Klantervaringen I-KOOK Sittard

Rijksweg Zuid 216
(navigatie: Eggelspoelderweg)
6134 AG Sittard

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 326 ervaringen
  • 50 ervaringen
  • 4 ervaringen
  • 1 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Familie Cornelissen
Einighausen
23-12-2021

“Veel mensen hebben onze nieuwe keuken al mogen bewonderen.”

Zowel door een collega, een vriend als onze aannemer werden we naar Keukenmatch / I-KOOK Sittard doorverwezen. Dus dat moest wel goed zitten! Ook een woord van dank aan onze aannemer Wilson, die jullie heeft aanbevolen, prima vakwerk.

Welnu, we hebben een heel goed advies van Roger gekregen, rustig en professioneel. Ook over de monteur Marc, niets dan lof! Hij heeft twee dagen bij ons gemonteerd en prachtig werk afgeleverd. Een hele fijne vent die rustig en goed zijn werk doet.

Het resultaat is een prachtige keuken, waar we heel erg blij mee zijn.

Wat we erg mooi vinden zijn de echt houten wandkasten!

De keuken was precies op tijd klaar voor het verjaardagsfeest, dus veel mensen hebben onze nieuwe keuken al mogen bewonderen.

R. Smeets
Bocholtz
23-12-2021

“Een geoliede machine.”

Jullie hele team loopt als een geoliede machine. Van de twee ontwerpers, Roy en Wil, de monteurs John en Wiel, tot aan de servicemedewerker Agnes (heel volhoudend voor het maken van een afspraak!), het liep gesmeerd.

De persoonlijke benadering bij het advies sprak ons heel erg aan. De monteurs waren beiden heel erg secuur en overlegden goed en gaven waardevolle adviezen.

We zijn uiterst tevreden met onze nieuwe bijkeuken/waskeuken. Dit hebben we al laten blijken door reclame te maken voor Keukenmatch en vrienden naar jullie toe te sturen.
Bedankt het was een mooie ervaring.

Mevrouw Schoonderwaldt
Waldfeucht
23-12-2021

“Het was echt een feest.”

Ik had mijn plannetje al op papier staan. Gegoogeld en bij Roy terecht gekomen.
Het was echt een feest en ik zou zo een volgende keuken bij hem kopen.

Ik ben super tevreden over het advies dat ik heb gekregen.
We hebben de keuken zelf laten plaatsen (pfff…) maar het resultaat is prachtig geworden.

De communicatie met jullie bedrijf is goed verlopen. Mijn dochter heeft inmiddels ook al een keuken bij jullie gekocht.

Familie Bastin
Sittard
23-12-2021

“Van een idee, naar een prachtig ontwerp.”

Mijn ouders zijn bevriend met de ouders van Roger en aangezien we al diverse keukens voor ons bedrijf bij jullie gekocht hebben waar we heel tevreden over zijn, was de stap nu voor onze eigen keuken, wederom naar jullie snel gezet.

Het is gaaf om te zien hoe ideeën die je hebt over je nieuwe keuken worden omgezet in een ontwerp. Zo krijg je echt goed een beeld van het eindresultaat. Dean de monteur is een echte vakman. De Duitse vaktermen die hij uitte waren soms moeilijk te begrijpen, maar met kunst- en vliegwerk lukte het uiteindelijk.

We zijn heel tevreden met onze mooie nieuwe keuken.

Familie Erkens-Pennings
Simpelveld
17-11-2021

“De communicatie met medewerkers was snel en duidelijk.”

Op Instagram zagen we bij jullie keukenfronten van barnwood (Robuust Maatwerk). Toevallig hoorden we ook van een collega van ons hele positieve geluiden over jullie winkel. Ons idee was om alleen de frontjes te vervangen. Daarop maakten we een afspraak met Roger. Als snel waren we ervan overtuigd dat we toch een complete nieuwe keuken wilden hebben. Roger heeft heel veel tijd aan ons besteed door uitgebreid advies te geven.

Ons eerste idee om een hele houten keuken uit te kiezen, maar dat zou teveel zijn icm houten vloer. Daarom hebben we gekozen voor een combinatie van zwart met hout.

We zijn dik tevreden met onze nieuwe keuken. Een oprecht woord van dank aan de monteur Marc die in alle rust met veel vakmanschap de keuken heeft gemonteerd en alles netjes heeft achtergelaten. Een kras op een deurtje werd door hem opgemerkt en meteen gereclameerd. Dit nieuwe deurtje was er binnen twee weken en werd meteen vervangen door Marc.

De communicatie met medewerkers was snel en duidelijk en men hield zich aan de gemaakte afspraken.

We zijn ontzettend tevreden en zullen dit zeker aan vrienden en bekenden laten weten. Op social media hebben we onze tevredenheid al laten zien.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Familie Meijers
Doenrade
17-11-2021

“Showroom is met veel aandacht ingericht.”

Zoek je een kwalitatief top keuken voor een goede prijs en verwacht je persoonlijk service en aandacht…stop dan met zoeken. I-KOOK Sittard biedt dit en heeft daarnaast een heel bijzonder vooral niet standaard showroom die met veel aandacht is ingericht.

Familie Verbruggen – Steuns
Sittard
17-11-2021

“De inrichting van de winkel gaf veel inspiratie.”

We zijn eerst bij een andere keukenleverancier geweest, maar onze aannemer vertelde dat hij veel met Roger samenwerkte en dat het hem steeds heel goed is bevallen. We hadden meteen een klik met hem. Hij is rustig, legt alles heel goed uit en we hebben de keuken diverse keren aangepast.

We mochten voor het uitzoeken van de vloer de staaltjes van de keuken meenemen om hiermee de kleuren met elkaar af te kunnen stemmen. Het idee om de deurtjes aan de voorkant van het eiland tot op de grond door te laten lopen is van hem. Hiermee zijn we uiterst tevreden, ziet heel mooi uit. Ook de koffiecorner in een van de daarvoor aangepaste hoge kasten komen van zijn hand.

De monteur werkte rustig door zonder veel pauzes. Hij zette ’s-morgens alles op een rij hoe hij de keuken ging monteren en twee dagen later was onze nogal omvangrijke keuken helemaal klaar. Bij het uitpakken van een kast bleken twee deurtjes een beschadiging te hebben, de monteur heeft dit direct doorgegeven en die zijn opnieuw besteld. De koof die we zelf hebben gemonteerd zat perfect op de juiste plaats boven de kookplaat.

We zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken waarin we ontzettend veel bergruimte hebben. De inrichting van jullie zaak heeft ons meegeholpen in het idee hoe onze eigen keuken er uit ging zien. Prettig zijn ook de diverse hoekjes waar de verkopers in alle rust met klanten kunnen spreken.

Dank jullie wel het was super en we hebben niets waarin jullie je kunnen verbeteren.

Familie Schurgers-Meijers
Heerlen
01-10-2021

“Ontzettend tevreden met het resultaat.”

Nadat mijn vader en moeder al een keuken bij jullie hadden gekocht, konden wij niet achterblijven.
Komende uit een huis waar we een hele grote keuken hadden met veel bergruimte, was het voor Roger een hele uitdaging om de nieuwe keuken zo optimaal mogelijk in te richtten, met zoveel mogelijk bergruimte. Met het resultaat zijn we ontzettend tevreden.

Het is gelukkig echt zo geworden, zoals we ons dat hadden voorgesteld bij het zien van de tekeningen. Tijdens de montage van de keuken waren we beiden niet aanwezig, maar onze ouders waren op dat moment ook aan het klussen in ons huis. Zij vertelde ons dat de keukenmonteur heel netjes en vlot heeft gemonteerd.

We hebben eigenlijk over het totale proces geen enkel negatief punt te melden, we zijn super tevreden!

 

 

Familie Broekmans
Brunssum
01-10-2021

“Waar hebben jullie deze mooie keuken gekocht?”

We kennen Roger nog van jaren geleden toen hij nog in Duitsland werkte. Nu kregen we goede berichten van vrienden en kennissen die bij I-KOOK, de nieuwe zaak van Roger, een keuken hadden gekocht en dit tot volle tevredenheid.

De communicatie vlotte goed en leidde tot een mooi ontwerp. Dit weer werd door het goede vakmanschap van Dean, de monteur, tot een prachtige keuken omgetoverd. Door de coronaperikelen hebben we wat langer moeten op onderdelen (m.n. de apparatuur).

Nu de keuken helemaal klaar is vinden we hem prachtig. En niet alleen wij, maar ook de mensen die ons bezoeken vragen dan ook: waar hebben jullie deze mooie keuken gekocht.
Bedankt.

Familie Kools
Merkelbeek
01-10-2021

“Er is niet alleen gedacht aan keukens, maar ook aan een hoekje voor de kinderen.”

Je kunt wel zien dat er in ieder geval 1 vrouw binnen jullie bedrijf werkt. Er is namelijk niet alleen gedacht aan de keukens, maar ook een luiertafel en speelhoekje voor de kinderen is aanwezig. Jullie winkel straalt heel veel gezelligheid en persoonlijkheid uit, heel erg fijn. Op Facebook geven jullie zelfs aan waar de accessoires te koop zijn.

De keuken is prachtig geworden, zeker door de meedenkende Roger die alle tijd voor je neemt en goed advies geeft. Jullie monteur Jeroen heeft twee dagen heel fijn gewerkt, hij is rustig en secuur, de tweede dag was hij er zelfs tot 22u. Dit heeft ervoor gezorgd dat onze keuken echt ontzettend mooi is geworden.

Verder vonden wij het fijn dat er vooraf gezegd werd dat er over de prijs van de keuken niet onderhandeld wordt en dat de aangeboden prijs ook de prijs is die je betaald. Zo weet je waar je aan toe bent.

Wij zijn ontzettend tevreden. Dankjewel!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.