"We kunnen hier nog lang van genieten."

Bas Peters
Lochem
25-11-2021

“We kunnen hier nog lang van genieten.”

Het begon al met het eerste mailtje, we werden goed geïnformeerd en ontvingen een heel mooi design met al onze wensen en elke verandering die wij wilden aanbrengen werden zonder problemen doorgevoerd in het design. Het gesprek met de adviseur bij ons thuis ging ook heel goed, kregen goed en eerlijk advies over opties die wij uitgekozen hadden!

De monteur kwam ook met goede oplossingen, die hij eerst met ons besproken heeft, voor dingen die wat anders uitvielen. Hij werkte snel en heeft de keuken netjes en opgeruimd achtergelaten toen hij klaar was. De keuken ziet er precies uit zoals wij voor ogen hadden en wij kunnen hier nog lang van genieten. Al met al, een top bedrijf met vriendelijke medewerkers, goede producten en eerlijke prijzen.

Bron: Qasa

Hi Bas, leuk dat je jullie ervaring met ons deelt! Het eindresultaat is prachtig, zeker in combinatie met alle toegevoegde details. Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de keuken en natuurlijk de weg daarnaartoe. Ik wens jullie samen veel plezier met jullie nieuwe keuken! ?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.