20x moderne landelijke keuken ideeën & accessoires

ACCESSOIRES
6 min leestijd

Ontvang nu gratis het digitale I-KOOK magazine!

Keukenaccessoires maken van de landelijke keuken een feest om in te koken en in te leven! Gezelligheid willen we allemaal als we thuis aan het koken, werken en knutselen zijn. We gaan voor een landelijk sfeer in de keuken maar wel met een stoere moderne uitstraling! Ik heb de 20 beste moderne landelijke keuken ideeën en keukenaccessoires voor je op een rijtje gezet. Voor landelijke keuken inspiratie moet je hier zijn!

Vind je het leuk om je eigen landelijke keuken te ontwerpen? Start direct met de I-KOOK keukenplanner! Je kunt natuurlijk ook een ervaren keukencoach om goed advies vragen.

Moderne landelijke keuken – van keukenontwerp tot keukendecoratie!

Spot de 20 mooiste landelijke keuken accessoires:

20 Moderne landelijke keuken accessoires moodboard ter inspiratie voor in de blauwe Häcker Bristol keuken
Foto: 20 Moderne landelijke keuken accessoires moodboard ter inspiratie voor in de blauwe Häcker Bristol keuken

 

1 – Rivièra Maison Bowl Enjoy Bites (2x)

‘Enjoy the best bites in town’ staat er in de Rivièra Maison schaaltjes van wit porselein met een houten handvat. Van groente hapjes tot borrelnootjes, de mooie Rivièra Maison bowls zijn op ieder feestje een hit!

2 – Laura Ashley pannenlap Blueprint Sweet Allysum

Direct uit de ‘country kitchen’ komt de Laura Ashley pannenlap. De denimlook blauwe pannenlap is een stoere keukenhulp met een landelijk randje. Handig om je hete pannen mee te pakken en als onderzetter voor de pannen!

3 – Keukenrail system Linero MosaiQ

Het Linero MosaiQ keukenrail system voor de keukenachterwand is multifunctioneel en kan samengesteld worden uit o.a. een wandplank, messen-, tablet- en keukenrolhouder en zelfs een krijtbord. Je kunt het keukenwandrek in de avond prachtig uitlichten met led verlichting.

4 – Laura Ashley schort Blueprint Sweet Allysum

Het Laura Ashley schort beschermt je niet alleen tegen vlekken. Het 100% katoen landelijke schort staat je ook geweldig tijdens het koken!

5 – Zwarte Quooker flex kraan

Naast dat deze kokendwaterkraan warm, koud en kokend water geeft, heeft de Quooker Flex een flexibele uittrekslang waarmee je makkelijk kokend water tapt in de pan voor de aardappels en pasta. En… je maakt reuze snel een lekker kopje thee voor jezelf!

6 – Lanesto zwarte spoelbak Garda

Zwarte Lanesto spoelbakken zijn niet alleen een fantastisch kleuraccent in modern landelijke keukens. In een donkere/ zwarte keuken en een industriële keuken maken de zwarte spoelbak + zwarte kraan het keukenplaatje compleet!

7 – Rivièra Maison voorraadpot Grand Café (2x)

De Rivièra Maison voorraadpotten met houten deksel horen gewoon in de landelijke keuken!! Waar ga je de prachtige Rivièra Maison Grand Café voorraadpotten met snoep en koekjes neerzetten: op het keukeneiland, op een muurplank of in één van de bovenkastjes achter een glazen deurtje?

8 – Donna Hay kookboek Week Light

150 Lekkere recepten voor snelle en eenvoudige doordeweekse maaltijden vind je in het prachtige Donna Hay Weeklight kookboek. Ook in een drukke week, blijf je zo goed eten!

9– Rivièra Maison snijplank Kitchen & Co

Stoer om te zien en ideaal om op te snijden is de Rivièra Maison snijplank Kitchen & Co. In de modern landelijke keuken is de robuuste mangohout plank met metalen handvat precies goed! Ook heerlijke tapas en hapjes serveer je perfect op deze Rivièra Maison plank.

10 – Butler rieten mand

Prachtig staan de rieten manden in de open schappen van het landelijke schiereiland. Je uien, aardappelen en andere groente en fruit krijgen direct een eigen plaats bij de keukenindeling.

11 – Gusta peper en zoutmolen

Supermooi én makkelijk te bedienen is deze elektrische zout en pepermolen van Gusta! De Gusta pepermolen werkt op batterijen en heeft een keramisch maalwerk.

12 – Royal Doulton servies Pacific Serie

Met het Royal Doulton servies, voorzien van verschillende prints in de diepblauwe kleur van de zee, kun je de tafel telkens anders dekken. De (pasta)borden, mokken, schalen en nog veel meer zijn niet alleen prachtig om van te eten, maar schitteren ook als keukendecoratie in deze blauwe keuken!

13 – LABEL51 kruk Delhi

Staat wel stoer, zo’n industriële kruk in een modern landelijke keuken! De LABEL 51 kruk is een robuuste metalen zwarte kruk met een stevig houten zitting.

14 – KitchenAid blender Artisan K400 Ink Blue

Zelfs in het inkt blauw is de KitchenAid blender verkrijgbaar die ook de meest lastige ingrediënten goed weet fijn te malen. Ideaal is de Soft Start functie waardoor de inhoud in de kan blijft zitten!

15 – Eva Solo steelpan Nordic Kitchen

De Eva Solo pan is perfect voor sauzen, kleine gerechtjes en om eieren in te koken. De design steelpan heeft een houten handgreep, Slip-Let antiaanbaklaag en is gemaakt van aluminium. Geschikt voor gas, elektrisch: inductiekookplaat en keramische kookplaat.

16 – Clayre & Eef theedoos

De Clayre en Eef theedoos is een echte landelijke theedoos met 9 vakken (achter glas) voor theezakjes en theebuiltjes: ‘Ma collection de thés!’

17 – Pikaplant Jar Coffea Arabica plant

Deze echte koffieplant in een mooie glazen pot hoef je nooit water te geven! Het ecosysteem van de Pikaplant zorgt voor voldoende vocht, zuurstof en voedingsstoffen.

18 – Häcker landelijke keuken grepen

Waar de kleinere keukengrepen en knoppen een authentieke sfeer creëren, geven grote handgrepen de landelijke keuken een meer moderne stoere uitstraling.

19 – Laura Ashley keukenhandschoen Blueprint Sweet Allysum

Ovenschalen pakken, warm stokbrood snijden, ga zo maar door. De denimlook Laura Ashley keukenhandschoen helpt je graag een handje in de keuken! De Laura Ashley keukentextiel collectie Blueprint Sweet Allysum zijn stuk voor stuk prachtige keukendecoratie items in de blauwe landelijke keuken.

20 – Jamie Oliver houten lepels (3 stuks)

Ben je één van de vele lekkere Jamie Oliver recepten aan het maken, dan zijn de acacia houten lepels van deze beroemde kok niet te missen als landelijke keukenspullen. Voor iedere pan een pollepel!

Landelijke blauwe keuken – stoer & sfeervol

De landelijke keuken zag je eerder in wit, magnolia of crème kleur. Nu mag het in de landelijke keuken sfeer allemaal wat stoerder en moderner met blauw en groen tinten!

Het Häcker fluweel blauwe keuken ontwerp ‘Bristol’ uitgelegd:

  • Het is een modern landelijke keuken met landelijke fluweelblauwe paneeldeuren, pilasters en sierlijsten.
  • Het keukenontwerp bestaat uit een rechte keuken met spoelbak, bovenkastjes met glazen deuren, een schiereiland met bar + inductiekookplaat met afzuiging en een half ingebouwde wandkast met oven.
  • Het keukenblad van het keukenblok en het keukeneiland heeft een eiken hout decor.
  • In het schiereiland staan gezellige rieten manden en liggen de lekkerste wijnen in het wijnrek.
  • Het echte cottage gevoel krijg je bij de witte schrootjes wanden.
  • Heerlijk zit je op de industriële kruk aan de bar van het schiereiland.
  • Op de landelijke keukenplanken kun je je mooiste keukenaccessoires en servies laten zien!

 

Landelijke wandplanken in de Häcker Bristol fluweel blauwe keuken
Foto: Landelijke wandplanken in de Häcker Bristol fluweel blauwe keuken

Hoe ziet jouw moderne landelijke keuken, jouw droomkeuken eruit?

Al die leuke landelijke keukenaccessoires zoeken nog een mooie keuken om in te pronken. Een keukencoach zal de perfecte landelijke keuken voor jou ontwerpen! Helemaal naar je wensen en budget. Er is altijd een keukencoach in de buurt, maak een afspraak!

Dit artikel is geschreven door

Lees meer

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.