Klantervaringen I-KOOK Veendam

Transportweg 10
9645 KX Veendam

Deel je ervaring met ons

Wij zijn zeer geinteresseerd in jouw ervaring met I-KOOK!

Filter op onderwerp
  • 232 ervaringen
  • 21 ervaringen
  • 4 ervaringen
  • 0 ervaringen
  • 0 ervaringen
Filter keukenaanbiedingen
Filter op onderwerp
Sorteer op
Filter op score
Filter op winkel
Familie Olthof
Annerveenschekanaal
26-10-2022

“Het kookt bij I-KOOK snel, goed, en smaakvol voor de portemonnee.”

Speciaal voor onze keukencoach Rick, want die heeft wel een compliment verdient.

We schrijven begin 2022 en we hebben na 26 jaar behoefte aan een nieuwe keuken. We stellen onze wensen in een mail en de afmetingen globaal erbij op. Nu zult u denken via mail, ja want corona was nog aanwezig dus bezoeken van showrooms, maar even niet.

Na wat keuken fabrikanten te hebben aangeschreven kwamen de verschillende aanbiedingen en ontwerpen binnen. Direct viel het ontwerp van I-KOOK op door een strak ontwerp en een strakke lijn. Door dat ontwerp werden we zeer aangetrokken. Na een contact via mail werd ons de prijs opgegeven. Ook hier werden we zeer blij van. We hebben na goed overleg intern besloten voor I-KOOK te kiezen.

Rick onze ontwerper bood aan om met kleuren en de nodige andere dingen bij ons thuis te komen. Hier werden we het snel eens over de kleur en alle andere zaken. Kort, snel, duidelijk verhaal. 24 oktober werd hij geplaatst door keukenmontage bedrijf uit Anderen. Vakmensen superkeurig gewerkt.

Kortom kunnen wij zeggen Het kookt bij I-KOOK snel, goed, en smaakvol voor de portemonnee. Wij zijn zeer tevreden.

Bedankt voor het delen van jullie ervaring, fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen! Samen zijn we begonnen aan een prachtig ontwerp, wat nu eindelijk staat te schitteren in jullie woning. Bij deze wil ik jullie bedanken voor de gastvrijheid en wens ik jullie nogmaals veel kookplezier toe!

Familie van der Veen
Winschoten
13-10-2022

“Fantastische inspiratie en begeleiding.”

Afgelopen week onze nieuwe keuken geplaatst en het resultaat mag er zijn we zijn blij verrast.
dankzij fantastische inspiratie en begeleiding van onze keukencoach Rick Tamminga een aanrader.

Bedankt voor jullie mooie review en aanbeveling! De keuken is werkelijk prachtig geworden en staat prachtig in de woning. Ik wens jullie veel mooie momenten toe en natuurlijk een hoop heerlijke gerechten.

Van der Deen
Wildervank
11-08-2022

“Zeer tevreden over dit bedrijf.”

Prima geholpen door keukencoach Joyce. De keuken is in mei netjes en vakkundig geïnstalleerd door Erik.

Kortom: zeer tevreden over dit bedrijf.

Bedankt voor jullie review. Samen hebben we een prachtige keuken tot in de detail uitgewerkt, waarvan jullie nog lang van kunnen genieten. Supertrots dat ik jullie hiermee heb mogen helpen, veel kookplezier toegewenst!

René & Joanna Berghuis
Usquert
11-08-2022

“Zeker een aanrader.”

Wij zijn zeer tevreden met ons hele mooie keuken. Alles is naar de wens, alle apparaten werken goed. Rick heeft ons goed geholpen, zeker een aanrader!

 

Fijn om te horen, leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar een prachtige keuken. Ik wens jullie veel kookplezier toe!

Herman van der Linde
Veendam
23-06-2022

“Open en eerlijke sfeer.”

Wij geven I-KOOK en Joyce 5 sterren. Voordat we in gesprek gingen met Joyce hadden wij al veel informatie verzameld over keukens. Onze ervaring is dat er veel verschil is tussen de diverse keukenzaken, met name de behandeling van de klant. Wij vonden ons gesprek met Joyce het prettigst. Ze is heel rustig, luisterde goed naar onze wensen en had vooral geen gladde verkooppraat. Haar 3D ontwerp – wat ze ter plekke had gemaakt – gaf een zeer goed beeld van de werkelijkheid. De sfeer bij I-KOOK sprak ons ook aan, open en eerlijk.

Daarnaast zijn ze zeer bereid om mee te denken in alle opzichten. Het eindresultaat is een ontwerp dat volledig aan onze wensen voldoet en past binnen ons budget. Als extra service werden we na het sluiten van de overeenkomst gebeld met het aanbod om onze keuken al eind oktober 2022 te plaatsen i.p.v. de eerdere afspraak in januari 2023. Joyce had onthouden dat we de keuken eigenlijk graag voor de kerst wilden hebben. Door extra mogelijkheden deed zich een eerdere kans voor en daar heeft ze naar gehandeld, top!

Wij raden het zeker aan om een afspraak te maken bij I-KOOK en een gesprek aan te gaan als je van plan bent een nieuwe keuken te kopen.

Bedankt voor jullie complimenten. Leuk dat ik jullie heb mogen helpen met het ontwerpen van de keuken, samen gaan we voor een mooi resultaat zorgen!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.

23-06-2022

“Goede communicatie.”

Duidelijke hulp bij te maken keuzes. Realistische prijsstelling zonder vervelende onderhandelingen. Goede communicatie betreffende apparatuur die niet geleverd kon worden en juiste alternatieven die wel voorradig waren. Verder verliep de montage vlekkeloos, geen enkel oplever issue!

Bron: Qasa

Bedankt voor je mooie review! De keuken staat prachtig in de woning, geniet ervan!

Peter Bruens
Beerta
16-06-2022

“De keuken is een mooie blikvanger.”

Vorig jaar (in Corona tijd) een nieuwe keuken aangeschaft bij I-KOOK te Veendam. Prima geholpen door Hayo en diverse opties besproken. De keuken staat en is een mooie blikvanger.

Bron: Qasa

Ik wens jullie heel veel (kook) plezier in en met deze prachtige keuken.

Familie Leeraar
Oostwold
06-06-2022

“Aanrader voor je droomkeuken.”

Supertevreden over de geleverde keuken, die we zelf hebben geplaatst.
I-KOOK stuurde een leidingadvies mee en het kwam precies zo uit. Zeer goede service en begeleiding!

I-KOOK is een echte aanrader als je je droomkeuken zoekt, TOP!!!!

Dank voor jullie review! Trots dat ik jullie heb mogen begeleiden naar jullie droomkeuken, prachtig! Ik wens jullie veel plezier met de nieuwe aanwinst.

Van Elderen
Nieuw-Weerdinge
26-05-2022

“Door de goede adviezen, hebben we nu onze droomkeuken.”

Wij zijn super geholpen bij het uitzoeken van onze keuken. Er werd echt met ons meegedacht en daarbij  hebben we de juiste adviezen gekregen. Daardoor hebben wij onze droomkeuken kunnen realiseren.

De levering is ook zeer soepel verlopen, alles was aanwezig. Later miste we nog 1 knopje van een keuken deurtje. Dat werd super snel opgestuurd. En de prijs, kwaliteit verhouding is super.

Wij zullen I KOOK altijd aanraden.

Dank voor jullie mooie review, leuk dat ik jullie heb mogen begeleiden naar een droomkeuken. Samen hebben we een warme, gezellige en bovenal schitterende keuken gerealiseerd. Geniet ervan!

Marjon Ebes
Heerde
26-05-2022

“Mooie keuken.”

Mooie keuken. De levering ging wat rommelig, maar verder goed opgelost.

Beste Marjon, bedankt voor je review! Het klopt inderdaad dat de levering niet vlekkeloos is verlopen, mede door de levering van de verkeerde fronten. Onze excuses daarvoor. Gelukkig staat de keuken inmiddels prachtig in jullie woning, geniet ervan!

Gratis adviesgesprek

Ontvang gratis advies, een 3D ontwerp van jouw keuken en een scherpe prijs.