Klantervaringen I-KOOK Sittard

Rijksweg Zuid 216
(navigatie: Eggelspoelderweg)
6134 AG Sittard

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 330 ervaringen
  • 50 ervaringen
  • 4 ervaringen
  • 1 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Familie Vonken
Kerkrade
30-06-2022

“Roy toverde een prachtig ontwerp uit de computer.”

Nachtenlang gegoogeld en heel veel recensies gelezen en uiteindelijk Keukenmatch/I-KOOK Sittard gebeld.

Roy was vriendelijk en nam telefonisch al alle tijd. Dit was in de keukenstudio niet anders. De gewenste keuken dacht ik voor mijn budget niet te krijgen, maar Roy toverde een prachtig ontwerp uit de computer met “mijn” grijze keuken met houten werkblad. We hebben de keuken zelf gemonteerd en met behulp en zeer bruikbare tips van Marc (monteur van I-KOOK die de nog ontbrekende vaatwasser kwam leveren) is het een plaatje geworden.

Nog een compliment aan degene die verantwoordelijk is voor de inrichting en aankleding van jullie zaak. Nog nooit zo een leuke en gezellige keukenstudio gezien.

Familie Monteiro
Geleen
28-06-2022

“Lovende reacties op onze keuken.”

We waren op zoek naar een nieuwe keuken en mensen uit onze straat tipte ons jullie winkel. Zonder afspraak zijn we langs gekomen. Jullie verkoper Roy heeft ons heel vriendelijk ontvangen en we hebben meteen een afspraak ingepland.

Het is fijn dat we meteen op een scherm kunnen mee kijken hoe onze wensen in een tekening worden omgezet. Roy legde ons uit dat er op veel apparatuur vertraging zat, door de onzekere periode waar we ons momenteel in verkeren. Even leek het er op dat ook wij de apparatuur niet op tijd geleverd kregen. Agnes van jullie klantenservice belde ons daarover op. Hoewel het vervelend is, is het wel fijn dat we tijdig geïnformeerd werden. Het is iets waar jullie ook helemaal niks aan kunnen doen. Maar een dag voor levering belde Agnes opnieuw. De ontbrekende oven was toch nog die dag binnen gekomen, dus alle apparatuur was binnen.

Monteur Marcel heeft onze keuken in alle rust gemonteerd. Hij is heel vriendelijk en werkt uiterst secuur. Hij heeft alles netjes achter gelaten. We krijgen veel lovende reacties op onze keuken en zijn er ontzettend trots op.

Kortom: een fijne gezellige (vintage!) winkel met goed personeel. De keuken is nog veel mooier geworden dan Roy op zijn beeldscherm gepresenteerd heeft.

Familie van Laar
Sittard
28-06-2022

“Het resultaat is perfect.”

Anderhalf jaar geleden zijn we jullie keukenstudio binnengelopen en heeft Rinaldo voor ons een eerste ontwerp gemaakt. Meteen viel ons jullie sfeervolle winkel op. Wat een leuke details en werkelijk alles is gedacht. Een kinderkeukentje, een plek waar je de baby kunt verschonen. De vintage kasten, die het geheel zo sfeervol maken.

Pas enkele maanden geleden, zijn we terug gegaan voor een vervolgafspraak. Rinaldo hoorde onze nieuwe wensen aan en heeft dit weer tot een mooi ontwerp weten te brengen. Jullie monteur Paul heeft de keuken bij ons thuis opgebouwd. Heel vakkundig en netjes. Paul is heel precies en controleert alles met de waterpas. Het resultaat is perfect, heel mooi.

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken.

Familie Dieteren
Geleen
28-06-2022

“Een geweldige ervaring.”

Ik heb bij jullie een keuken gekocht in twee delen: een complete keuken met alles erop en eraan en een paar maanden nog een groot eiland met ontzettend veel bergruimte.

We zijn ontzettend tevreden over de verkoper Wil, de monteur Marc en natuurlijk over het eindresultaat. Er werd via diverse kanten heel veel tijd en moeite aan ons besteed, geen enkele vraag, nergens werd moeilijk over gedaan. Er is echt niets waar we over zouden kunnen/willen klagen.

Het liep allemaal op rolletjes. Schoonmoeder en buren hebben we naar jullie doorgestuurd. Een geweldige ervaring.

Echt teamwerk, bedankt

Familie Cornelissen
Einighausen
23-12-2021

“Veel mensen hebben onze nieuwe keuken al mogen bewonderen.”

Zowel door een collega, een vriend als onze aannemer werden we naar Keukenmatch / I-KOOK Sittard doorverwezen. Dus dat moest wel goed zitten! Ook een woord van dank aan onze aannemer Wilson, die jullie heeft aanbevolen, prima vakwerk.

Welnu, we hebben een heel goed advies van Roger gekregen, rustig en professioneel. Ook over de monteur Marc, niets dan lof! Hij heeft twee dagen bij ons gemonteerd en prachtig werk afgeleverd. Een hele fijne vent die rustig en goed zijn werk doet.

Het resultaat is een prachtige keuken, waar we heel erg blij mee zijn.

Wat we erg mooi vinden zijn de echt houten wandkasten!

De keuken was precies op tijd klaar voor het verjaardagsfeest, dus veel mensen hebben onze nieuwe keuken al mogen bewonderen.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

R. Smeets
Bocholtz
23-12-2021

“Een geoliede machine.”

Jullie hele team loopt als een geoliede machine. Van de twee ontwerpers, Roy en Wil, de monteurs John en Wiel, tot aan de servicemedewerker Agnes (heel volhoudend voor het maken van een afspraak!), het liep gesmeerd.

De persoonlijke benadering bij het advies sprak ons heel erg aan. De monteurs waren beiden heel erg secuur en overlegden goed en gaven waardevolle adviezen.

We zijn uiterst tevreden met onze nieuwe bijkeuken/waskeuken. Dit hebben we al laten blijken door reclame te maken voor Keukenmatch en vrienden naar jullie toe te sturen.
Bedankt het was een mooie ervaring.

Mevrouw Schoonderwaldt
Waldfeucht
23-12-2021

“Het was echt een feest.”

Ik had mijn plannetje al op papier staan. Gegoogeld en bij Roy terecht gekomen.
Het was echt een feest en ik zou zo een volgende keuken bij hem kopen.

Ik ben super tevreden over het advies dat ik heb gekregen.
We hebben de keuken zelf laten plaatsen (pfff…) maar het resultaat is prachtig geworden.

De communicatie met jullie bedrijf is goed verlopen. Mijn dochter heeft inmiddels ook al een keuken bij jullie gekocht.

Familie Bastin
Sittard
23-12-2021

“Van een idee, naar een prachtig ontwerp.”

Mijn ouders zijn bevriend met de ouders van Roger en aangezien we al diverse keukens voor ons bedrijf bij jullie gekocht hebben waar we heel tevreden over zijn, was de stap nu voor onze eigen keuken, wederom naar jullie snel gezet.

Het is gaaf om te zien hoe ideeën die je hebt over je nieuwe keuken worden omgezet in een ontwerp. Zo krijg je echt goed een beeld van het eindresultaat. Dean de monteur is een echte vakman. De Duitse vaktermen die hij uitte waren soms moeilijk te begrijpen, maar met kunst- en vliegwerk lukte het uiteindelijk.

We zijn heel tevreden met onze mooie nieuwe keuken.

Familie Erkens-Pennings
Simpelveld
17-11-2021

“De communicatie met medewerkers was snel en duidelijk.”

Op Instagram zagen we bij jullie keukenfronten van barnwood (Robuust Maatwerk). Toevallig hoorden we ook van een collega van ons hele positieve geluiden over jullie winkel. Ons idee was om alleen de frontjes te vervangen. Daarop maakten we een afspraak met Roger. Als snel waren we ervan overtuigd dat we toch een complete nieuwe keuken wilden hebben. Roger heeft heel veel tijd aan ons besteed door uitgebreid advies te geven.

Ons eerste idee om een hele houten keuken uit te kiezen, maar dat zou teveel zijn icm houten vloer. Daarom hebben we gekozen voor een combinatie van zwart met hout.

We zijn dik tevreden met onze nieuwe keuken. Een oprecht woord van dank aan de monteur Marc die in alle rust met veel vakmanschap de keuken heeft gemonteerd en alles netjes heeft achtergelaten. Een kras op een deurtje werd door hem opgemerkt en meteen gereclameerd. Dit nieuwe deurtje was er binnen twee weken en werd meteen vervangen door Marc.

De communicatie met medewerkers was snel en duidelijk en men hield zich aan de gemaakte afspraken.

We zijn ontzettend tevreden en zullen dit zeker aan vrienden en bekenden laten weten. Op social media hebben we onze tevredenheid al laten zien.

Familie Meijers
Doenrade
17-11-2021

“Showroom is met veel aandacht ingericht.”

Zoek je een kwalitatief top keuken voor een goede prijs en verwacht je persoonlijk service en aandacht…stop dan met zoeken. I-KOOK Sittard biedt dit en heeft daarnaast een heel bijzonder vooral niet standaard showroom die met veel aandacht is ingericht.

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.