Klantervaringen I-KOOK Oudehaske

Hasker Utgongen 1
8465 SJ Oudehaske

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 63 ervaringen
  • 5 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Familie Haan
Surhuisterveen
31-03-2022

“Een winkel waar je eens langs moet gaan!”

Een prachtige keuken voor een TOP prijs, zeer snelle levering en plaatsing. Ook toen er later wat gewijzigd moest worden werd het prima en snel gedaan. Oudehaske I-KOOK is zeker een winkel waar je eens langs moet gaan!!

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedankt voor de complimenten en de aanbeveling, fijn dat jullie zo tevreden zijn over het gehele traject. Het eindresultaat mag er zeker zijn, geniet ervan!

Hans Ypma
Nijeveen
24-02-2022

“Hele prettige verkoopervaring, bijzonder nette installatie.”

Direct een duidelijke en scherpe prijs, goede adviezen en geen verkooppraatjes.
De installatie door Evert was snel en bijzonder netjes.

Ik heb 4 aanbieders bezocht maar I-KOOK gaf het beste gevoel en direct een scherpe prijs.

Gertjan Hofman
Keukencoach

Bedankt voor je mooie review, fijn dat we je zo goed hebben mogen helpen. Het eindresultaat is prachtig geworden, veel kookplezier toegewenst!

A. Hartman
Sexbierum
20-01-2022

“Als we weer een nieuwe keuken moeten, gaan we hier zeker weer heen.”

Goede service gehad in de winkel tijdens het uitzoeken van een nieuwe keuken. Niet duur qua materiaal. Op tijd geleverd door de zaak. We hebben de keuken zelf geplaatst. Helaas kan ik geen foto’s plaatsen, maar ben zeer tevreden. Als we weer een nieuwe keuken moeten gaan we hier zeker weer heen.

Fokke Hofman
Keukencoach

Fijn dat de montage goed is verlopen en fijn dat alles naar wens is. Wie weet zien we elkaar in de toekomst nog eens, geniet ervan!

Dirk Schut
Emmeloord
09-12-2021

“Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend.”

Wij zijn ook zeer tevreden te de nieuwe keuken hij is ook vakkundig gemonteerd. Verder was het contact erg vriendelijk, behulpzaam en meedenkend, Fokke bedankt!

Fokke Hofman
Keukencoach

Fijn dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe keuken, leuk dat ik jullie hiermee mocht begeleiden. Ik wens jullie veel kookplezier toe.

Martin Docters van Leeuwen
Alkmaar
09-12-2021

“Een eerlijke prijs voor een goed eerlijk product.”

We hadden een fijne ontvangst in Oudehaske en er werd goed meegedacht over onze wensen.
Het aanbod is ruim voldoende. Binnen een goede prijs, hebben we  een mooie keuken uitgezocht.
Deze is volgens afspraak geleverd en geplaatst, alles was goed voorbereid en klopte.

Het fijne van alles is dat er geen adders onder het gras zitten en dingen niet mooier worden gemaakt dan ze zijn. Ook financieel niet. Een eerlijke prijs voor een goed en eerlijk product. Geen idiote stuntprijzen waar je achteraf spijt van krijgt. En toch scherpe prijzen. Dat is het fijne van dit bedrijf.

De keuken is in 1 dag geplaatst door een ervaren monteur. Je moet er zelf wel bij zijn omdat er altijd wel iets nodig is om het op te plaatsten in een specifieke situatie. Allemaal gelukt en alles werkt.. We zijn dik tevreden.

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie review, fijn dat jullie zo tevreden zijn met jullie nieuwe keuken en over onze manier van werken! Samen hebben we een mooi en vooral uniek eindresultaat gerealiseerd, wat perfect in jullie woning past. Leuk dat ik jullie hiermee mocht begeleiden, het was gezellig! Ik wens jullie nog veel kookplezier toe.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Chris Hoen
De Blesse
09-12-2021

“Uitermate tevreden.”

Afgelopen jaar hebben wij onze keuken gekocht bij I-KOOK in Oudehaske. Wij zijn erg goed geholpen door de medewerkers en zijn goed ingelicht over de keuzes van keukenkasten en het werkblad. De montage is prima uitgevoerd en zijn uitermate tevreden over onze keuken. Op de foto’s zien jullie het eindresultaat. Bedankt I-KOOK Oudehaske.

Bron: Qasa

Fokke Hofman
Keukencoach

Beste familie Hoen, bedankt voor het publiceren van jullie ervaring met I-KOOK. Een prachtig eindresultaat, wat perfect past in jullie woning. Ik wens jullie allen nog veel kookplezier toe en natuurlijk een hoop gezellige momenten!

Familie Heinen
Steenwijk
25-11-2021

“Een prettige ervaring.”

Wat was dit prettig, we spraken met Fokke hij was duidelijk dacht met ons mee, en voor we het wisten was alles al rond mooie kasten wand met vriezer, combi, koffie, en koelkast, mooi eiland met wasbak en inductie plus afzuiging erin, alles mooi mat wit en een composiet blad !!!

Bron: Qasa

Fokke Hofman
Keukencoach

Hi Justin, fijn om te horen dat jullie alles als prettig hebben ervaren. Samen hebben we een prachtige keuken neergezet, geniet ervan!

G. Feenstra
Leeuwarden
12-11-2021

“Het voelde vanaf het allereerste moment heel goed.”

Deze recensie is geschreven nadat de keuken geplaatst was, om zo een zo volledig mogelijk beeld te geven. Onze keuken uit de vorige eeuw was al geruime tijd zó aan vervanging toe. En dus hebben wij Aug. jl. onze keuken besteld bij I-KOOK, nadat we heel wat keukens elders bekeken hadden.

Het advies en de tips, van Fokke en Gert-Jan, bij het samenstellen vonden wij fantastisch, we hadden echt geen idee wat er inmiddels mogelijk was op het gebied van mooie, moderne en functionele keukens. Ook qua apparatuur die we graag in de nieuwe keuken wilden hebben. Doordat er ruimschoots de tijd voor ons genomen werd, voelde dit vanaf het allereerste moment heel erg goed.

Omdat het zo vreselijk druk was, kon de keuken pas begin november geleverd worden en 2 dagen later geplaatst. We hadden dus ruimschoots de tijd om de keuken te voorzien van de geleverde instructies betreffende stopcontacten, kranen etc. Omdat het in ons oude huis niet helemaal recht loopt, hebben we ervoor gekozen om de keuken te laten plaatsten door een vakman. En wat een slimme zet is dat geweest! Peter heeft de gehele dag nodig gehad om de keuken te plaatsen en wat een genot om nu de keuken in de stappen.
Wat zijn wij blij dat we de keuze gemaakt hebben om onze keuken bij I-KOOK te bestellen en te laten plaatsten! Mochten we ooit weer een nieuwe keuken nodig hebben, gaan we direct weer naar I-KOOK in Oudehaske.

Bron: Qasa

Fokke Hofman
Keukencoach

Bedankt voor jullie mooie en uitgebreide review. Ik ben blij dat jullie zo tevreden zijn met jullie keuken en de (gezellig) weg daarnaartoe. De foto spreekt voor zich... het eindresultaat is erg mooi geworden. Namens ons team wensen we jullie veel kookplezier toe!

Selina Bendien
Oudehaske
29-10-2021

“Enorm tevreden over het eindresultaat”

Heel goed geholpen door Fokke in Oudehaske. Er werd goed geluisterd naar onze wensen wat maakt dat wij enorm tevreden zijn over het eindresultaat. De levertijd was snel en zoals afgesproken en alles was compleet. Een snelle communicatie via mail en telefoon. Duidelijke uitleg over de aansluiting en alles op papier. Het plaatsen van de keuken was binnen een dag gerealiseerd.

Bron: Qasa

Fokke Hofman
Keukencoach

Fijn dat alles zo naar wens is verlopen, leuk dat ik jullie mocht helpen met deze stijlvolle keuken! Geniet ervan.

Familie Mijatovic
Drachten
15-10-2021

“Alles ging naar onze wens, aardige mensen!”

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.