Klantervaringen I-KOOK Sittard

Rijksweg Zuid 216
(navigatie: Eggelspoelderweg)
6134 AG Sittard

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 340 ervaringen
  • 50 ervaringen
  • 4 ervaringen
  • 1 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Rob Bijen
Sittard
26-05-2023

“Niets dan lof.”

We hebben in onze dierenkliniek een aanbouw gedaan met verschillende nieuwe ruimtes. In 4 ruimtes zijn keukenblokken geplaatst door I-KOOK. Prachtig materiaal, waarin we uitstekend zijn geadviseerd. Roger heeft heel snel voor ons gehandeld: ontwerpen gemaakt, bestellingen gedaan, keukenblokken exact op tijd volgens afspraak geplaatst. Er wordt goed gecommuniceerd, telkens hetzelfde aanspreekpunt. Ook de ontvangst op de zaak was netjes en goed verzorgd. Er werd rekening gehouden met onze eigen werktijden. Niet onbelangrijk is de prijs kwaliteit verhouding. We hebben eerst bij IKEA gekeken: matige kwaliteit en met het plaatsen van de keukens door de IKEA kwamen op dezelfde prijs uit. Nu hebben we top spullen en werd het ook nog eens veel sneller geplaatst. Kortom: niets dan lof.

Bron: Qasa 

 

Bedankt voor je review. Het was voor mij een leuke opdracht en vond het leuk om jullie te helpen!

Peter Grubben
Sittard
19-05-2023

“Bij I-KOOK denken ze met je mee.”

Bij het kopen van een keuken moet je aan heel veel dingen denken, bij I-KOOK denken ze met je mee. Ook het plaatsen van de keuken is zonder problemen gebeurt. Ik dank Roger voor de goede begeleiding en niet te vergeten de keukenmonteur Dean voor de perfecte plaatsing.

Groetjes Wilma en Peter Grubben.

Bron: Qasa

Ik vond het leuk om jullie te begeleiden en mee te denken. Veel plezier in de nieuwe keuken!

Familie van Ballegooi
Sittard
16-05-2023

“Een dikke aanrader.”

Wij zijn enorm tevreden over het advies en de aankoop van onze keuken bij I-KOOK. We hadden een goed beeld van onze wensen en mogelijkheden van de ruimte. Rinaldo heeft hier perfect in mee gedacht en creatieve elementen toegevoegd. De keuken is vervolgens volledig volgens afspraak geplaatst en nazorg (kleine afwerking en vervanging van een kastdeurtje ivm schade) is snel en adequaat opgelost. Wat ons betreft een dikke aanrader.

Bron: Qasa

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn. Ik vond het dan ook erg leuk om met jullie mee te denken!

Rob & Maria van de Loo-Vieten
Sittard
11-05-2023

“Een hele fijne zaak.”

Al vanaf het moment dat we in de zaak kwamen, voelde het warm en gaf meteen een goed gevoel. Geen verkoper mee op je lip, lieten je rustig rondlopen. Bij vragen stond er meteen iemand klaar, wij hadden Roy, en normale werkman en gelukkig niet in een 3 delig pak, lekker open, eerlijk en humor. We hebben echt zeer goed advies gekregen, ook dingen die we wilde waar hij op zei ” ik zou het niet doen ”, waarop de uitleg kwam, en hij gewoon gelijk had. Het mooie is dat I-KOOK er meer op had kunnen verdienen, maar duidelijk maakte dat de tevredenheid van de klant op nr 1 staat. Een keuken kopen is een grote stap, waar veel geld bij gemoed is. Maar deze zaak en al het personeel, zorgen ervoor dat je van deze stap geen spijt krijgt. Op moment van tekenen, heb je een goed gevoel. Daarbij zijn alle afspraken keurig netjes op tijd nagekomen. Ik zeg een hele fijne zaak, met geweldige producten en personeel. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat, en kunnen er weer 20 jaar tegen.

Bron: Qasa

Bedankt voor je mooie review. Fijn dat mijn advies zo goed geholpen heeft. Ik wens jullie veel plezier in de nieuwe keuken de komende 20 jaar!

Frank Dullens
Sittard
11-05-2023

“Fijne persoonlijke benadering.”

Een keuken gekocht. Erg blij mee! Het hele proces van informatie / aankoopbegeleiding / montage en after-sales liep perfect. Voor ons onderscheidend is de echtheid in de persoonlijke benadering waarbij geen druk wordt uitgeoefend (geen push verkoop). Geen gelikte praatjes, maar echt contact. Rinaldo (adviseur) en Paul (montage) zijn zeer vakbekwaam en erg plezierig in de omgang. Complimenten voor I-KOOK Sittard.

Bron: Qasa 

Bedankt voor je mooie compliment. Ik vond het ook erg leuk om je te helpen en wens je veel plezier met de nieuwe keuken.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Paul & Mirella Schneiders
11-05-2023

“Zelfs na levering werd er contact gezocht voor nacontrole en kleine problemen werden verholpen.”

Wij hebben ons huis verbouwd en zijn bij I-KOOK terechtgekomen en hebben een prettig gesprek met Donné gehad. Keuken netjes ingetekend en later bij ons thuis ingemeten. Zijn zeer tevreden hoe we zijn geholpen. Zelfs na levering werd er contact gezocht voor nacontrole en kleine problemen werden verholpen. I-KOOK zouden we zeker aanraden!

Beste Paul en Mirella, ik ben blij om te horen dat jullie een goed gevoel hebben overgehouden aan het kopen van de keuken. Veel kookplezier gewenst!

Marjo & Funs Buscher
Sittard
14-03-2023

“Een mooie keuken.”

Mijn keuken gekocht bij I-KOOK Sittard. Fijne zaak waar je met respect en professioneel behandeld wordt. Het Personeel (Roy) neemt alle tijd om je correct te helpen. Komen hun afspraken na en plaatsen volgens afspraak. De monteur (John) is een topper. Ook de service bij kleine gebreken is helemaal ok. Zou deze zaak aan iedereen aanraden. En natuurlijk zijn er altijd nog tip en dingen die je achteraf anders zou doen. Zelf deze kun je bij de evaluatie uitspreken. Thanks I-KOOK voor de mooie keuken.

Bron: QASA

Bedankt voor de mooie review. Ik wens jullie veel plezier met de nieuwe keuken.

Resi Sajovec
Sittard
09-03-2023

“Een verdiende dikke 10.”

Zelf het ontwerp vd keuken gemaakt en samen met adviseur Roy alles gecheckt en daar waar nodig aangepast. Ook na wijziging vd indeling van t Appartement was het geen enkel probleem om ook weer de indeling vd keuken aan te passen. Een zeer vriendelijke en kundige adviseur. John en Wiel hebben de keuken gemonteerd. Zeer snel en heel secuur. Echte vakmannen. Ze controleren alles heel goed en de 3 punten vd opleverlijst werden ook naar wens uitgevoerd: service ook prima! Dus een verdiende dikke 10

Bron: Qasa

Bedankt voor je mooie review. Ik ben blij dat ik met je mee heb kunnen denken. De keuken ziet er goed uit!

Steven Vaesen
Sittard
17-02-2023

“Super service”

Nadat wij in ons vorig huis een keuken hadden van I-KOOK Sittard was de keuze voor een nieuwe keuken in ons huidig huis snel gemaakt. Super service en eerlijke prijs. Roger dacht met ons mee en kwam steeds met leuke oplossingen. Als er een probleem is lossen ze het op. Wij wonen in België maar kwamen graag naar Sittard!

Bron: Qasa

Ik vond het leuk om met jullie mee te denken en met oplossingen te komen voor de nieuwe keuken. Ik wens jullie veel kookplezier!

Familie Cremers
Sittard
17-02-2023

“Aanbevelenswaardig”

Ik heb zelf vroeger een keuken zaak gehad, dus ik weet wel waar ik op moet letten.
Roy de verkoper is echt top, weet echt waar hij het over heeft. De keuken montage is door de monteur super gedaan, enige minpuntje was de naad van het blad, die vond ik wat te breed. Dit is achteraf goed opgelost. Ik kan deze keukenzaak echt aan iedereen aanbevelen, mijn zoon en mijn schoonzus hebben hier ook een keuken gekocht, bij mijn schoonzus staat de keuken inmiddels ook al.

Bron: Qasa

Mooi om het eindresultaat zo te zien. Leuk dat je zoon en je schoonzus ook voor I-KOOK gekozen hebben! Ik wens jullie veel plezier met de nieuwe keukens.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.