Klantervaringen I-KOOK Zoetermeer

Heliumstraat 230
2718 RS Zoetermeer

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 46 ervaringen
  • 9 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Kelvin Alblas
Zoetermeer
09-03-2023

“Een aanrader.”

Wij hebben onze keuken samengesteld met behulp van Richard Mol. Richard nam veel tijd en luisterde goed naar onze specifieke wensen om tot een passende oplossing te komen. Zo kozen wij bijvoorbeeld voor open kasten boven het spoel/werkblad wat zelfs bij de keukenmonteurs tot positieve reacties leidde. De lijnen van de fronten lopen heel mooi door, bijvoorbeeld ook over de deur van de vaatwasser. De keuken klopt voor ons dan ook helemaal en is goed uitgedacht qua kastruimte en meest optimale indeling. Het stalen plafondrek met instelbare led verlichting op het werkblad en indirect aan de bovenzijde hebben wij zelf bedacht en gemaakt. Dit was voor ons de ”kers op de taart” en geeft veel extra sfeer en mogelijkheden. Nu we de keuken een paar maanden gebruiken zijn we er nog steeds iedere dag erg blij mee. Het is echt een verlengstuk van de woonkamer en misschien wel het mooiste deel van ons huis. Tegenwoordig staan wij vaker samen te koken met ons gezin waarbij we allemaal rondom het werk/kookeiland kunnen staan om daarna lekker aan te schuiven. Ook het eindeloos borrelen met vrienden aan de barkrukken is geweldig! Er zitten al heel wat uurtjes gezelligheid in de keuken!! Wij kunnen iedereen aanraden om naar I-KOOK Zoetermeer te gaan.

Bron: Qasa

Het eindresultaat is super mooi geworden. Leuk om te horen dat er al aardig wat uurtjes gezelligheid in zitten. Ik wens jullie veel met het gezin en vrienden in de nieuwe keuken.

Ilse van Eijk
Zoetermeer
21-02-2023

“Ik ben heel blij met de indeling en het resultaat.”

In de vestiging Zoetermeer ben ik erg goed geholpen door Jordi. Samen met hem heb ik mijn eigen ontwerp verdere invulling gegeven. De tips van Jordi waren erg zinvol. Het meenemen van panelen om thuis de kleur te bekijken was allemaal geen probleem. De keuken is na een paar maanden geleverd en vakkundig geïnstalleerd. Ik heb de keuken nu een half jaar in gebruik en ik ben nog steeds heel blij met de indeling en het resultaat. Ik raad jullie vestiging zeker aan en in het bijzonder Jordi!

Bedankt voor de review, Ilse! Met een paar aanpassingen in jouw eigen ontwerp hebben we er samen een prachtige keuken van gemaakt. Geniet ervan!

Lisanne
Zoetermeer
17-02-2023

“Echt een aanrader.”

Voor het eerst een keuken bestellen blijft toch een beetje spannend. Richard van I-KOOK Zoetermeer heeft ons daar onwijs goed bij geadviseerd en geholpen. Er werd oprecht meegedacht over onze dromen en wensen. Helaas hadden wij niet veel budget maar toch is het gelukt een onwijs mooie en praktische keuken te realiseren! De levering en het monteren ging verder ook soepel. Echt een aanrader dus!

Bron: Qasa

Ik vond het leuk om samen jullie droomkeuken samen te stellen. Het resultaat is erg mooi geworden!

Marcella Wigleven
Zoetermeer
17-02-2023

“Erg tevreden met het resultaat.”

We zijn heel goed geadviseerd door Nigel tijdens ons bezoek in de vestiging Zoetermeer, er werd goed naar onze wensen geluisterd en meegekeken naar alle mogelijkheden en opties voor onze nieuwe keuken. Door onze verbouwing is de keuken op een compleet andere plaats gekomen in de woning. Dit was even extra spannend maar door een 3d keuken ontwerp kregen wij een heel realistisch beeld van de keuken. Ook vooraf het werkblad mogen bezichtigen in de fabriek gaf ons een fijn gevoel. Nu de keuken eenmaal is geplaatst zijn wij erg tevreden met het resultaat. Boven verwachting. Kortom, helemaal top! Wij raden jullie zeker aan!

Bron: Qasa

Het eindresultaat is prachtig geworden. Fijn om te zien dat de nieuwe plek dus goed heeft uitgepakt. Veel plezier ermee!

Grig & Monique Neagoe
Zoetermeer
19-01-2023

“Erg blij met de nieuwe keuken.”

In Zoetermeer zijn we geholpen door Richard. Hij had goed advies over hoe we de ruimte zo efficiënt mogelijk konden indelen en samen zijn we tot deze prachtige zwarte keuken gekomen. We hebben de keuken zelf gemonteerd en zijn erg blij met het resultaat. Bedankt voor de goede service.

Prachtig! Goed om te zien dat alles is gelukt met monteren. De keuken staat er netjes bij. Geniet ervan!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Verboekend
Zoetermeer
28-12-2022

“Een hele mooie keuken.”

Goede keuze voor de keuken. Enorm goed geslaagd door goed advies en geen opdringende verkoper. We waren volledig vrij in onze keuze en we werden getipt als er iets mooiers of beters was voor dezelfde prijs. Dus er werd meegedacht. We hebben een hele mooie keuken voor een hele mooie prijs. Ook de nazorg was top. Er waren een paar kleine puntjes die heel snel opgelost waren. Jordi was onze adviseur en we denken dat we daar enorm geboft mee hebben betreft de snelle afwikkeling van oplevering tot volle tevredenheid.

Bron: Qasa

Goed om te horen dat jullie een fijne ervaring hebben gehad. Bedankt voor de leuke gesprekken met als eindresultaat deze mooie betonlook keuken!

Erik & Cynthia
28-12-2022

“Bedankt voor de goede service.”

Juli ’22 hebben wij een keuken gekocht bij I-KOOK Zoetermeer. Wij werden geholpen door Jordi. Hij nam rustig de tijd voor ons, liet ons de verschillende mogelijkheden zien en liep deze opties stap voor stap met ons door. Oktober ’22 is onze prachtige keuken geplaatst, hij is precies geworden zoals wij dat wilde! Bedankt Jordi voor de goede service!

Bron: Qasa

Graag gedaan! Superleuk dat ik jullie mocht helpen met deze prachtige, stijlvolle keuken. Echt een eyecatcher. Ik wens jullie veel (kook)plezier toe!

Diana van der Tuin
28-12-2022

“Ontzettend blij met het eindresultaat.”

Van begin tot eind goede begeleiding en communicatie van Jordy Neefe. Hij dacht goed mee met mijn wensen en liet verschillende opties zien. Ook heeft hij mij in contact gebracht met aannemer Robin Kranenburg, alles wat is besproken is uitgevoerd. Alle afspraken qua levering en montage is ook volgens afspraak verlopen, je wordt goed op de hoogte gehouden. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat.

Bron: Qasa

Fijn dat je zo blij bent met het eindresultaat. De keuken staat er chique een sfeervol bij, prachtig! Ik wens je veel woon-en kookplezier toe.

Wessel & Claudia
28-12-2022

“Wij zijn meer dan tevreden.”

We zijn supergoed geholpen door Hein en Jordi. Beide hadden een aantal slimme oplossingen/ideeën, waardoor we in onze – relatief kleine – keuken nu veel ruimte voor onze spullen hebben en waardoor alle benodigde apparatuur er in past. De keuken is vervolgens heel netjes en vakkundig geplaatst door Ed. Wij zijn meer dan tevreden met het resultaat! Heel erg bedankt!

Bron: Qasa

Fijn dat we jullie zo goed hebben mogen begeleiden! De keuken is niet alleen prachtig, maar is ook van alle gemakken voorzien en biedt daarnaast voldoende opbergruimte. Ik wil jullie bedanken voor de gezellige gesprekken en wens jullie bij deze veel (kook)plezier toe!

Ton & Hetty
28-12-2022

“Een mooie praktische keuken.”

De keuze voor I-KOOK  Zoetermeer was snel gemaakt, een mooie showroom en vriendelijke en enthousiaste keukencoaches. Samen met Jordi hebben wij de keuken inclusief apparatuur uitgezocht en samengesteld. Vanwege de verhuizing van het Westen naar het Oosten was het mogelijk om de keuken bij I-KOOK Zoetermeer te kopen en het inmeten en installeren door collega’s I-KOOK uit Hengelo te verzorgen, super geregeld! Gelukkig waren alle apparaten aanwezig bij de installatie, uitgezonderd de koelkast, die kwam wat later. In samenspraak met Jordi zonder problemen een oplossing gevonden. Het gehele traject is, samen met Jordi, op een zeer prettige manier doorlopen. Wij zijn superblij met onze mooie èn vooral praktische keuken.

Bron: Qasa

Bedankt voor de mooie review, fijn dat alles naar wens is verlopen. Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar een prachtig, maar vooral ook praktisch eindresultaat. Ik wens jullie veel plezier toe in jullie nieuwe woning, maar dat zal vast goed komen met deze schitterende keuken!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.