg goed en vriendelijk. Prima communicatie. Enige minpunt was de levering van apparatuur. Op dag van levering kregen we te horen dat er geen apparatuur zou zijn. Bedrijf was daarna wel coulant met een bijdrage leveren in de meerkosten van andere apparatuur die ik zelf heb aangeschaft en de montage ervan. Als de apparatuur tijdig was geleverd, zou het bedrijf een super beoordeling hebben ontvangen.

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie complimenten, fijn dat jullie zo tevreden zijn! De levering van de apparatuur liep inderdaad niet helemaal vlekkeloos, maar gelukkig hebben we dit samen opgelost. Ik wens jullie veel plezier met deze prachtige keuken.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.