Klantervaringen I-KOOK Alphen aan den Rijn

Euromarkt 105-107
2408 BD Alphen aan den Rijn

Team I-KOOK Alphen aan den Rijn

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 71 ervaringen
  • 5 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
28-07-2022

“Een wereld van verschil.”

Wat een wereld van verschil: I-KOOK of alle andere winkels waar we geweest zijn. Geen pusherige salesjongens maar gewoon iemand die eerst goed luistert en dan met je meedenkt. Wij waren binnen een half uur klaar want onze droomkeuken stond in de showroom. Verkoper Frans pakte zijn tekenspullen erbij en toverde de showroom keuken op papier even om naar de maten die wij moesten hebben. Inmiddels is de keuken binnen en mijn man heeft hem zelf geplaatst. Alles ziet er heel mooi uit en werkt perfect. Ook onze buurvrouw heeft nu haar keuken bij Frans gekocht en andere vrienden van ons gaan ook bij hem kijken. We kunnen I-KOOK dus echt aanraden.

Bron: Qasa

Dank voor de complimenten en aanbeveling. Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar een nieuwe, schitterende keuken. Geniet ervan!

Familie Bavelaar
Alphen aan den Rijn
30-06-2022

“Goede adviezen.”

Wij zijn fijn geholpen bij I-KOOK in Alphen aan den Rijn door Frans Kooij. Bij binnenkomst merkten we meteen dat er een ongedwongen sfeer hing, dat voelde direct goed. Frans heeft ons tijdens de gesprekken goed kunnen adviseren en wist onze wensen prachtig te verwerken in een realistisch 3D- ontwerp.

Frans kwam daarbij ook met een goede oplossing voor onze ketel, die nu mooi is weggewerkt achter een kastje. Ook buiten onze gesprekken konden we te alle tijde telefonisch contact opnemen. Frans was altijd goed bereikbaar voor vragen of opmerkingen.

Al met al zijn wij hartstikke tevreden met de service van I-KOOK en natuurlijk ook met onze prachtige nieuwe keuken, bedankt!

Dank voor jullie complimenten, fijn dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe keuken. Het resultaat is prachtig, dat hebben we goed voor elkaar! Ik wens jullie veel kookplezier toe.

Familie Rijkers
28-06-2022

Dank voor het toesturen van de foto's! Het eindresultaat is werkelijk prachtig, dat hebben we samen goed voor elkaar. De inrichting en verlichting maken er een mooi geheel van. Ik wens jullie veel kookplezier toe en vele mooie momenten!

Familie Kooij
Vleuten
19-05-2022

“Keukenontwerp aan huis.”

Voor de aankoop van onze nieuwe keuken zijn we bij I-KOOK terechtgekomen, waar wij met dank aan Frans een prachtige keuken hebben gekocht.

Omdat mijn man op dat moment slecht ter been was, is onze adviseur Frans naar ons huis gekomen en hebben we daar onze wensen met hem besproken. We hebben gekozen voor een compacte keuken, met voldoende opbergruimte en een inductie kookplaat. Frans heeft onze wensen tot in de detail verwerkt in het ontwerp, waar wij zeer content mee waren.

Alles is volgens de afspraak verlopen en geleverd, de keuken stond netjes op de geplande dag gereed in onze woning. Het gezellige montageteam heeft vakkundig werk geleverd, chapeau!

Na de montage is Frans de keuken nog persoonlijk komen opleveren, om te kijken of alles naar wens was.

Wij zijn zeer tevreden over I-KOOK en zeker over hoe Frans alles voor ons heeft geregeld.

 

Dank voor jullie complimenten, fijn dat alles naar wens is verlopen! Samen hebben we een prachtig resultaat behaald, wat schitterend in jullie woning staat. Ik wens jullie veel mooie en gezellig momenten toe in de nieuwe keuken!

Familie Meijer
Alphen aan den Rijn
03-05-2022

“Met vragen konden we altijd bij Frans terecht.”

We hebben gekozen om de keuken aan te kopen bij I-KOOK Alphen aan den Rijn, mede door de goede reviews en de gezellig sfeer in de showroom. Tijdens onze afspraken zijn wij altijd fijn geholpen door Frans. Hij luisterde echt naar onze wensen en probeerde daar constant in mee te denken. Daarnaast heeft Frans ervoor gezorgd dat – ondanks de beschikbare ruimte – er veel kastruimte is gecreëerd.

Wanneer wij tussendoor vragen of opmerkingen hadden, konden we altijd terecht bij Frans. We vonden het fijn dat we slechts één contactpersoon hadden, die we altijd konden bereiken.

Ook de levering en de montage zijn beide soepel verlopen. De monteurs verstaan hun vak en hebben de keuken netjes afgewerkt.

Na de montage kwam Frans de keuken persoonlijk opleveren en heeft daarbij nog advies gegeven over het gebruik van de apparatuur. We zijn hartstikke tevreden en raden I-KOOK Alphen aan den Rijn zeker aan!

Bedankt voor het delen van jullie ervaring! Leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar een prachtig eindresultaat en dat jullie er zo tevreden mee zijn. We hebben de ruimte optimaal benut en daarnaast biedt deze keuken veel opbergruimte, prachtig. Ik wens jullie veel kookplezier toe!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Mevrouw de Jong
Nieuwkoop
03-05-2022

“Totaal geen druk, dat voelde rustgevend aan.”

Samen met keukencoach Frans een prachtig keukenontwerp gemaakt. Tijdens onze gesprekken werd er totaal geen druk gezet, dat vond ik erg rustgevend en vertrouwd aanvoelen.

Frans heeft mij goed begeleid en daarbij ook kundig advies gegeven over de opstelling van de keuken. Zelf had ik nog niet aan deze opstelling gedacht, maar deze keuze pakt achteraf veel beter uit dan ik zelf had bedacht.

Op het moment van de levering liet een van de chauffeurs een kast vallen, heel vervelend natuurlijk, maar kan gebeuren. Gelukkig werd dit snel gecommuniceerd en opgelost. De monteurs die de keuken hebben gemonteerd, zijn niet alleen vakbekwaam, maar waren ook nog eens supervrolijk en dachten oplossingsgericht mee.

Als compensatie heb ik een extra tegelplint gekregen voor mijn achterwand, super! Frans is de keuken zelf komen opleveren en nam daarbij een leuke attentie mee.

Kortom: een prima ervaring, met als resultaat een prachtige keuken. Bedankt I-KOOK Alphen aan den Rijn.

 

Bedankt voor je mooie review, goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. Ik vond het gezellig en uitdagend om je te mogen begeleiden naar dit prachtige eindresultaat, waarvan je nog lang kan genieten! Ik wens je veel plezier met de nieuwe aanwinst!

Familie Jansen
Alphen aan den Rijn
14-04-2022

“We gaan zeker andere mensen jullie kant op sturen.”

Voor onze woning waren wij op zoek naar een stijlvolle nieuwe keuken. Na een zoektocht op het internet hebben we besloten om het filiaal in Alphen aan den Rijn te bezoeken.

Keukencoach Frans heeft ons vriendelijk ontvangen en samen hebben we een goed gesprek gehad over de mogelijkheden. Frans kon alles duidelijk uitleggen en had een goede adviserende rol.

Uiteindelijk hebben we gekozen voor een greeploze U keuken, met houten frontjes en een strak marmeren werkblad. We hebben optimaal gebruik gemaakt van de ruimte, door de efficiënte opstelling, waardoor we een groot oppervlak aan werkruimte hebben. Daarnaast is deze keuken voorzien van veel opbergruimte.

De keuken werd netjes geleverd en daarna gemonteerd door twee relaxte, vrolijke en meedenkende monteurs. Deze heren hebben vakkundig werk geleverd. De combi oven kwam pas op de dag van montage binnen, maar deze werd direct in de middag geleverd en gemonteerd. Na de montage kwam keukencoach Frans de keuken nog opleveren en controleren op eventuele gebreken.

Wij zijn supertevreden over het gehele traject en willen Frans bedanken voor alle begeleiding. We gaan zeker andere mensen jullie kant op sturen!

Beste familie Jansen, wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! De foto’s spreken voor zich… prachtig! Trots dat ik jullie heb mogen begeleiden naar dit eindresultaat. Ik wens jullie allen veel kook- en gebruiksplezier toe!

Binnenkijken bij Ursula en Frans
Ursula en Frans

Sinds een klein jaartje wonen Ursula en Frans in hun nieuwe rijtjeshuis in het gezellige dorpje Oudewater. Ze hebben het huis helemaal naar eigen smaak ingericht en zo ook de keuken. De keuken van de woning kwam uit 2018 en was dus nog vrij nieuw. Frans vertelt: ‘Ik vond het zonde om een zo goed als nieuwe keuken eruit te halen.’ Met wat kleine aanpassingen gaven zij de keuken een hele nieuwe look en feel.

Thomashuis Gouda
Gouda
07-04-2022

“Twee prachtige nieuwe keukens.”

Voor de zorginstelling Thomashuis in Gouda waren wij op zoek naar twee nieuwe keukens. Na enig onderzoek zijn wij ter oriëntatie bij I-KOOK Alphen aan den Rijn langsgegaan. De showroom van I-KOOK zag er verzorgd en inspirerend uit, dit gaf ons ook de voorkeur om de keukens hier te laten ontwerpen.

Keukencoach (adviseur) Frans Kooij heeft ons geholpen bij de realisatie van beide keukens. Hij kwam met goede oplossingen voor de keuken in het hoofdgebouw, waar andere nog niet op waren gekomen. Uiteindelijk hebben we twee unieke keukens ontworpen, met behulp van de adviserende rol van Frans. We wilden de keukens binnen 2 dagen laten monteren, zodat onze cliënten er zo min mogelijk last van zouden hebben, dit was volgens Frans geen probleem. Onze vaatwasser bleek later niet meer leverbaar te zijn, daarvoor hebben wij ons geld netjes terug gekregen en hebben wij deze elders gekocht.

Tijdens de levering bleek er een spoelbak te missen, maar dit heeft Frans gelukkig supersnel opgelost. De kundige monteurs hebben de keukens binnen 2 dagen netjes gemonteerd, daarnaast kwamen ze nog met goede tips en dachten ze in oplossingen.

Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en het uiteindelijke resultaat, bedankt Frans!

Leuk dat ik jullie mocht begeleiden naar deze prachtige keukens, dat hebben we samen mooi voor elkaar! Ik wens jullie allen veel plezier met de twee nieuwe aanwinsten!

Trudie Offerman
31-03-2022

“Een aanrader.”

Goede winkel en zeker de verkoper Frans Kooij dacht zeer goed met ons mee. We hadden een koof, daar is de keuken omheen gebouwd. Dat vonden we echt apart dat dat kon. Wij zouden Alphen aan den Rijn aan iedereen adviseren.

Bron: Qasa

Bedankt voor jullie complimenten, leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar deze prachtige keuken. De koof was zeker een uitdaging, maar dat hebben we mooi opgelost. Bij deze wens ik jullie veel kookplezier toe!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.