Klantervaringen I-KOOK Oud-Beijerland

Willem Beukelszstraat 6
3261 LV Oud-Beijerland

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 303 ervaringen
  • 10 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Yvon
Oud-Beijerland
30-03-2023

“Zeker aan te bevelen.”

Na een aantal keukenshowrooms te hebben bezocht terecht gekomen bij I-KOOK.
De rust die deze showroom uitstraalt sprak mij direct aan, zo ook de benadering van de keukencoaches. Ook de begeleiding naar het uitzoeken van de voor mij perfecte keuken binnen mij budget was heel prettig. Marijn heeft meerdere keren de tekening aangepast wat geen enkel probleem was. De communicatie was ook heel fijn. Mijn keuken is geplaatst door DNKZ ivm de tijds planning wat niet altijd helemaal goed verliep, maar Marijn en Mark hebben dit prima opgepakt en kwamen telkens met een goede oplossing. Ik geniet elke dag van mijn nieuwe keuken. Ik zou I-KOOK zeker aanbevelen om een nieuwe keuken te kopen.

Bron: Qasa

Fijn dat ik je heb kunnen begeleiden met het uitzoeken van jouw perfecte keuken en je erin aan het genieten bent. Veel kookplezier!

Arjan
Oud-Beijerland
29-03-2023

“We zijn blij en trots op het eind resultaat.”

Wij hebben onze keuken bij I-KOOK in Oud-Beijerland gekocht en zijn hierbij zeer goed geholpen door Marijn. Eerst hebben we ideeën opgedaan in de winkel en erna zijn we al onze wensen gaan doornemen met Marijn en is alles naar wens aangepast. We zijn blij en trots op het eind resultaat.

Bron: Qasa 

Mooi om te horen dat jullie trots zijn op het eindresultaat. Dat mogen jullie ook zeker zijn!

Bert de Vries
Oud-Beijerland
23-03-2023

“Een uitstekende firma.”

Wij zijn bij meerdere zaken langs geweest om naar een nieuwe keuken te gaan kijken en zijn uiteindelijk bij I-KOOK in Oud-Beijerland terecht gekomen. Eigenlijk was het als een oriënterend bezoek bedoeld, maar dezelfde middag hebben wij toch voor een keuken via hen gekozen. Vanaf het begin was er een goede klik met een deskundige, ervaren en enthousiaste verkoper (Marijn). Hij dacht goed mee en kwam ook met creatieve oplossingen en suggesties . De deskundigheid van Marijn die onze droomkeuken kon samenstellen en voor alle mogelijke uitdagingen een passende oplossing had, gaf voor ons de doorslag om bij hen de keuken aan te schaffen. Wij hebben daarna ook nooit spijt gehad van onze keuze. Qua levertermijn, deskundigheid van de mensen die zij in dienst hadden voor het voorwerk (Mels), een stucadoor (Chris) die zij konden aanbevelen en die precies in de juiste periode zijn werkzaamheden kon komen verrichten, alles is uitgekomen wat op de dag van de aankoop doorgenomen is. De keuken is dus inmiddels geplaatst en is exact zoals wij gehoopt en verwacht hadden. Al met al een zeer positieve ervaring met een – in alle opzichten – uitstekende firma!

Bron: Qasa

Ik vond het leuk om jullie droomkeuken samen te stellen. Het eindresultaat is mooi geworden. Ik wens jullie veel plezier in de nieuwe keuken.

Sankatsing
Oud-Beijerland
23-02-2023

“Heel erg bedankt.”

Na bijna 10 verschillende keukenleveranciers benaderd te hebben, was dit de eerste keukenleverancier die naar ons luisterde. Er werd niks opgedrongen aan overbodig materiaal en niet meteen verplicht te tekenen van het contract. Marijn heeft ons super geholpen, heel erg bedankt!

Bron: Qasa 

Leuk om het eindresultaat zo te zien. Het is super geworden. Veel kookplezier :).

Alissa
Oud-Beijerland
17-02-2023

“Super bedankt.”

Van begin tot eind geweldig! We hebben bij Marijn onze droomkeuken ontworpen. Niks wat te gek en er werd goed meegedacht qua budget. We hebben super apparatuur van het merk Etna. Onze zorgen werden telkens weggenomen. Volgens afspraak is de keuken geleverd en gemonteerd (wat perfect is verlopen en gedaan) en nu kunnen we hier lekker van genieten! Super bedankt!

Bron: Qasa 

Fijn dat ik jullie heb kunnen helpen met het ontwerpen van jullie droomkeuken. Ik wens jullie veel plezier met de nieuwe keuken!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Rosa van Delft
Oud-Beijerland
17-02-2023

“De keuken is prachtig.”

Advies van Jereau gehad en keuken anders ingedeeld. Kwam met goede oplossingen voor onze keuken. Goed advies over de kleur en waar we op moesten letten. Keuken is prachtig geworden. Mels vakkundige man super snel geplaatst. Weet overal een oplossing voor. Werkt rustig.

Bron: Qasa 

De keuken is inderdaad prachtig geworden. Ik wens je er veel kookplezier in, maar dat komt zo te zien wel goed!

Frits van Elten
Oud-Beijerland
16-02-2023

“Tevreden met de nieuwe keuken.”

Wij hebben na 22 jaar weer bij Mark van Alphen een nieuwe keuken gekocht. Dezelfde fijne verkoper als 22 jaar geleden. Adviserend en ook gewoon zijn mening geven. Daarvoor gaan wij naar deze vestiging. Ook het plaatsen was weer perfect. Dezelfde monteur, Johan, als 22 jaar geleden. Wat een vakman en niets is te gek. Goede uitleg en afwerking in de finesses.

Bron: Qasa 

Goed om te zien dat de keuken zo mooi staat. Ik vond het erg leuk om je weer te helpen en wens je veel plezier met de nieuwe keuken!

Dirk Markesteijn
Oud-Beijerland
02-02-2023

“Ik ben best kritisch, maar kon niets vinden om over te “zeuren”.”

Keukencoach Marijn heeft ons zeer prettig geholpen in de winkel om onze nieuwe keuken uit te kiezen, samen te stellen en in te tekenen. Monteur Johan heeft de keuken gemonteerd en vakwerk afgeleverd. Ik ben best kritisch, maar kon eigenlijk niets vinden om over te “zeuren”. Al met al een zeer prettige ervaring met I-KOOK Oud-Beijerland.

Bron: Qasa

Ik heb jullie graag geholpen, Dirk! Fijn dat je zo'n goede ervaring bij I-KOOK Oud-Beijerland hebt gehad. Ons team wenst jullie veel kookplezier toe!

Mees Groen & Naomi Ringlever
11-01-2023

“Erg blij met het resultaat.”

Wij hebben hier onze keuken gekocht, waar wij super goed zijn geholpen door Marijn. Hierdoor zijn wij op nieuwe ideeën gekomen en zelfs door aanpassingen te doen in het huis zelf om onze wens “een open keuken” te realiseren. De service was ook erg goed, direct en persoonlijk waardoor de communicatie erg soepel ging. Hiermee geven wij de beoordeling “super” en zijn wij erg blij met de oplevering en het resultaat!

Bron: Qasa

Blij om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de service en het resultaat. Ik vond het leuk om erg jullie te adviseren. Geniet van de prachtige open keuken!

Gerrit Brand
05-01-2023

“Zeer tevreden.”

Wij hebben bij I-KOOK Oud-Beijerland onze keuken gekocht, en is een uitstekende keuze geweest. bij het ontwerp van de keuken is er heel goed meegedacht over het ontwerp van onze nieuwe keuken, zowel praktisch als qua vormgeving. Maar met alleen een keuken kopen en laten zetten waren wij er nog niet, wij wilde namelijk ook een muur laten verwijderen, verlaagd plafond boven de nieuwe keuken, vloer egaliseren, en alle muren laten stucen. Geen probleem, al het werk kon via I-KOOK gerealiseerd worden. Dat maakte onze keuze een stuk makkelijker, en al het werk is keurig op elkaar afgestemd uitgevoerd. Onze verbouwing met nieuwe keuken is inmiddels een feit, en wij kunnen niet anders zeggen dat wij super trots zijn met het gehele plaatje. Hierna wilde wij nog een mooie TV meubel en wel op maat gemaakt, en dit kon dus ook bij I-KOOK Oud-Beijerland. Deze dus ook laten maken, en is geweldig mooi geworden. Om alles samen te vatten zijn wij zeer tevreden met het al het werk wat I-KOOK bij ons heeft gedaan. Wij zijn als klant behandeld, er is goed meegedacht, niets was te veel, vakwerk geleverd, en al wat ze belooft hebben zijn ze ook nagekomen. Onze dank gaat dan ook uit naar het gehele team van I-KOOK Oud-Beijerland.

Bron: Qasa

Wat een prachtig plaatje! De keuken en het tv-meubel komen helemaal tot hun recht. Hier zullen jullie vast nog veel mooie momenten beleven. Geniet ervan!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.