Ken jij deze leuke keukenaccessoires?

KEUKENS
4 min leestijd

Ontvang nu gratis het digitale I-KOOK magazine!

Wat onze klanten hierover zeggen

Lees de ervaring van: Bas Peters

Lees de ervaring van: R. H. L. Strootman

Lees de ervaring van: Angelique

Leuke keukenaccessoires uitkiezen voor je keuken is één groot decoratiefeest! Creëer je eigen sfeer met de leukste keukenaccessoires en richt je keuken helemaal in naar je persoonlijke smaak. Als keukencoach ben ik ook altijd op zoek naar die ene leuke keukenaccessoire. Ik laat je in dit blog graag hippe keuken spullen in verschillende keukenstijlen zien die naast mooi ook reuze praktisch zijn.

Word jij ook zo blij van gezellige accessoires? Een keukencoach ontwerpt de perfecte keuken voor jou met muurplanken, stalen regalen, open keukenkasten of vitrinekasten. Alles wat je wenst om jouw keukenspulletjes een mooie plek te geven. Een afspraak met een keukencoach in je buurt is zo gemaakt!

De leukste keukenaccessoires met een happy prijs in 5 keukenstijlen!

Dots & Stripes voorraadpotten en keukengerei – Riviera Maison luxe keuken accessoires
Foto: Dots & Stripes voorraadpotten en keukengerei – Riviera Maison luxe keuken accessoires

1 – Luxe keukenaccessoires – bakken & presenteren met allure!

Chique bakken in je luxe keuken als een echte chef-kok met de bakgereedschapjes van Riviera Maison!

De stoere hout met zwarte garde, lepel, deegroller en spatel komen uit de Dots & Stripes serie, waar ook servies, bestek en nog veel meer van is. Als de koekjes uit de oven zijn, worden jouw baksels opgeborgen in de chique glazen Riviera Maison opbergpot Confetti. De kaasrasp, ‘The Perfect Cheese Grater’ is een leuke keukenaccessoire om aan tafel snel kaas te raspen.

Rotan manden met bamboe hengsel en jacquard broodmand, Zara Home landelijke keukenaccessoires)
Foto: Rotan manden met bamboe hengsel en jacquard broodmand – Zara Home landelijke keukenaccessoires

2 – Landelijke keukenaccessoires – sfeervolle manden

Mooie manden zijn hele leuke keukenaccessoires om al je rondslingerende keukengerei, placemats, magazines, aardappelen en uien in op te bergen.

De bijzondere Zara manden van rotan zijn ambachtelijk gevlochten. Deze natuurlijke opbergers met een hengsel van bamboe, verschillen van vorm en staan niet alleen prachtig in de landelijke keuken. Eén van de leukste keukenaccessoires voor op de landelijke ontbijttafel is de schattige Zara broodmand. De katoenen jacquard broodmand heeft een allerliefst madeliefjespatroon, waar je helemaal vrolijk van wordt!

Gestippelde vershouddozen en glazen sapkan, Søstrene Grene moderne keukenaccessoires
Foto: Gestippelde vershouddozen en glazen sapkan – Søstrene Grene moderne keukenaccessoires

3 – Moderne keukenaccessoires – hip bewaren & drinken

Het merk Søstrene Grene heeft zeer betaalbare woonitems in haar, zoals de twee zussen zelf zeggen, wonderbaarlijke assortiment. Naast van alles om te koken en te bakken (als duurzaam herbruikbaar bakpapier) heeft Søstrene Grene grappige plastic voorraadpotten. In deze leuke keukenaccessoire bewaar je restjes van je eten of een maaltje voor iemand die gek is op jouw kookkunsten! De glazen Søstrene Grene karaf voor sap of water heeft een opvallende gestippelde structuur waarmee je de kan makkelijk kunt vasthouden.

De keuken is een feestje, maar je moet wel zelf de leuke keukenaccessoires uitkiezen!

Design keuken in warme kleuren en houtsoorten met H&M Home keukenaccessoires
Foto: Design keuken in warme kleuren en houtsoorten met H&M Home keukenaccessoires

4 – Design keukenaccessoires – stijlvol tafelen!

In je design keuken passen jouw leukste keukenaccessoires perfect bij elkaar! Alle servies, tafelgerei, kook- en bakspullen geven je design keuken een elegante uitstraling.

In de H&M Home collectie vind je alles om stijlvol te dineren op je kookeiland met bar. Verschillende gerechtjes stelen de show in de houten schaaltjes van acaciahout en op de bruin geglazuurde borden. De volgende ochtend start je de dag goed met een sneetje brood uit het goudkleurige toastrekje van H&M.

Moderne keukens met een roze KitchenAid blender en een mat zwarte KitchenAid keukenmachine
Foto: Moderne keukens met een roze KitchenAid blender en een mat zwarte KitchenAid keukenmachine

5 – Keukenapparatuur in alle kleuren!

Een broodrooster, blender of mixer is niet alleen een leuke keukenaccessoire omdat het vele klusjes in de keuken zo makkelijk maakt. De losstaande keukenapparaten zijn nu ook verkrijgbaar in heel veel mooie kleuren.

De KitchenAid blender op bovenstaande foto lijkt wel zo schattig in z’n roze kleur, maar het is een krachtige blender die ook ijs, ingevroren fruit en noten mixt. Zwart is stoer en dat is de keukenmachine van KitchenAid zeker. Deze Artisan Mixer is een solide alleskunner met heel veel gebruiksgemak.

 

Moderne witte keuken en bijkeuken met vele leuke keukenaccessoires, Nobilia Artis 938
Foto: Witte moderne keuken én bijkeuken met wandplanken en open kasten vol met leuke keukenaccessoires – Nobilia keuken

Jouw leukste keukenaccessoires zijn het stralende middelpunt in een echte I-KOOK keuken!

Breng jij ook graag sfeer in je keuken met leuke keukenaccessoires? Bespreek al je eigen ideeën voor mooie wandplanken, een open nis of glaskasten met een keukencoach.

Geheel binnen je budget stelt deze keukenspecialist jouw droomkeuken samen, waarin iedere leuke keukenaccessoire mag stralen. Maak HIER een vrijblijvende afspraak in je buurt met een betrouwbare keukencoach!

 

 

Wat onze klanten hierover zeggen

Lees de ervaring van: Bas Peters

Lees de ervaring van: R. H. L. Strootman

Lees de ervaring van: Angelique

Dit artikel is geschreven door

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.