Klantervaringen I-KOOK Oud-Beijerland

Willem Beukelszstraat 6
3261 LV Oud-Beijerland

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 290 ervaringen
  • 9 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Marlies & Michel
Dordrecht
25-10-2022

“Alweer een superfijne ervaring.”

Net als 17 jaar geleden, weer een superfijne ervaring van aankoop tot installatie op de vestiging in Oud-Beijerland.

Superleuk dat we jullie alweer mochten begeleiden naar een nieuwe keuken, wederom schitterend. Veel kookplezier toegewenst!

Bianca Talsma
02-10-2022

“Wederom fantastisch geholpen.”

Wij hebben, 17 jaar na onze eerste keuken, weer gekozen voor deze winkel. We zijn wederom fantastisch geholpen door Mark. We zijn best behoorlijk “kritische kopers” maar Mark dacht weer perfect mee over indeling, materiaalkeuze, apparatuur en bv. het doorlopen van de belijning in de frontjes, met de mogelijkheden en de wensen van nu. Vervolgens heeft Mels de keuken geplaatst met uiterste precisie voor alle details. Kortom, wij zijn zéér tevreden en gewoon trots op onze nieuwe keuken!

Bron: Qasa

Leuk dat we jullie weer hebben mogen begeleiden naar een nieuwe keuken! Wederom een prachtig resultaat, waar jullie nog lang van kunnen genieten.

Sigrid
Oud-Beijerland
03-09-2022

“Persoonlijk in de omgang.”

Via kennissen kwam ik bij I-KOOK terecht en was mij aan het oriënteren voor een keuken. Jereau heeft mij/ ons supergoed geholpen. Hij is heel eerlijk in zijn advies, persoonlijk in de omgang en denkt echt mee in het ontwerp. Super bedankt voor al je hulp Jereau.

Graag gedaan, leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden!

30-06-2022

“Goede nazorg.”

Afgelopen jaar een keuken gekocht, bij aankomst ons budget aangegeven en vanuit daar een mooi aanbod gekregen. Na ons akkoord zijn we goed geholpen en begeleid, tevens was de nazorg goed geregeld.

Bron: Qasa

Wat een schitterend resultaat, daar mogen we zeker trots op zijn! De ruimte ziet er supergezellig en sfeervol uit. Ik wens jullie veel mooie en gezellige momenten toe.

Sandra den Ouden-Wijmans
30-06-2022

“Aanvulling op onze huidige keuken.”

Een extra kast in de keuken met combi magnetron en wijn koelkast en daaronder de nodige planken voor extra opbergruimte. De originele keuken dateert uit 2013 (ook van I-KOOK Oud-Beijerland). De kleur van de keuken was er niet meer, maar goed geadviseerd en toch een passend geheel kunnen vormen.

Het keukenblok is keurig en netjes geplaatst. Netjes gewerkt door de vriendelijke en keurige monteur.

Bron: Qasa

Bedankt voor je complimenten! Leuk dat we jullie huidige keuken een andere look hebben mogen geven. Samen hebben we er een mooi geheel van gemaakt, geniet ervan!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

23-06-2022

“Heel tevreden.”

We werden in de winkel goed geholpen en er werd een goede prijs gegeven voor onze keuken. Als je vragen hebt worden ze altijd beantwoord. Ook de levering van de keuken was op tijd en de monteur heeft netjes en goed werk geleverd. We zijn heel tevreden.

Bron: Qasa

Bedankt voor de complimenten, fijn dat we jullie zo goed hebben mogen helpen. We wensen jullie veel kookplezier toe!

Tamara
Oud-Beijerland
09-06-2022

“Een schitterende keuken.”

Niet veel verschillende stijlen aanwezig in de winkel. Wel enorm veel stalen en voorbeeldstukken. Marijn heeft ons geholpen onze leuken samen te stellen. Heel fijn geholpen. Dacht enorm goed met ons mee. Uiteindelijk een schitterende keuken.

Bron: Qasa

Dank voor de mooie review, fijn dat alles naar wens is verlopen. De keuken is zeker schitterend geworden, daar mogen we trots op zijn. Geniet ervan!

Familie Schaap
Hekelingen
04-06-2022

“Onze verwachtingen zijn overtroffen.”

Zoekend naar een nieuwe keuken zijn wij via kennissen bij I-KOOK terechtgekomen. Samen met Jereau hebben we een prachtig ontwerp gemaakt wat voldeed aan al onze wensen.

Jereau heeft ons vanaf de eerste tekening tot de oplevering uitstekend geholpen, waarbij zijn advies een belangrijke rol heeft gespeeld in onze keuzes. Voor onze nieuwe keuken hebben we gekozen voor een inductiekookplaat in plaats van een gasfornuis, ook hierbij heeft Jereau ons goed kunnen adviseren.

De voorbereiding van deze verandering is vakkundig voorbereid door monteur Mels, waar wij heel tevreden over waren. De keuken is uiteindelijk geplaatst door Johan, die eveneens keurig en netjes heeft gewerkt!

Onze keuken heeft onze verwachtingen overtroffen, geweldig!

Bedankt Jereau, Mels en Johan, we zullen jullie zeker aanraden!

 

 

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met onze begeleiding en natuurlijk het prachtige resultaat, dat hebben we samen goed gedaan! Dat wordt vast heerlijk kokkerellen, geniet ervan!

Daryl Blakmoor
Spijkenisse
30-05-2022

“Supernetjes.”

In juli 2021 is bij ons de keuken geplaatst. Wij zijn hier elke dag nog steeds heel blij mee! We zijn superfijn geholpen in de winkel door Jereau. Hij nam de tijd om voor ons de juiste keuken uit te zoeken. Hij dacht ook heel goed mee wat voor ons het beste was. Ook over het plaatsen van de keuken zijn wij erg tevreden. Wij hadden de eigen monteur Mels van I-KOOK Oud-Beijerland. Het is allemaal supernetjes geplaatst en ook kregen wij nog uitleg over het geplaatste apparatuur.

Bron: Qasa

Goed om te horen dat de keuken bevalt. Samen hebben we een prachtig resultaat behaald, waar we zeker trots op mogen zijn. Veel kookplezier toegewenst!

Familie Vermeulen
's-Gravendeel
28-05-2022

“Zoek je een nieuwe keuken, ga naar I-KOOK.”

Wij genieten nu ruim 3 weken van onze nieuwe keuken en kunnen alleen maar zeggen dat wij van begin tot eind zeer tevreden zijn over I-KOOK Oud-Beijerland. Marijn heeft bij de aankoop van onze keuken meegedacht en goede adviezen gegeven. Geen opdringerige verkooppraatjes maar juist luisteren en meedenken naar de wensen van ons.

Ook de bezorging en montage is vlekkeloos verlopen. Alles werd door de bezorgers keurig binnen gezet. De monteur Mels werkte zeer nauwkeurig en ging niet weg voordat het helemaal goed was. Ook sorteerde hij het afval netjes.

Wij kunnen alleen maar zeggen “zoek je een nieuwe keuken, ga naar I-KOOK”.

Bron: Qasa

Dank voor jullie complimenten en aanbeveling. Leuk dat ik jullie vanaf het begin tot het eind heb mogen begeleiden naar een prachtig eindresultaat. Ik wens jullie veel mooie en gezellige momenten toe!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.