BORA inductie kookplaat, perfect koken op inductie!

KEUKENS
4 min leestijd

Wat onze klanten hierover zeggen

Lees de ervaring van: Wesley 

Lees de ervaring van: Familie Meijers

Lees de ervaring van: P. M. Cornelisse

Een BORA inductie kookplaat voor elke keuken! Je kunt met BORA geweldig koken op inductie in een grote én kleine keuken met (bijna) iedere keukenindeling! De inductie kookplaat BORA afzuiging vervangt de afzuigkap, door stoom en luchtjes recht uit de pan of grill af te voeren. Ideaal in een open keuken is dat het afzuigen bijzonder weinig geluid maakt. In dit blog vertel ik alles over wat de BORA kookveldafzuigsystemen zo speciaal maakt!

Waar komt jouw inductie kookplaat in je nieuwe keuken? Met de I-KOOK keukenplanner kun je alvast beginnen met het samenstellen van jouw droomkeuken. Welke indeling, aanrechtblad en kastdeurtjes vind je mooi? Start HIER gelijk de I-KOOK keukenplanner voor een flinke dosis keukeninspiratie!

BORA inductie kookplaat, kies je favoriete vorm, kleur en maat!

Inductie kookplaat BORA Classic
Foto: Inductie kookplaat BORA Classic

Wat zijn de kook-voordelen van BORA?

1 – Je hebt geen afzuigkap meer nodig omdat de mooie BORA inductie kookplaat een eigen ingebouwde afzuiging heeft.

2 – Tijdens het koken past de afzuiging zich automatisch aan en zuigt de wisselende hoeveelheid dampen en geurtjes direct bij de pan of grill af. De afzuiging kan georganiseerd worden met duurzame recirculatie door een koolfilter of met luchtafvoer naar buiten.

3 – Zeker belangrijk in een open ruimte: de inductie kookplaat BORA afzuiging maakt heel weinig geluid.

Met BORA kun je overal in schone lucht koken op inductie!

4 – De losse onderdelen van de BORA kookplaat kunnen in de vaatwasser gewassen worden.

5 –  Kies de BORA die bij jou past in vorm, kleur en afmetingen! Naast de BORA inductie kookplaat met afzuiging kun je ook een andere samenstelling van kookplaten maken met het beroemde BORA afzuigsysteem in het midden. Denk daarbij aan een BORA teppanyaki plaat en meer. De kwaliteit kookplaten van BORA hebben een prachtig stijlvol design en leveren topprestaties!

BORA inductie kookplaat met afzuiging (60 cm), BORA S Purekookplaat met afzuiging (60 cm), BORA S Pure
Foto: BORA inductie kookplaat met afzuiging (60 cm) – BORA S Pure

Een kleine BORA voor je kleine keuken!

Typisch BORA om ook voor de kleine keuken een inductie kookplaat te ontwikkelen: de BORA S Pure.

Door de handige plaatsing van de afzuiging passen er 4 pannen op de BORA inductie kookplaat met afzuiging 60 cm breed. Je ziet op de foto boven dat er maximale ruimte gecreëerd is voor het koken op inductie. Wist je dat de afzuiging van de BORA S Pure in de 6 kleuren zwart, rood, oranje, blauw, jadegroen en greige verkrijgbaar is?

BORA inductie kookplaat X Pure

Naast de bekende BORA Pure reeks, heeft BORA de X Pure inductie kookplaat met afzuiging ontwikkelt die opvalt door z’n buitengewone design en brede kookveld. De afzuiging is vlak ingebouwd in de kookplaat. Op bovenstaande video zie je hoe makkelijk je kunt koken op inductie met de sControl-bediening van de BORA X Pure.

BORA Professional 3.0 inductie kookplaat met Tepan bakplaat
Foto: BORA Professional 3.0 inductie kookplaat met bakplaat

Koken met modules

De kookplaten van de BORA Classic 2.0 en BORA Professional 3.0 worden samengesteld uit 1 of meerdere modules en een afzuigsysteem (of afzuigsystemen).

Op bovenstaande foto zie je dat de kookplaat bestaat uit een BORA inductie kookplaat, met in het midden een afzuigunit en daarnaast een tepan bakplaat. Je brengt de restaurant keuken bij je thuis met de BORA tepan plaat! Verschillende inductie kookplaten en zelfs een inductie wok kunnen aan elkaar gekoppeld worden. In de inductie kookplaat BORA wok komt je groente, vis en vlees er net zo knapperig uit!

BORA Classic inductie kookplaat en Tepan grill met geïntegreerde afzuiging
Foto: BORA Classic 2.0 inductie kookplaat en Tepan grill met geïntegreerde afzuiging

De bediening van de twee BORA afzuigsystemen verschilt van elkaar. De BORA Classic heeft bovenop zoals je op de foto kunt zien, een verticale sControl+ slider die met je vinger bediend kan worden.

De BORA Professional 3.0 heeft RVS met zwarte bedieningsknoppen die aan de voorkant van het keukenblad geplaatst zijn. De kookplaten en de afzuiging kun je regelen door aan de knoppen te draaien of op het LED aanraakvlak te tikken. Staat de kookplaat uit, dan sluit de klep zich automatisch!

Hoe ga jij koken op inductie?

Met deze vraag en nog vele andere vragen over o.a. de BORA inductie kookplaat, kun je altijd terecht bij een keukencoach. Kom kijken in de I-KOOK winkel! Zie wat er allemaal mogelijk is tegen een eerlijke prijs voor jouw inductie kookplaat met afzuiging. Lees ook zeker de BORA ervaringen van eerdere I-KOOK klanten.

Maak nu een afspraak met een betrouwbare keukencoach in je buurt!

 

Wat onze klanten hierover zeggen

Lees de ervaring van: Wesley 

Lees de ervaring van: Familie Meijers

Lees de ervaring van: P. M. Cornelisse

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.