De laatste trends keuken 2019 inspiratie!

KEUKENS
4 min leestijd

Ontvang nu gratis het digitale I-KOOK magazine!

Bewonder de mooiste trends in keukens 2019, speciaal voor jou! Kom genieten van de robuuste rustige en stijlvolle vintage trends keuken 2019. Ontdek de kraan die alles kan, inductie fornuizen in alle keukenstijlen en eigentijdse kleuren voor keukenkastjes in de nieuwe trends keuken 2019! Als dat je niet inspireert… veel plezier met lezen én kijken!

Ontwerp je keuken in de I-KOOK keukenplanner! Het is geweldig leuk en eenvoudig om te doen. In korte tijd stel je jouw eigen keuken samen. Je kunt zo vaak wisselen van kasten, kleuren en apparatuur als je wil. Bekijk je eigen keuken ontwerp in 3D, sla het op en deel het met anderen. Succes!

Echte keukentrends voor jou in kleuren, stijlen en apparatuur!

Robuuste stalen regalen en keukenlamp, Häcker keuken Silver Star AV 7030 GL
Foto: Robuuste stalen regalen en keukenlamp – Häcker keuken

Wat zijn de nieuwe trends keuken 2019?

Robuuste rust in de keuken

Van alle trends in keuken 2019 is de robuuste keuken die tegen een stootje kan, een aanrader voor drukke gezinnen. En… ideaal om je vrienden in uit te nodigen voor een lekker drankje of heerlijk etentje.

Op bovenstaande foto zie je hoe met natuursteen keukenfronten, stalen regalen en een houten boerderijdeur gezelligheid en een losse sfeer in de keuken brengt. In deze trends keuken 2019 voelt iedereen zich op z’n gemak. Fijn thuiskomen zo!

Luxe zwart met koper kleur keukeneiland - Häcker AV 2045 AV 7070
Foto: Luxe zwart met koper kleur keukeneiland – Häcker keuken

Stijlvolle ‘vintage’ keuken

Eén van de leuke trends in keukens 2019 is dat luxe geshowd mag worden!

De stijlvolle vintage keuken krijgt zijn luxe uitstraling door in het werkblad, keukenkastjes en decoratie, klassieke vormen en rijke kleuren als goud en koper te mixen met matte kleuren als zwart en bruin. Met bling metalen, hout en leer krijgt je woonkeuken een echte sjieke club vibe, waarbij je gasten graag aan je kookeiland blijven hangen!

Quooker kokend-water-kraan + gekoeld en bruisend water
Foto: Quooker kokend-water-kraan + gekoeld en bruisend water

De Quooker die alles kan!

Water, we drinken er steeds meer van! In de trends keuken 2019 levert Quooker hier een grote, maar onopvallende bijdrage aan.

De Quooker Fusion Cube ziet er uit als een gewone mengkraan, maar je kunt uit de kokend-water-kraan, ook gekoeld en bruisend water tappen. Van warme drankjes in de winter tot frisse koude drinks in de zomer.


Bekijk meer I-KOOK keukentrends op:


Zwarte Bertazzoni inductie fornuis Prime Line
Foto: Zwarte Bertazzoni inductie fornuis Prime Line

Inductie fornuis in alle keukenstijlen – Kies je favoriete kleur!

De keuken mag volgens de trends keuken 2019 best een tikkeltje stoer zijn. Het meest stoere apparaat in de keuken is toch wel het (inductie) fornuis, dat tegenwoordig geplaatst wordt in alle keukenstijlen. 

Het inductie fornuis is een uitstekende opvolger van het traditionele gasfornuis. Het is niet alleen prachtig om te zien, het maakt ook makkelijker schoon! Helemaal volgens de nieuwe trends keuken 2019 is het inductie fornuis verkrijgbaar in mooie moderne kleuren. 

Op bovenstaande foto zie je het stoere zwarte inductie fornuis Prime Line van Bertazzoni met een multifunctionele oven in een groene landelijke keuken. De oven heeft een duurzame energieklasse A en een inhoud van 117 liter. 

Flexa Kleur van het Jaar 2019 Spiced Honey in de keuken
Foto: Flexa Kleur van het Jaar 2019 Spiced Honey in de keuken

Schilder je keuken in rustgevende kleuren!

In de drukte van de dag wil je thuis kunnen relaxen. Kleur in de keuken is hot en daar haakt de kleur trends keukens 2019 op in. 

In plaats van de soms hard aandoende witte keuken, kun je de keuken verven in warme rustgevende tinten. De nieuwste trends in keukens 2019 maken van de keuken een sfeervolle comfortabele ontmoetingsplaats. De keukenkastjes op bovenstaande foto zijn geverfd in de Flexa karameltinten van Honey Spiced, gecombineerd met grijze muren en lichtblauw hout. 

Je hoeft niet langer zelf te schuren, te plamuren en te schilderen. Je kunt tegenwoordig je keukendeurtjes en ladefronten in iedere kleur (1900 kleuren) bestellen die je geweldig vindt. Er is zeker een tint in de nieuwe trends keuken 2019 collectie, die perfect bij jou en je keuken past!

Industriële keuken met RVS kastdeurtjes & houten aanrechtblad
Foto: Industriële keuken met RVS kastdeurtjes & houten aanrechtblad

Welke trends in keukens 2019 passen perfect in jouw droomkeuken?

Jouw droomkeuken stel je helemaal zelf samen! Pik de mooiste onderdelen uit de trends keuken 2019 en uit andere jaren.

Een keukencoach van I-KOOK ontwerpt geheel naar je wensen en binnen je budget, de perfecte keuken voor jou! Vraag de ervaren coach om advies en laat je verrassen door de nieuwe ideeën voor je keuken. Bezoek een I-KOOK winkel in je buurt en geniet van de trendy showroomkeukens. Lees ook de ervaringen van eerdere I-KOOK klanten. Bekijk hoe zij de mooie trends in hun keuken verwerkt hebben.

Maak nu een afspraak met een keukencoach!  

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.