Ken jij alle BORA keuken apparatuur?

Bekende merken
6 min leestijd

Ontvang nu gratis het digitale I-KOOK magazine!

Bij BORA denk je aan een prachtige BORA kookplaat met afzuiging. Ondertussen is de BORA keuken apparatuur collectie flink uitgebreid met andere stijlvolle en innovatieve inbouw apparaten. Ontdek in dit blog uit welke BORA apparatuur je allemaal kunt kiezen voor jouw droomkeuken!

Waar bestaat het BORA keuken apparatuur assortiment uit?

  • BORA kookplaten met afzuiging
  • BORA oven – stoomoven
  • BORA koelkast – koel & vriessystemen
  • BORA multifunctionele lade
  • BORA verlichting
  • BORA vacumeerapparaat
BORA keuken apparatuur: BORA kookplaat met grillpan
Foto: BORA kookplaat met de BORA grillpan

BORA kookplaten met afzuiging

Wat een uitvinding: de BORA inductie kookplaat met afzuiging! De kookplaten van het BORA apparatuur merk vervangen de afzuigkap en voeren stoom en geurtjes rechtstreeks uit de pan af.

Lees over alle BORA kookplaten met afzuiging in dit BORA blog van I-KOOK:

  • BORA PURU – Inductie kookplaat met afzuiging bij recirculatie
  • BORA Pura – Inductiekookplaat met afzuiging bij afvoer
  • BORA Classic – Kookplaat met (langwerpige) afzuiging in het midden
  • BORA X Pure – Excellent design kookplaat met breed kookveld
  • BORA S Pure – Kleinste BORA kookplaat (60cm) met maximale ruimte
  • BORA M Pure – Meest flexibele inductiekookplaat voor kleine én grote pannen
  • BORA Professional 3.0 – Modulair kookplaten systeem (inductie, teppan) met afzuiging

Kookplaat & oven accessoire: BORA grillpan

Op de speciale BORA grillpan van 46x27cm heb je veel plek voor het heerlijk en vetarm grillen van vis, vlees en groente. De grillpan verdeelt de warmte snel en gelijkmatig en is geschikt in de BORA oven tot 250 graden en voor alle inductie kookplaten uit de BORA keukenapparatuur collectie.

Je eigen keuken ontwerpen inclusief apparatuur, hoe geweldig is dat?! Met de I-KOOK keukenplanner ga je snel aan de slag! Verander eenvoudig je keukenkast met inbouwapparatuur opstelling en probeer verschillende mooie keukendeurtjes uit. Er is zoveel mogelijk! Laat je het ontwerpen van je complete keuken liever over aan een ervaren keukencoach? Maak een afspraak voor jouw unieke keuken ontwerp!

BORA keuken apparatuur: BORA lade voor warm houden, ontdooien en langzaam garen
Foto: BORA lade voor warm houden, ontdooien en langzaam garen

BORA multifunctionele lade

Servies opwarmen, gerechten warm houden, langzaam garen of ontdooien, je kunt het allemaal met de multifunctionele lade, perfect passend bij je andere BORA apparatuur.

De aanwezige programma’s en touchscreen bediening, maken het gebruik van de BORA warmhoudlade wel heel erg gemakkelijk.

BORA keuken apparatuur: BORA X BO: BORA oven – stoomoven
Foto: BORA X BO: BORA oven – stoomoven

BORA oven – stoomoven

DE BORA X BO is een professionele (inbouw) oven met stoomoven, oven en afzuiging met geïntegreerde reinigingsfunctie in één. De combinatie van een prachtig design, de nieuwste kook en bak functies én eenvoudige bediening maken van de multifunctionele stoomoven een aanwinst in de BORA keuken apparatuur familie.

Bij het uitkiezen van keukenapparatuur valt de unieke stoomafzuiging van de BORA X BO direct op. De stoom wordt eerst afgezogen voordat de deur geopend kan worden, waardoor je vrij zicht hebt in je stoomoven én je bespaart energie. Met de supersnelle opwarmtijd, de unieke kernthermometer en het gelijkmatige gaarvermogen, bereik je in korte tijd een perfect kookresultaat. Je bereidt zo eenvoudig en met veel gemak de lekkerste gezonde gerechten in je BORA stoomoven.

BORA kookboek voor de stoomoven BORA X BO, 86 recepten in het Nederlands
Foto: BORA kookboek voor de stoomoven BORA X BO – 86 recepten, in het Nederlands

Stoomoven accessoire: BORA kookboek

In het bijzondere BORA kookboek ‘Sterrengerechten uit de stoomoven’ staan 86 recepten waarmee je thuis topgerechten maakt in je eigen BORA X BO stoomoven. Het ingebonden BORA kookboek, 312 pagina’s dik – Nederlands, bevat: van haute cuisine tot alledaagse recepten. Ontwikkeld door de internationale topchefs Johann Lafer, Eckart Witzigmann, Cornelius Speinle en Andreas Senn.

BORA keuken apparatuur: BORA Cool: stijlvol design BORA koelkast – inbouw koel-vriescombinatie
Foto: BORA Cool: stijlvol design BORA koelkast – inbouw koel-vriescombinatie

BORA koelkast, koel-vriescombinatie en vriezer

Ook in koelen en vriezen is BORA apparatuur een ster! De BORA Cool en Freeze inbouw koelkasten en vriezer hebben een stijlvolle en praktische indeling, houden voedsel lang vers, zijn energiezuinig en hebben binnenin de beste verlichting.

  • BORA Cool is verkrijgbaar in 3 typen koelkasten: BORA koelkast, BORA koelkast met 4 sterren vriesvak en BORA koel-vriescombinatie, eventueel met Ice Maker.
  • BORA Freeze is een vriezer met Ice Maker.

Eén van de grote voordelen van een BORA koel-vriescombinatie of vriezer is dat je geen last hebt van ijsvorming aan de achterwand of in het vriesvak. Ook vind je in de Fresh Zero zone van de BORA koelkast de beste koelomstandigheden voor verse en voorverpakte producten. Daarnaast zorgt een geurfilter voor een fijne frisse lucht in je koelkast!

BORA keuken apparatuur - BORA keukenverlichting: BORA Stars lamp
Foto: BORA keukenverlichting: BORA Stars lamp

BORA verlichting

Naast juiste werkverlichting tijdens het koken, zorgen de elegante BORA lampen ook voor gezelligheid met sfeerverlichting tijdens het eten.

De langwerpige 2-in-1 BORA Horizon lamp maakt het optimaal bedienen van je BORA apparatuur als de kookplaat mogelijk. Met het aanpassen van de lichthoeveelheid (dimmen) en lichtkleur (5 kleuren) geeft de Horizon op elk moment de gewenste hoeveelheid licht.

BORA Stars is een minimalistische design lamp die als een fonkelende ster bijzonder licht in je keuken verspreidt. Door het groeperen van 3 BORA Stars lampen creëer je een sterrenhemel boven je werkblad, kookeiland of bar.

Door de strakke vorm en tijdloze kleuren (zwart, mosgroen en roségoud) passen de BORA lampen in alle populaire keukenstijlen.

BORA keuken apparatuur: BORA QVac: BORA vacumeerapparaat in het werkblad
Foto: BORA QVac: BORA vacumeerapparaat in het werkblad

BORA vacumeerapparaat

Het vacumeren van voedsel is de duurzame keukentrend van nu! Aan de BORA apparatuur collectie is dan ook het high tech vacumeerapparaat, de BORA QVac toegevoegd die op een klein rondje na onder je keukenblad verstopt zit. Zo vacumeer je eenvoudig gerechten zonder dat het je werkbladruimte kost.

Door met de BORA QVac gerechten te vacumeren, blijven vis, vlees, groente en sauzen tot wel 3 maal langer goed en behouden hun verse smaak. Je gooit hierdoor minder voedsel weg, goed voor het milieu én je bespaart geld! Het BORA vacumeerapparaat vacumeert niet alleen in vacuumdozen en vacuumzakjes, je kunt ook (wijn)flessen opnieuw afsluiten en snel gerechten marineren.

BORA keuken apparatuur: BORA kookplaat met afzuiging in zwarte keuken van I-KOOK
Foto: BORA kookplaat met afzuiging in zwarte keuken van I-KOOK

BORA apparatuur, toch ook in jouw I-KOOK keuken?

BORA keukenapparatuur, meer dan koken!

Bewonder de trendy keukenopstellingen in de I-KOOK winkel met de nieuwste apparatuur van BORA en andere grote merken. Samen met een I-KOOK keukencoach kies je de perfecte inductie kookplaat met afzuiging en wellicht meer BORA apparatuur voor jouw ultieme droomkeuken. Altijd tegen een goede prijs! Lees van andere I-KOOK klanten hun persoonlijke en inspirerende ervaringen met ‘BORA’.

Maak nu een afspraak met een I-KOOK keukencoach!  Er is altijd een I-KOOK winkel in je buurt.

Dit artikel is geschreven door

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.