Klantervaringen I-KOOK Sliedrecht

Parallelweg 4A
3364 AL Sliedrecht

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 65 ervaringen
  • 8 ervaringen
  • 1 ervaringen
  • 2 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Ron Renneke
Nieuw-Lekkerland
17-09-2021

“Kan het iedereen aanraden.”

Prima service en zeer klantvriendelijk, installatie zeer professioneel. Kan het iedereen aanraden.

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Bedankt voor je review en je complimenten! Ik wens je veel kookplezier toe!

Angela van den Heuvel
Oosterhout
23-07-2021

“Een keuken waar ik altijd van heb gedroomd.”

We zijn heel fijn geholpen met bestellen en uitkiezen keuken. Onze vaatwasser was super lange levertjes hebben we samen mooie oplossing voor gevonden. Waar ik erg tevreden over ben. Klantvriendelijkheid is super goed.
Mijn man heeft zelf de keuken opgehaald en gezet. Dat was nog wel lastig beschrijving mag beter. Maar het is gelukt. Weer tevreden net als 10 jaar terug toen we low budget keuken moesten kiezen. Nu een keuken waar ik altijd van heb gedroomd

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Fijn dat alles naar wens is verlopen en bedankt voor de tip over de montagebeschrijving en het toesturen van de foto's. Het eindresultaat ziet prachtig uit. Nu kunnen jullie genieten van jullie droomkeuken!

Peter Seltenrijch
Gorinchem
23-07-2021

“Zeer goede zaken gedaan. Keuken netjes en goed geplaats.”

Willem Gerritse
Dordrecht
02-06-2021

“Luistert naar wat de klant wil.”

Zeer prettige sfeer. Kan op je gemak rond lopen als je dat aangeeft.
Prettig geholpen goede ideeën en luisterde naar wat de klant wilde.
Een aanrader dus!

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Beste Gerard, bedankt voor het schrijven van je review. Fijn dat alles naar wens is verlopen. De foto's spreken voor zich... prachtig. Ik wens je nog veel kookplezier.

Piet & Gerda Dikken
Alblasserdam
26-05-2021

“Een keuken bij I-KOOK.”

De bestelling
In de COVID-19 periode een keuken uitzoeken en bestellen : is dat een groot probleem?
Verschillende leveranciers werden benaderd, waaronder I-KOOK in Sliedrecht. Via de website werd een eerste afspraak gemaakt, dat kon via Zoom of telefonisch. Een paar dagen later belde Feryal Saidiyan en vroeg als eerste wat ons budget was en vervolgens wat onze wensen waren. Ons budget was niet al te hoog en dat maakte de keuze dus ook beperkt. Geen probleem voor Feryal, die al onze wensen aanhoorde en wat vragen stelde. Na het gesprek duurde het precies één uur (!) voordat er via de mail een uitgewerkte offerte in de mailbox plofte. Al onze wensen keurig vertaald in een 3D-tekening, met details én binnen het gestelde budget.
We kregen ruim de tijd om er over na te denken en daarna werd telefonisch een afspraak gemaakt om de details door te spreken.

De details
Die afspraak was bedoeld om alle details te bekijken en eventueel vast te leggen. Uiteraard kan dat alleen op locatie zelf en Feryal ontving ons zeer vriendelijk en met koffie. En in een verder lege showroom, want…Covid. De gemaakte 3D-tekening diende als uitgangspunt en ter plekke konden we de details bekijken en beoordelen. Zoals bijvoorbeeld de kleur van het aanrechtblad in combinatie met de kleur van de kastjes, de achterwand, de handgrepen enzovoorts. Feryal kon met haar uitgebreide kennis ons een aantal prima tips geven, die we zeer op prijs stelden. Zij kon detailveranderingen onmiddellijk doorvoeren in een programma, waarna ook de tekening meteen up-to-date was. Met de juiste, aangepaste details in de juiste kleuren. Ook de datum van levering kon meteen worden vastgelegd. Een zeer prettige en professionele ontmoeting, waarbij niets ons werd opgedrongen en wij het gevoel kregen haast als gast behandeld te worden.
Fijn dat er in keukenwereld-land zulke menselijke en persoonlijke benaderingen bestaan!

De levering en montage
Zoals gezegd, wij konden meteen onze eigen planning gaan maken omdat we wisten in welke week de levering en montage van de keuken zouden plaatsvinden. Heerlijk om daarover meteen zekerheid te hebben. Omdat we zelf weinig tijd hadden , hebben we ervoor gekozen om de keuken door I-KOOK te laten monteren. Het enige wat wij zelf moesten doen (op afspraak) was het verwijderen van de oude keuken. Ook dat konden we laten doen, maar de tijd om de oude te slopen hadden we wel.
Na verloop van tijd kregen we een mail met de datum van levering en montage en toen kon onze planning tot op de dag nauwkeurig gemaakt worden. De levering was keurig op tijd, de spullen werden netjes neergezet. De werkdag daarna was de monteur lekker op tijd aanwezig en ging na een kop koffie meteen aan de slag. Er werd hard en zorgvuldig doorgewerkt en om 14.00 was alles geplaatst, gemonteerd, afgesteld en uitgeprobeerd. Na het opruimen van de gereedschappen en al het verpakkingsmateriaal restte een prachtige nieuwe keuken. Plus een zéér tevreden klant!
Als wij een rapportcijfer zouden moeten geven : een 9,5 (omdat absolute perfectie niet bestaat…)

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Ik ben ontzettend blij dat ik jullie naar tevredenheid heb geholpen… Ik wil jullie ook bedanken voor het leuke gesprek en het vertrouwen in I-KOOK. Ik wens jullie nog heel veel kookplezier toe!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

Martin Wervenbos
Hendrik Ido Ambacht
05-05-2021

“Absoluut betrouwbaar adres!”

Goed advies gekregen, prachtige keuken en vakkundig geplaatst. Ook de na oplevering ontdekte punten zijn nog correct afgehandeld.
Door Corona duurde het wat langer, maar afhandeling is super.
Absoluut betrouwbaar adres!

Patrick van Barneveld
Keukencoach

Bedankt voor de mooie review, fijn dat alles naar wens is verlopen. Ik wens jullie nogmaals veel plezier met jullie nieuwe prachtige keuken!

Wim van Polder
Giessenberg
07-04-2021

“Oog voor detail.”

Na hartelijke ontvangst in de vestiging Sliedrecht, zijn wij zeer goed geholpen met het kiezen van materialen en opstelling.
Met oog voor detail zijn wij vakkundig geadviseerd met aansluitend een transparante kostprijsberekening, waarop we besloten hebben tot aanschaf.
Als de aflevering binnenkort net zo verloopt, dan kunnen wij weer jaren genieten van onze vernieuwde keuken!!

C. Jacobs
Zwijndrecht
07-04-2021

“Wat een service.”

Onlangs keuken geleverd 19-02-2021 van I-KOOK
Uiterst tevreden, wat een service .
We hebben ervoor gekozen om keuken zelf te plaatsen.

Zelfs daar stonden ze ons met raad en daad bij.
Ik raad vrienden en familie zeker aan eens te gaan kijken bij i-kook. klant en service gericht gaan ze te werk,

Echt niet het gevoel dat ze ons snel een keuken wilde verkopen, alles was bespreekbaar ook de goedkopere keukens .
Erg tevreden met de keuken en voor de verkoop afdeling alleen maar lof
Een zeer tevreden klant

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Bedankt voor je review. Fijn dat het monteren goed is gelukt! Nogmaals veel kookplezier toegewenst.

Ray & Angela
Nieuwegein
04-04-2021

“Geweldig geholpen.”

Een aantal maanden geleden besloten om een nieuwe keuken aan te schaffen. Via een kennis kregen wij te horen dat hij bij i-kook Sliedrecht een keuken had gekocht en daar zeer tevreden over was. Uiteraard waren wij ook op de hoogte van de verhalen over keukenzaken waarbij je zogenaamd hoge kortingen krijgt en dan onder lichte dwang dan ook die dag moet tekenen.

Met dit in het achterhoofd toch een afspraak gemaakt om één en ander te bekijken bij i-kook Sliedrecht. Hier maakten wij kennis met Zieneb. Door de corona maatregelen konden we helaas niet in de winkel terecht maar Zieneb ging hier flexibel mee om en liet ons allerlei dingen zien bij de ingang van de winkel. Hier gaven wij ook onze wensen aan en Zieneb gaf daar advies op. De wensen die wij hadden waren geen probleem maar Zieneb dacht erover mee en gaf ook alternatieven aan die wij in sommige gevallen aannamen. Het gesprek verliep zeer ontspannen waarbij wij op geen enkel moment een bepaalde druk ervaarden.

Nu onze wensen en afmetingen bekend waren is Zieneb ermee aan de slag gegaan en heeft zij 3D tekeningen gemaakt. Tijdens het wachten hierop merk je dat er toch soms zaken opkomen die nog niet helemaal duidelijk waren. Wij konden dan direct met Zieneb contact opnemen en zij gaf hier dan antwoord op en pastte het zonodig aan in de tekening.

Voor wat betreft de offerte zijn wij ook tevreden. Ik had op voorhand aangegeven dat ik geen zin had in de zogenaamde kortingen die wij zouden krijgen en dat ik een eerlijke prijs wilde. Dit resulteerde in een prijs waar ook geen 100 euro meer vanaf kon en dat voelde goed.

Nadat wij de offerte en de 3D tekening goedgekeurd hadden kon de keuken besteld worden en was het afwachten tot de bezorging. Zieneb was inmiddels werkzaam bij een ander filiaal van i-kook maar bleef ons contactpersoon. Dit was erg prettig.

4 dagen voor de plaatsing werd de keuken bezorgd. Dit ging allemaal volgens afspraak en die mannen brachten alle dozen netjes tot in de huiskamer.

Uiteindelijk kwamen de mannen van de montage de keuken, keurig op tijd, installeren. Ook deze montage hebben wij als zeer positief ervaren. Zij gaan niet eerder weg voordat de keuken staat en de apparatuur werkt.
Ook zijn zij bereidt om iets te doen wat eigenlijk niet bij hun werkzaamheden behoort. Toen de keuken stond liepen we samen de keuken na op eventuele beschadigingen. Dit waren er 2 en die gaven zij zelf al aan. Dit wordt genoteerd en nabesteld zodat de keuken perfect afgeleverd wordt.

Kortom, als wij het hele traject moeten samenvatten kunnen we niet anders dan concluderen dan dat wij door I-KOOK Sliedrecht in het algemeen en door Zieneb in het bijzonder geweldig goed geholpen zijn en dit ook zeer zeker anderen zouden aanbevelen.

Nogmaals bedankt!!

Zieneb Bouaïcha
Keukencoach

Bedankt voor jullie geweldige review! Wat hartverwarmend om te lezen! Ik ben zeer blij dat jullie met een goed gevoel terugkijken op het traject en ben ook trots met jullie als klant. Ik wens jullie onwijs veel plezier met de nieuwe keuken en voel je altijd welkom voor een drankje!

Familie Kolijn
Dordrecht
10-03-2021

“Er werd alle tijd voor ons genomen.”

Wij zijn zeer tevreden met en over de firma I-KOOK.
Vanaf het eerste moment zijn wij keurig netjes te woord gestaan en geholpen.

Bij het ontwerpen en uit tekenen van de keuken werd er alle tijd voor ons genomen en is alles duidelijk besproken en gecommuniceerd.
Het leveren van de keuken is ook keurig verlopen en gecommuniceerd evenals de montage van de keuken.

Kortom: wij zijn zeer tevreden en zullen jullie zeker aanraden bij anderen.

Feryal Saidiyan
Keukencoach

Bedankt voor het delen van jullie ervaring en fijn dat alles naar wens is verlopen. Ik vond het leuk om jullie te mogen helpen met deze prachtige keuken. Ik wens jullie nog heel veel kookplezier toe!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.