Klantervaringen I-KOOK Sliedrecht

Parallelweg 4A
3364 AL Sliedrecht

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 69 ervaringen
  • 8 ervaringen
  • 1 ervaringen
  • 2 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Sharon & Bart
Hardinxveld-Giessendam
10-10-2022

“De keuken staat prachtig.”

Wij zijn ontzettend tevreden over de service en onze keuken! Hij staat prachtig. We werden eerlijk en duidelijk geadviseerd. Artikelen waren op tijd en netjes geleverd.

Fijn dat de keuken zo bevalt! Hij staat zeker prachtig in jullie woning, daar mogen we trots op zijn. Ik wens jullie veel gezellige en mooie momenten toe.

P.V. Dordrecht
Dordrecht
02-10-2022

“Een 9+ als cijfer voor het het I-KOOK team.”

Van de showroom tot en met de oplevering een 9+ als cijfer voor heel het I-KOOK team.

Feryal de” keukencoach”, ze is creatief en heeft ons aan prima ideeën geholpen. kortom een top coach!
Apparatuur was in deze periode moeilijk leverbaar, maar service- centrum zuid heeft ons gelukkig zoveel mogelijk op de hoogte gehouden over de leveringen, en de eventuele alternatieven.

Bedankt voor de mooie aanbeveling, altijd fijn om te horen! De levering van de apparatuur heeft inderdaad wat langer geduurd, maar dat hebben we gelukkig samen opgelost. Ik wens jullie veel kookplezier toe!

Familie Zegelaar
Papendrecht
18-08-2022

“Mede door het goede advies, hebben we een prachtige keuken.”

Wij zijn heel blij met het eindresultaat van de keuken die wij onlangs gekocht hebben bij I-KOOK Sliedrecht!
Het is toch altijd spannend hoe het er uiteindelijk uit gaat zien, maar mede door het goede advies dat we kregen is het een prachtige keuken geworden!

De montage van de keuken is in één dag gedaan door twee vakbekwame monteurs, waar wij gelijk alle vertrouwen in hadden. En terecht! Keurig werk afgeleverd!

Bedankt voor jullie complimenten! De foto's spreken voor zich, prachtig. Leuk dat ik jullie heb mogen adviseren naar dit mooie resultaat, geniet ervan!

Lisa Willemstein
Giessenburg
31-03-2022

“Eindresultaat precies zoals uitgetekend.”

Door de eerdere fijne ervaring die mijn ouders hebben gehad, zijn wij ook bij I-KOOK terecht gekomen.

We hadden een afspraak gemaakt bij I-KOOK Sliedrecht, daar werden wij fijn geholpen door Tom, onze keukencoach. Hij was praktisch, netjes en altijd eerlijk.

Samen hebben we een ontwerp gemaakt, met al onze wensen erin verwerkt.

Bij de levering kwamen we erachter dat twee planken niet lang genoeg waren, maar gelukkig werd dit snel en accuraat opgelost. De monteurs zijn secuur te werk gegaan, wat resulteerde in een prachtig resultaat.

De keuken is nog mooier dan het 3D-ontwerp, precies zoals uitgetekend. Wij zijn supertevreden en raden I-KOOK en onze keukencoach Tom zeker aan!

 

Leuk dat ik jullie mocht begeleiden naar een prachtige keuken, fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Ik wens jullie veel succes met de verbouwing en natuurlijk veel plezier met de nieuwe aanwinst!

Ron Renneke
Nieuw-Lekkerland
17-09-2021

“Kan het iedereen aanraden.”

Prima service en zeer klantvriendelijk, installatie zeer professioneel. Kan het iedereen aanraden.

Bedankt voor je review en je complimenten! Ik wens je veel kookplezier toe!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Angela van den Heuvel
Oosterhout
23-07-2021

“Een keuken waar ik altijd van heb gedroomd.”

We zijn heel fijn geholpen met bestellen en uitkiezen keuken. Onze vaatwasser had een langere levertijd, maar dat werd netjes opgelost. Klantvriendelijkheid is supergoed.
Mijn man heeft zelf de keuken opgehaald en geplaatst. Dat was nog wel lastig, de beschrijving mag beter. Maar het is gelukt. Weer tevreden net als 10 jaar terug toen we low budget keuken moesten kiezen. Nu een keuken waar ik altijd van heb gedroomd!

Fijn dat alles naar wens is verlopen en bedankt voor de tip over de montagebeschrijving en het toesturen van de foto's. Het eindresultaat ziet prachtig uit. Eindelijk genieten van jullie droomkeuken! ?

Peter Seltenrijch
Gorinchem
23-07-2021

“Zeer goede zaken gedaan. Keuken netjes en goed geplaats.”

Willem Gerritse
Dordrecht
02-06-2021

“Luistert naar wat de klant wil.”

Zeer prettige sfeer. Kan op je gemak rond lopen als je dat aangeeft.
Prettig geholpen goede ideeën en luisterde naar wat de klant wilde.
Een aanrader dus!

Beste Gerard, bedankt voor het schrijven van je review. Fijn dat alles naar wens is verlopen. De foto's spreken voor zich... prachtig. Ik wens je nog veel kookplezier.

Piet & Gerda Dikken
Alblasserdam
26-05-2021

“Een keuken bij I-KOOK.”

De bestelling
In de COVID-19 periode een keuken uitzoeken en bestellen : is dat een groot probleem?
Verschillende leveranciers werden benaderd, waaronder I-KOOK in Sliedrecht. Via de website werd een eerste afspraak gemaakt, dat kon via Zoom of telefonisch. Een paar dagen later belde Feryal Saidiyan en vroeg als eerste wat ons budget was en vervolgens wat onze wensen waren. Ons budget was niet al te hoog en dat maakte de keuze dus ook beperkt. Geen probleem voor Feryal, die al onze wensen aanhoorde en wat vragen stelde. Na het gesprek duurde het precies één uur (!) voordat er via de mail een uitgewerkte offerte in de mailbox plofte. Al onze wensen keurig vertaald in een 3D-tekening, met details én binnen het gestelde budget.
We kregen ruim de tijd om er over na te denken en daarna werd telefonisch een afspraak gemaakt om de details door te spreken.

De details
Die afspraak was bedoeld om alle details te bekijken en eventueel vast te leggen. Uiteraard kan dat alleen op locatie zelf en Feryal ontving ons zeer vriendelijk en met koffie. En in een verder lege showroom, want…Covid. De gemaakte 3D-tekening diende als uitgangspunt en ter plekke konden we de details bekijken en beoordelen. Zoals bijvoorbeeld de kleur van het aanrechtblad in combinatie met de kleur van de kastjes, de achterwand, de handgrepen enzovoorts. Feryal kon met haar uitgebreide kennis ons een aantal prima tips geven, die we zeer op prijs stelden. Zij kon detailveranderingen onmiddellijk doorvoeren in een programma, waarna ook de tekening meteen up-to-date was. Met de juiste, aangepaste details in de juiste kleuren. Ook de datum van levering kon meteen worden vastgelegd. Een zeer prettige en professionele ontmoeting, waarbij niets ons werd opgedrongen en wij het gevoel kregen haast als gast behandeld te worden.
Fijn dat er in keukenwereld-land zulke menselijke en persoonlijke benaderingen bestaan!

De levering en montage
Zoals gezegd, wij konden meteen onze eigen planning gaan maken omdat we wisten in welke week de levering en montage van de keuken zouden plaatsvinden. Heerlijk om daarover meteen zekerheid te hebben. Omdat we zelf weinig tijd hadden , hebben we ervoor gekozen om de keuken door I-KOOK te laten monteren. Het enige wat wij zelf moesten doen (op afspraak) was het verwijderen van de oude keuken. Ook dat konden we laten doen, maar de tijd om de oude te slopen hadden we wel.
Na verloop van tijd kregen we een mail met de datum van levering en montage en toen kon onze planning tot op de dag nauwkeurig gemaakt worden. De levering was keurig op tijd, de spullen werden netjes neergezet. De werkdag daarna was de monteur lekker op tijd aanwezig en ging na een kop koffie meteen aan de slag. Er werd hard en zorgvuldig doorgewerkt en om 14.00 was alles geplaatst, gemonteerd, afgesteld en uitgeprobeerd. Na het opruimen van de gereedschappen en al het verpakkingsmateriaal restte een prachtige nieuwe keuken. Plus een zéér tevreden klant!
Als wij een rapportcijfer zouden moeten geven : een 9,5 (omdat absolute perfectie niet bestaat…)

Ik ben ontzettend blij dat ik jullie naar tevredenheid heb geholpen… Ik wil jullie ook bedanken voor het leuke gesprek en het vertrouwen in I-KOOK. Ik wens jullie nog heel veel kookplezier toe!

Martin Wervenbos
Hendrik Ido Ambacht
05-05-2021

“Absoluut betrouwbaar adres!”

Goed advies gekregen, prachtige keuken en vakkundig geplaatst. Ook de na oplevering ontdekte punten zijn nog correct afgehandeld.
Door Corona duurde het wat langer, maar afhandeling is super.
Absoluut betrouwbaar adres!

Bedankt voor de mooie review, fijn dat alles naar wens is verlopen. Ik wens jullie nogmaals veel plezier met jullie nieuwe prachtige keuken!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.